106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
della #32328 akkor gondolom nem voltatok még a szekszárdi Panoráma moziban, habár miért is letettek volna, hacsak nem vagytok környékbeliek. Az már jó, ha a film közben nem történik semmi baj (pl. elmegy a hang, vagy káttévágódik a képkocka...)és a székek még őapáink idejéből maradtak itt. de előnyére szolgáljon hogy csak 650Ft a jegy, így nem bánom, ha nem tetszett a film.:) -
Mentol #32327 Hű, de fene okos vagy... -
Children of Men
Komoly film volt ajánlom annak aki még nem látta.
Remélem nem lesz erre példa ami a filmben megtörtént... -
28 héttel késöbb
Hát, elég ratyi volt. A mostanában úgylátszik divattá lett, orszörzet közeli zoom, irtózatosan béna színészi játék, szar történet. Pedig talán valami jót is kihozhattak volna belőle.
Kerülendő.
Hja, viszont az elején párszor meg tudtak ijeszteni. Aztán kiszámítható lett. Viszont a helikopteres jelenet az zsír volt! -
Párszor voltam a Westendben filmet nézni és nekem is volt pár film amin kizárólag szemből jött hang.Az tényleg ratyi volt.
Duna plazaban nincs ilyen probléma.
Sugár mozit kellene még betesztelnem... -
Nyarlathotep #32323
-
te nagyonokosgyerek. ha ülök a terem közepén, és kurvára nem jön hang sehonnan csak szemből, akkor nyilván bennem van a hiba és még nem ültem 5.1 előtt...ha nem tudsz szöveget értelmezni akkor stfu pls -
Nyarlathotep #32321 Úgy látom, te még életetben nem ültél mondjuk egy 5.1 hangrendszer elött, ugyanis középről csak a duma jön, és a többi hangfalból pedig a hangok... Nem baj, a lényeg, hogy te is képben vagy, és csak úgy szorod az okoskodásokat! -
én azt szeretem, amikor már kezd egy film kifutni és berakják vmi kissebb terembe, ahol szépen ki vannak rakva a hangfalak körbe a terembe, mégis csak a vászon mögötti szól. -
olyasmi. a patkány nézi a tvben a kézikamerás felvételt és közben kommentálja, hogy mennyire szar a minősége és hogy nézzz inkább eredetit. -
Jóak moziba kell menni brada (pl. az új Sugár moziba)! Amúgy tény, hogy a magyar mozik minősége SIRALMAS! -
tehat a szakacs patkannyal csinaltak egy ilyen " kerulj kapcsoljak ki a mobiljaikat" videot amit a film elott vetitenek csak ez most a " keruk kapcsoljak ki a kameraikat" valtozat vagy mi?
meg hogy lehet egy moziban dvdscreener szintu fulmet latni?
jo persze engem is zavart neha hogy mikor a kamera mozog akkor olyan elmosodott szar az egesz mintha 200ms es lenne a latency.. -
Nyarlathotep #32316 Harry Potter 5
Eszméletlen unalmas fiém, iszonyat rendezés, béna színészek, semmi hangulat. Harry a film elején úgy van bemutatva mint egy izmos, felnőtt srác, majd mikor visszakerül a suliba meg mint egy alsós idióta lázadó idióta emo tini... szép! Természetesen senkiről és semmitről nem tudunk meg megint semmit. Már az elöző részben is érezni lehetett, hogy itt valami nagyon nincs rendben, de ez a rész... ha így folytatják, akkor az utolsó rész akár a barátok közt egyik rész rendezője is esélyes lehet! Biztos jobb könyben, de én nem fogok egy részt sem elolvasni.
1/10 -
az új Pixar filmet (L'ecsó (Ratatouille))használják fel a moziban a CDDVD hamisítás ellen. (vagyis próbálják felhasználni) -
mivan??? moziban adtak kaloz valtozatot?? meg rakd el a kamerat??
MIVAN??? -
Lantee #32313 Na kéremszépenalássan, jól fel vagyok háborodva!
Péntek este hárman elhaladtunk szépen moziba, gondoltuk, 1.200,-Ft-al hozzájárulunk fejenként a Die Hard 4.0 sikeréhez. Már a film előtt feltúrta az agyam ez a lecsó nevű büdöspatkány, hogy "Ne nézzé' rossz minőségű filmet, mert csak az igazi az igazi...". Blahhh!! Utána jött a szokásos "Bűnöző mocskok, azonnal pakoljátok el a kamerát" szöveg.
