106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Az egész filmre gondoltam, forgatókönyv, rendezés, színészi játék... :-) -
Jó ég, úgy bírom az ilyen hasonlítgatásokat.Az Ong-Bakot a Kung-Fu Hustlevel összemérni, kb. olyan mint a Halálos Fegyvert a Mátrixszal.
Az Ong-Bak egy "valódi" akciófilm, valódi mozdulatokkal, drótkötelek és szg. animáció nélkül, a Kung-Fu Hustle, meg egy akció-vígjáték mese, elejétől végéig trükökkel.Stephen Chow akit drótköteleken rángatnak, meg szg.programmal turbósítanak...hát tényleg isten:P -
A bennfentes
7,5/10 -
igen
értékelés -
Felidegesíted egy olyan filmen amiben semmi rációt, realitást nem kell keresni, csak nézni meg hallgatni a verdákat, csajokat? Hmmm... gyengék az idegeid
-
Nem a film rombol, hanem én idegelem felmagam rajta, és ha felidegelem magam, az nem túl kellemes :P
Megközelíthetjük onnan is, hogy neked van rágógumiból :P -
Elég gyenge felépítésű lehet az agyad, ha egy ilyen film képes rombolni... :PP -
Az FnF széria egy rossz kompromisszum. Összetörnek benne néhány neobarokk giccsparádé rízsrakétát, meg van benne egy két jó csajszi. Cserébe agysejtek milliói pusztitja frame-nként. Kösz, de nem kérek belőle. -
Valaki gyorsan megtudja mondnai, hogy a Brick c. filmet érdemes megnézni, jó? -
/me nézte angol+felirat. -
badsco #27107 Jaja Sandler nem rossz, habár még nem láttam ezt az új filmjét. Amúgy én a szinkronja miatt nem nézem a filmjeit. Attól a hangtól a falat kaparom. -
Click (2006)
Újabb Adam Sandler komédia és vár hallottam róla rosszakat, mégis nagyon kellemes kis film volt. Eléggé drámai, eléggé vicces és eléggé örökérvényű a téma. Nekünk bejött, sőt a vége felé eléggé szívszorító (még ha klissés és közhelyes is). Christopher Walken pedig az Angyalok háborúja után itt is kiválóan játssza a... :D
Rossz Adam Sandler filmet én még nem láttam! -
Jaja, nekem is megfordult a fejemben, hogy szinte szabálytalan ezt ugyanazon a skálán pontozni, mint a többi filmet :-) -
Akkor csak megnézek egy-két klipet... -
Mármint olyan filmre amiben vannak jó csajok, jó kocsik amiket ráadásul péppé törnek? Szerintem van. -
Az már más kérdés, hogy ilyen filmre van-e igény 16 év felett :P -
Tokyo Drift
Tokióban játszódott, drifteltek benne sokat, ráadásként még egy gyönyörű csaj is szerepelt benne. Pörfekt. Azt kapja az ember amire számít. (máraki képes elolvasni és értelmezni a címet) -
Kung-fu Hustle
Tony Jaa-nak semmi esélye, az Ong-Bak ehhez képest semmi... Bár néhány helyen vizuálisan jóval túlszárnyalta a Shaolin Soccert, mégsem lett összességében jobb film. De remek lett még így is. Stephen Chow az isten! :-)
8/10 -
Invasion of the Body Snatchers (1956-os verzió)
Kiemelkedően jó, klasszikus, csak kicsit szimpla a sztori, és a végén van egy bődületes logikai baki, ráadásul elég könnyen el lehetett volna kerülni...
8/10 -
Ja, komolyabb, "családiasabb" hangvételű, de vannak benne vidámabb és véresebb részek is (ez utóbbiból csak néhány). Olyan szomorkásan vidám, a vége is ilyen kettős happy end is, meg nem is. :)
A rendező/írótól ajánlom még a The Hidden Blade-et is, hasonló stílus, tkp. egy trilógia részei ezek. A korszak és a helyszín ugyanaz (Japán, az 1800-1900-as évek fordulója), a sztorikban is keveredik az ősi és a modern, a szigorú hagyomány és a modern szabadság. A harmadik rész (Bushi no ichibun) éppen készül, talán jövőre már látni is fogjuk (én mindenesetre nagyon várom).
