106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Ehhh, pedig ma sentinelt má lecibáltam vagy 2-3 hete, de csak most van hozzá sub. Na akkó nemvárok sokat -
Csak így ömlesztve az elmúlt hét "termése":
The Sentinel (2006, http://imdb.com/title/tt0443632/)
Unalmas, lassú, vontatott, alig vártam, hogy vége legyen. Semmilyen elemében nem tudta felkelteni (pláne fenntartani) az érdeklődésemet: 2/10.
Silent Hill (2006, http://imdb.com/title/tt0384537/)
A játékokat nem ismerem, így nem volt semmi előzetes elvárásom, vagy bármiféle minimum fan-mércém vele szemben, jóformán csak Gans rendezése miatt érdekelt, és összességében tetszett a sztori is, a látvány is. Erős 7/10.
Shanghai Grand (1996, http://imdb.com/title/tt0117619/)
Jó kis film, nekem tetsző stílusban megrendezve és elég erős sztorival: 8/10 (további infó itt).
-
na megvan mégis^^ -
Meghoztátok a kedvemet hozzá :)
Még jó hogy meg van eredetiben (nem nagyzolás, hanem a film istenítése :)) -
Ricco87 #27673 Szerintem is iszonyat nagy film:) Most néztem meg mégegyszer:) -
van külön kint csak maga a rendezői befejezés
én csináltam hozzá feliratot anno -
React #27671 Nem is tudtam, de akkor a directors cut-ot, csak akkor tudom megszerezni ha megszerzem dvd-n? (esetleg le lehet tölteni?) Mer sztem én tuti a publikust láttam... -
u az nekem kéne csak nem találtam sehol:( -
Lipi1980 #27669 Valóban az egyik legjobb (ilyen témában készült) film. Szerintem 10/10! Én már vagy 5x láttam, de egyszerűen nem tudom megunni! Minden egyes alkalommal találok benne valami újat, amit addig nem vettem észre az előző alkalommal!
Nagyon elgondolkodtató, ahogy a főszereplő (a múlt megváltoztatásával) próbálja jobbá tenni a dolgokat. Az igaz, hogy egy-két dolog jobb is lesz, de valamivel-valakivel mindig történik valami rossz, amivel előre nem lehet számolni!
Érdekes, ahogy a végén rájön, hogy ahhoz, hogy joobá tegye a jövőjét, ahhoz a NŐvel való kapcsolatát kell gyökerestől kiírtani!
Ezt már nagyapám is megmondta, hogy minden baj forrása a nő! :o)
-
érdekes befejezés? kettő verzió is van. Directors cut és a publicus. Spoilerben ird meg, hogyan végzödött az amit láttál. -
Pillangó hatás - Én még csak most néztem meg ezt a filmet, és szerintem nagyon jó. Főleg azoknak akik szeretik az időutazásos dolgokat, meg az érdekes befelyezésű történeteket. -
még a TV2 jelet igen, bár ocska régi "poén".. de a szemüveget tényleg nem :DD -
pedig nemrosz .I -
Freedom's fury-t (szabadság vihara) nem nézte meg valaki? Most megy a mozikban. -
Na azt a filmet nem fogom megnézni az tuti. World Trade Centerrel együtt :P -
Távkapcs
9/10 Nagyon jó kis vígjáték volt, jót lehetett röhögni rajta :)
Ja, és a zenék is jók voltak :) -
united 93 8/10
a vége elég okés :C -
Txh! -
szavad nem lehet, a feka szexelt először :D
[meg is lepődött] -
Miami Vice - 9/10 - Michael Mann filmek rulez! Kicsit fehér zsaru centrikus volt a story, de nem rasszista szempontból, hiszen az 5 főszereplő mindegyike más bőrszínű :D
Click - 9/10 - Nagyon szórakoztató, cseppet sem agyatlan, mondanivalótlan vígjáték. Walken a szeren 10/10
-
HBD -
Nema hogy nem vagod a lenyeget :D -
MihBen #27655 tv -
jefferson83 #27654 Szemfüles
-
annyira nem vicces. TV rippelt na, és akkor mi van?
a szemüveget meg nem értem, de majd megnézem hogy hol és mikor esett az eső. nekem fényes napsütésnek tünt a dolog -
Jah azt a TV2 jelet igazan kivehetek volna mar a jelenetbol...naon szembetuno.
Es a csak szemuveget is mivel esett kint az eso... -
:) -
12 majom. Egyszerüen imádom. Nekem 10/10.
Hja, egy kis érdekesség, mely feltünt miközben néztem:
-
Bizonybizony, 9/10! -
Frequency (Dennis Quaid)
Nagyon jó film!!! -
moziplakat #27647 Ha érdekel valamilyen moziplakát, írj!
[email protected]
www.moziplakat.fw.hu -
Egy hulla egy falafel es a tobbiek.
jo kis film volt. eleg elvont, kicsit beteg egyes reszein. hasonlitani semmihez sem tudom, de mindenkinek ajanlom, ha talalkozik a tekintete ezzel a cimmel.
van benne sirva rohogos, es megkonnyezos resz. es a vegen nem lesz jo minden, de legalabb jobb mint elotte. -
Jókat röhögtünk mi? :)
Nekem is tetszett! De 9 -et nem adnék neki, max egy 8ast. De tényleg nagyon jó volt, rég röhögtem ennyit :) -
Elhitetni???! Ez nem hit, hanem ténykérdés kérlek! :D -
luckyboi #27643 10/7.5 -
luckyboi #27642 

-
luckyboi #27641 Lucky Number Sleven
Röviden a film: -
Es attol lennenek hihetetlenul jo szinesznok, ahogy alattad nyogdecselve elhitetnek veled, hogy a tiede a legnagyobb a vilagon ? :P -
De végülis nem abban egyetünk meg, hogy Sandra-t és Demi-t is meghúznánk, hiába az élemedett koruk?!! -
Na ezaz. Igazad van természetesen, de azért 1-2 kivételt találunk!
És az ilyen 1-2 színész kivételek miatt érdemes egy-egy filmet megnézni (akár többször is).