106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • luckyboi
    Azumi - 7.1/10

Kicsit kevesebb vér, több feszültség hiányzott nekem, mindazok mellett, hogy nagyon kedvelem a keleti filmeket. ( OldBoy pólóm is van )

/me fanatik
  • Ichi san
    Kokoda
    Egy kvázi ismeretlen II.vh-s ausztrál film(2006-os).A film 1942-ben játszódik, Új-Gíneában ahol az ausztrál csapatok próbálták megakadályozni a japánokat , hogy elfoglaljanak egy Port Moresby nevű kikötővárost így megakadálypzva egy esetleges japán inváziót.Bár alacsony költségvetésű filmről beszélhetünk ezt egyáltalán nem lehet észrevenni a kevés de annál reálisabb harcjelenetek során.A színészi játék nem roszz bár Oscart biztos nem fog 1ik szereplő sem kapni.Aki képes túltenni magát a film nyelvezete által okozott sokkon miszerint a szöveg 60%-át nem lehet érteni az erős ausztrál akcentus miatt(persze feliratot az ég világon sehol nem leltem még csak angolt sem...)és egy kicsit is érdeklődik a második vh. iránt annak bátran ajánlom ezt a filmet.
    8/10
  • SASboy
    http://filmbuzi.hu/archives/2007/01/22/Unknown/
  • grebber
    Unknown filmet látta valaki ha igen milyen?

Magyar oldal nincs ahol lirják a tartalmát mert én sehol nem taáltam semmit :(?
  • I.C.ram
    Erre senki többet?
  • Bandee1987
    Kutyaszorítóban (Reservoir dogs, feliratosan néztem meg)

10/10

Remek Tarantino mű :)
  • Sephi
    Little Miss Sunshine -

Hat en mar megint nem ertem mi ezen 8.1. Most oszinten , akkora eresztes nem volt... jo , aranyosak voltak a szereplok es a story is meghato volt de csak a vege fele kezdett belendulni. Es az mar reg baj amikor az elso 40 percet vegig asitozza az embert. Arrol nem is beszelve hogy az osszes jo poent belole mar a trailerbe ellotek...ahogy altaban lenni szokot. Szal ezt ugy elemeznem mint egy konnyed vigjatek de semmikepp nem moziba.
  • CSOCSO
    nemtom meg nem neztem meg.. de megvan nekem is..
    lessuk meg egyszerre:DD
  • timola2
    Jaja, tényleg nem rossz, jók benne a csajok
  • Sephi
    Gyerekek a Little Miss Sunshine az joe?
  • Sephi
    Nekem az kedvenc muvim. Megkerdik mi a kedvenc muvid es azt irom/mondom :D
  • polly80
    ahh, ez erősebb

axeos csajok ebresztenek...
  • timola2
    Ez most a legdurvább! :D Támad a csekkszörny! :D
    Csekkszörny
  • Dynamic
    Nem is a poénok miatt jó a film.Inkább kicsit egyszerű, melankólikus, de nagyon aranyos, és szeretnivaló:)
  • Seten

Hát a szinkronos verzióban Adam Sandler!

• desigo
    Én, a nő és plusz egy fő

Azt hittem,hogy egy jó kis vígjáték lesz amin jókat derülök.
    Ehhez képest egy unalmas nyálas kis semmi volt.
    Csalódás 3/10
  • I.C.ram
    Nagy félek a magyar filmektől, mert poén szinten annyira nem tudnak kitalálni semmit a "vicces" káromkodásokon kívűl, hogy az már szánalmas :(
  • I.C.ram
    Nem tudja esetleg valaki, hogy az új magyar filmnek, a Lora-nak a TV2-ön futó előzetesében mi az a zene, és ki énekli? Hivatalos előzetesben nem ez a zene megy, csak abban, ami a TV2n ilyen riport jeleggű előzetes, benne a főszereplőkkel, és a rendezővel, Herendi Gáborral.

Érdekelne az a szám/dal, de nem találok róla semmi infót.
  • gettobuxa
    egy makulátlan elme örök ragyogása
    érdekes kis hát, talán mondhatom h művészfilm
    nekem kicsit szomorú volt, de lehet h csak szar kedvem volt
    amúgy mindenkinek ajánlom, imdb-n minden idők 38. legjobb filmje
  • Sephi
    Apocalypto -

Hat baze ez valotam remek egy film volt. Kell egy kis brutalitas es regota nem lattunk igazi UNGA BUNGA filmet. Az egyetlen problemaja talan az volt hogy itt ott kicsit lassan haladtunk elore de ezt kipotolta a sok erdekes jelenet. Az utolso 20 perc meg valami remekmu volt. Foleg a vegen ... a jelenet :D
  • SASboy
    Hosszú hétvége
    Hát ez egy nagyon jó vígjáték volt. Végig nevettem az egészet. Történet annyi, hogy a csávó dugni akar a hétvége alatt, és a tesóját kéri meg, hogy tanítsa meg, hogy szedjen fel nőt. Közben meg jönnek a poénok. Aki nem szereti az altesti poénokat, az ne nézze meg :D 8/10
  • a.carkey
    Nos, megnéztem, és egy jól megcsinált családi film, abszolut nem egy gagyi, mint amit az index is írt.

