106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Szerintem meg spermaként kezdi, de már a nagy rohamban is orrgyilkos módszerekkel teszi el a riválisait az útból (aikidóba oltott capuera). Lesz benne sok lassítás, meg mátrixos neoeffektorgia 77 kamerával. Aztán megerőszakol egy petsejtet hátulról és beépített/ültetett ügynökként dekkol 9 hónapig a magban, amikor is egyetlen jólirányzott pokolgépes melóval napfényre kerül az anyja méhéből. Már ekkor hátulról fojtja meg a KGB-s szülészorvosokat a saját köldökzsinórjával és bevonszoltatja őket a szomszéd műtőbe, a többi újszülöttel, akiket töltött mellbimbókkal tart sakkban... Hmmm... Nehéz gyermekkor. -
Jaja, mikor megvettem a Sin City-t, rögtön bepakoltam a Shrek és a Kis Hableány közé a pócon! :D -
A Hitman sztem egy óvodában fog kezdődni ahol is a kicsi 47-es egy távcsöves játékpisztollyal le fogja lőni Sam Fishert. Vagy az a játékpisztoly nem is játék? O.o Majd beindulnak az események....
Szvsz Hitman a filmben nagyon gyerekes, sajnos :S -
Ez milyen banda, baszki... 
Sin City idióta gyerekfilm???
Pillangó hatás jobb, mint a Donnie Darko???
-
Seten #31884
Miért is?
-
na a Volt egyszer egy mExikó az valóban idióta film... -
Seten #31882
A "Volt egyszer egy Mexikó" és a "Sin City" idióta gyerekfilmek?
Ezt most hallom először.
(mindenesetre a kisfiamnak még nem engedem meg, hogy megnézze egyiket is)
-
gabesz012 #31881 Ne veszekedjetek már. :) Én nem játszottam egyik Hitman-el sem, szóval nekem oly mindegy hogy néz ki. :)) (de abban egyetért, hogy jobb lenne Jason Statham-el)
Donnie Darko 10/8
Nagyon jó film volt, mást nem is nagyon kell megjegyezni vele kapcsolatban. Talán annyit, hogy ezt még egyszer biztos meg fogom nézni valamikor. A Butterfly effectre hasonlít, ami számomra egy ici-picivel izgibb, arra adnék egy 9-est. -
tény, ez az alak igy ránézésre egyeltalán nem Hitman. No de ha már a zenével, képekkel sikerült elérniük azt a hatást, ami hatására előjönnek a régi játék emlékeim, akkor nem félek attól, hogy a film túlzottan nagy csalódást fog okozni.
A Hannibal ébredésében is ózkodtam a fiatal gyerektől, aztán csak sikerült valamit előcsalni a figurából. Megláttjuk hogy ez a babafej mire képes. Maradok optimista. :) -
amugy csak az a baj hogy nincs olyan karakteres arca, csak egy srác akinek leborotválták a haját... kár hogy a fox-nak nem futotta többre, de majd ősszel meglátjuk... -
... -
Nyarlathotep #31877 Jaj már, engem nem érdekel a magyarázásod, hazudtál, lebuktál, ennyi. Bárki láthajta! -
Nyarlathotep #31876 Itt egy remek fénykép róla. :D Szerintem itt úgy 40-45 éves... valszeg a filmben a fiatalabb "verziója lesz".
-
ez bizony így van :DDD
nagyon sejemfiú fizimiskája van, de majd meglássuk a filmben mennyire működik :) -
Te: "Az első Hitman rész legelején egy börtönből kellett kiszökni, látszik, hogy nem játszottál vele. :)"
Én: "ha már itt tartunk seggfej, börtön nem volt a hitman 1-ben"
és látszik, hogy én nem játszottam vele, mi?
