106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Nyiri
    Az egesz mese. Polip pofak voltak benne te meg tortenelmi husegrol beszelsz?
  • Sir Quno Jedi
    Mer a vak halottak között a félszemű zombi a király?!! [favicc]
  • I.C.ram
    Megnéztem moziban a karib-tenger kalózai második részét.

Maga az összhatás jó volt. Knightley és Depp játéka rendben volt nagyon, de ez az Orlando suhanc nagyon nem való ebbe a filmbe :( Karaktere jó lenne, ha más játszaná.

Az viszont szerintem kicsit gáz volt, hogy a fél filmet lenyúlták a Monkey Island-ból. Egyedül Jack Sparrow karaktere volt új, a többi mind MI karakter 1:1 mása.

ami még zavaró furcsa volt, hogy volt benne egy rakás történelmi baklövés, amire odafigyelhettek volna.

A film maga visznt összességében tetszett. Popcorn filmnek jó volt nagyon, a mai felhozatalban pedig elsőrangú, beszteszt.
  • Kandurex
    Lehet túlértékeltem volna?
  • PetruZ
    When The Last Sword Is Drawn (2003, http://imdb.com/title/tt0359692/)
    Ezzel a filmmel ölni lehet, olyan unalmas és vontatott. Pedig láttam már jó szamurájos filmet, ami az 1800-1900-as évek fordulóján játszódik, a nagy változások idején, nem is egyet (pl. a Twilight Samurai, vagy a Hidden Blade), de ez messze-messze az elvárásaim - és az említett filmek felállította mérce - alatt teljesített... pedig az imdb-n is meglepően jól áll. Csak azt nem értem, minek. Különösen a második óra hihetetlen lassú kínszenvedés. Senkinek sem ajánlom.
    Értékelés: 2/10
  • Sati84
    Superman Returns

Kicsit kopizza az első részt, jó sok logikátlansággal, Kevin Spacey, brillírozik, tündököl, csak a forgatókönyv hülye. A látvánnyal nincs gond, csak a fantáziával...

6/10
  • React
    én még csak ismerkedek a műfajjal :)
  • React
    Na jól van szuper, alig várom, hogy megnézzem... :)
  • Iori
    2. emlékeztet-->emlékszem
  • Iori
    ez az ember beszteszt, vmelyik Samurai játékban szereplő karakterre is emlékeztet de a nevére nem emlékeztet...egyértelműen h ő a leghatalmasabb :)
  • Hoz_Hun
    Az tényleg nagyon jó rész. Olyan mint egy kisgyerek mikor cukorkát osztanak.. hahaha... na a halála is olyan, amit nem felejtek el egy darabig, komolyan mondom, még humoros is volt valamilyen szinten. Méltó vég ahhoz a figurához.
  • Sir Quno Jedi
    Így kell barátkozni! :D
  • Loál János #27065
    Tényleg nagyon jó. Ajánlatos az Ultimate Versus verziót beszerezni, illetve megnézni a Down to Hell című rövidfilmet is, ami a Versus alapjait rakja le.
  • Bandew
    A Gyűlölet nekem nagyon tetszett!
  • Sir Quno Jedi
    Főleg mikor fehér ruhás elmebeteg barátunk önkívületben ugrál, őrjöng és később öli a saját katonáit, mikor látja milyen vérengzést rendez Azumi drága. Igazi elkötelezett ember ez a Bijomaru Mogami san! :D
  • Hajnalcat
    Az Ichi a gyilkos-t és a Zatoichi-t láttam. Összegezve, egy szóval: Hatalmas!
    Imádom a japán horrort és imádom Takeshi Kitano filmjeit, de ezt már írtam valamikor...
  • Hoz_Hun
    Szóval alternatív. Aha, köszi, akkor majd úgy készülök rá.

Azumi 2 nekem nagyon bejött. Nem tudom miért....(a fenét nem hehehe Chiaki Kuriyama miatt, mert ő a kedvenc japán színésznőm, bár most Aya Ueto is rástartolt nálam.)
    Van az a jelenet amiben Kozue (Chiaki Kuriyama) leszúrja azt a srácot és vagy egy percig dolgozik rajta. Ott kiváncsi lettem volna tulajdon képpen mit is csinál: még kétszer lassan leszurja, vagy (ami szerintem valószínübb) szabályos harakirit végez rajta. Na mindegy ez csak az én beteges fantáziámat mozgatta meg... hehehe
    Az első részben viszont Azumi tábort egymaga lerohanós jelenetét semmivel sem tudják überelni. Az a jelenet teljessen kész....
  • React
    thx.
  • Sir Quno Jedi
    A Versus az más kategória mint az Azumi. Nekem teszett, de eléggé, hogyismondjam, alternatív!