Nyugodtan el lehet rá vinni asszonyt, embert, gyereket (kinek mit) és senki sem fog rajta elaludni.

A csavar is elég korrekt, de nem is olyanokon kell a film után elgondolkodni, hogy vajon most ki váltja majd meg a világot.

Előszedtek olyan idős sztárokat mint Dick Van Dyke vagy Mickey Rooney, akikről már rég nem hallott az ember, jócsjanak betették a Spykidses Carla Guginot és az Harmadik Műszakos Kim Ravert, idiótának meg ott van Stiller, Owen Wilson és kissé visszafogottul Robin Williams (meg Attila a hun és társai).

A dinos rész is ehető, és tök egyértelmű volt számomra az is, hogy a történet szerint Roosevelt nem maga miatt, hanem a világ történelmének megismerése kapcsán hozta létre fiataloknak a múzeumot. Kár, hogy az a néhány idióta indexes arc ezt nem fogta fel ...

Nem azt mondom, hogy ez a világ legjobb filmje, de, hogy csak azért Jumajizni, mert az is Williams, hát ilyen alapon Bond-film a So Fine c. vigjáték is, csak azért mert abban is Richard Kiel szerepelt ...
  • Zillo
    Tancolo talpak- nekem tetszett,bar volt egy két felesleges resz,es kar h felnött a kispingvin..kicsiben aranyosabb volt.

Átok 2- nehany resznel még mindig megtudtam ijedni,pedig totálisan ugyanaz megy benne,mint az 1ben.Igy kissé unalmas is volt.
  • Calver
    hopp, még a vége lemaradt.
    a fél pont csak a Claire-t játszó csaj miatt, mer' az viszont jó volt.
  • Calver
    Pusztulás (The Plague) - 3.5/10
    időpazarlás. ahhoz képest h Clive Barker az Undying c. gémmel mekkorát alkotott, hihetetlenül gyenge film lett. ócska történet, rossz színészi játék, elnyújtott és unalmas, a zene pedig - már ahol van, ami roppantul minimális - siralmas.
  • desigo
    Táncoló talpak

Aranyos karakterek és a történet is tetszett de az éneklések miatt sokszor ellaposodott a film szerintem...
  • Blasta
    Nekik mond, ne nekem :DDDDD
  • Bucser
    Jumanjibol egy is elég volt...
  • homeless
    Parfume:The Story of a Murderer

A vége egy kicsit eltúlzott, de ettől függetlenűl az utóbbi pár év legjobb filmje.

9/10
  • Blasta
    IGen, tutira jó film az, amiben megelevenednek a csontváz dínók és a szobrok, majd "hatalmas, mókás kalamajkát" okoznak!!!!
    Ki nem hagynám
  • Sephi
    Indexes remekmuvek :

"A South Park egyik emlékezetes epizódja, amikor Cartman beöltözik robotnak, majd hollywoodi producerek közé kerül, akik azt kérik tőle, hogy adjon forgatókönyvötleteket. A kilenc éves kölyök rögtön mond is hármat, mindegyikben Adam Sandler szerepel, és valamilyen banális vígjátéki alaphelyzetet vázol fel. A producerek örülnek, a siker garantált. Az irónia nyilvánvaló."

Itt csak az a baj hogy a kedves Stöckert Gábor annyira ert ehez mint a kulacs. Mar az elso mondatban latszik hogy dobal... az nem is Adam Sandler hanem Rob Schneider pl :D
  • Sephi
    Ott ha valamit nem huznanak le az maga lenne a csoda.
  • a.carkey
    Az indexen lehúzták az Éjszaka a múzeumbant, tehát vsz jó film ...
  • Dynamic
    Konyec

Ismét egy bizonyíték arra, hogy vannak nagyon jó magyar filmek.Ja, vagy az a baj, hogy ez sincs telehajigálva cgi-vel, meg többszáz millió dolláros látvánnyal...?

8/10
  • Dynamic
    De akkor is ez a hivatalos folytatás.
  • hellnight
    IMDB-ről -_-
    Tom yum goong
    Honour of the Dragon (Europe: English title)
    Ong Bak 2 (Thailand: Thai title) (working title)
    The Protector (USA)
    Warrior King (UK)
  • fifi
    nézz "igazi" old school ninja ill. kung fu filmeket
    most a felvetett dolgoktól függetlenül mondom... :D
  • precision
    oh látom a tom yum goong -al már megelőztek, sry :)
  • precision
    Hát én ezeket nem hasonlítanám az ong-bak -hoz... az oké hogy 'verekedős' film mindegyik, de azért az ongbak a bunyós filmek egy újabb 'válfaja', mondhatni a bunyósfilmek reneszánszukat élik megújult köntösben. Sokkal több munka van az ongbakban mint pl az összes Don "The Dragon" Wilson filmben, meg az ilyen B kategóriás eksönmúvikban. Lehet hogy a sztori nem egy oscardíjat érdemlő, de nem is ezért szeretjük az ilyen filmeket.

Sephi: ongbak -hoz hasonló a Tom Yum Goong, mindenképpen nézd meg ha az OngBak bejött. Ebben is Tony Jaa a főszereplő.
  • zaki
    Liottának volt 1-2 jó filmje, mondjuk a Nagymenők (ez alap), és az Azonosság is jó volt szvsz... :)