106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Ichi san
    Jah azt kihagytam, hogy csak azért írtam ezt mert sztem nem lehet ezt ennyire egyszerűen kijelenteni, hogy az egyik félnek több esélye van mint a másiknak, mert egyszerűen nem a katona irányítja az eseményeket. Sőt igenis lett volna esélyük a japánoknak ha nem ölik meg magukat teljesen értelmetlenül, az persze más kérdés, hogy ez enyhén szólva is beléjük lett nevelve.
  • Ichi san
    Szerinted melyiknek van nagyobb esélye: egy japán bunkert megrohamozó tengerészgyalogosnak, vagy a bunkerben csücsülő géppuskásnak?
    Vagy a visszájára is lehetne fordítani, kinek volt több esélye a 22000 főnyi véderőnek vagy a kb. 70000 főnyi tengerészgyalogságnak?
  • DoctorJohnson
    "Semmi izgalmas nem volt benne"
    Ez kissé viccesen hangzik, gyanítom az ott harcoló, életükért küzdő katonáknak azért pár taktussal gyorsabban vert a szivük :))))
  • Bucser
    Iwo Jima mészárszék volt. Semmi izgalmas nem volt benne. A Japánok akik ott voltak tudták, hogy meg fognak halni. Az egyetlen kérdés az volt, hogy mikor. Az amerikaiaknak pedig volt esélyük, hogy túlélik. Ennyia különbség.
  • DoctorJohnson
    Flags of our fathers - 5/10
    Tanulságos, látványos és realisztikus meg minden, nem nyaldossák az amcsik seggét benne, de akkor is kérem, ez egy igazán unalmas film a háború eme szakaszáról.
    Talán majd a Letters from...
  • otrosinka
    a végén meg üveget csinál a csákóból :)

Péntek 13 legelső rész most megy a reteklubon kúl :)
  • mark oh
    megnéztem a ÉJSZAKA A MUZEUMBAN,hát szerintem kicsit ovis film volt.aki szereti az ilyet,nézze meg.én többször biztos nem fogom.megnéztem mégegyszer a FATEROK A MOTORON most normális feliratal.mindenkinek ajánlom aki még nem látta.holnap nézem meg a TIZ CSAPÁS filmet(the reaping).erröl a filmröl csak jokat hallotam.
  • bcrics
    helll,,én a HOMOKEMBER c.filmet keresem!!!
    nem tudja vki hol találom..már néztem minden általam ismert helyen!!!

régi kb '95 film!!!
    a fsz.rémnek összevan benne varrva a szája és 1 kissrácot keres akit még a film elején élve hagyott ha jól emlékszem!!
  • ikegami
    Brick

nekem tetszett.
  • Bucser
    pontosan, de nem autóbalesetben.

"On August 20, 1989, Toby began to shoot Gone In 60 Seconds 2 in which both he and Denice would be the stars, in Buffalo, New York. Toby was preparing for the most dramatic stunt sequence in the film when a 160 foot-tall water tower suddenly toppled. A cable attached to the tower snapped, whipped around, and sheared off a telephone pole, which fell on him"
  • Nyiri
    Ha jol tudom meg is halt a 2 resz forgatasa kozben.
  • Bucser
    Gone in Sixty Seconds (1974) Final Chase

Első részlet
    Második részlet
    Harmadik részlet
    Negyedik részlet

Mind Youtube-on.:)

egyenként 8 perc:)
  • Bucser
    Az eredeti Gone in Sixty Secondsben pedig egy 0:53:00-tól 1:25:00-ig tartó üldözés van és ebben sincs duma:) csak groove meg az út meg V8:)

Jahh és a író, rendező a producer a főszereplő és a lead kaszkadőr aki Eleanor-t vezeti ugyanaz a személy H.B.Hallicki:)
  • precision
    Taxi 4

Hát, közel sincs olyan jó mint az első 3, max egyszer nézhető, mozijegyet semmiképp sem érdemlő film. Max 4,5/10
  • Nyiri
    A Bullitben egy 7.5 perces uldozes van es nincs benne duma... Csakis V8 :)
  • Loál János #30909
    Ófák, sry, el voltam tájolódva.
    Na, akkor szerezhetem meg a Gone-t (az eredetit persze). :-|
  • Bucser
    Az nem a Bullit.

Az ez.