-
Hoz_Hun #27097 Na megleltem az IMDB-n: Gyémántszem (magyar cím...khm) - Hoero! Tekken angolul Roaring Fire -
Hoz_Hun #27096 Sanada Hiroyuki filmek közül jó lenne DVD-n megszerezni az Öld meg a Shogent (lehet nálunk az Öld meg a Shogunt néven futott). Az gyerekkori kedvencem. Meg amire nagyon nem emléxem, legalább 15 éve láttam az a Gyémántszem (vagy mi volt a címe). Az a jelenet nagyon megmaradt bennem, mikor a faszinak a végén beleüti a szemébe a gyémátot,... meg az is hogy a végén egyedül lenyomott mindenki. Jó színész, jók a filmjei (bár a Spirál, hááát, de megtürjük, mert az is a ringu familia köjke). -
Hoz_Hun #27095 Azt olvastam, hogy komolyabb szamurájos film. Az nekem bejön. Na meg aztán Sanada Hiroyuki a főszereplője, rossz akkor tuti nem lehet. -
1 rész színvonalt? -
Jhon Balu #27093 tegnap néztem meg a Detonátor című filmet.jó kis akciók voltak benne. -
Igen, láttam, igen tetszett. :) Bár ha azt nézzük, hogy a Versus - Azumi összehasonlításban mennyire eltér a véleményünk (az a japán csajos kardozós igenis nem jó :) ), akkor inkább nem is mondok semmit, nézd meg és döntsd el magad. :)
-
Hoz_Hun #27091 Most megpróbálom ezt begyűjteni The Twilight Samurai.
Ezt ki látta? Jó? -
Hoz_Hun #27090 Versus
Tegnap megnéztem. Hát szó ami szó tényleg elvont. Gondolkodni nem igazán kell rajta. A harcok jók, de ez a zombizás...
Nekem teljessen olyan volt, mintha egy Japán Robert Rodrigez filmet néztem volna. Megértem, ha vannak rajongói a filmnek, de személy szerint Azumi nekem sokkal jobban bejött (Japán csajos kardozós nehogy már nem jó
).
Adok is Azumihoz egy Trailert. -
Over the Hedge -
Hat ez hihetettlen mekkora meglepetes volt. Vegig rohogtuk az egeszet es nem is volt annyira nyalas. Persze tipikus alap story de annyira aranyosak es olyan jo humor volt benne hogy az kesz. Nagyon jol mulattunk es mindekinek merem ajanlani! -
Nem ezt a Krakent őlték meg, de mindegy... Az egy teljesen más lény volt, csak a hülye amcsi filmgyárosok akasztották arra is a kraken szót. Amúgy a filmben is mondják, hogy skandináv eredetű a szó, és az északi tengeren garázdálkodott főleg, de az mindegy, mert átvették a nyugat-európaiak is. -
Survive Style 5+
több történettel ez egy elképesztően jó film lehetne, mert a körítés szerintem tökéletes. az első "üldözés", meg a "come baby, come-come baby" jeleneteken így is beszartam :D
de sajnos csak 7/10 -
Hoz_Hun #27086 Tudtommal össze is tört, vagy a víztől, vagy a saját súlya alatt... már nem emlékszem régen történt...
-
Megaztán ki mondta, hogy hányszáz év múlva múlik el a gorgonos kővéváltoztatás egy kraken-ről?! -
Hoz_Hun #27084 Jaaaa... akkor nem szóltam...
-
Ez a kraken annak a kraken-nek az unokahúga. Nemtuttad?! -
Hoz_Hun #27082 Hát azt, hogy a Krakent a görögök már réges rég megölték, mert a Gorgo fejével kövéváltoztatta valamelyik görög hős, így ebben a filmben már nem szerepelhetett volna.
-
De nem az a gerince a filmnek. Amúgy milyen történelmi bakit találtál? -
Nyiri #27080 Ha ero veled van akkor nem. :P -
Mikor fogjátok végre megérteni, hogy attól még, hogy fantázia figurák vannak egy filmben, attól még az alma ugyangy lefelé esik, ha a környezet valós. -
Nemtom, mondd meg mit vártál.