106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
luckyboi #32488 Melyiket érdemes egy laza szerda estén 1-2 sör mellett nézni?
A halászkirály legendája vagy The legend of Bagger Vance ill. Jersey Girl order Idétlen időkig, esetleg Thank you for smoking? -
Rocky Balboa
5/10
lapos sztori, lapos színészekkel. Azért az 5 pont, mert nem próbálkoztak a 80as-90es évek akciófilmjeinek kliséivel. (nem azért boxolt, mert bántották a családját stbstb). Viszont poénos volt, hogy a ferde szájú Stallone kapott egy ferde szájó fiút :) -
nembaj -
" kulttá vált első részt" mer az?
Szerintem egy nagy szar az 1 is:(:S -
Detto. Lehetett volna jobb is. -
28 héttel később - 5/10
roppantmód közepes alkotás, meg se közelíti a kulttá vált első részt, van benne 1-2 jobb jelenet, de ennyi. a legvége, az utolsó 3-5mp kárpótolt valamelyest. -
:DDDDD -
Mondjuk az eddigi részekben sem volt sok idejük gondolkodni a főgenyáknak. Talán még az első részben elmeditálhatott Gruber, amíg zuhant. -
Prof William #32480 Hát igen a főgonoszt legyőzése nagyon béna volt. Egy főgonosz ne így haljon már meg! Egy főgonosz szenvedjen! Verje sz*rá Bruce hogy legyen ideje felfogni hogy vesztet... de így... pf.... -
pedig az egy alapmű ;) -
luckyboi #32478 Ráérsz... :) -
-
Jah olyasmi, bár azt még nem láttam. Végülis a 28 nappal későbbnek is ennyi idő kellett, hogy megnézzem. :) -
luckyboi #32475 Jajjaj, asszem elnéztem vmit, ez 28 héttel később volt! Mármint a címe volt az. Akkor ez valami folytatásos teleregény vagy mi?! -
Pont tegnap néztem meg! (mármint a 28 nappal később-et) 
Eddig kimaradt az életemből, de egész jó kis éjjeli movie volt. -
luckyboi #32473 Na jó, ha már ilyen vita lett belőle megnézem a Big Fish-t is :)
A corpse bride-on nagyokat röhögtem!
Kössz
Amúgy most néztem ezt a 28 nappal később című zombi-e vagy eposzt és hát eléggé para péntek volt, meg kell hagyni, meg kicsit fröcsögős lett vérileg, de egyszóval horrornak sem volt rossz. :) -
lol, büntess még plz!!!
-
Nem kell kiforgatni a szavaimat. Direkt raktam """"" koze a meses szot.
-
Nos mar ott baxtad el hogy ilyen stilusban szolsz hozzam.
bye -
pedig xpress kell neked!ott van az azonosság is,csak nem a DVD szekciót kell nézni!
KATT -
Igen
ebay vagy amazon.com. aztán majd látod, hogy mit szállítanak Magyarországra.
Nem hiszem, hogy túl hamar lesz hazai komoly Blue Ray forgalmazás... -
Ja igen.
"vannak emberek akik fel tudgyak fogni mi is egy film igazi mondanivaloja"
mondja ezt egy olyan ember, aki a Big Fish-re azt mondja, hogy túl mesés...

-
Miután a Big Fish egy olyan emberről szól aki egész életében nagyokat mondott nem csoda, hogy mesés...
Szerintem bőven 9/10-es. -
nos akkor segíts kérlek, könyörgöm, mutass utat a sötétségből a fénybe, hogy megvilágosodjak, mi is volt ennek a fosnak a mondanivalója, plíz!!!!!!!
(de ha nekem azokat a közhelyeket szeded elő, hogy "család", "önfeláldozás" vagy "túlélés" esetleg "hősiesség" akkor inkább meg se szólalj!!!!!!) -
Na jó azért ez nem feltétlenül felfogás kérdése. -
Seten #32463
Sztem itt még ne nagyon villogj a blue-ray-jeddel mert még kiutálnak. :)
-
Nos tudod vannak emberek akik fel tudgyak fogni mi is egy film igazi mondanivaloja , hiaba rohangal egy 5 meteres mutans a szereplok korul , es vannak azok akiknek nem.
Te nem fogtad fel.
Ennyi. -
Since #32461 Sziasztok! Nem feltételnül ebbe a topikba tartozik kérdésem, de hátha tudtok rá válaszolni :-) Azt szeretném megtudni, hogy itthon milyen blue-ray filmek fognak megjelenni. Interneten nemtaláltam egy oylan oldalt se ahol a valóságot írta. Pl. az xpress.hu-n van egy pár előrendelhető film, de pl. az Azonosság című alkotás nem szerepel a listában, pedig azt múlt héten vettem meg egy boltban. A 300 nevezetű film ma jött ki blue-rayen de itthon nemtaláltam róla semmilyen infót. Azt tudom hogy dvd-n hamarosan jön, de én blue-rayen szeretném megvenni. Van valakinek valamilyen ötlete ezzel kapcsolatban? -
The Host
basszus, ekkora marhaságot, atyám
Sephi, mégis azon a jeleneten kívül amit említettél, mi nyűgözött le ebben a filmben? én csak egy nagy értékelhetetlen marhaságot láttam, valami horror-utánzatot, pontozni sem érdemes, messzire kerüljétek el!!!!!!!!!!!! -
ez itt a lényeg. -
Big Fish nagyon nagy! A Faun Labirintusa volt még hasonló téma, persze az sötétebb környezetben. Szeretem ezeket!
-
Neztem en moziba es aztan HBo-n is es mindig keseru izt hagyott a szamba. Szerintem tul "meses". -
Seten #32456
"Persze ez a gép létezik, de még X35-nek hívják"
Le vagy maradva pár évvel!
(Vagy még csak most láttad a Discovery-n róla a filmet? Az egy kicsit régi. :)
-
Fantastic 4
4/10
nem volt benne semmi realisztikus
Jessica Alba miatt érdemes volt megnézni, de összességében elég gyenge film. Kevés izgalom, kiszámítható események. 1x nézhető, az X-men-nek nyomába sem ér.
Lehet, hogy csak elsiklottam fölötte, de mi értelme volt a krátereknek? -
The Lost Room
A Numero Uno mini-sorozat....hatalmas...
A sztori nagyon egyedi és szenzációs.... :D
Még annó az első megnézés után bánkodtam, hogy nem lesz belőle sorozat (mert volna potenciál benne), de most így nem is olyan baj....egész szépen lezárták....a sztori mellett a zenék is nagyon tetszettek...bár az első részben a főcím utáni zene nagyon emlékeztett a Jelek zenéjére....
Teccett na... :D
10/9.5 -
nemtok erre mit mondani.. vegignezted? -
Big Fish nam teccet. -
World Trade Center
7/10
Sztem nem volt annyira gázos, mint azt sokan írták. Mindenesetre nem 2 hét múlva fogom újranézni. Bírom Nicaloas Caget nagyon, 1ik kedvenc színészem. -
Die Hard 4.0
10/8
Nekem nagyon bejött.
Laszarom hogy voltak bennen túlzások attól függetlenül a régi Mclanes hangulat volt.
Nagyon faja film volt. Zene is faintos.
Szval jippikájé madafaka!:) -
A mások élete
9/10
Remekmű. De tényleg. Nagyon korrekt dráma, a szereplők játéka is teljesen hiteles. Legnagyobb alakítás szerintem Ulrich Mühe-é volt.