106887

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Verdák
Nagyon jó volt, szép, szórakoztató, enyhén kiszámítható sztorival, bár mégegyszer nem hiszem, hogy a közeljövőben meg fogom nézni, s emiatt:
9/10 -
thx -
Lüke ezredes -
Apokalipszis most 10/10
Nagyon tetszett nekem ez a háborús film szerintem az egyik legjobb háborús film amit láttam csak hát 194 percet egybe végig nézni azért nem semmi !!
Láttam a boritóján hogy benne van Laurence Fishbourne is végignéztem a filmet de csak nem vettem észre mire rájöttem hogy 1979-ben még eléggé fiatal lehetett ezért egyből kiszurtam a filmben !!
De egy valakit nem találtam meg a filmben még hozzá Harrison Fordot ??
Egyáltalán Harrison Ford milyen szerepet játszott benne ??? -
Nyiri #28173 Videoklipp nem film. Tortenet szar, akcio az van de mar a 2. elemnel unalmas. Autosuldozes egyenesen szar. Tele van kozeli keppel melynek koszonhetoen semmilyen akcio resz nem elvezheto. -
áruld már el, hogy miért. idáig, aki látta, mindenkinek tetszett. -
saw3 10/8 , 2. résznél jobb, elsőnél nem, de remek lett. Ez a 3 rész nagyon egyben van
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amikor jigsaw koponyáját meglékelte a csaj, az kicsit kiborított ^^. 25 éves létemre,amikor bármilyen trancsírt megnézek, ennél félre kellett hogy nézzek. -
Nekem a New Yorkos rész tetszett a legjobban. Armin-Mueller Stahl rulez :-) -
luckyboi #28169 Éjszaka a Földön 1991
Rend.:Jim Jarmusch
Hogy tudta a rendező 4 ország 5 legjellegzetesebb városának, azok leginkább jellemző karaktereit egy-egy taxiba, egy-egy söfőr mellé úgy beültetni hogy megismerd az adott embereket mindössze 15-20 perc alatt?! Így.
Roberto Begninin úgy röhögtem, aztán Mika történetén meg szinte sírtam. -
Nyiri #28168 Crank. Kerulni messzire. Ertekelhetetlen. -
Saw 3
bár nem szeretem a mainstream horrort/pár kivételtől eltekintve/ ez egy állat film volt. Nem sokat csavartak/pöcsöltek rajta, így az egészet a nagyközönség jobban érti. A rejtvények, illetve kínzóeszközök elég nagy fantáziával lettek megcsinálva, ez megintcsak jó.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!úgy érzem edzett/ebb/ vagyok horror terén, de a megkötözött faszit belefojtani azokba a levedző disznódögökbe azért elég meredek volt
9/10
viszont innentől kezdve bármi folytatást nagy fenntartásokkal kezelek, mert nagyon nagyot kell erre kitalálniuk, hogy legyen IV. rész is... -
Tudtok valami, mostanában kijött, filmet, amit érdemes megnézni. Valami jó kis "mystery", Thriller, stb jöhetne :) -
Charlie Clouser - Hello Zepp :) -
Jaja arra már én is felfigyeltem.
A trailer nagyon tetszik, nagyon kíváncsi vagyok Scott ismét jót alkotott-e. Bár Washington már alapból + pont :) -
érdekesség h a Deja Vunak a trailerjében a Fűrész "híres" ending zenéje van -
Nekem a Tűzben Edzett Férfi egyik hatalmas kevdnec filmem :)
Denzel fergetegeset alakít benne, mint minig, de maga a film képi világa is nagyon jól eltalált.
Várom már a Deja Vu filmjét Scott-nak -
Cars, még mindig. :) Megnéztem újra, és csak most tűnt fel, hogy egy (vagy kettő) jelenet az NFS5-ből lett lopva. Az, amikor a Porsche csajjal mennek az erdőben. :) Az erdős útszakasz a kicsit őszies fákkal mintha a Normandie pálya eleje lenne. A másik, a sziklába vájt alagút, jobbos, erősen íves kanyar, közben a vízesés... ez is vmelyik Porsche Unleashed pálya, csak már nem emlékszem a nevére. Vagy rosszul látom? :)
-

