106870

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-

"Mondjuk nekem ez a videóklipes forma nem igazán jött be, de talán utalás akart lenni Domino elég zaklatott és vad életére"
részben inkább csak azért mert Tony Scott nem bír leszállni a témáról és mindig rázattja azt a rohadt kamerát:) a tűzben edzett férfiban nekem ez nem jött be,nem láttam értelmét,ellenben itt!k.rvára illett a sztorihoz,szal ennyiben teljesen igazad van.amúgy még nagyon tetszett a filmben a folyamatos "most ez igaz vagy csak megint szivat?" és a kis 'nem evilági'(pontosabban valami elvarászolt,mesevilág) hangulat,meg a folytonos hangsúlyozása a dolgoknak
na akkor pontozok egyet,domino: 8.5 -
Domino (2005)
Jópofa, pörgős, de kicsit elszállós, videóklipre hajazó film Tony Scott rendezésében Keira "look at these mosquito bits" :) Knightley főszereplésével egy valós személyről, Domino Harvey-ről, aki egy valóban élt angol híresség-csemete volt, fiatalon amerikai fejvadásznak állt, és az életéről szóló film bemutatója előtt pár hónappal hunyt el.
Mondjuk nekem ez a videóklipes forma nem igazán jött be, de talán utalás akart lenni Domino elég zaklatott és vad életére. A jelenetek és az ironikus, cinikus poénok viszont jók voltak, és a színészgárda is félig-meddig tűrhetőnek mondható. Mickey Rourke, de még inkább Christopher Walken volt az, aki nagyon bejött (kár, hogy kb. a felénél egyszerűen kiírták a filmből), a venezuelai pofa és az afgán harcos viszont rém gyenge volt, Keira meg olyan so-so. Voltak jó pillanatai, meg rosszak is. Ahogy a filmnek is.
Értékelés: 6.5/10
-
Látod, látod, nincs is jobb érzés, mikor végre te is megérted azt, amit mások elsőre is könnyedén megértettek, különösebb koncentráció nélkül. :D -
Rajottem a Saw 3 dologra. Megneztem ujra :D -
Hohohhóóóóó!
Ezmá biznisz.
Na majd megdumázzuk ;) -
Tomival nem volt gond. Maga a film volt egy nagy BÖSZMESÉG sztem :) -
Pedig jó volt.
Tom Cruise meg nagyot alakított, meg is lepődtem rendesen. :O) -
Ha átnyálazod a gyűjteményemet, akkor én is hajlandó leszek megnézni néhány PikSZAR-filmet.
-
AAAARRRGGHHHHHHHHHHHHHHHHHH -
Akkor nem is lehet az olyan fontos. Tegyél le róla, hogy valaha is megérted... :D -
Meg süketüljek meg, vakuljak meg és a végén én is kapjak egy infarktust?!! Speed-et nem adnak hozzá a moziban szopogatni?!! :DD -
Kerestem / irtam de sehol nem talatam / valaszoltak :D -
Nekem emgvan a Crank! Igaz feliratos, de nagyon jó a minősége.
De most amúgy csak a Fűrész3 érdekel, minél jobb minőségben.. A crank-nek tényleg jó film, nagyon pörgős.. Talán a sok epinefrintől???

