106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • luckyboi
    Melyiket érdemes egy laza szerda estén 1-2 sör mellett nézni?

A halászkirály legendája vagy The legend of Bagger Vance ill. Jersey Girl order Idétlen időkig, esetleg Thank you for smoking?
  • shaba23 #32487
    Rocky Balboa

5/10

lapos sztori, lapos színészekkel. Azért az 5 pont, mert nem próbálkoztak a 80as-90es évek akciófilmjeinek kliséivel. (nem azért boxolt, mert bántották a családját stbstb). Viszont poénos volt, hogy a ferde szájú Stallone kapott egy ferde szájó fiút :)
  • DoctorJohnson
    nembaj
  • AntiHero
    " kulttá vált első részt" mer az?

Szerintem egy nagy szar az 1 is:(:S
  • Sephi
    Detto. Lehetett volna jobb is.
  • DoctorJohnson
    28 héttel később - 5/10

roppantmód közepes alkotás, meg se közelíti a kulttá vált első részt, van benne 1-2 jobb jelenet, de ennyi. a legvége, az utolsó 3-5mp kárpótolt valamelyest.
  • zaki
    :DDDDD
  • Bandew
    Mondjuk az eddigi részekben sem volt sok idejük gondolkodni a főgenyáknak. Talán még az első részben elmeditálhatott Gruber, amíg zuhant.
  • Prof William
    Hát igen a főgonoszt legyőzése nagyon béna volt. Egy főgonosz ne így haljon már meg! Egy főgonosz szenvedjen! Verje sz*rá Bruce hogy legyen ideje felfogni hogy vesztet... de így... pf....
  • DoctorJohnson
    pedig az egy alapmű ;)
  • luckyboi
    Ráérsz... :)
  • Sephi
  • Bandew
    Jah olyasmi, bár azt még nem láttam. Végülis a 28 nappal későbbnek is ennyi idő kellett, hogy megnézzem. :)
  • luckyboi
    Jajjaj, asszem elnéztem vmit, ez 28 héttel később volt! Mármint a címe volt az. Akkor ez valami folytatásos teleregény vagy mi?!
  • Bandew
    Pont tegnap néztem meg! (mármint a 28 nappal később-et)
    Eddig kimaradt az életemből, de egész jó kis éjjeli movie volt.
  • luckyboi
    Na jó, ha már ilyen vita lett belőle megnézem a Big Fish-t is :)

A corpse bride-on nagyokat röhögtem!

Kössz

Amúgy most néztem ezt a 28 nappal később című zombi-e vagy eposzt és hát eléggé para péntek volt, meg kell hagyni, meg kicsit fröcsögős lett vérileg, de egyszóval horrornak sem volt rossz. :)
  • DoctorJohnson
    lol, büntess még plz!!!
  • Sephi
    Nem kell kiforgatni a szavaimat. Direkt raktam """"" koze a meses szot.
  • Sephi
    Nos mar ott baxtad el hogy ilyen stilusban szolsz hozzam.

bye
  • ProGabe #32469
    pedig xpress kell neked!ott van az azonosság is,csak nem a DVD szekciót kell nézni!

KATT
  • Bucser
    Igen

ebay vagy amazon.com. aztán majd látod, hogy mit szállítanak Magyarországra.

Nem hiszem, hogy túl hamar lesz hazai komoly Blue Ray forgalmazás...
  • DoctorJohnson
    Ja igen.

"vannak emberek akik fel tudgyak fogni mi is egy film igazi mondanivaloja"

mondja ezt egy olyan ember, aki a Big Fish-re azt mondja, hogy túl mesés...
  • Bucser
    Miután a Big Fish egy olyan emberről szól aki egész életében nagyokat mondott nem csoda, hogy mesés...

