106870

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
jaja.. én is ezt irtam.. vagy akartam irni. A kriptás jelenetig volt jó. Utána hihetetlen nagyott zuhant a film. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!talán csak a 9. csapás volt még a végén, mely ha másért nem is, a látványért mindenképpen odavágott -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nekem csak a végéig teszettek a csapások meg az egész. Aztán mikor már leütötték a nigger csávót(a kriptába vagy mibe) el is szarodót.:S Vagyis innetől az események meg story vészesen leromlott -
10 csapás
A végéig nagyon tetszett. Az utolsó 5 percet meg rohadtúl kár volt megcsinálni, legalábbis ilyenre.
-
Jó hogy ordított mikor egy lőtt seb igenis fáj:D -
"nem tünt olyan komolynak."
Ember odafigyeltél te? A csávó nagyon kivolt, kurvára fájt neki a lövős okozta seb, önötte rá a whiskey-t és közben torkaszakattából üvöltött...
Jobban vezetni egy lőtt sebbel...

-
SPOILER. Meglőtték az egy dolog, nem tünt olyan komolynak. Másrészt vadászbol lett a zsákmány ami nem kis adrenalin termelésel jár, ennél csak jobban kellett volna vezetnie, másik idegesítő dolog hogy egyszer a charger megy jobban, aztán a végén meg a challenger, súly külömbség sem volt elenyésző. Tehát én azt mondom hogy amitöl jó lehetett volna film, azt pont elkurták. Ráadásul elég undorító taktika, hogy lehúzzák a tolvajtempót. -
Beteg állatság, megnem nézem az tuti -
sorrow #33292 Death Proof (egyébként gy elsőosztályú B film)
SPOILER. Mikor a lányok meglőtték Kurt Russel-t ő eléggé bepánikolt és elveszítette minden "B" film kaszkadőrös tudását (jópár filmet felsorolt ott a bárban dehát csak néztek rá mint borjú az...)
kissé erőltetett ez, hiszen hozzá van szokva a veszélyes helyzetekhez enyhén szólva. SŐT a saját életét sem kímélve aratja a lányokat az utakon..jó ok, egy death proof autóban kevés az esélye, hogy elpatkol) de gondolom nem akarta Tarantíno, hogy a feministák is lehúzzák, sőt támadják a filmet.
(egy elsőosztályú B film, ...a sok csajos locsogás nekem is sok volt)
-
WÁÁHÁÁÁÁÁ! Ez egy sick fuck! :D
WTF felirat az előzetesen...
-
"3 nyeszledt ribi lenyom egy híres kaszkadőrt autóvezetésben"
Oda kéne figyelni.
Egyrészt Stuntman Mike egyáltalán nem volt híres, vagyis a filmben ez nem derül ki!
Másrészt az a három nyeszlett ribi (illetve csak 2) szintén profi kaszkadőrök voltak a filmben, ráadásul az UZ származású Zoé Bell ÖNMAGÁT alakította...
Szóval nem véletlenül volt az a sok pofázás... -
Helló!
Most néztem meg a Death Proof-ot.
"SPOILER" Nagyon jó ötletek vannak benne, de a megvalósítás nem az igazi. Túl sokat pofáznak benne a csajok férfi agypörkölő hülyeségekröl, ezáltal a lényeg kevesebb, vége iszonyat gáz. 3 nyeszledt ribi lenyom egy híres kaszkadőrt autóvezetésben, ez már szar, ráadásul az autók között is volt külömbség nem kevés. Kb csak 1000 trükk jutott az eszembe a lányok megöléséhez. Dühítően el lett b@szva!
-
jefferson83 #33288 Akkor egy utcahosszal lemaradtam :) Nekem már kezd egy kicsit sok lenni, addig addig volt varázsa még új volt (első rész, esetleg talán még második) a stílus. Ellenben biztos megnézem, ha már eddig láttam midet :P -
láttuk már:) A kikockázott rejtett jeleneteket is;) Én várom a filmet nagyon. -
jefferson83 #33286 SAW IV előzetes !!! 18++++ -
ááá...spoiler!!! mostmár tuti nem nézem meg egyik részét sem :D -
Boldog szulinapot neked
-
Felőlem jöhet, de hogy nem fogom megnézni, az tuti... :D
Egyébként a film végén jól megdolgozták a fatert... Amiket az kiállt... :D -
sztem meg jöhet a 3. rész is:) -
Sziklák szeme 2: 5/10, első rész zsír volt nagyon, 3. rész már nem kéne...
