106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • desigo
    Just Friends 7/10

Nah végre egy jó kis vígjáték amin nevetni is tudtam:)
  • Jano
    ... és sok neten terjedő Plájbojos képről. :)
  • PetruZ
    Nem mondtam, hogy jobb, csak hogy azt is érdemes megnézni. :) Én azért elvoltam vele, bár tényleg nem egy nagy durranás, kicsit más hangulat (is) kell hozzá.
  • I.C.ram
    Megkukkantottam az ember gyermekét. Nem estem tőle hanyatt, pedig nagyon dicsérték itt páran, hogy húú micsoda film, meg beszarsz ha megnézed stb. Átlagos "milyen lesz a közeljövő" film. Nem volt rossz, de az átlagosnál épp hogy kicsit jobb volt.
  • I.C.ram
    Mert egy nagyon tré film. Nagyon b kategóriás poénokkal.
  • Dynamic
    "Például"?
    ...hát más filmje nem igazán volt(mondjuk én speciel a Cs.Pisztoly szerepére sem emlékeztem).
  • Calver
    A Hal Neve Wanda berendelésre vár, az nincs meg, Fészkes Fenevadakat is vmi 4-5 éve szedtem le és írtam ki megnézés nélkül, aztán most a kezembe akadt
  • CSOCSO
    hal neve vandat nem birtam vegiginezni
  • Sephi
  • Bucser
    Valami problémád van esetleg?? akkor légyszíves nevezd meg:)

Ha meg megint ízlésekről akarsz vitatkozni akkor csak simán maradj csendben.:)
  • Sir Quno Jedi
  • Sir Quno Jedi
    Pedik milyen jól nézett ki fiatalon! Iszonyat mellméret, vastag hosszú combok, mmmm... Ríszpekt neki!
  • Loál János #29305
    Pl. a csöcsös-pöcsös csaj a Csupasz Pisztoly 33 és 1/3-ból.
  • Hoz_Hun
    Az meg ki?
  • desigo
    nem élt valami sokáig:(
  • Loál János #29302
    Meghalt Anna Nicole Smith.
  • Kmarha
    Kedvhozó a Székesfehérvári Estből: "Túl a sövényen: Történet a mosómedvéről, amely mindenkit átver, de végül jól jön ki a sztoriból."

És a legjobb rövid jellemzés, szintén a SzE-ból: "Eragon: Fantasy a parasztfiúról, aki sárkánytojást talált, majd megülte a DÖGÖT, és megmentette az országot a gonosz királytól." (megjegyzem, se az országot nem mentette meg, se a királyt nem ölte meg egyébbként, de mindegy)

Azt hiszem nekem a mai napra elég volt a kutlúrából :D
  • Dynamic
    A Hal neve Vanda annak ellenére, hogy ismertebb, szerintem nem olyan nagy film.A Fészkes fenevadak nagy kedvencem, mert sokkal "John Cleese-esebb".Mondjuk Michael Palin kicsit csalódás volt abban az okoskodó, szürke egér szerepében, de a JC poénok sokkal jobban előjöttek ebben a filmben, mint a Vandában.
  • Gladiator
    nekem is kene egy kis segitseg.
    el tudnad nekem mondani, hogy ezt miert itt kerdezted meg?
  • reygan
    miert nem tudok letolteni semmit? azt irja a lap nem jelenitheto meg, a letoltesnel.
  • reygan
    kellene 1 kis segitseg
  • reygan
    hali van itt valaki?
  • PetruZ
    No meg Jamie Lee Curtis. :) (És ld. még a Hal neve Wanda c. hasonló ökörséget, ugyanezzel a gárdával. :) )
  • Calver
    Fészkes Fenevadak (Fierce Creatures) - 9/10
    röviden és tömören: könnyesre röhögtem magam rajta. Monty Python társulat 2 tagja kapásból már kegyetlen, de ehhez sikerült egy roppantul elvadult és mókás történetet összehozni
    musthave kategória, rég röhögtem ennyit filmen
  • gettobuxa
    nekem tetszett a fűrész 3 :) még vacsoráztam is közben :)
    nagyon ritka az ilyen film, aminek jobb a folytatása, mint az 1. rész...
    talán a terminátor 2 ilyen még, meg ez. a 2. és a 3. is jobb mint az 1.rész
    már aki szereti az ilyesmit :)
    remélem nem csinálnak 4. részt, sztem már mindent kihoztak a témából, bár 1-2 véres halálnemet még ki lehet találni, csak gagyi lenne ha vmelyik főszereplő újra felbukkanna...
    szóval a fűrész 3 fasza film :)
  • desigo
    Én addig se jutottam el
    a sok negatív hozzászólás miatt el se kezdtem nézni...
  • Mike
    Sonatine - Takeshi Kitano

Nagyon tetszett. A szokásos stílust hozta a film, lassú, mégsem unalmas, afféle elmélázó film volt, egy-egy agressziv fellángolással.
    többször meg fogom nézni, egészen biztos

10/9
  • Blasta
    Baze öregszem :)

Tegnap a SAW 3-ból csak az első 3 percet bírtam nézni aztán kikapcs... :D Az előző részekkel nem volt ilyen gondom :D

Na majd nekiugrom újra esetleg :D

• Sir Quno Jedi
    Nos, tán azért mert a GD nem puszta vígjáték, hanem egy romantikus filmbe oltott misztikus-fantázia, amin persze szakadni lehet a röhögéstől. Egy agyas, megható sztori, ami nyomot hagy az emberben. Tényleg 10 pontos. Ríszpekt!
  • CSOCSO
    Prestige

kircsi film volt, sajnos a legnagyobb helyzetekben siman kiszamithato, hogy mi fog tortenni.

8,5/10
  • SASboy
    ezt most miért?
  • Sephi
  • I.C.ram
    Mivel spanyolpolgárhábú után vagyunk spanyolországban, ezért szerintem csak jót tett a filmnek a spanyol "szinkron".
  • I.C.ram
    Szerintem annyira nem volt nagy szám. Sőt néha kifejezetten unalmas volt.
  • Bucser
    The Departed - A Tégla

Hihetetlen jó film Scorsese-től Matt Damon, Leonardo DiCaprio, Jack Nicholson, Martin Sheen, Alec Baldwin, Mark Wahlberg tolmácsolásában.

Abszolút javaslom megnézni

9/10
  • bigfoot
    Megszólít az éjszaka
    most ment rtl klubon,nekem nagyon tetszett!!jó kis film!nem is gondoltam volna hogy kedd este ilyen faja filmet adnak:D
  • hellnight
    Inkább Spanyol, mint magyar szinkron -_-
    Sztem tök jó nyelv a spanyol is így filmen nézve :D
  • [Jakuza]
    Pan's Labyrinth :P
  • [Jakuza]
    Pan's Labirynth
    8/10
    Nagyon jo kis film, annak ellenere, hogy nem amerikai film.
    Hihetetlenul el van benne talalva az erzes, hogy almodozni probalunk a rideg valosag ellenere.
    Bar spanyolul hanggal kicsit erdekes volt nezni a filmet.
  • shenaz
    erdekes veletlenek :)

amugy itthon neztem