106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • BaliBoy
    Igen, lehet azt mondani, hogy nem ez volt a film lényege, nem befolyásolta a film alap történetét. Viszont pont ezek azok a részletek, amik meghatározzák, hogy mennyire lesz "tökéletes" az alkotás. És ebben a filmben több ilyen részletre sem figyeltek.
    Nekem az járt a film nézése közben a fejemben, hogy Samantha Carter (Stargate) 2 nap alatt oldotta volna meg a rejtélyt! :))
  • LasDen #99506
    A film nem járta körül, hogy a 3 év alatt mik vagy mik nem történtek. Így nem tudhatjuk, hogy milyen eszközökkel próbálkoztak ezalatt. Lehet, hogy igazad, de nem is ez volt a fontos...
  • BenedekFeco
    A kommunikácóval kapcsolatban én is pont erre gondoltam, amikor néztem.
  • BaliBoy
    Annihilation

Vegyes érzések. Egyrészt nagyon látványos, izgalmas, lekötötte a figyelmem végig. A történet is elég egyedi.
    Ugyanakkor, néhol vontatott, vannak benne teljesen felesleges részek, ami nem is értem mi a fenéért kellett beletenni.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    De vannak teljesen logikátlan dolgok is benne. Például, hogy 3 évig egyiknek sem jutott eszébe, hogy ha a rádiójelek nem jutnak ki, akkor magunk után húzunk kábelt, amin keresztül tudunk kommunikálni a külvilággal... meg előretolt bázisokat hozunk létre... stb. HÁROM ÉV ALATT SEMMIT NEM DERÍTETTEK KI!! Nevetséges.
    Szóval sajnos a film alaptörténete több sebből is vérzik. Ráadásul ezek olyan sebek, amiket el lehetett volna kerülni nagyobb odafigyeléssel.

Valamint még egy megjegyzés. A filmnek elég egyedi hangulata van. A végére már felvágtam volna az ereim....

De mivel elég egyedi film:

6/10
  • BenedekFeco
    Split

Jó volt. A kissrác figurát szerintem kihagyhatták volna, nekem valahogy nem illett a képbe. A többi nagyon rendben volt. Az utolsó jelenetben lévő WTF-on el kellett gondolkodnom egy pár másodpercet, mire leesett :)

8/10
  • SzinesGeza
    Hawkeye-ban (nekem) az a fura, hogy az egyik filmben balkezes, a másikban jobbkezes. :)
  • El Protector
    Remélem nem nagy off, ha már ez a téma :p

• LasDen #99500
    Vanishing on 7th street

Jön a sötét és az emberek meg eltűnnek. Aki még életben maradt azt csak a fény mentheti meg. De egyre kevesebb van belőle.

Hayden Christensentől mindenki a falra mászik, szerintem annyira nem vállalhatatlan színész az SW óta. Itt sem volt ő borzalmas és nem is vele van a baj. Klasszikus "mi van a sötétben" sztori, ami azt hiszi ha nem mondd semmit az események hátteréről, akkor az milyen rejtélyes meg menő már. Amúgy tipikusan kis költségvetésű film. Van egy fix helyszín, ott vagyunk szinte végig.

Nem rossz, nem jó, csak úgy van. 90 percre leköt, de ennyi. Nem gondoltat el, nem mondd semmit igazán semmiről. Egynek jó...