És végre jött a film...sajnos...
A kép minősége egy roszabb DVD screener-éhez volt hasonlatos, a szinkron meg annyira fosh volt, hogy szívem szerint üvöltöttem volna.
A hely: MAMMUT 2, 9-es terem.
Magával a filmmel nem volt bajom, főleg az erőteljes kezdés csapott nagyot. Persze a végén a repülős sztorinál kicsit felszisszentem, de ezzel együtt élvezetes film...LETT VOLNA, HA NEM MOZIBAN NÉZEM!!!
Azt hiszem egy darabig ismét kerülni fogom eme intézményeket.
PEACE -
The Host
nah vegre en is meglestem a filmet.
Masok irtak hogy milyen bugyutak a fohosok.. hat igen.. de nekem megis bejott az emberek esetlensegei...
volt nehany fika jelenet de ugy osszessegeben egesz ertelmes filmme kerekedett.. igaz a vege nem tetszett annyira..
6/10 -
jefferson83 #32311 Aham, bocs. Még nem hallottam róla. -
Ez nem az
Ennek nincs The a címében... -
jefferson83 #32309 Ez nem az? The Zodiac
A kulcsszó ez volt a googleban: 'zodiac felirat' :DD -
ugye nincs még hozzá felirat? -
Trainspotting.
10/10 -
Meryl meg a titkárnő csaj (Emily Blunt) nagyon szexi! -
Zodiac -
Na! Vegre valami amin nem aludtam el :D
Minden krimi szeretonek ajanlom! -
ja nézhető, nekem elment 1X -
Die Hard 4.0
9.5/10
Uhh, nagyon odavágott :D Már rég láttam ennyire jó eksönfilmet :D
Jobban tetszett, mint a Transformers
-
Akkor az, csak még ujabb feldolgozás. -
fogalmam sincs h ugyan arrol beszelunk-e.. most jott ki az uj lemeze es azon van rajta...
nah eleg legyen az OFF bol -
Nemtudom ugyan arról beszélünk e de a Karibi zenéjét már 2006ban feldolgozta, attól függetlenül ez lehet uj. -
Dj Tiesto feldolgozta a karibi tenger kalozainak a zenejet.. legujabb lemezen van a szam es eszmeletlen jo lett ( szvsz)
ha valaki birja a trance zene stilust annak kotelezo! -
Az ördög pradát visel 6/10
Nem volt vészes.Egyszer meg lehet nézni.
Kicsit lassan zajlanak az események. -
Rambo 2. és 3.
Régi filmek, de nem árt egy kicsit nosztalgiázni. Nem semmi volt, ahogy szétveri, meg szétbombázza a fél Vietnámot, utána meg az oroszokat Afganisztánban. Igazi 80-as évekbeli izzadós hús-vér filmek.
És még Csák Norrisz-ra mondják, hogy egyszemélyes hadsereg...
-
#32241 -
TomDantes #32295 Halálbiztos.
Nem csalódtam benne, remek film, Tarantino hozta a formáját.
Bár biztosra veszem sokaknak nem tetszet.
De szerintem nagyon jó volt, csak úgy mint az eddig filmjei amit láttam,
10/10.
A váratlan húzások benne, az utalások a régebbi filmjeire, aztnán hogy megont szerepeli is a saját filmjében, meg a zenék, a párbeszédek, a száguldás... nagyszerű lett. -
ja, én elkezdtem, de a felénél kikapcsoltam
borzadály szar -
della #32293 The Fountain
Még egy párszor meg kell néznem ahhoz, hogy pontozni tudjam. Amúgy nagyon tetszett, érdekes, elgondolkodtató film.Ajánlom mindenkinek.
Holiday
Romantikus vígjáték kategóriában: 9/10.Nagyon eltalálták ezt az otthon-csere dolgot:D
Bor, mámor, Provance
Ismételten nem csalódtam Ridley Scottban:D A magyar címben benne van minden,ami jó a filmben:D Összeségében 8/10 -
Seten #32292
A "Pathfinder"-t látta valaki?
-
Seten #32291
"Ja, és hogy pusztult el a főgonosz???"
Talán végig kellett volna nézni! :)
-
Kindred Blades #32290 Mondtam én nekik, hogy nem Michael J. Fox-ot kéne beszervezni operatőrnek :P -
köszke all, akkor megnézem