A Bullitnek IMO semmi köze a gone in Sixty-hez...
  • Bucser
    Nem tudom sok embernek mi a baja Tom Berengerrel... Öreg már öreg már, de azért a megrögzött alkoholista szerepét mindig jól játsza:)
  • Loál János #30906
    Dehát az a Bullit.
  • DoctorJohnson
    Nekem is alap film, csak sokan suxolják, mert régi meg "tomberrindzsör" meg mittomén, pedig kurvanagy. Igen, az E.a.t.g. kissé sziruposabb, de azis jó.
    Viszont a mostani Shooter alapjául szolgáló regény visz mindent a témában! :)
  • PetruZ
    A Sniper szerintem egy kibeb*szott nagy film, nekem all time beszt forevör a kategórián belül (és az EatG-nél is jobb). :)
    Számtalanszor láttam már és nem tudom miért, de nagyon megfogott. Később utánaolvastam kicsit és megtudtam, hogy van valóságalapja is, egy nagyon híres amcsi sharpshooter-ről (Carlos N. Hathcock II) mintázták a figurát, aki Vietnamban harcolt és vitt véghez kb. olyan dolgokat, mint amiket a filmben látni. :)
  • I.C.ram
    Tegnap ment a tévében a Zongorista c. film. Kellemesen csalódtam. Azt hittem, hogy ez is hozzá a formáját az összes többi holokauszt-filmnek, de nem. Sőt megkockázatom, hogy Schindler Listájánál is jobb volt néhol.
  • Bucser
    Akkor nézd meg a Gone in 60 seconds eredetijét:) Na amit abban üldözésben csinálnak hihetetlen durva.. pláne az utolsó 25 perc:) Alig mertem pislogni nehogy lemaradjak valamiről:) Színészek 0 story 0 de autósüldözni tudnak benne nem gyengén:D
  • I.C.ram
    Bourne csapdában eszméletlen jó autós üldözések vannak :) Bár a Rejtély Minis üldözése is jó :) De ma már nem nagyon látni Bullit kaliberű autósüldözéseket. Mindenki számítógéppel csinálja, és azt is eltúlozva... (7. sebesség, mindig lehet tovább nyomni a gázt, stb).
  • AntiHero
    Az Enemy at the Gates az egy jó film, nekem is nagyon tetszett.
  • DoctorJohnson
    Nekemis az első jött be inkább, a második már nem túlzottan.
    Valahogy Matt Damon nekem nem túl meggyőző a halálos mesterkém szerepében, az Ocean's sorozatban a balfék kiscsávó szerepe, akit anyucija hoz ki a sittről sokkal jobban passzol rá :)
  • Bucser
    Nekem fordított volt az értékelésem:) Bourne rejtély 9/10 Csapda 8/10. De mindkettő nagyon jó:)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Csak sajnáltam, hogy Marie-t megölték az 2. rész elején:(
  • Riddick21
    A Bourne rejtély: 8/10
    A Bourne csapda: 9/10
    Paul Greengrass nagyon karakteres rendező, kíváncsi vok, mit hoz ki a 3. részből. Elég kereknek tűnt a 2.
  • jefferson83
    Én meg azon, hogy nézném a filmet de a képet eltakarja (az egész film alatt(!!)) egy bazinagy Hősök logó. Marhára zavart.
  • luckyboi
    Adaptation

Tyhű, rég nem lepett meg film ennyire, felváltva unalmas és izgalmas! Meglepődtem néhányszor a film nézése folyamán, vígjátékból átcsap drámába, majd szatírában folytatódik, ismét jönnek a poénok, aztán thrillerszerű végkifejlet. Nick Cage meg mostmár tuti a kedvencek között. Akinek tetszett a John Malkovich menet , annak lehet ez is fog, bár sok az utalás, de mégse ugyanaz a hangulat, sőőt.

Ajánlott!
  • Ombika
    Thx,Enemy At... mar jon is lefelé! :)
  • DoctorJohnson
    A Sniper nem mai, asszem 90-es évek elején készült, úgy is kell nézni. Ettől függetlenül egyáltalán nem rossz film, csak nem mai darab (és az eleje kisértetiesen hasonlít a Shooter elejéhez, 2 sniper a hegytetőn, felfedezik őket, aztán helikopter támadás...)

Sniper

Az Enemy at the gates nem régi film, 2001-es, 2. v.háborús sztori, mind a műfaj, mind a mesterlövészet szerelmeseinek melegen ajánlott!

E.A.T.G.

(mellesleg a Call of Duty megfelelő epizódjának az elején látható sztálingrádos jelenetet ebből a filmből másolták)
  • Ombika
    Ezek regi filmek?
  • DoctorJohnson
    Nemtudom, a témában készült már sokkal jobb film sztem
    (Enemy at the gates, vagy a klasszikus Sniper...)
  • CSOCSO
    Smokin' Aces (Füstölgő Ászok)

Hat.. nem volt egy nagy durranas..tetszett az elejen de szvsz mindent eltuloztak

kozepes film, mindenesetre "latvanyilag akciodus volt"... vagy valami hasonlo..
  • I.C.ram
    Menten beszarok ezen a TV2ön. Leadnak úgy egy filmet, aminek kb az 1/10 németül van, hogy nincs feliratozva..... Idióták.
  • Ombika
    Pont ellenkezojet mondom,raadasul ha vki jatszik American Army-val akkor megjobb a film!! :))
    Kotelezo jelleggel megveszem eredetiben ,ha kijon!!
  • Jhon Balu
    Most néztem meg A PÓK FÉSZKE című filmet hát nemegy nagy durranás azt hittem jobb lesz,de majdnem végig egy ipartelepen játszódott.6\10
  • wesker24
    Most néztem meg a Decoys 2 Alien Seduction cimű horror filmet nagyon jó film főleg az idegen csajok nagyon jók benne és ami a lényeg Jigsaw barátunk is benne van a filmben !!!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Jigsaw alakitja az egyik profot a filmben !!
  • mark oh
    majd eldöl este