106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Nem tudom, bírom a public enemy szerepet :))))
"Mert ép érveket még sosem olvastam tőled"
Én elég sok ép érvet látok a #27583-ban, tán átugrottad.
Ám legyen, bár nem könnyű:
1. American beauty
2. American history X (a filmek címeiben látott hasonlóság a véletlen műve)
3. Seven
4. Platoon
5. The Usual Suspects
grátisz
6. Memento
7. Fight Club
8. Snatch
9. Pulp Fiction
10. Trainspotting -
"Amit én történetesen körbeszarok, és bírom a kritikát is."
Elég érdekes a te filozófiád mindennel kapcsolatban. Mert ép érveket még sosem olvastam tőled.csak nyomod a szöveget,ha velaki nemért enyet esetleg,és miért is,akkor a fenti dolog lép érvénybe.
Egyébként ha leírnád az általad legjobb filmeknek a listáját,mondjuk egy top 5-öt.Köszi,és szerintem többen is kíváncsian fogják olvasni.
-
Én korábban kezdtem nézni, de túlnyomó részt énis vártam már a végét :) -
Karib 2.
Ettől sem voltam úgy elájulva, akárcsak az első résztől.Látványos, de semmi extra.Egyszer nézős múvi.Jó, mondjuk 5 sör után néztem, este fél 11-es előadást, szal már eléggé vártam a végét.
5/10 -
luckyboi #27593 A Gépész/The Machinist
Nagyon tetszett a képi világa, imádom az ilyen típusú filmeket, pölö Memento.
Izgis volt, meg kell mondjam.Christia Balet az Amerikai Psycho óta kedvelem, ebben talán kicsit jobban is tetszett a játéka.
10/9 -
Hajnalcat #27592 Tegnap a Felejtés bérétnéztem meg, ma meg Az ördög magacímű thrillert. Imádom az ilyen filmeket!
A felejtés bérében az tetszett, hogy lehetett rajta gondolkodni.
-
Mentol #27591 Ja. -
Érdekes gondolatok fogannak meg a fejedben. -
A prütyköléssel egyet kell értsek ;) -
Mentol #27588 Blasta és Bandew két jóbarát... Meleg a pite!
Amúgy -szerintem- szart sem érnek az amerikai "szakmai" díjak, amiket blasta emleget. Összeségében lehet, hogy nem egy nagy kiválóság Sandra néni, de azért voltak jó kis alakításai. -
LSG #27587 Most kívételesen valóban nem mondtál, de szoktál... :)
Ezt vg valóban túlreagálta. -
Jóak az. Demit még így, hogy lassan anyámkorabeli is megprütykölném. Sandra-t meg megkértem, hogy röhögjön olyan hülyén röfögve, mint a Bszépség 1-ben és közben őt is megprüty. :D -
De én nem mondtam véleményt senkiről.
Minben jogom megvan furcsállni vagy nem érteni egy-egy véleményt.
Így volt ez most is. Olvastam egy -számomra- nonszensz kommentet és rákérdeztem mire alapozza.
Sokmindenki mond véleményt a másikról, én nem szoktam senkiről sem. Max furcsállom azokat.
vg barátunknak pl. az a véleménye RÓLAM, hogy senki nem kiváncsi a véleményemre. :))) Amit én történetesen körbeszarok, és bírom a kritikát is. -
LSG #27584 Szerintem azzal van a gond, hogy Te nem csak a filmekről mondasz itt véleményt. Hanem emberekről... A filmes ízlésük vagy néha csak egy-egy rosszul megfogalmazott hozzászólás alapján. És néha talán túl durvákat. Bár ez a fórumoknál már kezd megszokott lenni.
Egyébként általában egyetértek a véleményeddel a filmek terén. Mint pl. a mostani Sandra Bullock esetnél is. :)
-
Igen, így van.
ELMEGY.
Ennyi és nem több.
De kissé túlzónak tartottam a "Sandra Bullock megint nagyot alakított" rígmusokat. Még ha esetleg bármiylen szakmai díjjal elismerték volna a színésznő alakítását, de SEMMI.
Még a sokat emlegetett Crash-ben is a legutolsó alakítást nyújtotta a többi színészhez képest. Ami részéről még így is kiugró volt, de bármelyik hasonló kategóriás hálivudi színésznőcske megütötte volna azt a szintet. Szal nem értem miért kéne hasradobnom magam a crash-beli alakításáért. Azért mert nem volt rossz??? :) -
luckyboi #27582 Ken Park
ööö....nem tetszett...na jó elég gané....2/10...a 2 pont az anyu bimbójáé :D -
Ezt nem te fogod eldönteni. -
Amúgy 64-es modell, szal. nem egy mai csirke már, akárcsak Demi Moore (sőt ő már 62-es kiadás). De Demi a Stritease-ben bebizonyította nekem, hogy baromi jó bige még, lám nem korfüggő (csak pénzfüggő :D).
Node már mindketten kimentek a diavtból, mint ahogy az öreg Stallone is, pedig ő a nagy kedvencek egyike. Mostanában mindkét színésznő inkább producerkedik, komolyabb filmekben játszik, akár mellékszereplőként is. Túl a csúcson váltani kell időben. -
Én először nagyon nem bírtam ezt a buldog kiccssajt, de a Beépített szépség-ben és a Demolition Man-ben karakterszínészként bejött. Más filmjeiben sem találtam azóta kivetnivalót benne, úgyhogy elmegy. Persze nem egy Clint Eastwood :D! -
Úgy érzem felesleges másolnod az írásaimat. -
vg #27577 "Te mit keresel itt egyáltalán? Mi a célod a fórumozással?"