"Mondjuk nekem ez a videóklipes forma nem igazán jött be, de talán utalás akart lenni Domino elég zaklatott és vad életére"
részben inkább csak azért mert Tony Scott nem bír leszállni a témáról és mindig rázattja azt a rohadt kamerát:) a tűzben edzett férfiban nekem ez nem jött be,nem láttam értelmét,ellenben itt!k.rvára illett a sztorihoz,szal ennyiben teljesen igazad van.amúgy még nagyon tetszett a filmben a folyamatos "most ez igaz vagy csak megint szivat?" és a kis 'nem evilági'(pontosabban valami elvarászolt,mesevilág) hangulat,meg a folytonos hangsúlyozása a dolgoknak
na akkor pontozok egyet,domino: 8.5 -
Domino (2005)
Jópofa, pörgős, de kicsit elszállós, videóklipre hajazó film Tony Scott rendezésében Keira "look at these mosquito bits" :) Knightley főszereplésével egy valós személyről, Domino Harvey-ről, aki egy valóban élt angol híresség-csemete volt, fiatalon amerikai fejvadásznak állt, és az életéről szóló film bemutatója előtt pár hónappal hunyt el.
Mondjuk nekem ez a videóklipes forma nem igazán jött be, de talán utalás akart lenni Domino elég zaklatott és vad életére. A jelenetek és az ironikus, cinikus poénok viszont jók voltak, és a színészgárda is félig-meddig tűrhetőnek mondható. Mickey Rourke, de még inkább Christopher Walken volt az, aki nagyon bejött (kár, hogy kb. a felénél egyszerűen kiírták a filmből), a venezuelai pofa és az afgán harcos viszont rém gyenge volt, Keira meg olyan so-so. Voltak jó pillanatai, meg rosszak is. Ahogy a filmnek is.
Értékelés: 6.5/10
-
Látod, látod, nincs is jobb érzés, mikor végre te is megérted azt, amit mások elsőre is könnyedén megértettek, különösebb koncentráció nélkül. :D -
Rajottem a Saw 3 dologra. Megneztem ujra :D -
Hohohhóóóóó!
Ezmá biznisz.
Na majd megdumázzuk ;) -
Tomival nem volt gond. Maga a film volt egy nagy BÖSZMESÉG sztem :) -
Pedig jó volt.
Tom Cruise meg nagyot alakított, meg is lepődtem rendesen. :O) -
Ha átnyálazod a gyűjteményemet, akkor én is hajlandó leszek megnézni néhány PikSZAR-filmet.
-
AAAARRRGGHHHHHHHHHHHHHHHHHH -
Akkor nem is lehet az olyan fontos. Tegyél le róla, hogy valaha is megérted... :D -
Meg süketüljek meg, vakuljak meg és a végén én is kapjak egy infarktust?!! Speed-et nem adnak hozzá a moziban szopogatni?!! :DD -
Kerestem / irtam de sehol nem talatam / valaszoltak :D -
Nekem emgvan a Crank! Igaz feliratos, de nagyon jó a minősége.
De most amúgy csak a Fűrész3 érdekel, minél jobb minőségben.. A crank-nek tényleg jó film, nagyon pörgős.. Talán a sok epinefrintől???

-
Jó az a film, de jól írják az indexen, hogy tényleg inkább moziban érdemes megnézni, vagy valami irdatlan méretű kivetítővel, full hangerőn, hadd lobogjon a hajad, érezd az adrenalint, meg... ilyesmi. ;)
-
Amúgy a Crankhoz leszedtem két tényleg elfogadható minőségű videót, egy 53Mb-s trailert, meg egy 28MB-s alley fight-ot. Nem rossz, így már egész élvezetes kis bemutató. A magyar 4 megás trailer borzasztóan xar minőség. -
Szefikém, mire való a net?! Én momentán nem láttam a fűrészetet, de nem is hiányolom, amennyit az elsőből belenézegettem. :D -
#28130 !!!!!!!! PLZ! -
Igazad is van, meg nem is tezsókám. Olvass utána! :D -
Csocso, ne legyél már ennyire tájékozatlan-e! Rossz hatással vannak rád az amcsik ott kint. Lassan megfertőznek, azt pont olyan leszel mint ők, akiknek a kifigurázására az egész Borat épül... :D (lehet azért nem is volt számodra olyan vicces :D)
Gyere haza, oszt szívjál velünk! A szívásból okul az emberfia! :DDD -
Én még nem láttam, de azt olvastam róla, hogy megrendezett.
Aztán lehet, hogy nincs igazam. -
nagyon! -
tehat meg volt rendezve?? az egesZ? -
Mellesleg a Magnolia nekem is az egyik legkiábrándítóbb filmes élményem.
Betegség az a film