Az Azumi 2 kissé vérszegény már az egyhez képest és túl hosszú/uncsi is. Jóak, de mégis, sztem. túl sokat akartak és kategóriát váltottak. AZ 1 az meg etalon! Számtalanszor láttam.
  • Hoz_Hun
    Mivel most jelenik meg DVD-n Azumi így megnéztem, mert nagon megfogott a története. Nekem nagyon tetszet! Ezt mi sem mutatja jobban hogy elő is rendeltem DVD-n, kötelező darab (nekem mindenképp).
    Azon beizgulva megnéztem Azumi 2 és ez mégjobban tetszett. Remélem ezt is kiadják DVD-n.

Most majd a Versust akarom megnézni. Sok jót olvastam róla. Aki látta az megerősíthetne benne.
  • Loál János #27057
    Ichi nagyon jó, Zatoichi nem rossz.
  • React
    Valaki látta ezeket a filmeket? És ha igen, akkor mi a véleménye?
    -ezeket szeretném most letölteni-

-La Haine (Gyűlölet) imdb[/URL

-Koroshiya 1 (Ichi the killer) [URL=http://www.imdb.com/title/tt0296042/]imdb

Zatoichi imdb
  • Kanál
    psych nalam is top, sorozatos tapikba is irtam, nezze aki tudja. csak az a baj hogy nem tom mikor es melyk csatornan megy :D
  • Calver
    sorozatokkal lehet nevezni? remélem, ha nem írányítsatok a megfelelő topicba.

Traveler (Pilot) - 2/10
    ócska. pocsék történet, unszimpatikus karakterek, hülyeség az egész. egyszerűen szörnyű.

Dead Like Me (eddig még csak Pilot) - 8/10
    mókás az egész alapötlet, a szereplők méginkább. remekül eltalált, érdemes nekiugrani.

Psych (1*01-02) - 10/10
    tökéletes. (persze sitcom szinten) remek Pilot után sem adja lejjebb a színvonalat. jól eltalált poénok, kellemes karakterek, minden klappol. várom a folytatást.
  • React
    sorry : írtam=értem
  • React
    sorry : írtam=értem
  • React
    Húúú azt most én is tervezem, a könyv felénél tartok, de ha a végéhez írtam biztos letöltöm :)
  • Sati84
    Száll a kakukk fészkére

Voltak változtatások a könyvhöz képest, de ez a sztori egy szolid 8/10 :-)
  • Sir Quno Jedi
    Holnapra. Beszívatott a stream.
  • Bucser
    1-8 21-24??? s a közepe hun maradt drága droid?:)
  • Sir Quno Jedi
    Scrapped Princess 1-8 21-24
    Első osztályú anime a komolyabb fajtából. Sci-fi, fantasy, komédia és dráma egyben. Elég érdekes a sztori, durvák a döntések, a szokásos good nippon minőség.
  • DanielT
    Eh... vajon mit várhattál tőle? Nem volt elég autó? Elég driftelés? Elég zene?
  • Kandurex
    The Fast and the Furious: Tokyo Drift

1 / 10
  • Davidus
    Ma lesz a TV2-n a Volt egyszer egy Vadnyugat

10/10 a film:)
  • Hajnalcat
    Bár csak most este lesz az m2-őn, de azért ide beírom, mert nagyon jónak ígérkezik és megnézem. Ez egy japán-ír-iráni-holland-afgán dráma. Jó sokan csinálták, mi? :D
    A címe Osama.
  • TheSuperMan
    :)
  • Lipi1980
    Vanilia égbolt - 10/10 Annak ellenére, hogy Tom Cruise-t alapból rühellem, de olyan nagy volt a film és olyan nagyot alakított benne Tom, hogy szinte teljesen megszünt a film idejére ez az ellenszenv. A másik hasonló filmje Az utolsó szamuráj volt, ami szintén 10/10...

Randiguru - 8/10 Tök jó röhögcsélős, laza kikapcsolódós film. Will Smithben még nem sikerült csalódnom...
  • Iori
    Over the Hedge:
    Hát ez nem volt nagy szám mint amennyire páran mondták itt. Túl gyerekes volt az egész számomra, a kis gyerekeknek biztosan tetszett de kamasz fejjel már nem.
    3/10

off: asszem a Flushed Awaynek vagy a Monster Housenak volt a trailere, miután vége lett megszólalt egy 5 éves kisgyerek hogy HÁT EZ MEKKORA SZ*R VOLT, de úgy hogy mindenki hallotta aztán ledőtülnk a székről a röhögéstől :D
  • Sati84
    Dogville

Felkavaró, zseniális, nyomasztó, egyedi. Fontolgatom, hogy 10-et adok rá. Szerintem fogok :-)

9/10

Nálam ez általában úgy van, hogy adok 9-et és utána sokat gondolkodom a filmről és felszavazom 10-re. Így volt az Egy makulátlan elme örök ragyogásával is, amiről ma már elképzelni se tudom, miért hittem, hogy csak 9-es :-)
  • Jhon Balu
    igen