106886

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
angelus #27176 Remény Rabjai 10/10... most jut eszembe, lehet 11-et adni? -
Közben utánajártam, és állítólag egy "egyetemi" foci meccsen orrbaverték. -
Lipi1980 #27174 Biztos, hogy valami texas-i tehénpásztor (akinek elcsábította a csaját) beverte az orrát! -
Annak a csókának vagy nagyon szétverték az orrnyergéd, vagy eleve így született, de durván néz ki nagyon az orra :D -
Lipi1980 #27172 Tegnap este néztem meg a Starsky és Hutch c. filmet, ami elég kellemes csolódás volt. Ugyanis feldolgozás lévén nem sok jót vártam tőle, de tetszett!
Az egyik jelenetnél (amikor Mr. Wilson Carmen Electrával és Amy Smarttal kerül intim kapcsolatba) meg is jegyeztem a fiancémnak, hogy ezért jó, ha az ember Owen Wilson-nak születik;)
Hát igen! válaszolta Ő, és már hangján hallottam, hogy oda van Mr. Wilsonért!
9/10! -
petko000 #27171 Most láttam moziban a Facér Jimmy-t. nekem nagyon bejött, csak ajánlani tudom :) -
...és egész eredményesek voltak.Film is készült róluk. -
Elemi ösztön zwei:
szar volt...
4/10... akar felvartt/szetvartt a csaj akar nem. de mittom en 40-50 evesnek akkor is kurvajol nezett ki!! -
De ott legalább volt máz, Európában még az sem volt :D -
Ó nem, az csak a máz volt!
Még Vietnam alatt is tündöklött a rasszizmus. -
Hát amiknál biztos nem volt 1942ig, pedig ők azért kicsit liberálisabbak voltak azért, mint Európa. -
A rasszizmus most is erős. :-)
Amúgy vágom, hogy nem lehetett csak úgy akárki pilóta, de azt nem hiszem, hogy nem volt egy feka pilóta sem.
Amúgy nekem is egyből az Élőpajzs Hadművelet ugrott be. :-D -
Ja most olvasom, hogy amerikában egészen 1942ig nem volt feka pilóta, és akkor is egy önálló, csak feketékből álló alakulatot hoztak létre Tuskegee Airmen néven. -
Azt vágom, hogy francik voltak, de első világháborúban nem volt ám olyan könnyű pilótának lenni. Kizárólag nemesi családból, vagy gazdag nagypolgári családokból érkeztek a pilóták az európai országoknál. Szerintem még a második VHban sem volt feka francia pilóta, max amerikai, de azt is kétlem. Akkoriban még igen erős volt a rasszizmus amerikában is, és direkt nem raktak fekákat vegyes alakulatokba, inkább külön voltak csak feka alakulatok (élőpajzs hadművelet :D) -
Ha jól láttam franciák voltak, ott meg már voltak feketék akkoriban régről, a gyarmatosító időkből. -
Egy fekát mindeképp be kellett rakni :D Kb kizártnak tartom, hogy feka pilóta az első világháborúban :P -
A Karib-tenger kalózai 2. - Holtak kincse
7/10
De...
Egy-ket jelenet hihetetlenul jol el van talalva.
Peldaul amikor szokni probal John Sparow a kannibalok elol. (ez a jelenet siman megerdemelne 10/10-et, de a film egesze mar nem annyira jo sajnos, ennek ellenere nezheto kategoria, en sokkal rosszabbra szamitottam)
Sajatsagos morbid humora van amugy a filmnek, tobbszor elneveti magat rajtuk az ember. -
Cassell #27159 Na ma láttam a Bárbajnokok című filmet. Végülis nem egy széleskörű elismerésre esélyes film igazából a főhős iszik és le van csúszva de az ital miatt aztán csak még nagyobb baromságokat csinál. Egy megnézést simán megér - mert azért sok embernek volt már hasonló korszaka mint Tomynak. Na ami viszont nem tetszett: befejezetlen. Szóval teljesen ránk van bízva a befejezés az ilyen filmeket pedig nem szeretem. Mondjuk az agyonajnározott Kútfejekhez - ami pedig irtó unalmas gagyi - ez Oscar díjas produkció
-
badsco #27158 Húú tegnap este volt egy Dobó Kata, Dolph Ludgren film a film+-on. 20-perc után lenyomtam, mert egy igen érdekes jelent volt. A sztori vmi középiskolás gyilkolós. Na szóval a főgonosz (dobó a csaja lila hajjal) melírozott hajú kemény gyerek meg 2 tára, meg kata elmentek egy építkezésre. Az egyik srácnak fülétől az rráig lánc+kopasz+szakadt. A másik meg agyontetovált. Az őrnek modnja a Jani, hogy ő könyvelő és megkell néznie hogyan alakult eddig az építkezés, a haverok meg a munkatársai. Erre minden ember elküdi a p*csába őket, de az őr csak nagy lelkesen ennyit mondott: Jöjjenek ezt meg kell nézniük milyen jó munkát végeznek a fiúk, és erre előre szalad hogy mutasa az utat. Na itt majd behaltam. Lehet meg kellett volna nézni végig :) -
A német Albatrosz nemcsak hátrafele tudott lőni? Vagy ezek nem azok voltak? Na mindegy, annyira nem vágom a repcsiket. :-) -
De azért nem mernéd a srác szemébe mondani mi?
