106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
lol.. es hany olyan cim van ott aminek keresnijevaloja se lenne ott.. snakes on a plane.... nem hogy 7 pontot nem erdemel meg de meg 2 ot se!!.. vagy amit te is irtal....miami vice... -
Nem tudom, de a feliratok.hu-n úgy hajigálták a 10/10-et meg az év filmje kommentek a Rockyra, hogy erősen megkérdőjeleződött bennem, hogy én is azt a filmet láttam-e.Nos annyit számomra tuti nem ér.Egy erős 6/10, maximum. -
Sztem hozta az első rész színvonalát. Az sem valami izgalmas és ez sem. Mindkettő ugyanolyan szisztémára épül. A film 2/3-a amolyan lelkizős, az uccsó részben pedig készülnek a meccsre. De sztem nagyon ütős a Balboa. -
Rocky Balboa
Jó, hát oké, ezen nőttem fel meg egyebek, de azé igencsak uncsy filmecske volt, aranyos, de uncsy.
Azé a zenéje még mindig námbör ván evör... -
a Miami Vice tényleg szar szvsz -
Fearless - 7/10 -
jefferson83 #29231 Aláírom, biztos benne volt a fáradtság is :)Egyébként miután elaludtam nem is néztem tovább
Azóta viszont nem éreztem azt a kényszert, hogy ezt mégiscsak meg kéne nézni :P Itt nem is mertem értékelni, mert ugye csak a feléig jutottam. A véleményem nem mérvadó, mert a sokak által kedvelt filmek némelyike se tudott lekötni. Bealvós még: Kill Bill, Harry Potter 2., talán még a Sin City volt ilyen.
UI: Félreértés ne essék, nem vagyok egy álomszuszék
-
The Host:
6/10
"aranyos" kis filmecske, nem hasonlítanám a Jawshoz mint ahogyan a beharangozóban említették, eredeti ötletek, jó színészek és póénok de a CGI gáz volt főleg a végén. A zenéje nagyon tetszett, nem tudom miért de valahogy az összes koreai film amit eddig láttam (Revenge Trilogy, Sassy Girl és most a The Host) a hangeffektek, zenék mind bejöttek.
Kellemes két órás szórakozás volt, de nem nevezném hüdejónak sem, a története kicsit lapos és hiányoztak az adrenalin szint növelő részek is.
PS: A Universal már megvette a remake jogát... -
Én nem (csak részben)
De mivel ő is az imdb-s cuccal jött, így gondoltam szemléltetem mit is mondott :) -
Seten #29228
Ha elalszol egy filmen az nem azt jelenti, hogy a film szar hanem te vagy fáradt! :)
Ha tényleg szar egy film akkor nem nézem tovább.
-
te most az alapjan dontod el, hogy egy film jo-e, vagy sem, hogy IMDB-n hany pontot kapott?
sajat velemeny rulz -
Aham, akkor az IMDB Top 250-es listája 130-tól lefelé már szar? :(
OMG, ez no comment -_-
Ahogy nézem épp leszaroztál egy Big Fisht (7.9), egy The Thing-et (7.9), egy Scarface-et (7.9. Csakhogy elég nagy címeket mondjak -_- -
IMDB-n szar filmekre szoktak 7-8 at adni... akkor a 6 = ocsmany szar.
amugy tenyleg nem erdemel tobbet 6 nal. de meg az is nagyon nagyon joszivvel adott pont.szvsz kb 4/10 -
The Prestige 7/10 -
jefferson83 #29223 Nem sok filmen aludtam el (szó szerint), ez köztük van. -
saw123 #29222 babysitter vol. 8: kirááály nálam 10/10 -
20.000 ember nem pont ezt mondja... -
izlések és pofonok :DDD -
izgalmas??? akkora fos az a film hogy nemigaz.
a soundtrack tenyleg nem rossz. -
Nem szoktam egy filmet többször megnézni de most kivételt tettem.
Miami Vice
Lekötött,végig izgalmas volt.Gyorsan eltelt a két óra.
A soundtrackek nagyon komolyak voltak.