5/10
  • ReszegKoldus
    Szerintem a filmben, amiben a saját korábbi mesterüket játszotta, ott jó volt. Illetve jól alakította Jackie fogyatékos testvérét is :D
    Meg a kamera másik oldalán/akció koreográfiák terén is. Pár éve megnéztem néhány (20+) régebbi filmjét és mind inkább szórakoztató volt, mint maradandó élmény :)
    Utoljára szerkesztette: ReszegKoldus, 2018.03.17. 18:05:37
  • LasDen #99498
    te kijelentettél valamit. Én is kijelentettem valamit.
  • IMYke2.0.0.0
    Annyira világos volt, mint a te "De fog"-od.
  • LasDen #99496
    jaaaaaa, hogy úúúúúgy.... most már aztán mindent értek. köszönöm a fölvilágosítást......
  • IMYke2.0.0.0
    Ez az: nem látod...
  • LasDen #99494
    Ha egy 2 tonnás helikoptert vissza tudott tartani, akkor nem látom okát, hogy Thanost miért ne tudná feltartani...
  • LasDen #99493
    De fog.
  • Tikal #99492
    Captain America golyóálló? Nem. Itt a határ :) Szóval nekem csak ne szkanderezzen Thanos-sal aki az univerzum legveszélyesebbikének van kikiáltva, mert kb egy szúnyog lehet hozzá képest.
  • Tikal #99491
    na az meg a másik, ja meg Hawkeye, meg az a szárnyas fekete és még sorolhatnám...
  • Tikal #99490
    Ja, emberek között erős... de remélem nem vesszük egy ligába pl Thor-ral. Vagy azt mondod Thanos is ilyen helikopter elkapós szinten van? Mert akkor nem értem mire a nagy para :D
  • IMYke2.0.0.0
    Nem fog.
    Honnan lenne akkor annyi képregény film unos-untalan?
  • dzsagon
    Tényleg most már néhány alsógatyás hősnek pusztulnia kellene, mert ez így nagyon komolytalan.
  • BenedekFeco
    Rise of the legend

Az egykori kung-fu trió dagijától egy kicsit azért többet vártam. De most hirtelen nem is tudnék mondani Sammo Hungtól olyan igazán kiemelkedő alakítást. Ugye, közel sem futott be olyan karirert, mint Jackie Chan. Annyi rémlik, hogy volt valami sorozata, meg jó pár mellékszerepe.
    A főszereplő Eddie-gyerek jól nyomta. Karakteres figura és teljesen jó volt a szerepében. A végső csatára előkerültek az ilyen filmekből jól ismert, "lehulló falevelekről, még a levegőben ellentámadásba lendülök"-típusú megmozdulások. :(

6/10
  • IMYke2.0.0.0
    "úgy-ahogy"

Vagyis sokkal jobb. "Reálisan".
  • Jim Morrison
    Ak-Nyeo / Villainess

Koreai Nikita (úgy-ahogy). Nem volt rossz. 6,5 pont a 10-ből reális
  • IMYke2.0.0.0
    Fel, a franc egye meg.
  • darkSectorxxx #99483
    Nem karcolás.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Superman is feltámadt....:D
  • repvez
    A ruhák alatt akkor is emberek vannak minden olyan gyengeséggel amik egy embert jellemez, A belső szerveiket semmi nem védi a nagy gyorsulás és becsapódásoktól, akár milyen szuper ruha is van rajta.
    A batman a superman ellen sem tudtam volna elképzelni semmi olyan szituációt "normális " esetben, hogy bármi hasonló helyzet előforduljon ahogy a fimben.

ÉS annyira rámentek a tömegjelenetekre, hogy már tul sok egység van az ellenből akkor is ha gyengék, a sok lúd disznót győz esete akkor is bejátszana egy Black widow esetében mivel ember, fárad ,sérül , nincsenek spec érzékszervei stb.

ha ezek nincsenek figyelembe véve még akkor is ha mese sem lehet komolyan venni , mert bármikor bele lehet magyarázni bármit a lehetetlenbe is és elveszti a hatalmát a legnagyobb gonosz is, ha egy hús vér ember mégha csak 1mp ig is képes megállítani, ellenállni neki kivédeni a támadását..
  • darkSectorxxx #99481
    Amint megnéztem a Thor-t meg az Igazság ligáját. Én lehet jobbnak is látom ha meghalnak végleg. :)
  • LasDen #99480
    a sok helyett inkább 1, nagyon talán 2. Vasember vagy meghal vagy kiírják, Am Kapitány vagy meghal vagy kiírják. Ők a két legesélyesebbek, mert sok lenne a fizetés már, főleg Downey Jr-nak...

