106870
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kanál
    jo (nem)
  • Kanál
    augusztus 21. elore hoztak egy hettel
  • CSOCSO
    szerintem a white castles film fele annyit nem er mint a dukes of hazzard
  • Sephi
    Amig vege nincs meg sem nezem :D Szal majd jovore :D
  • Sil3nt
    Prison Break Season 2 Augusztus 28-tol
  • Raffaello
    a 24be igen másba nem
  • Sephi
    Melyiket te?
  • SASboy
    szerintem nagyon beleillik a szerepbe
  • Iori
    Dukes of Hazzard:
    Tipikus amerikai ****ságokkal teli film, hasonló kategóriában nem überli a Kalandférgeket (Harold & Kumar go to White Castle). De volt benne 1-2 jó póén.
    5/10
  • Raffaello
    Kiefer elég alacsony szerintem nem jo akcio szinésznek :)
  • SASboy
    Hát nekem egyáltalán nem volt kiszámítható. Ne mondd már, hogy Te tudtad ki áll az 5. évadban az egész mögött :) Nekem ugyanolyan izgalmas volt az összes évad. Kiefer Sutherland meg kurvajó színész. A hangja meg egyenesen csúcs.
  • Sati84
    Ezzel egyetértek...
    Írtam is róla egy kommentet, akit érdekel és tud angolul, itt elolvashatja... :-)
  • Jhon Balu
    X-Men 3 most néztem meg hát nemvalami nagy durranás...
  • Sati84
    Nekem a 24 Kiefer Sutherland és Mary Lynn Rajskub miatt egyszerűen verhetetlen marad :-)
  • Sati84
    Igen, tudom, ezért kérdeztem a véleményeket. Nagyon negatívat egyszerűen még nem sikerült róla hallanom...

Egyik ismerősöm mondta azt róla, hogy a felétől kábé elkezd már nagyon-nagyon hihetetlen és nevetséges lenni, és ez elrontja az egészet. Hát... nekem asszem egy húzás volt benne, ami kicsit hihetetlenné tette a dolgokat a 18. rész környékén (nem írom le, mert SPOILER), de ezt még simán megbocsátottam az alkotóknak. Most még nem néztem meg az utolsó részt, ma fogom.

Ja, és S2 még nincs, ugye? Majd ősztől, igaz? Mert DC-n nem találtam részeket... :-)
  • I.C.ram
    Sephi ilyen... :D Emlékszem mikor hatalmas lebaszást kaptam, mert lemertem szólni egy megvalósításban C kategóriás sci-fi filmet. :D
  • Blasta
    Jajjmá, kinek a pap, kinek a paplan, miért nem lehet ezt felfogni???????
  • Sephi
    Ez hulyseg. A 24 annyira azert nem jo. Ugyertem az elso ket evad utan mar nem volt annyira meglepo semmi benne. Az utso ketto pedig borzalmasan kiszamithato volt es csak par csattano volt. Az elso evad es a harmadik volt a legjobb :D
  • SASboy
    jó sorozat a pb, de a 24 klasszisokkal jobb
  • Sephi
    Nezd meg az Oz-t. A PB egy nagy 0 ahoz keppest.
  • Kanál
    nalam meg veri a 24-et -.- ember valogatja
  • Sati84
    Én most Prison Breaket nézek, és tetszik (bár a 24-et nem veri...). Kinek mi róla a véleménye? :-)
  • Raffaello
    thx 1138 7/10

egy gép veri ki duvallnak :D a lényeg az hogy a földalatt élnek és persze megprobál valaki kijutni (mint a szigetben) mert a felszinen minden halott,
  • Blasta
    Aki nem ismeri a Shawshanket, azt nem nevezném filmőrültnek, max olyannak aki sokat néz filmeket (válogatás és egyebek nélkül)...
    Ez a film ment itthon a mozikban, többször TV-ben, stb.
  • Jano
    Remélem azóta megnézték, az utóbbi 1 évben vagy 3-szor leadták különböző magyar csatornák. :O)

A Brazil meg '85-ös film, nem csoda, hogy nem érkezett meg hozzánk, bár úgy emlékszem, kalózVHS-en azért terjedt már akkoriban is. Én kilencvenakármikor láttam először, az akkor még létező TV3 adta le asszem.
  • Calver
    ha ugy mondod ismerőseidnek h "A remény rabjai" lehet több emberre találnál, angol címéből én se vágtam le elöszőr melyik film az... amúgy nem is egyszer láttam már, évente egyszer tuti leadják itthoni kereskedelmi tévékben
  • Nyiri
    az egyik kedvenc filmem. A vegen van egy csattano ami mar tobbszori megnezesre nem ut, de ha elkezdem nezni folyton ott ragadok, mert a szineszi jatek es a parbeszedek, a rendezes nagyon eltalalt.
  • CSOCSO
    az egy jooo film
  • I.C.ram
    Shawshank redemptionre meg 205ezren, még is alig ismerek valakit, aki hallott volna róla... Pedig van pár filmőrült ismerősöm.

Ne felejtsük el, hogy itthon a mozi a 90-es évek első felében kimerült a legfelkapottabb filmekkel. Votl a mozikban kb 3-4 film és az ment hónapokon keresztül. Rengeteg film el se jutott ide, és ez szerintem igaz lehet a többi keleti szektoros országra is.
  • Iori
    ma este Pulp Fiction a viasat3on!!!
  • Bandee1987
    Egy ártatlan ember

7/10 Nem volt rossz film, bár nem több egy jó középkategóriásnál. Tom Selleck viszont jól alakít.
  • Jano
    Az imdb-n közel negyvenezren pontozták, ekkora szám azért nem a népszerűtlen filmekre jellemző. Az, hogy itton nem ismerik, még nem jelenti azt, hogy nem kultfilm világszerte.
  • I.C.ram
    Annyira azért nem alapfilm. Minőségre alapfilm, de ismerettségre bőven nem az.

1984-et pl nem láttam, akkor msot gyökér vagyok? :( Amúgy az az Orwell féle 1984 filmadaptációja?
  • Sir Quno Jedi
    A Brazil alapfilm (akárcsak az 1984), méghogy nem ismeri senki?! Aki sf-ben utazik nem lehet olyan gyökér, hogy ne látta volna!
  • Kandurex
    hm, 3 seeder nem sok, htx!
  • I.C.ram
    Ezt szedtem én le:

Ez 1 cd-s és van felirat is hozzá a felirta.hu-n
  • I.C.ram
    Dehogy :) 1 cds, de jó a minősége nagyon.
  • Kandurex
    4.3gigás verziót szedted?
  • I.C.ram
    de már kb féléve megvan szóval nem tudom, hogy még seedelik-e de gondolom igen.

Még a Brazilt is (amit alig ismer valaki) seedelték vagy 300an :)
  • I.C.ram
    www.isohunt.com (torrent)