106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sati84
    A kézírásának ismerete még a baleset előttről származott...
  • Sephi
    A Payback ? Egyik legjobb film , nalam top10 benne van :D
  • Ams
    Életem legrosszabb 2órája volt, utána fél óra röhögés, hogy elbasztunk rá 3x550ft-ot, azért hogy stílusosan megkínozzanak...
    Szörnyű...
  • Jhon Balu
    Visszavágó Mel Gibson főszereplésével nagyon jó film volt.9\10
  • Sephi
    Nem akarom hogy megharagudj ram de erre inkabb nem valaszolnek. Vedd ugy hogy nem is tudok valaszolni. Hatha mas fog :D
  • Calver
    miért? ha
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nem emlékezett tényleg semmire, arra se kellett volna hogy bízzon a saját kézírásában, pedig ha jól emlékszem van egy ilyen momentum hogy "az embernek meg kell tanulnia bíznia a saját kézírásában". valamint van az hogy mindenkit az állapotára emlékeztet, de elvileg miután falhoz csapták a fejét, semmire nem emlékszik. akkor honnan tud az állapotáról? ehhez egy felírat a kézen azért imho édeskevés...
  • Bandew
    Hmmm...
    Haneke nagy kedvenc rendezőm. Habár az új filmjét nem láttam, nem tudom elképzelni, hogy ennyire rossz lenne.
  • Dynamic
    "mellesleg a Mementoban vagy nem volt semmilyen "állapota" a főhősnek, vagy tele van hibákkal a film."

• badsco
    Túl a sövényen - Hát nem nagy szám. Egy kicsit jobbra vártam. Viszont a végén jó poén volt a koffeines cucc. 5/10

Ice Age 2 - Jobb volt az egy. Ez ugyanazt erőlteti, csak aza baj, hogy sokkal gyengébben. 3/10

Nagymenők - Maffiás filmekben verhetetlen a Keresztapa, de mivel bírom az ilyen sztorikat, valamint Scorsese igen ügyes rendező egész jóra sikeredett. 8/10
  • Sephi
    "mellesleg a Mementoban vagy nem volt semmilyen "állapota" a főhősnek, vagy tele van hibákkal a film."

NO COMMENT.
  • Calver
    Evil Dead (Gonosz Halottak) - [nem tudja]
    jó film az tuti, de értékelni nem birom az is biztos. igazándiból sakál részegen néztem. az alapján hogy most megy a főcím mindenki szűrje le a saját következtetését.

mellesleg a Mementoban vagy nem volt semmilyen "állapota" a főhősnek, vagy tele van hibákkal a film.
  • Iori
    jaja, én is nem rég láttam
  • Ams
    Rejtély

értékelhetetlen szar, de az rész jó volt...

1/10
  • Sati84
    I Heart Huckabees

Szerintem jó film, sok extrával, bár néha átment zavaróba, azért összességében nem rossz. Naomi Watts meg zseniális :-)

8/10
  • SASboy
    Szakíts, ha bírsz

Tetszett a film. Nem csöpögős. Tele van jó poénokkal. Jennifer Aniston meg jó nő. 7/10
  • Mr Csé
    :P
  • Sephi
    Isteni muvi!
  • Iori
    The Usual Suspects az M1en este 11kor!!!!
  • seriesfanatic
    ja még egy a sztori lassan bontakozott ki és ezért olyan vontatottra sikerült
  • seriesfanatic
    Na megnéztem hát azért annyira nem volt rossz :P

-A tapéták tényleg rosszak;
    Rossz a zene is (nagyon)

+jó színészek;
    nekem még a történet is tetszett

Összességében olyan 7/10 vagy 6,5/10
  • Mr Csé
    hát csak unalmas :(
  • Sephi
    Moziba nem eri meg de otthon siman.
  • seriesfanatic
    MOst akarom megnézni a filmet, erre így lehúzza valaki nem túl jó előjel, tényleg ennyire rossz???
  • Sephi
    Hat oszinten azert annyira rosz nem volt az... nekem teccet.
  • Mr Csé
    Lucky number slevin 1/10

szar fos nulla kaki nemtom bruce willko miért száll be ilyen fos filmbe
    ennyi jo szinészt egy szar filmben basszus :)
  • desigo
    Ehh

Én most értem haza róla a moziból.
    Nekem egy kicsit csalódás.Rengeteg képtelen dolog kevés poén.
    Szerintem az első rész jobb volt.
  • Kandurex
    Pirates of the caribbean 2

Jó volt, hozta az előző részt! A rumos poén is a helyén :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Elizabeth?! ....RUMOT ELDUGNI!!!!!
    :DDDDD

Nem tetszett a vége! Jó, oké, triológia lesz, valahogy jobban kijött volna, ha elválasztják a részeket egymástól, nem ennyire szervesen hozzáfűzni. Rengeteg poén és történeti utalás amit csak az ért, aki látta az első részt!