23-as szám: 6.5/10 Nem volt rossz, bár ennél vannak sokkal jobb "nem vígjáték" filmjei is JC-nek...
Ja, és boldog szülinapot Riddick! -
bódog szülinapot -
hbd! -
Köszi!
-
Knocked up
Sajnos nem jött be annyira. Lehet túl nagyok voltak az elvárásaim, mert mindenki annyira istenítette. Így csak az átlagosnál egy kicsit jobb vígjáték. 6,5/10 -
HBD Riddick-nek:) -
Füstölgö ászok
nagyon ott van ez a film,kellemes szereposztással,Ponyvaregény hangulattal
9/10
Alpha Dog
hát vegyes érzelmeim vannak,de egyszer meg lehet nézni,mellékesen jók a Californiai törvények
6/10 -
luckyboi #33274 Másodjára ezeket:
Gong Fu - Pofonok Földje - elsőre nagyon tetszett, a sok gagyi cgi mellett, másodjára is jó volt, nagyon jók a zenék!
Shaun of the Dead - Haláli Hullák Hajnala - Sorry, Shaun.
- Ok.
- NO, sorry Shaun!
- Ohh.. you smelly bastard..
Van stílusuk :) Nagyon ász 2. nézésre is! -
ON:
Bobby Long
Végre egy film, amiben nem akarják megváltani a készítői a filmipart és a világot. A végtelenül egyszerű és lassan csordogáló sztori főhőse egy lány (Scarlett Johansson), aki -bár soha nem ismerte- anyja temetésére igyekszik. Itt összetalálkozik Bobby Long-gal (J.Travolta) és egykori tanársegédjével, akik anyja házában élnek, és végrendelete szerint övék a 2/3-a. Természetesen konfliktus konfliktust követ és a szálak is összeérnek, de a lényeg, hogy a néhai egyetemi professzort játszó Travolta hihetetlen játéka tényleg költői magasságba emeli a filmet. Itt ugyanis nem -a mostanában bevett, trendi szokás szerint- filmekre, médiára kikacsintó utalásokkal van telenyomva a darab, hanem költők és írók válogatott idézeteivel, ami a forró New Orleansbeli helyszínnel párosítva különleges atmoszférát teremt.
Egyedüli negatívumként talán a kiszámítható befejezést emelném ki, ami azonban a ziccerként körülötte settenkedő túlzott érzelgősséget elegánsan hárítja.
Így aztán:
9,5/10 -
-
Vigyázat, akadjatok le Sephi-ről, mert aztán befut egy felkiáltójel a nevetek mellé... Bármit el tud intézni, csak akarnia kell. Veszélyes figura.
-
De igy volt na... masik meg nekem ugrik :( -
3. Annak és abba szólok bele, amibe kedvem tartja ha ezt normális keretek között teszem, mivel ez egy free fórum és teljes körű/jogú tagja vagyok
4. nyugodt vagyok anélkül is
5. nem spammeltem
nincs mit -
Valószínű nem tudta, hogy ismeritek egymást, mennyire durva már, mi?
De miért vagy képtelen normálisan elintézni a kérdést? Leírod, hogy: jaj, csak poénkodtunk, PONT. -
O szolt bele , pedig senki sem kerdezte :D -
1. SASboy regi ismerosom/forumozo.
2. O nagyon is jol tudgya hogy az a beszolas messze nem serto hanem egyenesen poenokodas.
3. Minek szolsz te bele? Megmondom , hisz unatkozol es gondoltad most gyorsan belekotsz valakibe hogy magadra hivd a nep figyelmet.
4. Vegyel be nyugtatot.
5. Szaja' l rolam es fejezd be a spammet.
Koszi!
(jessszzuumm peppiii micsoda emberek) -
Rádumáltál :)
Miért Sephikém, hova ez a lenéző, ledegradáló beszólás????
Igazán eltorzult és primitív lélekre vall, ha így nyilatkozol egy emberről, aki egy hálivudi szarfos sorozatot nem látott még és ezt közzé meri tenni. Vagy talán az indy sorozat nálatok kötelező olvasmány és az alapműveltség része? Netán szégyelnie kellene magát bárkinek is, ha nem érdekli egy ilyen -nem használok jelzőt- kalandfilm-sorozat?????? MILLIÓAN élnek a világban akik még azt sem tudják, hogy kicsoda Indiana Jones!!! Ettől most kevesebb emberek talán Professzor Sephi szemében????
Gondolkozzál már el egy kicsikét barátom, ha ugyan van mivel!!!!!! -
ez nem a beszéljünk szmájlikkal topik:) -

-
áram eddig is volt, csak tv nem... :D -
haha...most olvasom, hogy Zakiékhoz beköt9tték az áramot és már tud filmet nézni!!4
-