106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
fearless ( Huo Yuan Jia )
Nagyon komoly film!Régen nem kötött le így egy film se!
9/10
-
Nem tudom
-
Prof William #27235 Csak az zavar hogy sosem kapják el Fantomast. Még sosem láttam az összes F-filmet. Elkapják a legvégén? -
Fantomas visszatér
most megy az RTLen!
Mekkora film! -
O Az Igazi 
-
Seten #27232
Köszönöm! Csak tudnám nekem miért nem dobta ki a keresője!?
-
bazz ma akarom megnézni :D -
Seabiscuit (A vagta)
7,5/10
Ez egy nagyvonalakban egesz jonak mondhato alkotas.
Bar nehany helyen kicsit tul van szinezve a dolog, de nagyjabol megfelel a tortenet a valosagban tortentekhez.
Egesz korrekt rendezessel es operatori munkaval. -
sorrow #27229
Battle Royal Rendezői változatát, érdemes megnézni.
[/url][/IMG]
-
Scary Movie 4
Nagyon nem tetszett, nem ajánlom senkinek csak ha már nagyon nincs más!!
0,5/10 (A jó csajok miatt) -
Mi abban a jo film hogy senki sem erti. Maga David is azonta hogy az aki azt kepzeli hogy erti az is fenyevekre van az igazi mondanivalo lenyegetol :D
Nem irta meg azt a konyvet amibe elmagyarazza a filmjeit? -
http://feliratok.dyn.hu/index.php?keres=Mr.+%E9s+Mrs.+Smith -
Seten #27225
Lehetséges, hogy a "Mr. and Mrs. Smith"-hez még nem készült magyar felirat?
(feliratok.hu-t ne ajánljátok, már néztem.)
-
De régen a hírnévért mentek hollywoodba az emberke, nem a pénzért. Ma már cska a pénz uralkodik. Oscar-díjas színészek játszanak Uwe Boll filmjeiben. Nevetséges.
Az a gond a számítógéppel, hogy ő gondolkodik helyetted. Régen nagyon izzasztó volt kitalálni, hogy egy "80-90 méteres" lépegető élethűen mozogjon. Ma már csak lemodellezik.
De ez nem csak a filmekre igaz. Sajnos... -
Nem azt mondtam, hogy szar legyen. Figyelj tényleg minden csak a rendezésen múlik. Itt van pl a Mullholland Drive. Sztori? Nulla! Semmi extra nincs benne! Mégis teljesen egyedi és szvsz nagyon jó film. Vagy a Sin City. Tök szimpla akció sztori! Szimpla karakterek, semmi színészi brillírozás! És mégis sokak szerint (szerintem is) nagyon jó film lett. A lényeg az, hogy mit akarsz kihozni a filmedből. Nem kell minden elemre komoly hangsúlyt fektetni, lehet, hogy ha valamit túlzásba viszel, nem azt kapod amit szeretnél. Szó sincs arról, hogy ezeknek direkt szarnak kell lennie, de én nem ítélem el azt, ha valaki sablonnal dolgozik, hisz az is szép munka ha valaki az ilyenből hoz ki valami frappánsat és újszerűt.
De őszintén szólva már fogalmam sincs hogy jutottunk el ide kicsiny vitánkban. :-) -
????
Na az erdekes lenne amit mondasz. Erdekes, csak nem igaz.
Szoval egy szar tortenet szerinted, szar forgatokonyvel, pocsek szineszi jatekkal lenyegtelen, "csak" a rendezes a lenyeges. :PPP
Minden elem ugyanolyan fontos, ettol jo egy film. -
Régeben én is láttam belőle kicsit, de a film nagyon rossz szerintem. A szinészi játékáról pedig, hát..............Nem tudom, ehhez a szerephez nem is kellett nagy tehetség......... -
Szvsz az általad felsoroltak csak annyiban határozzák meg a film minőségét (kivéve a rendezés), hogy mennyire alkotja a film gerincét. -
Tudjuk, te vagy az intelligens, aki taho parasztozik.
-
Az lehet nem kell hozza nagy szineszi alakitas, viszont akkor is ki kellene hoznia magabol a szinesznek a maximumot.
Nem egy silany alakitasu filmre kell azt mondani, hogy az a film jo.
Pont ezek osszessegetol lesz egy film jo vagy rossz.
Fugg a szinesz altal nyujtott jo alakitastol, a jo tortenettol (ehhez hozzatartozik a film mondanivaloja, az igenyes forgato konyv), a profi rendezestol, kivalo operatori munkatol es sorolhatnam tovabb.
Ha ezeknek az osszessege nem talalhatok a filmben, nem lehet rafogni, hogy igazan jo film (klasszikus).
-
Gratulálok az intelligens megszolalásodhoz ismét bizonyítod, hogy mekkora tahó paraszt vagy:)
csak így tovább
-
Vannak olyan jó filmek, amikhez nem kell nagy színészi teljesítmény. Nem az dönti el a film minőségét, hisz ez filmenként változó. -
Hollywoodban MINDIG a pénz uralkodott! Egyszerűen csak változtak azóta a filmek is, velük együtt nőttek a költségek. -
Hidd el ma is nagyon kell hozzá! Amúgy meg a mai filmek zöme is makettel van megcsinálva (mint a lépegetők), csak most számítógéppel moztagják őket, nem pedig képkockánként, de nem tudom mi ezzel a probléma. -
Vagy inkabb neked eleg egy szubkulturalis szar.
