106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sir Quno Jedi
    Szerintem meg spermaként kezdi, de már a nagy rohamban is orrgyilkos módszerekkel teszi el a riválisait az útból (aikidóba oltott capuera). Lesz benne sok lassítás, meg mátrixos neoeffektorgia 77 kamerával. Aztán megerőszakol egy petsejtet hátulról és beépített/ültetett ügynökként dekkol 9 hónapig a magban, amikor is egyetlen jólirányzott pokolgépes melóval napfényre kerül az anyja méhéből. Már ekkor hátulról fojtja meg a KGB-s szülészorvosokat a saját köldökzsinórjával és bevonszoltatja őket a szomszéd műtőbe, a többi újszülöttel, akiket töltött mellbimbókkal tart sakkban... Hmmm... Nehéz gyermekkor.
  • Sir Quno Jedi
    Jaja, mikor megvettem a Sin City-t, rögtön bepakoltam a Shrek és a Kis Hableány közé a pócon! :D
  • hellnight
    A Hitman sztem egy óvodában fog kezdődni ahol is a kicsi 47-es egy távcsöves játékpisztollyal le fogja lőni Sam Fishert. Vagy az a játékpisztoly nem is játék? O.o Majd beindulnak az események....

Szvsz Hitman a filmben nagyon gyerekes, sajnos :S
  • Riddick21
    Ez milyen banda, baszki...
    Sin City idióta gyerekfilm???
    Pillangó hatás jobb, mint a Donnie Darko???
  • Seten

Miért is?

• fifi
    na a Volt egyszer egy mExikó az valóban idióta film...
  • Seten

A "Volt egyszer egy Mexikó" és a "Sin City" idióta gyerekfilmek?
    Ezt most hallom először.

(mindenesetre a kisfiamnak még nem engedem meg, hogy megnézze egyiket is)

• gabesz012
    Ne veszekedjetek már. :) Én nem játszottam egyik Hitman-el sem, szóval nekem oly mindegy hogy néz ki. :)) (de abban egyetért, hogy jobb lenne Jason Statham-el)

Donnie Darko 10/8

Nagyon jó film volt, mást nem is nagyon kell megjegyezni vele kapcsolatban. Talán annyit, hogy ezt még egyszer biztos meg fogom nézni valamikor. A Butterfly effectre hasonlít, ami számomra egy ici-picivel izgibb, arra adnék egy 9-est.
  • Kmarha
    tény, ez az alak igy ránézésre egyeltalán nem Hitman. No de ha már a zenével, képekkel sikerült elérniük azt a hatást, ami hatására előjönnek a régi játék emlékeim, akkor nem félek attól, hogy a film túlzottan nagy csalódást fog okozni.

A Hannibal ébredésében is ózkodtam a fiatal gyerektől, aztán csak sikerült valamit előcsalni a figurából. Megláttjuk hogy ez a babafej mire képes. Maradok optimista. :)
  • Tikal #31879
    amugy csak az a baj hogy nincs olyan karakteres arca, csak egy srác akinek leborotválták a haját... kár hogy a fox-nak nem futotta többre, de majd ősszel meglátjuk...
  • DoctorJohnson
    ...
  • Nyarlathotep
    Jaj már, engem nem érdekel a magyarázásod, hazudtál, lebuktál, ennyi. Bárki láthajta!
  • Nyarlathotep
    Itt egy remek fénykép róla. :D Szerintem itt úgy 40-45 éves... valszeg a filmben a fiatalabb "verziója lesz".

• DoctorJohnson
    ez bizony így van :DDD
    nagyon sejemfiú fizimiskája van, de majd meglássuk a filmben mennyire működik :)
  • DoctorJohnson
    Te: "Az első Hitman rész legelején egy börtönből kellett kiszökni, látszik, hogy nem játszottál vele. :)"

Én: "ha már itt tartunk seggfej, börtön nem volt a hitman 1-ben"

és látszik, hogy én nem játszottam vele, mi?
    és az én hsz-eim lol...
    gyógyszereid ideje bevenni kisgyerek!
  • Tikal #31873
    még a fiatal james bond is ijesztőbb volt mint ez a srác...pedig az eleje :)
  • Nyarlathotep
    Bizony, lol minden egyes hozzászólásod!
  • DoctorJohnson
    jahogy mostmár tökmind1...
    lol, végeztem
  • Tikal #31870
    értelemzd már amit irtam légyszi :)
    irod"Éppen azért mondom, hogy a film a kezdeteket mutatja be"
    irom erre én " ezt senki nem vitatja"

