106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Jah azt kihagytam, hogy csak azért írtam ezt mert sztem nem lehet ezt ennyire egyszerűen kijelenteni, hogy az egyik félnek több esélye van mint a másiknak, mert egyszerűen nem a katona irányítja az eseményeket. Sőt igenis lett volna esélyük a japánoknak ha nem ölik meg magukat teljesen értelmetlenül, az persze más kérdés, hogy ez enyhén szólva is beléjük lett nevelve. -
Szerinted melyiknek van nagyobb esélye: egy japán bunkert megrohamozó tengerészgyalogosnak, vagy a bunkerben csücsülő géppuskásnak?
Vagy a visszájára is lehetne fordítani, kinek volt több esélye a 22000 főnyi véderőnek vagy a kb. 70000 főnyi tengerészgyalogságnak? -
"Semmi izgalmas nem volt benne"
Ez kissé viccesen hangzik, gyanítom az ott harcoló, életükért küzdő katonáknak azért pár taktussal gyorsabban vert a szivük :)))) -
Iwo Jima mészárszék volt. Semmi izgalmas nem volt benne. A Japánok akik ott voltak tudták, hogy meg fognak halni. Az egyetlen kérdés az volt, hogy mikor. Az amerikaiaknak pedig volt esélyük, hogy túlélik. Ennyia különbség. -
Flags of our fathers - 5/10
Tanulságos, látványos és realisztikus meg minden, nem nyaldossák az amcsik seggét benne, de akkor is kérem, ez egy igazán unalmas film a háború eme szakaszáról.
Talán majd a Letters from... -
a végén meg üveget csinál a csákóból :)
Péntek 13 legelső rész most megy a reteklubon kúl :) -
megnéztem a ÉJSZAKA A MUZEUMBAN,hát szerintem kicsit ovis film volt.aki szereti az ilyet,nézze meg.én többször biztos nem fogom.megnéztem mégegyszer a FATEROK A MOTORON most normális feliratal.mindenkinek ajánlom aki még nem látta.holnap nézem meg a TIZ CSAPÁS filmet(the reaping).erröl a filmröl csak jokat hallotam.
-
bcrics #30917 helll,,én a HOMOKEMBER c.filmet keresem!!!
nem tudja vki hol találom..már néztem minden általam ismert helyen!!!
régi kb '95 film!!!
a fsz.rémnek összevan benne varrva a szája és 1 kissrácot keres akit még a film elején élve hagyott ha jól emlékszem!! -
Brick
nekem tetszett. -
pontosan, de nem autóbalesetben.
"On August 20, 1989, Toby began to shoot Gone In 60 Seconds 2 in which both he and Denice would be the stars, in Buffalo, New York. Toby was preparing for the most dramatic stunt sequence in the film when a 160 foot-tall water tower suddenly toppled. A cable attached to the tower snapped, whipped around, and sheared off a telephone pole, which fell on him" -
Nyiri #30914 Ha jol tudom meg is halt a 2 resz forgatasa kozben. -
Gone in Sixty Seconds (1974) Final Chase
Első részlet
Második részlet
Harmadik részlet
Negyedik részlet
Mind Youtube-on.:)
egyenként 8 perc:) -
Az eredeti Gone in Sixty Secondsben pedig egy 0:53:00-tól 1:25:00-ig tartó üldözés van és ebben sincs duma:) csak groove meg az út meg V8:)
Jahh és a író, rendező a producer a főszereplő és a lead kaszkadőr aki Eleanor-t vezeti ugyanaz a személy H.B.Hallicki:) -
Taxi 4
Hát, közel sincs olyan jó mint az első 3, max egyszer nézhető, mozijegyet semmiképp sem érdemlő film. Max 4,5/10 -
Nyiri #30910 A Bullitben egy 7.5 perces uldozes van es nincs benne duma... Csakis V8 :) -
Ófák, sry, el voltam tájolódva.
Na, akkor szerezhetem meg a Gone-t (az eredetit persze). :-| -
Az nem a Bullit.
Az ez.
A Bullitnek IMO semmi köze a gone in Sixty-hez... -
Nem tudom sok embernek mi a baja Tom Berengerrel... Öreg már öreg már, de azért a megrögzött alkoholista szerepét mindig jól játsza:) -
Dehát az a Bullit. -
Nekem is alap film, csak sokan suxolják, mert régi meg "tomberrindzsör" meg mittomén, pedig kurvanagy. Igen, az E.a.t.g. kissé sziruposabb, de azis jó.