Ami neked... mellesleg ez egy teljesen felesleges, szánalmas hsz volt a részedről! -
Oksa bepótolom. Tényleg nem láttam még igazán játék közben, de attól még nem skatulyázom be. -
Az Ütközésekben tényleg tök más karaktere volt. Szerintem jó színésznő, csak állandóan typecastolják (már ha ez egy szó :-)). Az Ütközések ezért is volt kiemelkedő pillanat a karrierjében. Vagy lehet, hogy nem láttam elég filmjét, és máshol is volt ilyen. Na, mindegy, nézd meg a Crasht, ez a lényeg :-) -
Épp most akartam róla véleményt írni, de megspóroltad nekem... :-) A Ház a tónál szerintem is nagyon jó film, én 9/10-et adtam rá. És tényleg stimmel minden, legalábbis azt kivéve, hogy
SPOILER!
... hogyan tud levelet küldeni a múltba, plusz szokásos paradoxon (nem ment volna el a házhoz, ha nem lett volna szomorú a halála miatt...). Dehát attól még esztelen jó film! -
Te mit keresel itt egyáltalán? Mi a célod a fórumozással?
"kispatak"
Szánalmas... -
Én nem tartom se rossz se kiemelkedő színésznőnek Sandra Bullockot. A Pusztítóban bírtam, meg ilyenek, de nem vágódtam hagyatt rajta sosem. Bár lehet csak azért mert nem volt még olyan szerepe ahol tényleg megmutathatja mit tud (Ütközéseket nem láttam) -
vg #27571 Az a baj, hogy a TE véleményed, és kritikád már senkit sem érdekel itt, kispatak... -
KÖNYÖRGÖM, MIVAN ITT? OVISOK LEPTÉK EL A FÓRUMOT????????
Tökömbe már, megkérdeztem, hogy miben alakított nagyot Miss Bullock szerinted.
Csak azért, mert ha leírod - ahogy meg is tetted- kissé jobban rálátok az értékítéletedre, ízlésedre, és el tudom dönteni, hogy mennyire passzol az enyémmel.
Kb. semennyire, egy Sandra Bullock-ot sosem fogok színésznőnek tekinteni. Ő egy jól kinéző próbababa, kb. 20 filmjéből 19-ben azonos stílusú szerepet alakít. Köszi, ettől had ne essek már hanyatt.
Namost ha valakit zavar, ha megkérdezem egy filmet vagy színésznőt miért istenít, akkor el lehet innen húzni, mert a továbbiakban is ezt fogom csinálni, a mellett, hogy leírom pár filmről a véleményem.
A továbbiakban ovisoknak pedig lehet priviben vagy a mélcímemen panaszkodni. -
Elkussolsz kisfiam -
Jhon Balu #27568 Romper Stomper-elég brutál film volt.Ausztrál skinhedek-röl szólt.9\10 -
Ház a tó szélén-
Elsőre elég jónak mondhatom...nekem teccett...kicsit bele lehet kavarodni ha nem figyelsz, de nem kell hozzá oan hatalmas IQ sztm...
szvl nekem teccet szép kis szerelemes történet...vmijen end-el a végén
-
Mondanivaló? Ugyanmár... -
luckyboi #27565 Tavasz,nyár,ősz,tél és tavasz
Német-koreai kooprodukció, szép látvánnyal, valakinek biztos tanulságos történettel. Tetszett, h nem voltak neveik, csak a két zsarunak, akik nem buddhisták. Szép.Egyszerű.Más világ. Ezért jók a koreai filmek. Chan-wook Park izdibeszt.
Písz -
Brick - 9/10
nagyon eltalált sötét hangulat az egész film alatt, durva csattanó a végén. üt. mindenkinek merem ajánlani, lassan indul be de nagyon mókás lesz... -
hüüü de nem tok még irni ilyen korán reggel
-
mindenki azért ir hogy mehhozza a másik kedvét :)
na de tényleg sandra jo volt a féktelenulben mega beépitett széségben??? B kategoriás filmek, kérem szépen, nulla, azaz nulla szinvonal mondanivalo ha nem készulnek el nagyobb hasznot hoznak az emberiségnek mint igy... 21gramm meg azért nem összhasonlithato ezekkel a sanrás filmekkel, ne vicceljunk már :)
hogy meghozzam a kedved, tegnap elkezdtem nézni az underworld evoluciot, mivel m,ár az első rész is kimaradt az életemből, gondolhatod meddig birtam nézni ezt, hát 10 percig, aztán turn off PC, meghoztam a kedved? Remélem nem, ne is nézd meg mert egy szar
-
Mondjuk asszem ezt tök feleslegesen írtam ide...
-
Csillapodjunk emberek! -
Boroskóla #27559 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát ha a levégére gondolsz, ott a kiscsaj annya is rájön a történetből ahogy végig olvassa a levelet hogy az ő lányát is kúrogatja az apja csak már túl későn.
Remélem jó lessz ez a Spoileres szar most csináltam először. -
Lipi1980 #27558 Köszi vg!