-
-
:-I hát loál nézés rulez :D -
Ettől a veszettülkőkeménynézéses plakáttól máris elokádtam magam. :-| -
flyboys
erre kiváncsi leszek :O -
:D Nem azért mondtam, csak nem értettem a dolgot. -.- -
Lipi1980 #27150 Rajta vagyok az ügyön!
Most van beszerzés alatt a Shaolin Soccer!
A nem Hollywood-i szuperprodukció annak ellenére, hogy kínai, nagyon jól nézhető kis film!
Bocs a -1 pontért! Lásd kivel van dolgod: +1 pont
Legyen 10/10!!!! -
Mer nincsejen benne orlandóblúm! -
"kill bill és bolondos dallamok keverék" - bírom ezt a gyökér hálivúdi marketinget.
Azt hogy érted, hogy "látszik rajta, hogy nem Hollywood-i szuperprodukció"?
És ezért -1 pont?
Javaslom, hogy az iró/rendező/főszereplő Stephen Chow egyéb filmjeit is szerezd be megtekintésre, amit eddig láttam, az kivétel nélkül zseniális. -
Lipi1980 #27147 Halál alagútja - Death Tunnel
Szeretem, sőt imádom a horrorfilmeket, de az film olyan szinten kiábrándító volt, hogy el sem lehet mondani!
Történet: 0/10!
Látvány: 1/10!
Szereplők (csak a lengén öltözött csajok miatt): 4/10!
Összegészében azért adok rá 1/10-et, mert az ijesztegetős (gyorsan bevillanós, gyorsa változó) képek azok rendben voltak!
A történet végére már nemis emlékszem, pedig vasárnap este néztem meg! Lehet, hogy elaludtam a végét?!?!?
Pofonok földje (szinkr.) 8/10
Ahhoz képest, hogy kínai produkció, szerintem szenzációs jó film! Ahogy a borítón is fel van tüntetve (kill bill és bolondos dallamok keverék)!
Csak azért nem 10/10, mert látszik rajta, hogy nem Hollywood-i szuperprodukció!
De talán nem is baj! Úgyhogy legyen 9/10!!! -
szerintem is szarsag volt.. -
Kanál #27145 legalabb a foszereplonek jo neve van
Martin Tweed -
meg is kapta jutalmát:) -
Vicc meg az, hogy IMDB-n 5.x-re értékelt filmeket :D -
Te mindenre 10/10-et adsz? -
vg #27141 American Dreamz
Köszel egy hónapja van a gépemen a film, és én azt hittem valami szar zenés baromság, gondoltam mielött letörlöm belenézek... az egyik legjobb vigjáték amit láttam évek óta! Nagyon sok híres színész, nagyon jó poénok!
10/10
imdb oldal -
előbb volt a ronin és utána jött a dühöngő bika -
Az nam a Ronin vala ?:D -
Tegnap éjszaka nagy film volt a tv2-n.Dühöngő bika.De Niro nagyot alakít benne,mint majdnem minden filmjében.Ki nézte?
-
The Hills Have Eyes -
Hurra! Mineki mondta hogy "bebasz olyan durva" meg ilyenek. De hat meg mindig nem tudnak olyan horror filmet csinalni amibe ne tudnek belealudni :DD
Nem rosz de unalmas es velemenyem szerint
SPILER
ha megolik majdnem az eges csaladodat a szemed lattara en nem tudom mennyire tudnek nyugodtan ott ulni... most oszinten.