106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    Ehhh, pedig ma sentinelt má lecibáltam vagy 2-3 hete, de csak most van hozzá sub. Na akkó nemvárok sokat
  • PetruZ
    Csak így ömlesztve az elmúlt hét "termése":

The Sentinel (2006, http://imdb.com/title/tt0443632/)
    Unalmas, lassú, vontatott, alig vártam, hogy vége legyen. Semmilyen elemében nem tudta felkelteni (pláne fenntartani) az érdeklődésemet: 2/10.

Silent Hill (2006, http://imdb.com/title/tt0384537/)
    A játékokat nem ismerem, így nem volt semmi előzetes elvárásom, vagy bármiféle minimum fan-mércém vele szemben, jóformán csak Gans rendezése miatt érdekelt, és összességében tetszett a sztori is, a látvány is. Erős 7/10.

Shanghai Grand (1996, http://imdb.com/title/tt0117619/)
    Jó kis film, nekem tetsző stílusban megrendezve és elég erős sztorival: 8/10 (további infó itt).
  • Count Adyn
    na megvan mégis^^
  • drobee
    Meghoztátok a kedvemet hozzá :)
    Még jó hogy meg van eredetiben (nem nagyzolás, hanem a film istenítése :))
  • Ricco87
    Szerintem is iszonyat nagy film:) Most néztem meg mégegyszer:)
  • fifi
    van külön kint csak maga a rendezői befejezés
    én csináltam hozzá feliratot anno
  • React
    Nem is tudtam, de akkor a directors cut-ot, csak akkor tudom megszerezni ha megszerzem dvd-n? (esetleg le lehet tölteni?) Mer sztem én tuti a publikust láttam...
  • Count Adyn
    u az nekem kéne csak nem találtam sehol:(
  • Lipi1980
    Valóban az egyik legjobb (ilyen témában készült) film. Szerintem 10/10! Én már vagy 5x láttam, de egyszerűen nem tudom megunni! Minden egyes alkalommal találok benne valami újat, amit addig nem vettem észre az előző alkalommal!
    Nagyon elgondolkodtató, ahogy a főszereplő (a múlt megváltoztatásával) próbálja jobbá tenni a dolgokat. Az igaz, hogy egy-két dolog jobb is lesz, de valamivel-valakivel mindig történik valami rossz, amivel előre nem lehet számolni!
    Érdekes, ahogy a végén rájön, hogy ahhoz, hogy joobá tegye a jövőjét, ahhoz a NŐvel való kapcsolatát kell gyökerestől kiírtani!
    Ezt már nagyapám is megmondta, hogy minden baj forrása a nő! :o)
  • Kmarha
    érdekes befejezés? kettő verzió is van. Directors cut és a publicus. Spoilerben ird meg, hogyan végzödött az amit láttál.
  • ikegami
    Pillangó hatás - Én még csak most néztem meg ezt a filmet, és szerintem nagyon jó. Főleg azoknak akik szeretik az időutazásos dolgokat, meg az érdekes befelyezésű történeteket.
  • Kmarha
    még a TV2 jelet igen, bár ocska régi "poén".. de a szemüveget tényleg nem :DD
  • TheSuperMan
    pedig nemrosz .I
  • Bandee1987
    Freedom's fury-t (szabadság vihara) nem nézte meg valaki? Most megy a mozikban.
  • I.C.ram
    Na azt a filmet nem fogom megnézni az tuti. World Trade Centerrel együtt :P
  • Bandee1987
    Távkapcs

9/10 Nagyon jó kis vígjáték volt, jót lehetett röhögni rajta :)

Ja, és a zenék is jók voltak :)
  • TheSuperMan
    united 93 8/10

a vége elég okés :C
  • Sephi
    Txh!
  • franc0
    szavad nem lehet, a feka szexelt először :D

[meg is lepődött]
  • Kojiro
    Miami Vice - 9/10 - Michael Mann filmek rulez! Kicsit fehér zsaru centrikus volt a story, de nem rasszista szempontból, hiszen az 5 főszereplő mindegyike más bőrszínű :D

Click - 9/10 - Nagyon szórakoztató, cseppet sem agyatlan, mondanivalótlan vígjáték. Walken a szeren 10/10
  • desigo
    HBD
  • Sephi
    Nema hogy nem vagod a lenyeget :D
  • MihBen
    tv
  • jefferson83
    Szemfüles
  • Kmarha
    annyira nem vicces. TV rippelt na, és akkor mi van?

a szemüveget meg nem értem, de majd megnézem hogy hol és mikor esett az eső. nekem fényes napsütésnek tünt a dolog
  • Sephi
    Jah azt a TV2 jelet igazan kivehetek volna mar a jelenetbol...naon szembetuno.
    Es a csak szemuveget is mivel esett kint az eso...
  • CSOCSO
    :)
  • Kmarha
    12 majom. Egyszerüen imádom. Nekem 10/10.

Hja, egy kis érdekesség, mely feltünt miközben néztem:

• Sati84
    Bizonybizony, 9/10!
  • KeszthelyiPéter
    Frequency (Dennis Quaid)
    Nagyon jó film!!!
  • moziplakat
    Ha érdekel valamilyen moziplakát, írj!

[email protected]

www.moziplakat.fw.hu
  • Kmarha
    Egy hulla egy falafel es a tobbiek.

jo kis film volt. eleg elvont, kicsit beteg egyes reszein. hasonlitani semmihez sem tudom, de mindenkinek ajanlom, ha talalkozik a tekintete ezzel a cimmel.

van benne sirva rohogos, es megkonnyezos resz. es a vegen nem lesz jo minden, de legalabb jobb mint elotte.
  • precision
    Jókat röhögtünk mi? :)
    Nekem is tetszett! De 9 -et nem adnék neki, max egy 8ast. De tényleg nagyon jó volt, rég röhögtem ennyit :)
  • Sir Quno Jedi
    Elhitetni???! Ez nem hit, hanem ténykérdés kérlek! :D
  • luckyboi
    10/7.5
  • luckyboi
  • luckyboi
    Lucky Number Sleven

Röviden a film:
  • [Jakuza]
    Es attol lennenek hihetetlenul jo szinesznok, ahogy alattad nyogdecselve elhitetnek veled, hogy a tiede a legnagyobb a vilagon ? :P
  • Sir Quno Jedi
    De végülis nem abban egyetünk meg, hogy Sandra-t és Demi-t is meghúznánk, hiába az élemedett koruk?!!
  • Blasta
    Na ezaz. Igazad van természetesen, de azért 1-2 kivételt találunk!
    És az ilyen 1-2 színész kivételek miatt érdemes egy-egy filmet megnézni (akár többször is).