A probléma a következő: a filmben hitmannnek gyerek feje van, ennyire a kezdeteknél járnánk, 18 éves vagy mi? nem látod milyen selymes képu, hitman nem ilyen, még akkor sem ha a kezdetektol nézed, van rola fotod? :D Joggal várja el az ember hogy egy játék adaptácio a játékot vegye alapul, és ne a fantáziádat, meg a spekuláciot, de hát ez az eleje....

• Nyarlathotep
    Na még ennyit. Újra lebuktál... :D

A játék története röviden arról szól, hogy te egy profi bérgyilkos vagy, aki éppen elmegyógyintézetben van, de mivel te vagy a legjobb a környéken, volt főnököd kiszabadít a elmegyógyintézetből, és innentől kezdve mészáros üzemmódban tengeted életed.

http://www.pcdome.hu/cikk/136/

szal ennyit arról, ki mivel nem játszott...
  • Nyarlathotep
    Na puff, hét éve játszotam vele, tök mind1, hogy elmegyúgyintézet, vagy börtön.
  • precision
    stílus on, flame off... omg.
  • DoctorJohnson
    ha már itt tartunk seggfej, börtön nem volt a hitman 1-ben, elmegyúgyintézetbe kellett BEMENNI a játék végén, ahol előállították őket

szal ennyit arról, ki mivel nem játszott...
  • Nyarlathotep
    De a játék nem a kezdetektől indul. :D Mekkora ész, apám! Ezt már tanítani kellene!
  • Tikal #31864
    senki sem vitatja hogy a kezdetekrol van szo, de a játékban értsd már meg hogy morcosabb feje volt már az elején is, nem ilyen fiatal, szerintem a te IQ-al lehet valami, ne haragudj...
  • Nyarlathotep
    Érdekes, a hazug emberek szoktak ilyen indulatosak lenni, amikor lebuknak. :)
  • Nyarlathotep
    Éppen azért mondom, hogy a film a kezdeteket mutatja be! Az előzetesben tisztán látható, hogy a tarkójára teszik a tetkót! Úgy látom, ezt már kicsit meghaladja az itt lévők átlag IQ-ját. :(
  • Tikal #31861
    és az első részben mikor kiszoktél milyen feje volt? szerintem olyan morcos....nem ilyen babaseggü...
  • DoctorJohnson
    és kisgyerek, jó lenne a stílusodon változtatni, mert 2 napon belül lényegében 2 embert "hazudtoltál meg", kurvára nem díjjazzuk ám, de már szóltam korábban is, hogy válts stílust, mert nem leszel az sg-n hosszú életű...
  • DoctorJohnson
    "látszik, hogy nem játszottál vele. :) "

namaszartnem, végignyomtam
  • Nyarlathotep
    Ugyanmá! Az első Hitman rész legelején egy börtönből kellett kiszökni, látszik, hogy nem játszottál vele. :) De nem baj, akkor majd te nem nézed meg, puff, de sokat vesztettünk veled... :)
  • DoctorJohnson
    Ugyammá. Az első Hitman is a 47-es "születéséről" szól, és már ott is kőkemény feje volt, nem ilyen tejfelesképű...
  • Tikal #31856
    ki ez a tejfeles képű? meg ez a rendező se ismerős nekem...remélem nem cseszik el, de szerintem ehhez a filmhez komolyabb stáb kellett volna...
  • Nyarlathotep
    Az elfelejtitek, hogy a film Agent 47 keletkezését mutatja be, a játékokban pedig már egy "öregebb" Agent-et láthatunk! Ez így pont jó!
  • Sephi
    Nekem sem teccik.
  • DoctorJohnson
    sztem kifejezetten gyerekes arca lett így kopaszon.
    bezzeg Jason Statham...ehhh
  • precision
    sztem jó lesz, bár a színész engem pl zavar, nincs olyan szigorú arca mint a játékban a Hitmannek
  • Nyiri
    Nekem gagyinak tunik, pedig nem zavart volna szinesz.
  • Sephi
    Hitman Trailer
  • DoctorJohnson
    ennek örlülök :DDDDD