106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sephi
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

LEEEEL :DDDDDDDDDDD
  • jefferson83
    Másfélmillió lépés Magyarországon /végig az országos kék túrán/ (sorozat,mtv)

Nem egy mai darab, de hiánypótló munka. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Otthon a székben ülve is egy kicsit jobban megismerhetjük országunkat. A közelmúltról is képet kapunk (70-es évek végén készült). Nem hiába mondják minden idők talán legnézettebb magyar dokumentumfilmjének. Nem értékelném, nálam max pont.
  • Jano
    Pöcse helyett is nunchaku van. :-o
  • Blasta
    LOÁL :DDDDDD
    Hát egen, kurvára meggyőző volt :DDDD
  • Gladiator
    bár nem is új, nem is igazán film, de aki még nem látta nézze meg a BMW Hire rövidfilmeket. Van köztük néhány nagyon hangulatos, megható. Kedvencem a the Ticketer, vagy mi, meg amikor a fotóriportert viszi ki az országból, bár ahhoz kell egy kicsit komolyabb angoltudás, hogy felfogja a néző.

Youtubon megtalálhatjátok.
  • Breathe
    Itt miylen filmekről van szó tulajdonképpen?:)
  • Dynamic
    És Franco Nero a bajuszos olasz ninja...meggyőző:D

• jefferson83
    Alap :DD
  • fifi
    Sho Koshugi /talán nem így írják/

minden ninja filmek császára
  • Dynamic
    Don "The Dragon" Wilson, Cyntia Rothrock bazze:D
  • jefferson83
    Én csak egy nevet mondok: Szintia Rosstokk
  • Sephi
    LORENZO LAMAS BAZE! LORENZO LAMAS!!!!!!!!!
  • Jano
    Dudikoff ott van.
  • Dynamic
    láál:D
    Igen Malaguita volt, aki már barnaöves, de idén fekete lesz, és mindent látott Jackie Channal és Bruce Lee-vel:D
  • fifi
    és Mark Dacastos??? ő smafu???
    tudod: ő most az ász a keleti harcművészetekben, megmondta a Torrentében a kung-fus idióta... :D
  • Dynamic
    És Stallone,C.Norris,Dudikoff már bakfitty?
    Rambo,Rocky,Kobra,Túl a csúcson,Magányos farkas, Delta Kommandó,Amerikai ninja...
  • ffxi
    OFF
    Garfield 2[Axxo] című filmhez keresek magyar feliratot, vki pls help!!!
    THX!!
    ON
  • Bandew
    Na azért sztem a Terminátorok meg az Emlékmás kiemelkedik a csihi-puhi filmekből. :-)
  • Sir Quno Jedi
    Ez csak pár "actor"-tól :D.
  • Sir Quno Jedi
    Alapcsihipuhifilmek (néhány a teljesség igénye nélkül:

Commando
    Mad Max 1-3
    Fortress
    Mortal Kombat1-2
    Street Fighter
    Terminator1-2
    Total Recall
    Blood Sport
    Universal Soldier
    Kickboxer
    Lionheart
    Hard Target
    Death Warrant
    Inferno
    Hard to Kill
    Out for Justice
    Under Siege
    Conan 1-2
    Red Sonja
    Red Heat
    True Lies
    Predator1-2
    Last Action Hero
  • Sephi
    Jah.... mint Chris Farley mi?
  • hellnight
    Tony Scott-tól ajánlom még (persze ha nem láttad) a Tűzben Edzett Férfit, Tiszta Románc-ot. Illetve már nagyon várom új filmjét a Deja Vu-t melyben ismét Denzel Washington a főszereplő. Őt meg kifejezetten kedvelem :)
  • Sir Quno Jedi
    Vanismitecsémmag!:D
  • Blasta
    Risztekpá! :)
  • Blasta
    Mondjuk ha nincs kiírva az elején, akkor is felismertem volna, hogy Tony Scott filmet látok, annyira ismerős volt a képivilág, a vágások, a zenei betétek és egyebek...
  • Blasta
    MEgnéztem énis a Domino-t.
    Bejött a film, mondjuk a sztorit kicsit túlkavarták benne, de egész fasza volt. Pláne a vége.
    És a végén pedig láthattuk az igazi Domino Harvey-t, aki a film bemutatása környékén halhatott meg, azaz nemsokkal előtte, hiszen az neki dedikálták a múvit.
    Domino Harvey - fejvadász
    Halálának oka: accidental overdose... khmmm
  • DVDMester
    Aki a Tégla c. filmet meg akarja nézni, előtte mindenképpen nézze meg az eredetit: a címe Internal Affairs, 3 része van, szerintem a 2. a legjobb, aztán az első, végül a harmadik, ami már nem annyira eltalált. De a mostani feldolgozásnál százszor jobb.
    Aki nem tudná, ez egy hongkongi gengszterfilm, a legjobb filmek egyike amit valaha láttam. A magyar tékákban Szigorúan piszkos ügyek címen található meg.
  • Loál János #28010
  • Seth
    vmiéert ez az ócska régi vicc jutott eszembe erről
    Michael: Kit, csukd be az ajtót
    Kit: Katt

jaj de szar :D
  • Loál János #28008
    És Házelhóf, mindenky Déviggye?
  • Sir Quno Jedi
    Én kérem Arni, meg vánDámm, meg Rátgerháer, meg Körtrásszel, meg Brúszlí, meg Dzsekicsen, meg Dzsetlí, meg Dolflángren, meg Szígál, meg Csákknorrisz, meg Sztállóne, meg CLámbert, meg Dudikoff, meg BWillisz, meg MellGibbzón akciókon nőttem fel ÉS nem szégyellem a pofámat, sőt!
  • Sephi
    Emlekszem az 576-ban is volt egy szam aminek a fooldalan a muvi volt es irtak rola :D Emlitettek is rendesen Guile hatravetos-pofanruglak mozdulatat is :DDD
  • Blasta
    Gagyi utánzat, méterekről felismerem...

• Loál János #28004
    ._.
  • Blasta
    Zsanklód igazán emlékezetest alakított, de igazad van, Kájli is nagyon odatette magát!
    .-. <----(brend nyú szmájli, most fejlesztettem ki)

• Loál János #28002
    Kiemelném Kylie alakítását is az utánozhatatlan Jean-Claude mellett. -.-
  • Blasta
    Oké :))))
  • Sephi
    Adam Sandler utobbi filmjei igenis jol sikerultek.
  • Sephi
    Es meg volt Sega Saturn-ra olyan jatek hogy Sztiril Fajter Da Muvi :DDD
    Emlekszem mekkora baromsag volt :DDD
  • luckyboi
    A Click/Távkapcs - pedig nem vagyok egy gádblesszjúeszéj - igenis egy jól sikerült mozi. Végre nem csak a "vetítés" meg a "hogyviselkedjhogynézzélki" témák mentek. Pedig a fiataloknak szóló filmek mögött iszonyat propaganda megy. Mondjuk ez inkább családi film. Nade a lényeg h, vmi titokzatos tanulságot láttam meg a film végére, ami nem megszokott hálivudtól mostanság.