De ez a te alacsony igenyeidet mutatja nem azt, hogy mi a jo film vagy sem.
De ha mar itt tartunk, ellehet pl magyarazni, hogy mitol jo egy King Kong remake.
A szineszi jatektol ?
A mondanivalojatol ?
Esetleg a feldolgozas miatt, mert semmi egyedit nem tudnbak manaposag krealni es inkabb megcsinaljak egy regi kasszasikeru film 147. reszet ?
Csak azert, mert szineszi jatek pocsak volt benne, bar ugytunik manapsag eleg ha egy noi mellet vagy feneket lat a popcornrajongo, beeri annyival.
Na de ez nem a szineszi alakitas resze. -
Kanál #27212 Miami Vice 7/10
amit vartam megkaptam semmi tobb -
De mára a pénz a fő tényező. Manapság annyi pénzből csinálnak 1 filmet, amennyiből régen 5 évig elvoltak a studiók. Pénz felváltotta a gondolkodást, mert minek gondolkodni, ha pénzből meglehet csinálni mindent manapság. -
Vagy csak te nőttél fel és nem látod már át.. ne mond azt, hogy nem kemény munka akár egy B kat filmet összehozni. Lehet nem jó de kemény munka ha csak ez hiányzik belőle:) lelkesednek érte meg minden dehát az alapanyag sokmindent elmond... SW meg más téma.. jó helyen volt jókor lucas bácsi. -
Napoleon Dynamite a maga kb 20ezres költségvetésével, és a 1 hónapnyi forgatási idejével valahogy sokkal jobban leköt, mint egy kamu popcorn-múvi mert látom benne az igazi kreatívitást meg munkát, lelkesedést. Régen a popcorn gyártásban is volt művészet, innováció, ma már kiveszett belőle. -
Engem ez a filmek nem kötnek le. Unom magam rajtuk, nincs benne semmi érdekes, és a látványon is látszik, hogy műanyag. Zéró kreativítás. Már nincsenek olyan gondok, hogy hogyan oldják meg azt, hogy a lépegetők menjenek végig a havas tájon. Ma már csak megadják a paramétereket aztan Kovács Pisti a GDFről lemodellezi neked fél perc alatt. Elveszett valahogy a filmgyártás varázsa, és konzumtermékké vált teljesen. Már nincsenek rajongótáboraik, mint régen a Star Treknek vagy az SWnek, már csak hülye gyerek van, aki rohangál a Happy Meales fröccsöntött Jar Jar figurájával. -
Kösz, hogy volt erőd leírni azt, amit én nem tudtam megfogalmazni! :-D -
srácok már megint izlésekről és pofonokrólk vitatkozunk. Van aki képes akára doktor szöszit is 14-szer megnézni és ráadásul a doktor szöszio 2-t még 20-szor. NEki az tetszik. zért elítélhető? Nem. Neki az jó film? az. INnentől érdekli, hogy ki mit mond róla? nem Ergó ez szépen ráhúzható minden filmre. szóval egy lista abszolút szubjektív. átlagot lehet khúzni csak értelme nincs mert egty listát mindig az indiviuális egyén határoz meg saját magában. ergo nem lehet semmire sem rámondani hogy vacak vagy divatfilm amíg létezik a földön olyan ember aki számára értéket képvisel.
Bocs, hogy hosszú lett:D -
sry -
Az, hogy mi "igazi" és mi nem, az emberfüggő. A King Kong-ot eddig 3x néztem meg. Lehet, hogy többször már nem fogom, de ez nem jelenti azt, hogy nem tartom jónak. Az, hogy mi jó film az nem attól függ, hogy hányszor akarom megnézni. -
Az, hogy mi "igazi" és mi nem, az emberfüggő. A King Kong-ot eddig 3x néztem meg. Lehet, hogy többször már nem fogom, de ez nem jelenti azt, hogy nem tartom jónak. Az, hogy mi jó film az nem attól függ, hogy hányszor akarom megnézni. -
Lekotott egyszer.
Mikor fogsz ilyen filmet tobbszor is megnezni, mint egy "igazi" filmet ? -
Ez szvsz nem feltétlenül van így!
Sztem igenis lehet jó egy sima popcorn múvi is, akár tonnányi CGI van benne, akár nem. És igenis vegyük figyelembe, hogy ma már a számítógépes trükkök fontos részei a filmgyártásnak. És ha kijön egy ilyen egyszerű klisé film, tele giccsekkel meg a szokásossal, de SZÓRAKOZTATÓ, akkor azzal nincs semmi baj. Legjobb példának Jackson King Kong-ját tudnám felhozni. Teljesen alap Hollywoodi termék. Engem mégis teljesen leköttöt, pedig korántsem hittem volna, hogy ez majd bekövetkezik. -
Jhon Balu #27200 láttam az Apokalipszis most rendezői változat című filmet nagyon cool volt!! 10\10 -
George "csak egy fajta képet tudok vágni" Clooney. Nagyszerű :( -
De lehet jó, de általában nem az, mert semmi új nincs benne, csak hozza az átlag popcornos igényeinek elvárásait. Legyen benne tonna CGI, ceffect, stb. Egy átlag mozinéző ez már bőven elég.
[/url][/IMG]