:((

7 / 10
  • I.C.ram
    Nem értem mit csodálkoztok. Képregényfilmet elvből nem nézek. Elkezdődött az Xmennel, majd jött a pókember, és megindult a hasmenés, sorra jöttek a szarabbnál szarabb filmek. Nekem már az Xmen sem tetszett. Untam végig.
  • Nyiri
    Komoly? Hihetetlen hogy egy olyan rendezotol van ez akinek koszonhejtuk az X-Men 1-2t

Hulye volt hogy otthagyta.
  • Sephi
    Megprobalok a joizles hataran belul maradni...

Superman Returns -

Hat... en nem tudom ti hogy vagytok vele de engem az elejen parszor kirazott a hideg. Aztan... aztan? Hat ez valami borzalmas volt! Tonna kurva cliche egy tonna kiaszmothato marhasag... aszitem megorulok eskuszom! Az utso egy orat vegig rohogtem a haverral mert mar fajdalom volt.

Tehat gyerekek. Ez egy nulla. Minden szempontbol. Durvabbat akartam irni.

Es jon a folytatas...
  • Sir Quno Jedi
    ne izéjjé mán me hányok...majdnem mint dicapribogyó...[boááá]
  • I.C.ram
    Már a neve is nagyon ratyi. Régen azthittem, hogy a karib tenger kalózaiban a csajt hívják orlando bloomnak :D
  • Sir Quno Jedi
    Hát a blúm gyerök már az első részebn is gázak vót, de mostan sem brillíroz. Illetve igyexik a nyomorultja, de nem neki való ez. Nyominger, nem hős.
  • I.C.ram
    Ha nem lenne benne szakmunkásbajszú Orlando Bloom még nekem is tetszene az a film :(
  • Sir Quno Jedi
    The Adventures of Rocky & Bullwinkle
    Agyament élőszereplős+animációs komédia. Nagyon súlyos, gyerekenek is bejövős, de telis-teli kizárólag felnőtt poénokkal! Rene Russo, Jason Alexander, Robert De Niro, Randy Quaid, John Goodman szal. sztárokból sincs hiány! Rene, mint Natasha Fatale nagyon bejövős! :D A sztori egy oldschool repülő mókus/rénszarvas kombó és ősellenségeik a Rettenthetetlen vezír/csatlósai közötti epikus küzdelemről szól immár a valós világban! Term. az FBI is bekever és az elnök is. Behalás az egész.
  • Sir Quno Jedi
    Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
    Ahogy mások is mondták, totál gáz a vége, de jóak volt. Mondjuk kétszer nem nézném meg, mert bazi uncsi részekkel van ilyen hosszúra nyújtva. Azt hiszik vicces, de ahhoz lapos, végülis Depp és Nighy valahogy elviszi a hátán és szórakozatató marad. Mivel a jó öreg klasszikus, kosztümös kalandfilmek kora lejárt, így ez a feltámasztási kísérlet is jobb mint a semmi. Élőhalott majom rulez!
  • Sir Quno Jedi
    Ghosts of Mars
    Nyomi marsos/rabos/marslakós ürlövölde, afféle Doom8, de ettől függetlenül szórakoztató. Mégiscsak egy Carpenter film, fanoknak kötelező és a női smasszer főszereplő is bejövős benne (kivételesen). Amúgy a vége is jópofa.
  • Sir Quno Jedi
    Just like Heaven
    Jóak "paranormális" romantikus komédia a Dr. Szöszi sztárjával, nekem bejött, aranyos és jóindulatú film. Kellemes szórakozás, de term. 1x nézhető.
  • NeoMaN
  • NeoMaN
    A fiók című filmben (vagy mi a neve), nagyon jó! :P
    Ott nem girhes...