106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Just Friends 7/10
Nah végre egy jó kis vígjáték amin nevetni is tudtam:) -
... és sok neten terjedő Plájbojos képről. :) -
Nem mondtam, hogy jobb, csak hogy azt is érdemes megnézni. :) Én azért elvoltam vele, bár tényleg nem egy nagy durranás, kicsit más hangulat (is) kell hozzá.
-
Megkukkantottam az ember gyermekét. Nem estem tőle hanyatt, pedig nagyon dicsérték itt páran, hogy húú micsoda film, meg beszarsz ha megnézed stb. Átlagos "milyen lesz a közeljövő" film. Nem volt rossz, de az átlagosnál épp hogy kicsit jobb volt. -
Mert egy nagyon tré film. Nagyon b kategóriás poénokkal. -
"Például"?
...hát más filmje nem igazán volt(mondjuk én speciel a Cs.Pisztoly szerepére sem emlékeztem). -
A Hal Neve Wanda berendelésre vár, az nincs meg, Fészkes Fenevadakat is vmi 4-5 éve szedtem le és írtam ki megnézés nélkül, aztán most a kezembe akadt
-
hal neve vandat nem birtam vegiginezni -
-
Valami problémád van esetleg?? akkor légyszíves nevezd meg:)
Ha meg megint ízlésekről akarsz vitatkozni akkor csak simán maradj csendben.:) -
-
Pedik milyen jól nézett ki fiatalon! Iszonyat mellméret, vastag hosszú combok, mmmm... Ríszpekt neki! -
Pl. a csöcsös-pöcsös csaj a Csupasz Pisztoly 33 és 1/3-ból. -
Hoz_Hun #29304 Az meg ki? -
nem élt valami sokáig:( -
Meghalt Anna Nicole Smith. -
Kedvhozó a Székesfehérvári Estből: "Túl a sövényen: Történet a mosómedvéről, amely mindenkit átver, de végül jól jön ki a sztoriból."
És a legjobb rövid jellemzés, szintén a SzE-ból: "Eragon: Fantasy a parasztfiúról, aki sárkánytojást talált, majd megülte a DÖGÖT, és megmentette az országot a gonosz királytól." (megjegyzem, se az országot nem mentette meg, se a királyt nem ölte meg egyébbként, de mindegy)
Azt hiszem nekem a mai napra elég volt a kutlúrából :D -
A Hal neve Vanda annak ellenére, hogy ismertebb, szerintem nem olyan nagy film.A Fészkes fenevadak nagy kedvencem, mert sokkal "John Cleese-esebb".Mondjuk Michael Palin kicsit csalódás volt abban az okoskodó, szürke egér szerepében, de a JC poénok sokkal jobban előjöttek ebben a filmben, mint a Vandában. -
nekem is kene egy kis segitseg.
el tudnad nekem mondani, hogy ezt miert itt kerdezted meg? -
reygan #29298 miert nem tudok letolteni semmit? azt irja a lap nem jelenitheto meg, a letoltesnel. -
reygan #29297 kellene 1 kis segitseg -
reygan #29296 hali van itt valaki?
-
No meg Jamie Lee Curtis. :) (És ld. még a Hal neve Wanda c. hasonló ökörséget, ugyanezzel a gárdával. :) )
-
Fészkes Fenevadak (Fierce Creatures) - 9/10
röviden és tömören: könnyesre röhögtem magam rajta. Monty Python társulat 2 tagja kapásból már kegyetlen, de ehhez sikerült egy roppantul elvadult és mókás történetet összehozni
musthave kategória, rég röhögtem ennyit filmen -
gettobuxa #29293 nekem tetszett a fűrész 3 :) még vacsoráztam is közben :)
nagyon ritka az ilyen film, aminek jobb a folytatása, mint az 1. rész...
talán a terminátor 2 ilyen még, meg ez. a 2. és a 3. is jobb mint az 1.rész
már aki szereti az ilyesmit :)
remélem nem csinálnak 4. részt, sztem már mindent kihoztak a témából, bár 1-2 véres halálnemet még ki lehet találni, csak gagyi lenne ha vmelyik főszereplő újra felbukkanna...
szóval a fűrész 3 fasza film :) -
Én addig se jutottam el
a sok negatív hozzászólás miatt el se kezdtem nézni... -
Sonatine - Takeshi Kitano
Nagyon tetszett. A szokásos stílust hozta a film, lassú, mégsem unalmas, afféle elmélázó film volt, egy-egy agressziv fellángolással.
többször meg fogom nézni, egészen biztos
10/9 -
Baze öregszem :)
Tegnap a SAW 3-ból csak az első 3 percet bírtam nézni aztán kikapcs... :D Az előző részekkel nem volt ilyen gondom :D
Na majd nekiugrom újra esetleg :D
-
Nos, tán azért mert a GD nem puszta vígjáték, hanem egy romantikus filmbe oltott misztikus-fantázia, amin persze szakadni lehet a röhögéstől. Egy agyas, megható sztori, ami nyomot hagy az emberben. Tényleg 10 pontos. Ríszpekt! -
Prestige
kircsi film volt, sajnos a legnagyobb helyzetekben siman kiszamithato, hogy mi fog tortenni.
8,5/10 -
ezt most miért? -
-
Mivel spanyolpolgárhábú után vagyunk spanyolországban, ezért szerintem csak jót tett a filmnek a spanyol "szinkron". -
Szerintem annyira nem volt nagy szám. Sőt néha kifejezetten unalmas volt. -
The Departed - A Tégla
Hihetetlen jó film Scorsese-től Matt Damon, Leonardo DiCaprio, Jack Nicholson, Martin Sheen, Alec Baldwin, Mark Wahlberg tolmácsolásában.
Abszolút javaslom megnézni
9/10 -
Megszólít az éjszaka
most ment rtl klubon,nekem nagyon tetszett!!jó kis film!nem is gondoltam volna hogy kedd este ilyen faja filmet adnak:D -
Inkább Spanyol, mint magyar szinkron -_-
Sztem tök jó nyelv a spanyol is így filmen nézve :D -
Pan's Labyrinth :P -
Pan's Labirynth
8/10
Nagyon jo kis film, annak ellenere, hogy nem amerikai film.
Hihetetlenul el van benne talalva az erzes, hogy almodozni probalunk a rideg valosag ellenere.
Bar spanyolul hanggal kicsit erdekes volt nezni a filmet. -
shenaz #29278 erdekes veletlenek :)
amugy itthon neztem