106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Egy nyüzüge computer majom lesz a főgenya? Hát abban meg mi a pojén? Az előző gonoszok legalább gyilkolták az embereket és ez nem volt szép dolog. -
Két hír:
-Hivatalos Die Hard 4 bejelentés és infók a sztoriról itt és itt.
-Újabb remake jön, ezúttal a nem is annyira régi (és egyébként is elég jó) Pet Sematary, de érdekességét az adja, hogy a hírek szerint George Clooney-val a főszerepben.
-
és?...Divatfilmre is szükség van : )
-
Bár azért nem egy Logan futása.... -
Én a Szigetet láttam már jó pár napja, az egész jó volt. Ha kihagyták volna a sok felesleges robbantgatást és akciójelenetet, meg nem lett volna ennyire banális, még azt is mondanám tűrhető. -
Na és? Egy "divatfilm" nem lehet jó? -
Pontosan az a divatfilm, amit leírtál. Nagy marketing, minden hülye megnézni, mert a csapból is ez folyik. -
The Fast And The Furious Tokyo Drift
Akarki akarmit is mond nekem tetszett. Termeszetesen egy ilyen ele nem ugy kell leulni, hogy nagy story-it vagy annal is nagyobb alakitasokat var az ember,m hanem kis konnyed kikapcsolodas. Igy nagyon elvezheto volt a film.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a vegen Vin Diesel nagyon meglepett :) -
Fura nálam pont fordítva volt. :-)
Nekem tetszett (de nem annyira mint az első) de a vége csúnyán elrontotta.
-
Karib tenger 2
Nem teccett túlzottan. A vége jó volt, meg 1-2 fight a szigeten teccett, de az első rész mérföldekkel jobban bejött.
A sztorivonal is tisztább, egyenesebb volt, és a szereplők céljai is érthetőbbek voltak. Ebben a részben szinte percenként változott mindenkinek az indítéka. A vége feldobta, és kiváncsi vagyok a 3. részre, DE CSAK AZÉRT, mert nyitva hagyták a sztorit, különben a 3. részt tuti nem nézném meg. -
petko000 #27187 nekem is abszolut kedvenc, 10/10 -
Sokan mondták már nekem a "divatfilm" kifejezést, de szerintem ilyen nem létezik. Azazhogy vannak filmek, aminek hatalmas marketingje van, nagyon sokan megnézik, esetleg sokaknak tetszik. De hogy valakinek nem tetszene és "divatból" adna rá jó pontot, hát ilyenről én még nem hallottam. Sőt divatból inkább direkt le szokták húzni az olyan filmeket, ami nagyon sok embernek tetszett. -
Nem, nem mérvadó, de csak a saját listád az ami mérvadó. Igazából nem értem miért olyan nagy dolog ez az imdb lista. Ok érdekes, hogy ennyi ember szavazhat, de ha egy számomra rossz film elől van és egy jó film nincs rajta, nem nagyon izgat. -
Scary Movie 4
nénik meg 1-2 télleg vicces poén miatt:
3.5/10 amúgy a pisikaki poénokból elég volt -
én is így vagyok vele -
Kaslerka #27182 IMDb abszolút nem mérvadó szerintem. Most néztem meg az Annapolis-t (2006) és valami 3,* valamennyit adtak ott rá, holott nekem személy szerint nagyon tetszett. -
The Promise
2/10
Ekkora egy ... filmet mar reg lattam.
Ez foleg azert nevetseges, mert ez volt allitolag az eddigi legnagyobb kiadasu kinai film. -
Igen, de van abban a listában olyan film is, ami egyszerűen divatos, nem feltétlenül jó, de most megint előhúzhatnék egy-két filmet, amiből nagy flém lenne.... inkább nem :) -
imdb lista nem más, mint az internetezők zömének összvéleménye. -
imdb toplista szerintem bőven nem mérvadó. Sok kommersz film van közte, amit inkább a nagy hype, meg a nagy költségvetés miatt került be.
Amúgy én nagyon szeretem a Remény Rabjait, de szerintem sem tökéletes film. -
Ketsegkivul jo film, de 10/10...IMDB-n is az egyik legjobb filmenk szamint a vilagon, azt hiszem a 2. a Keresztapa utan, de hogy oszinte legyek, szerintem annyira azert nem jo. 7/10 maximum nalam. -
angelus #27176 Remény Rabjai 10/10... most jut eszembe, lehet 11-et adni? -
Közben utánajártam, és állítólag egy "egyetemi" foci meccsen orrbaverték. -
Lipi1980 #27174 Biztos, hogy valami texas-i tehénpásztor (akinek elcsábította a csaját) beverte az orrát! -
Annak a csókának vagy nagyon szétverték az orrnyergéd, vagy eleve így született, de durván néz ki nagyon az orra :D -
Lipi1980 #27172 Tegnap este néztem meg a Starsky és Hutch c. filmet, ami elég kellemes csolódás volt. Ugyanis feldolgozás lévén nem sok jót vártam tőle, de tetszett!