-
Jó az a film, de jól írják az indexen, hogy tényleg inkább moziban érdemes megnézni, vagy valami irdatlan méretű kivetítővel, full hangerőn, hadd lobogjon a hajad, érezd az adrenalint, meg... ilyesmi. ;)
-
Amúgy a Crankhoz leszedtem két tényleg elfogadható minőségű videót, egy 53Mb-s trailert, meg egy 28MB-s alley fight-ot. Nem rossz, így már egész élvezetes kis bemutató. A magyar 4 megás trailer borzasztóan xar minőség. -
Szefikém, mire való a net?! Én momentán nem láttam a fűrészetet, de nem is hiányolom, amennyit az elsőből belenézegettem. :D -
#28130 !!!!!!!! PLZ! -
Igazad is van, meg nem is tezsókám. Olvass utána! :D -
Csocso, ne legyél már ennyire tájékozatlan-e! Rossz hatással vannak rád az amcsik ott kint. Lassan megfertőznek, azt pont olyan leszel mint ők, akiknek a kifigurázására az egész Borat épül... :D (lehet azért nem is volt számodra olyan vicces :D)
Gyere haza, oszt szívjál velünk! A szívásból okul az emberfia! :DDD -
Én még nem láttam, de azt olvastam róla, hogy megrendezett.
Aztán lehet, hogy nincs igazam. -
nagyon! -
tehat meg volt rendezve?? az egesZ? -
Mellesleg a Magnolia nekem is az egyik legkiábrándítóbb filmes élményem.
Betegség az a film -
Látod vazzeg, hamár Petruz is elcsábul, tán szakítanod kéne régi, begyepesedett hagyományoddal és megkéne nézned pár Pixar alapművet! :D -
Loál
Doc Hollywood nekem is régi nagy kedvencem.
Ráadásul a szinkron is baba :)
"-tépjen szét pár inget és hozza ide gyorsan!!!
-ezt, amire az van írva, hogy eeeer...menáj?
-Áááármáni, ármáni, azért csak tépje szét..."
:DDDDD -
Ez egy ál-dokumentumfilm, azaz dokumentumfilmnek álcázott, megrendezett jelentekből áll. -
Lipi1980 #28134 Minden végzet nehéz - 9/10
A történet nem volt valami nagy surranás, de Jack Nicolson és Diane Keaton játéka egyszerűen lenyűgöző!
Jack Nicolson-t sajnos még csak most kezdem felfedezni, de mindketten fantasztikus színészek!!! Nemhiába jelölték Jack Nicolsont 6-szor Oscarra és ebből 2X nyerte meg a szobrocskát (Száll a kakukk fészkére és a Lesz ez még így se) Diane Keatont pedig eddig kétszer jelölték de eddig még nem nyert... -
Egy gesa emlekiratai (asszem ez a magyar cim)
hat ilyen szepen fenykepezett filmet en mar nem is tudom mikor lattam. gyonyoru minden egyes kepkockaja, na meg a csajok se rosszak:) reg meg akartam mar nezni, de vhogy sosem jutottam el odaig.
sajnos teljesen angolul neztem, es a tudasom meg hagy nemi kivetni valot maga utan, igy csak kb. a 80-90%-at ertettem es a vegere mar bele is faradtam a `foritasba`, de mindenesetre nagyon szep film.
konyvvel nincs osszehasonlitasi alapom, mert azt nem olvastam, de igy magaban megallja a helyet. A szerelmem, Zhang Ziyi ismet nagyot alakitott. Csupan 1-2x volt olyan resz, hogy tuljatszotta, vagy eppen teljesen oda nem illo arckifejezessel mondta a szoveget.
kis negativum, hogy ahhoz, hogy megertsd a filmet, kell egy bizonyos szintu tudas a gesakrol, igy en csak akkor ertettem meg igazan, miutan wikipedian utana olvastam a gesa kulturanak.
9/10, mert a vegere kicsit belassul, de amugy musthave kategoria. -
Borat
meglestuk haverral.. hat igen... nem normalis bar aki latta az ali g tol az Aiii filmet annak nemsok ujdonsagot fog nyujtani a film. a Csavo nem normalis a meztelen verekedes ultra hanyadek:D
nem is ertem, hogy ez most megrendezett vagy nem de ket-3 dologert ugy lecsukhattak volna oket hogy jovoevben is ott toltenek a karacsonyt.. pl a meztelenkedes a hotelben.. meg amit a csajjal muvel a vegen.................. tuti kamu mer ha igaz lenne akkor tobbeves pert akasztana a csaj a nyakaba es azt a bortonbol nezne vegig a csako.
amugy a film jo volt de a jackass ketto sokkal jobb volt es tobbet is rohogtek az emberek a teremben -
SPOILER :
Arrol meg nem is beszelek hogy amikor a pasi meg a biro kimasztak a "be'l" verembol ... tiszta es szarazak voltak :D -
Saw 3 -
Nos ez sokkalta jobb volt mint a masodik resz. Ez mar igen kozel alt az elso reszhez. Naon izgi volt az egesz de egyben kurvara durva is. Szerintem ez volt a legdurvabb. Szokasos "KURVA ELET" kialtasst hallatota have ugyanugy mint az elso vegenel. Viszont :
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!En ertettem a dolgokat de nem vagom a kovetkezoket. Akkor most mi is volt a vegen Amandaval? En nem ertem mit magyarazott neki... szal ot is megszivatta? Es mivolt a boritekban amitol ugy kiakadt? Ezt nem ertettem. -
bin jip
csak azért néztem meg,mert egy kedves kislány kedvenc filmje és meg szerette volna mutatni.nem vártam semmi jó,koreai film,azt hiszem,szóval eleve úgy álltam hozzá.de nagyon bejött.kedves szerelmi történet,érdekes ötlet,váratlanul leköt.jah és alig beszélnek benne.
ajánlom
8/10 -
Btmon -
angol felirattal, mint mindig -
te is newsbinezel? vagy mashonnan? -
mar toltom is de van hozza felirat? vagy hogy nezted meg? -
Kanál #28124 Crank
gyaa kemény másfél óra pörgés, sokszor vicces, bejött
10/8 -
Pont ma kezdtem szedni, egyre jobban várom. -.- -
Tokyo Zombie - 2005 japán zombi/vígjáték/dráma/szürreál
Tokyo-ban emelkedik a Black Fuji - mindenféle háztartási szemétből és hullákból álló hegy...
Hőseink a bírkózáshoz hasonlító harcművészettel foglalkoznak, mikor beüt a krach, a hegy kitermeli a zombikat... Innen nem mondom tovább, de a film 2. felét egy különleges anime/rajzolt jelenet és némi időbeli különbség választja el.
Jó poénok, sok idiótaság, némi feelgood, szürreál és dráma :)
A lounge/chill/jazzy dallamok + a záródal simán +1 pont.
9/10
-
A herceg haladéka: Maga a történet nagyon tetszett, de a megvalósitás nem volt az igazi. Sokkal több vágás, aláfestő zene kellett volna, hogy még nagyobb hatást gyakoroljon a nézőre, s aminek ellensúlyoznia kellett volna a sok ismétlődő jelenetet, mert igy nagyon unalmas volt. Nekem majdnem sikerült elaludnom rajta. Sokkal jobban meg lehetett volna csinálni ezt a filmet, de igy sajnos gyengus lett szerintem.....
5.5/10