106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Lipi1980
    Evan Almighty - 7/10

Nem sokat vártam ettől a filmtől, azok után, hogy Jim Carrey milyen alapokat tett le a Bruce Almighty-ban, mi nálam 10/10!
    Hát azon a mai napi könnyesre tudom magam röhögni, pláne azon a jeleneten, amikor épp Evan-t szívatja az élő híradóban

De vissza Evan Almighty-hoz!
    Szerintem elég jól sikerült rész lett ez is, és számomra még az első résznél is több mondanivalója lett ennek a résznek!
    Morgan Freeman egyenesen "isteni" ebben a részben is...

Tetszett!
  • Bandew
    Ha olyan jó színész...
    Na de hát ez a lényege nem? Nicholson is emlékezeteset alakított a Ragyogásban, mert (persze reméljük) eljátszotta. Ennek meg nem kell semmit sem színészkednie.
  • Seten

Az ilyen emberek kellenek a filmiparba. Különben hogy csinálnának ilyen jó filmeket?!

(Szerinted kinek kellett volna Meehan-t játszania, Ben Affleck-nek?) :D

• luckyboi
    Hát nem egy nagy mondanivaló ,az biztos. De indul vhonnan és ér valahova, lehet túloztam a 'kerek' szóval. Amúgy nekem ami magyar és nem szól semmiről az a Barátok Közt és társai , de néha Jancsó filmjeit sem tudom értékelni. Ja és számomra sem lesz maradandó, csak egy szimplán 'érdekes' film. Kár is több szót fecsérelni. Ma nézem: The Last Mimzy. Érdekesnek tűnik ez is.
  • fifi
    na én meg éppen ellenkezőleg;sztem pont az igazi történet HIÁNYA miatt egy óriási nulla a film...

bocs :)
  • Kmarha
    én körübelül igy irnám körül a "filmet": polgárpukasztás

A tipikus botrányfilm, mely létét, és azt, hogy bárki is beszél róla, azt az elképesztően naturális groteszk jeleneteinek köszönheti. Mert ha az nem lenne, bizony nincs ember aki beszélne róla.

Szerintem. Mert hogy egy divat lett dicsőiteni, meg szidni a film szidóit. Tiszta UB effektus, lehet hogy most kár is volt megszólalnom.

De örülök, hogy van aki ebben a "remekműben" is látt értékelhetőt. Én a magam részéről remélem hogy soha többet nem lesz hasonló, vagy ha igen, az nem a magyarok cimke alatt fog futni. Mert maradandót nem igy kell alkotni. Azt lehet úgy is, hogy értékelhetőt tesz bele a filmbe.
  • luckyboi
    Taxidermia - több mint elképesztő. Nem vagyok túl finnyás, nem hatott a gyomromra a film, viszont ha az ocsmányságoktól eltekintünk akkor egy jól felépített és kerek történetet láttam, ami elég öszinte ahhoz , hogy a legrosszabb véleményt váltsa ki bárkiből. Karakterek jók voltak, de azonosulni még távolról sem lehet velük, ez enyhén szólva személytelenné tette őket szvsz. A zene nagyon simulékony és különleges. Összességében nem volt nagyon rossz, csak távol áll mindentől. Egyedi darab. 6/10 Többet nem ér.
  • zaki
    The Straight Story - Igaz történet.

Nagyon lassú, de szép múvi. Nem egy többször nézhetős film, de aki szereti Lynch filmjeit, az nézze meg.
    7,5/10

Lucky Number Slevin

Kicsit lassan indul be, de a végén nagyon üt. Igaz BW-t már soxor láttuk ebben a szerepben, de nem volt vele gond, és a többiekkel sem, sőt... (M. Freeman, J. Hartnett, B. Kingsley, stb... Lucy Liu nem gyenge csajszi... :o). Ez viszont többször fogyaszható darab. Még csak most láttam először, de nagyon tetszett... :)

8,5/10
  • desigo
    Orvlövész (Shooter) 8/10

Rengeteg rossz kritikát olvastam róla de szerintem komoly film lett nagyon!
    Izgalmas,látványos,érthető...
  • Shep
    A halál alagútja

Ha szer filmet akartok nézni akkor csak ajánlani tudom. A film dög unalom, a történet állítólag megtörtént eseményeken alapul, mégsincs se eleje se vége, tömény unalom a felénél be is aludtam vagy 5 perce aztán csak rábírtam magam, hogy "na mostmár csak megnézem mi lesz a vége" (bár már az elején lehet tudni ki éli túl) A vége meg egyszerűen nevetséges volt.

2/10 azért nem 1 mert vagy 2x szólt benne jó zene, meg a tolikocsis csóka jól mutatott :)
  • jefferson83
    Csak azért nem életem legrosszabb filmélménye, mert még idejében kikapcsoltam :)
  • Real13
    Pi

IPB Image

Darren Aronofsky-t nem véletlenül tartják napjaink egyik legjobb úgymond fiatal rendezőjének./bár az is igaz,hogy már 38 éves,de belefér/Mindezidáig 3 nagy filmet rendezett,a Pi-t,A Requiem for a dream-t,illetve a The Fountaint.Azt gondolom,mindegyik film egyedi,és zseniális,még ha sokaknak nem is tetszik egyik-másik.