Szerintem bőven 9/10-es.
  • DoctorJohnson
    nos akkor segíts kérlek, könyörgöm, mutass utat a sötétségből a fénybe, hogy megvilágosodjak, mi is volt ennek a fosnak a mondanivalója, plíz!!!!!!!
    (de ha nekem azokat a közhelyeket szeded elő, hogy "család", "önfeláldozás" vagy "túlélés" esetleg "hősiesség" akkor inkább meg se szólalj!!!!!!)
  • Bandew
    Na jó azért ez nem feltétlenül felfogás kérdése.
  • Seten

Sztem itt még ne nagyon villogj a blue-ray-jeddel mert még kiutálnak. :)

• Sephi
    Nos tudod vannak emberek akik fel tudgyak fogni mi is egy film igazi mondanivaloja , hiaba rohangal egy 5 meteres mutans a szereplok korul , es vannak azok akiknek nem.

Te nem fogtad fel.

Ennyi.
  • Since
    Sziasztok! Nem feltételnül ebbe a topikba tartozik kérdésem, de hátha tudtok rá válaszolni :-) Azt szeretném megtudni, hogy itthon milyen blue-ray filmek fognak megjelenni. Interneten nemtaláltam egy oylan oldalt se ahol a valóságot írta. Pl. az xpress.hu-n van egy pár előrendelhető film, de pl. az Azonosság című alkotás nem szerepel a listában, pedig azt múlt héten vettem meg egy boltban. A 300 nevezetű film ma jött ki blue-rayen de itthon nemtaláltam róla semmilyen infót. Azt tudom hogy dvd-n hamarosan jön, de én blue-rayen szeretném megvenni. Van valakinek valamilyen ötlete ezzel kapcsolatban?
  • DoctorJohnson
    The Host

basszus, ekkora marhaságot, atyám
    Sephi, mégis azon a jeleneten kívül amit említettél, mi nyűgözött le ebben a filmben? én csak egy nagy értékelhetetlen marhaságot láttam, valami horror-utánzatot, pontozni sem érdemes, messzire kerüljétek el!!!!!!!!!!!!
  • SASboy
    ez itt a lényeg.
  • Bandew
    Big Fish nagyon nagy! A Faun Labirintusa volt még hasonló téma, persze az sötétebb környezetben. Szeretem ezeket!
  • Sephi
    Neztem en moziba es aztan HBo-n is es mindig keseru izt hagyott a szamba. Szerintem tul "meses".
  • Seten

"Persze ez a gép létezik, de még X35-nek hívják"

Le vagy maradva pár évvel!

(Vagy még csak most láttad a Discovery-n róla a filmet? Az egy kicsit régi. :)

• shaba23 #32455
    Fantastic 4
    4/10
    nem volt benne semmi realisztikus

Jessica Alba miatt érdemes volt megnézni, de összességében elég gyenge film. Kevés izgalom, kiszámítható események. 1x nézhető, az X-men-nek nyomába sem ér.
    Lehet, hogy csak elsiklottam fölötte, de mi értelme volt a krátereknek?
  • LasDen #32454
    The Lost Room

A Numero Uno mini-sorozat....hatalmas...
    A sztori nagyon egyedi és szenzációs.... :D
    Még annó az első megnézés után bánkodtam, hogy nem lesz belőle sorozat (mert volna potenciál benne), de most így nem is olyan baj....egész szépen lezárták....a sztori mellett a zenék is nagyon tetszettek...bár az első részben a főcím utáni zene nagyon emlékeztett a Jelek zenéjére....
    Teccett na... :D

10/9.5
  • CSOCSO
    nemtok erre mit mondani.. vegignezted?
  • Sephi
    Big Fish nam teccet.
  • zaki
    World Trade Center

7/10

Sztem nem volt annyira gázos, mint azt sokan írták. Mindenesetre nem 2 hét múlva fogom újranézni. Bírom Nicaloas Caget nagyon, 1ik kedvenc színészem.
  • AntiHero
    Die Hard 4.0

10/8
    Nekem nagyon bejött.
    Laszarom hogy voltak bennen túlzások attól függetlenül a régi Mclanes hangulat volt.
    Nagyon faja film volt. Zene is faintos.
    Szval jippikájé madafaka!:)
  • Bandee1987
    A mások élete

9/10

Remekmű. De tényleg. Nagyon korrekt dráma, a szereplők játéka is teljesen hiteles. Legnagyobb alakítás szerintem Ulrich Mühe-é volt.