Az egyik jelenetnél (amikor Mr. Wilson Carmen Electrával és Amy Smarttal kerül intim kapcsolatba) meg is jegyeztem a fiancémnak, hogy ezért jó, ha az ember Owen Wilson-nak születik;)
Hát igen! válaszolta Ő, és már hangján hallottam, hogy oda van Mr. Wilsonért!
9/10! -
petko000 #27171 Most láttam moziban a Facér Jimmy-t. nekem nagyon bejött, csak ajánlani tudom :) -
...és egész eredményesek voltak.Film is készült róluk. -
Elemi ösztön zwei:
szar volt...
4/10... akar felvartt/szetvartt a csaj akar nem. de mittom en 40-50 evesnek akkor is kurvajol nezett ki!! -
De ott legalább volt máz, Európában még az sem volt :D -
Ó nem, az csak a máz volt!
Még Vietnam alatt is tündöklött a rasszizmus. -
Hát amiknál biztos nem volt 1942ig, pedig ők azért kicsit liberálisabbak voltak azért, mint Európa. -
A rasszizmus most is erős. :-)
Amúgy vágom, hogy nem lehetett csak úgy akárki pilóta, de azt nem hiszem, hogy nem volt egy feka pilóta sem.
Amúgy nekem is egyből az Élőpajzs Hadművelet ugrott be. :-D -
Ja most olvasom, hogy amerikában egészen 1942ig nem volt feka pilóta, és akkor is egy önálló, csak feketékből álló alakulatot hoztak létre Tuskegee Airmen néven. -
Azt vágom, hogy francik voltak, de első világháborúban nem volt ám olyan könnyű pilótának lenni. Kizárólag nemesi családból, vagy gazdag nagypolgári családokból érkeztek a pilóták az európai országoknál. Szerintem még a második VHban sem volt feka francia pilóta, max amerikai, de azt is kétlem. Akkoriban még igen erős volt a rasszizmus amerikában is, és direkt nem raktak fekákat vegyes alakulatokba, inkább külön voltak csak feka alakulatok (élőpajzs hadművelet :D) -
Ha jól láttam franciák voltak, ott meg már voltak feketék akkoriban régről, a gyarmatosító időkből. -
Egy fekát mindeképp be kellett rakni :D Kb kizártnak tartom, hogy feka pilóta az első világháborúban :P -
A Karib-tenger kalózai 2. - Holtak kincse
7/10
De...
Egy-ket jelenet hihetetlenul jol el van talalva.
Peldaul amikor szokni probal John Sparow a kannibalok elol. (ez a jelenet siman megerdemelne 10/10-et, de a film egesze mar nem annyira jo sajnos, ennek ellenere nezheto kategoria, en sokkal rosszabbra szamitottam)
Sajatsagos morbid humora van amugy a filmnek, tobbszor elneveti magat rajtuk az ember. -
Cassell #27159 Na ma láttam a Bárbajnokok című filmet. Végülis nem egy széleskörű elismerésre esélyes film igazából a főhős iszik és le van csúszva de az ital miatt aztán csak még nagyobb baromságokat csinál. Egy megnézést simán megér - mert azért sok embernek volt már hasonló korszaka mint Tomynak. Na ami viszont nem tetszett: befejezetlen. Szóval teljesen ránk van bízva a befejezés az ilyen filmeket pedig nem szeretem. Mondjuk az agyonajnározott Kútfejekhez - ami pedig irtó unalmas gagyi - ez Oscar díjas produkció
-
badsco #27158 Húú tegnap este volt egy Dobó Kata, Dolph Ludgren film a film+-on. 20-perc után lenyomtam, mert egy igen érdekes jelent volt. A sztori vmi középiskolás gyilkolós. Na szóval a főgonosz (dobó a csaja lila hajjal) melírozott hajú kemény gyerek meg 2 tára, meg kata elmentek egy építkezésre. Az egyik srácnak fülétől az rráig lánc+kopasz+szakadt. A másik meg agyontetovált. Az őrnek modnja a Jani, hogy ő könyvelő és megkell néznie hogyan alakult eddig az építkezés, a haverok meg a munkatársai. Erre minden ember elküdi a p*csába őket, de az őr csak nagy lelkesen ennyit mondott: Jöjjenek ezt meg kell nézniük milyen jó munkát végeznek a fiúk, és erre előre szalad hogy mutasa az utat. Na itt majd behaltam. Lehet meg kellett volna nézni végig :)