Aronofsky egyik legnagyobb erőssége,mint ezen film után kiderült számomra,hogy egy olyan témából is remek filmet tud csinálni,mely abszólut nem érdekli az embert,vagy esetleg utálja...mint én a matematikát.
    A film főszereplője egy beteg matematikus,aki mindenképp fel akar fedezni valami nagy dolgot,s ez a rogeszméjévé válik szinte.Segítségére van egy oreg matematikus is,ő egyfajta mestere hősunknek.A főszereplő ,miután talál egy bizonyos számot,_bizonyos érdeklődők _keresztüzében találja magát...
    A rendező fekete-fehérben forgatta le filmjét,amely alapból belerángatja a filmet egy depressziós hangulatba,amelyre a rendezés ,amely jelen esetben is kiváló,még rátesz egy lapáttal..a zenék nagyon eltaláltak,igazi hangulatot adnak a filmnek.A szereplők szintén jól játszanak,ráéreztek arra,hogy ez a film milyen játékot vár el tőlük..

A Pi egyedi film.
    A Pi jó film.
    Sőt,a Pi kiváló.
    9.0/10
  • Japep
    Ocean's Thirteen
    7/10

Tegnap néztem meg moziban, nekem tetszett...nekem ez a legjobb a 3 rész közül. Mondjuk Al Pacino is ad egy kis pluszt a filmben... :D
  • otrosinka
    Event horison ( halálhajó )

10/8
    andersonbácsi kitett magáért. Jó film 3. jára is
  • PetruZ
    A filmre mondtam (mármint hogy "nézzétek meg"), nem arra, amit írtam róla. :)
  • Real13
    1408

Ez igen.Remek film...ehh..soroljam? John Cusack kimagaslóan jól alakítat.A rendezés elsőrangú,úgy érzem,ha este néztem volna,/mint kellett volna,de nem bírtam várni xD/jómagam is megijedtem volna párszor,ami nem szokott előforulni velem most már,megedzőttem ilyen dolgokban. A torténet Stephen King,rossz nem lehet ,bár azért egy-két dolgot meg lehetett volna magyarázni,igaz,akkor meg a misztikum veszik el a filmből egy kicsit.Szóval ez egy elképesztően jó horror/thriller film lett,ami ritkaság manapság.Osszességben nálam azért nem éri el az extra jó film kategóriát/8.5 és attól felfelé/,de a nagyon jó filmek legjobbjai kozt a helye,azaz,az én érteklésemben:
    8.4/10
    /jé,ebből kijon az 1408 /
  • Real13
    The Reaping

Ez is mekkora jó film lehetett volna,de amit elronthattak benne,azt elrontották..a csapásoknak semmi súlya,a sztori olyan kiszámítható/és nem a csapások miatt/,amennyira csak lehet..van pár kimondottan jó momentuma,például a befejezés ,az utolsó pár másodperc,az ügyes volt,vagy a sáskajárás jó megvalósítása..AnnaSophia Robb-ra érdemes figyelni,eddig akárhány filmben láttam,szinte tokéletes alkotást nyújtott,jó színésznő lesz belőle remélem,azt meg főleg,hogy a hírnév nem teszi tonkre,mint p:Culkint..Hillary Swank bár jó színésznő,ebben a filmben szvsz nayon gyengevolt,tulajdonképpen lealacsonyodott a film sznvonalára..
    2.4/10
  • Japep
    Én már régen keresem azt a filmet, de sehol sem találom... :(
  • Bandew
    Jajnemá'! Meghozod itt az étvágyam!
  • Sir Quno Jedi
    - Gyerünk Bennet! Dobd el azt a tyúkszaros flintát! Nem akarsz te csak úgy meghúzni egy ravaszt! Döfd belém a kést, nézz a szemembe és nézd mi történik benne, ha megforgatod bennem!
  • Sir Quno Jedi
    - Beszartál anyab@szó?! Jobban tennéd, mert ez a zöld sapkás jön és szétrúgja a nagy seggedet!
    - Zöldsapkásokat szoktam reggelizni! ÉS most még éhes is vagyok!
    - Nem hiszem el ezt a macho faszságot!!!
  • Bandew
    Idézd be, ha olyan fontos neked.
  • Bandew
    Ja télleg! Én a Hull a pelyhesre gondoltam.

De az meg Ovizsaru.
  • PetruZ
    B+, alig egy hete írtam a Johnny Was-ról, nézzétek meg, utána írjatok ilyen hülyeségeket.
  • shaba23 #32744
    legjobb a Kommandóban a krómozott balta amivel a fát vágja
  • zaki
    - Ha vissza akarod kapni a lányodat, működj együtt velünk! Jó?
    - NEM!