Viszont a mostani Shooter alapjául szolgáló regény visz mindent a témában! :) -
A Sniper szerintem egy kibeb*szott nagy film, nekem all time beszt forevör a kategórián belül (és az EatG-nél is jobb). :)
Számtalanszor láttam már és nem tudom miért, de nagyon megfogott. Később utánaolvastam kicsit és megtudtam, hogy van valóságalapja is, egy nagyon híres amcsi sharpshooter-ről (Carlos N. Hathcock II) mintázták a figurát, aki Vietnamban harcolt és vitt véghez kb. olyan dolgokat, mint amiket a filmben látni. :)
-
Tegnap ment a tévében a Zongorista c. film. Kellemesen csalódtam. Azt hittem, hogy ez is hozzá a formáját az összes többi holokauszt-filmnek, de nem. Sőt megkockázatom, hogy Schindler Listájánál is jobb volt néhol. -
Akkor nézd meg a Gone in 60 seconds eredetijét:) Na amit abban üldözésben csinálnak hihetetlen durva.. pláne az utolsó 25 perc:) Alig mertem pislogni nehogy lemaradjak valamiről:) Színészek 0 story 0 de autósüldözni tudnak benne nem gyengén:D -
Bourne csapdában eszméletlen jó autós üldözések vannak :) Bár a Rejtély Minis üldözése is jó :) De ma már nem nagyon látni Bullit kaliberű autósüldözéseket. Mindenki számítógéppel csinálja, és azt is eltúlozva... (7. sebesség, mindig lehet tovább nyomni a gázt, stb). -
Az Enemy at the Gates az egy jó film, nekem is nagyon tetszett. -
Nekemis az első jött be inkább, a második már nem túlzottan.
Valahogy Matt Damon nekem nem túl meggyőző a halálos mesterkém szerepében, az Ocean's sorozatban a balfék kiscsávó szerepe, akit anyucija hoz ki a sittről sokkal jobban passzol rá :) -
Nekem fordított volt az értékelésem:) Bourne rejtély 9/10 Csapda 8/10. De mindkettő nagyon jó:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak sajnáltam, hogy Marie-t megölték az 2. rész elején:( -
A Bourne rejtély: 8/10
A Bourne csapda: 9/10
Paul Greengrass nagyon karakteres rendező, kíváncsi vok, mit hoz ki a 3. részből. Elég kereknek tűnt a 2. -
jefferson83 #30896 Én meg azon, hogy nézném a filmet de a képet eltakarja (az egész film alatt(!!)) egy bazinagy Hősök logó. Marhára zavart. -
luckyboi #30895 Adaptation
Tyhű, rég nem lepett meg film ennyire, felváltva unalmas és izgalmas! Meglepődtem néhányszor a film nézése folyamán, vígjátékból átcsap drámába, majd szatírában folytatódik, ismét jönnek a poénok, aztán thrillerszerű végkifejlet. Nick Cage meg mostmár tuti a kedvencek között. Akinek tetszett a John Malkovich menet , annak lehet ez is fog, bár sok az utalás, de mégse ugyanaz a hangulat, sőőt.
Ajánlott! -
Thx,Enemy At... mar jon is lefelé! :) -
A Sniper nem mai, asszem 90-es évek elején készült, úgy is kell nézni. Ettől függetlenül egyáltalán nem rossz film, csak nem mai darab (és az eleje kisértetiesen hasonlít a Shooter elejéhez, 2 sniper a hegytetőn, felfedezik őket, aztán helikopter támadás...)
Sniper
Az Enemy at the gates nem régi film, 2001-es, 2. v.háborús sztori, mind a műfaj, mind a mesterlövészet szerelmeseinek melegen ajánlott!
E.A.T.G.
(mellesleg a Call of Duty megfelelő epizódjának az elején látható sztálingrádos jelenetet ebből a filmből másolták) -
Ezek regi filmek? -
Nemtudom, a témában készült már sokkal jobb film sztem
(Enemy at the gates, vagy a klasszikus Sniper...) -
Smokin' Aces (Füstölgő Ászok)
Hat.. nem volt egy nagy durranas..tetszett az elejen de szvsz mindent eltuloztak
kozepes film, mindenesetre "latvanyilag akciodus volt"... vagy valami hasonlo.. -
Menten beszarok ezen a TV2ön. Leadnak úgy egy filmet, aminek kb az 1/10 németül van, hogy nincs feliratozva..... Idióták. -
Pont ellenkezojet mondom,raadasul ha vki jatszik American Army-val akkor megjobb a film!! :))
Kotelezo jelleggel megveszem eredetiben ,ha kijon!! -
Jhon Balu #30887 Most néztem meg A PÓK FÉSZKE című filmet hát nemegy nagy durranás azt hittem jobb lesz,de majdnem végig egy ipartelepen játszódott.6\10 -
Most néztem meg a Decoys 2 Alien Seduction cimű horror filmet nagyon jó film főleg az idegen csajok nagyon jók benne és ami a lényeg Jigsaw barátunk is benne van a filmben !!! 

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jigsaw alakitja az egyik profot a filmben !! -
majd eldöl este