8/10 -
súlyos:) -
-
Jah iken, így máris van értelme ;) -
Szerinem úgy értette, hogy régen sem volt rossz színész. -
He, hogy most mivan? :)
"régen sem volt az.." vs. "Szerintem már a Vasálarcosban is rohadt nagyot alakított."
???? -
Volt benne egy jelenet, ahol azt mutatták, hogy IFA-val mentek a "Rambók" gyilkolászni. Hát azon felröhögtem ...
:) -
ha tetszett a film, ajánlom még a következő filmet: Lost Skeleton of Cadavra
besz@rsz... :D -
LAttatok a Postal trailert?
Trailer 1
Trailer2
Ugy szerintetek... en a repulo zuhanos resznel akadtam ki... ti? -
"gyerek"
32 eves...vegulis a tobbi ven szatyor mellett.... -
-
Plan 9 from Outer Space:
A 20. század leglegendásabb trash horrorja :D ehhez képest Peter Jackson művei kutyafüle...
Megvan eredeti DVD-n, digitálisan felújított változat. Tegnap megnéztük a pajtikkal, egy-két sőr mellett. Hát nem volt semmi :D Csak ismételni tudom az egyik olvasott commentet róla: "BEST MOVIE EVER!" :D
Magyar vonatkozása is van a filmnek. Mivel ez volt Lugosi Béla (aka Drakula) utolsó filmje :)
"Ikea asztal az UFOban!" -
régen sem volt az.. csak túl nyálas és túl nagyképü :) Szerintem már a Vasálarcosban is rohadt nagyot alakított. -
Blood Diamond
Jó (hosszú) film, szép képekkel. Ez a Di Caprio gyerek egyre jobb színész lesz. -
LOL!
Kesz Atveresbe mind kodositik a balazs kocsijanak a rendszamat... oszt most meg tisztan olvashato :DDD
Remek vagasok! -
Igen? Magyizd akkor el nekem kerlek hogy pontosabban hogy is mukodott a gepezet. Kivancsi vagyok ki hogy fogta fel a dolgot :D -
Kútfejek
Magyar vígjáték, lehetetlen helyzetek, jó poénok. Én legalábbis erősen mosolyogtam végig a filmen. Egyszeri könnyed fogyasztásra tökéletes
Táncoló talpak
Álltalában nem szeretem azokat a rajzfilmeket amikben énekelnek. Szerencsére itt nem holmi nyálas gyermekdalok hangzanak el, és a felcsendülő nóták nélkül, nem is lenne ez a film olyan jó, mint igy. Persze a vége erősen röhejes, de hát egy mesébe belefér. A kis pingvin amigok mindent überelnek. A héten a legjobb film (mese) ami a kezembe került :) (még egy percre elhittem azt is, hogy szomorú befejezése lesz) -
Szvsz a Deja Vu akkor ütött volna leginkább (legalábbis nálam biztos + 2 pont), ha nem happy end a vége. Ugyanúgy, mint a Felejtés c. filmben. Gyönyörűen fölépítettek egy izgalmas időutazós sztorit bő 1 órában, hogy aztán az utolsó fél óra logikátlanságaival és nyálcsorgatásával lerombolják. Mondom ezt úgy, hogy még így is 8/10 nálam a film, de csak azért, mert időutazás sucker vagyok. -
Na azert voltam en felhaborodva. Eros bakok... -
Ja és harmadrészt írtam, hogy a szokásos időutazásos buktatók itt is befigyeltek, amikre nem akartam kitérni. :) -
Hát még az is lehet, hogy igazad van, ámbár különösebben nem érdekelnek a MIÉRTEK.
-Egyrészt azért, mert mostanság nem vagyok jó passzban és a mozi sikeresen kikapcsolt 2 órára.
-Másrészt azért, mert jó volt kicsit pörgetni az agyam, kicsit filózni a dolgokon a film alatt, mégha nem is vettem észre sok bénaságot (valszeg az első pontban leírtak miatt...)
Szal nekem tetszett, és nincs kedvem azon mélázni, hogy vajon miért baszták el. :) Elhiszem neked, ezt megelőlegezem! ;)