és az én hsz-eim lol...
gyógyszereid ideje bevenni kisgyerek! -
még a fiatal james bond is ijesztőbb volt mint ez a srác...pedig az eleje :) -
Nyarlathotep #31872 Bizony, lol minden egyes hozzászólásod! -
jahogy mostmár tökmind1...
lol, végeztem
-
értelemzd már amit irtam légyszi :)
irod"Éppen azért mondom, hogy a film a kezdeteket mutatja be"
irom erre én " ezt senki nem vitatja"
A probléma a következő: a filmben hitmannnek gyerek feje van, ennyire a kezdeteknél járnánk, 18 éves vagy mi? nem látod milyen selymes képu, hitman nem ilyen, még akkor sem ha a kezdetektol nézed, van rola fotod? :D Joggal várja el az ember hogy egy játék adaptácio a játékot vegye alapul, és ne a fantáziádat, meg a spekuláciot, de hát ez az eleje....
-
Nyarlathotep #31869 Na még ennyit. Újra lebuktál... :D
A játék története röviden arról szól, hogy te egy profi bérgyilkos vagy, aki éppen elmegyógyintézetben van, de mivel te vagy a legjobb a környéken, volt főnököd kiszabadít a elmegyógyintézetből, és innentől kezdve mészáros üzemmódban tengeted életed.
http://www.pcdome.hu/cikk/136/
szal ennyit arról, ki mivel nem játszott... -
Nyarlathotep #31868 Na puff, hét éve játszotam vele, tök mind1, hogy elmegyúgyintézet, vagy börtön. -
stílus on, flame off... omg. -
ha már itt tartunk seggfej, börtön nem volt a hitman 1-ben, elmegyúgyintézetbe kellett BEMENNI a játék végén, ahol előállították őket 
szal ennyit arról, ki mivel nem játszott... -
Nyarlathotep #31865 De a játék nem a kezdetektől indul. :D Mekkora ész, apám! Ezt már tanítani kellene! -
senki sem vitatja hogy a kezdetekrol van szo, de a játékban értsd már meg hogy morcosabb feje volt már az elején is, nem ilyen fiatal, szerintem a te IQ-al lehet valami, ne haragudj... -
Nyarlathotep #31863 Érdekes, a hazug emberek szoktak ilyen indulatosak lenni, amikor lebuknak. :) -
Nyarlathotep #31862 Éppen azért mondom, hogy a film a kezdeteket mutatja be! Az előzetesben tisztán látható, hogy a tarkójára teszik a tetkót! Úgy látom, ezt már kicsit meghaladja az itt lévők átlag IQ-ját. :( -
és az első részben mikor kiszoktél milyen feje volt? szerintem olyan morcos....nem ilyen babaseggü... -
és kisgyerek, jó lenne a stílusodon változtatni, mert 2 napon belül lényegében 2 embert "hazudtoltál meg", kurvára nem díjjazzuk ám, de már szóltam korábban is, hogy válts stílust, mert nem leszel az sg-n hosszú életű... -
"látszik, hogy nem játszottál vele. :) "
namaszartnem, végignyomtam -
Nyarlathotep #31858 Ugyanmá! Az első Hitman rész legelején egy börtönből kellett kiszökni, látszik, hogy nem játszottál vele. :) De nem baj, akkor majd te nem nézed meg, puff, de sokat vesztettünk veled... :) -
Ugyammá. Az első Hitman is a 47-es "születéséről" szól, és már ott is kőkemény feje volt, nem ilyen tejfelesképű... -
ki ez a tejfeles képű? meg ez a rendező se ismerős nekem...remélem nem cseszik el, de szerintem ehhez a filmhez komolyabb stáb kellett volna... -
Nyarlathotep #31855 Az elfelejtitek, hogy a film Agent 47 keletkezését mutatja be, a játékokban pedig már egy "öregebb" Agent-et láthatunk! Ez így pont jó! -
Nekem sem teccik. -
sztem kifejezetten gyerekes arca lett így kopaszon.
bezzeg Jason Statham...ehhh -
sztem jó lesz, bár a színész engem pl zavar, nincs olyan szigorú arca mint a játékban a Hitmannek -
Nyiri #31851 Nekem gagyinak tunik, pedig nem zavart volna szinesz. -
Hitman Trailer -
ennek örlülök :DDDDD