• Sir Quno Jedi
    - Emlékszel Sully, mikor azt mondtam, hogy téged öllek meg utolsónak?!
    - Iiigen Matrix, azt mondtad!
    - Hazudtam!

- Mi történt vele?
    - Elengedtem!
  • zaki
    Kommandó... Örök kedvencem... :D
  • Japep
    Oviapu?

Szerintem neki a Terminátor való + még egy-két akciófilm ami illik hozzá (Hatodik napon, Ragadozó).
  • Bandew
    Na és a Télapu az smafu???
  • Japep
    :D

Gondolom ez a lényeg...olyan mint Schwarzenegger - neki sem áll jól, csak a kemény, agresszív szerep.
  • Bandew
    Csak mert a Chelsea-ben játszott?

Nem tom, nekem ettől felfordul a gyomrom, hogy az ilyen emberek foglalkoztatják a filmipart. Mármint persze sok agresszív filmes van, de legalább legyen valami kreativitásuk. Ebből a pailiból nem nézek ki semmit, csak agressziót, amivel felhívja magára a figyelmet.
  • Japep
    Most már még jobban bírom...kemény ember! :D
  • zaki
    "Vinnie Jonest manapság mindenki színészként ismeri - valóban remekül játszott Guy Ritchie filmjeiben -, de igazából nem kellett megerőltetnie magát, elég volt, hogy önmagát adta. Jones egykoron rettegett ellenfél volt a csatárok számára, tizenkétszer állították ki pályafutása során, és egy ízben azt a bravúrt is sikerült véghezvinnie, hogy a mérkőzés harmadik másodpercében sárga lapot kapott egy szabálytalanság után.

1988-ban a Wimbledon játékosaként olyan súlyos sérülést okozott a Tottenhamben profiskodó Gary Stevensnek, hogy a Spurs-védő kénytelen volt visszavonulni, az egyik legismertebb fenyítését pedig Paul Gascoigne szenvedte el, amikor Jones "belekapaszkodott" Gazza férfiasságába.

1989-ben az evertonos Kevin Ratcliffe volt a szenvedő alany, őt szimplán lefejelte Jones, 1992-ben a Chelsea játékosaként obszcén jeleket mutogatott az Arsenal híveinek, amiért 1500 fontra büntették. Ugyanebben az évben óriási vihart kavart A labdarúgás keménylegényei című film, amelyben Jones volt a narrátor, és azt mutatta be, hogy milyen piszkos trükkökkel tudja a védő terrorizálni, rosszabb esetben harcképtelenné tenni a csatárokat.

Az angol szövetség 20 ezer fontos büntetést szabott ki, és fél évre eltiltotta Vinnie-t, de ezt később felfüggesztették.1995-ben egy újságíróval akaszkodott össze Dublinban, a vége az lett, hogy a zsurnaliszta vérző arccal távozott a helyszínről, mert Jones beleharapott az orrába. 1998-ban szögre akasztotta a stopliscipőt, de megváltozni nem tudott, továbbra is botrányokba keveredett, a visszavonulása évében 100 óra közmunkára ítéltek, mert bántalmazta a szomszédját, sőt 400 font kártérítést is fizetnie kellett Timothy Gearnek, mert komoly sérüléseket okozott neki, amikor megütötte és megrúgdosta.

2003 júniusában egy repülőn utazva bántalmazta az egyik utast, aztán megfenyegette a személyzetet, amiért 80 óra közmunkára és 1100 (300 a sértett kártérítésére, 500 a legénység fenyegetéséért és újabb 300 a bírósági költségek megtérítésére) font befizetésére ítélték. A listát elnézve nem csoda, hogy nem művészfilmben láthattuk Vinnie Jonest..."

Nem gyenge a pali... :DDDDD
  • Japep
    Jaja... :D
    Nem megszokott tőle ez a figura!
  • shaba23 #32733
    tényleg jó film, de tök fura volt látni, hogy az a fickó, aki más filmjeiben a keméyn alakot játsza, ebben néha elég keményen kap :D
  • Japep
    Gépállat SC - (Mean machine)
    8/10

Nagyon jó kis film, Vinnie Jones-sal a főszerepben...ahogy látom, Vinnie igaziból is focizott, és ez meg is látszik a filmen - mindent ő maga csinál, és elég durva dolgokat. A focis jelenetek nagyon jók, eddig a legjobb, amit láttam (cselek, belassítások, gólok)! Pl. a Goal!-ban mikor Munez cselezget, nem nagyon mutatják csak a lábát (gondolom nem ő csinálja a dolgokat), de itt, mikor Vinnie cselez benne van az egész ember a képben - sokat dob a filmen...szerintem.
    Ja, és egy plusz pont : Jason Statham is szerepel benne! :D

Ajánlani tudom mindenkinek, aki szereti a focit!
  • Bokafix2
    Azt a filmet nagyon útálom...
  • fifi
  • LasDen #32729
    1000 halott háza

Ekkora kikúrt fasságot....ilyen nagy baromságot se láttam még....horror filmnek nagyon gyenge.....fröcsög a vér meg minden, inkább undorító...
    10/0,5