Mellesleg ezt a meghal, de a köv részben kiderül, hogy mégsem még nem játszotta el a Marvel. Csak simán senki nem hal meg a film végére... :D
    Utoljára szerkesztette: LasDen, 2018.03.17. 11:04:56
  • IMYke2.0.0.0
    "Elvileg sokan meghalnak majd benne"

Hogy a következő filmre "feltámadjanak" -- kiderüljön, hogy "á, csak karcolás volt"...
  • TBTPumpa
    Elvileg sokan meghalnak majd benne, de majd meglátjuk. Lehet, csak marketingfogás ez is, hogy mégtöbb nézőt bevonzzanak. Disney marketingeseit nem kell félteni. :)
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.03.17. 11:00:52
  • LasDen #99477
    Nem feltétlenül jellemzi a képregényes médiumokat (legyen az film v bármi), ahol konzisztens a szabály követés. De ettől függetlenül Batman nem szokott a nagy gonosszal ökölharcot folytatni. Az mások feladata. Viszont az, hogy Amerika Kapitány vagy Vasember össze csap Thanosszal vagy akárkivel az már nem olyan lehetetlen. Tony esetében az nem "csak" ruha. Míg Rodgersről nem tudjuk, hogy hol van neki a határ. Persze nem normális, hogyha egyedül puszta kézzel elintézi, de valószínű, hogy nem is ez történik a filmben. Az sokkal elképzelhetőbb, hogy egyszerűen van annyi benne, hogy feltudja tartani valameddig.
    Black Widow pedig a csőcselékkel lesz majd elfoglalva.

Nem lehetetlen ilyen szituációkat elképzelni, és még csak a szabályokkal sem megy szembe igazán.
  • repvez
    Ezért nem érzem komolynak ezeket a marveles és DC filmeket, mert az rendben van, hogy képregény adaptációk és egy kitalált univerzum, de azért a téynekkel szemben nem kéne szembe menni amit saját univerzumában felállitott.
    Értem ezalatt, hogy a Batman semmilyen szuperképessége sincs csak ugy mint vasembernek csak a ruha.
    Az amerika kapitány egy ember alkotta szertöl lett erősebb az átlag emberekhez képest , de nem egy másik univerzumból érkező lényekkel szemben.
    A black widow nem is tudom, hogy a jó kinézetén kivül mit tud felmutatni.

Ezért ezekne k a karaktereknek nem tudok elképzelni olyan szituációt ami még csak azt is lehetővé tenné, hogy fizikai közelségbe kerüljön egy olyan lénynel aki univerzumokat pusztit el, meg tényleg a földihez képest szuperképessége van.
  • LasDen #99475
    tudom, hogy nincs értelme, de azt hallani, nem spidert. és értettem a jelenetet, nem vagyok hülye... :D
  • Jim Morrison
    blackwidowt ezert sem értem, hogy az istenbe nem halt még meg.

Viszont amilyen jelenetet kapott, hogy megfogja Thanos-t az inkább Hulknak állna jól nem pedig neki.

//majd brripet megnézzük és kiderül...
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.03.17. 10:04:38
  • Synchronous
    Nincs semmi szuperereje? Szuperkatona szérumot kapott. Én legalábbis úgy láttam, hogy elég erős lett tőle. Egy karral tartja vissza a helikoptert meg úgy hajigálja az embereket mint hülyegyerek a plüssállatkát... ezt szupererő nélkül nehezen tudná.
  • Tikal #99472
    pff, kb elsők között kéne meghalnia, elvégre semmi szuper ereje nincs, ez a baj ezekkel a hülye filmekkel, az erőviszonyok minden jelenetben mások..
  • Jim Morrison
    osszelapitja de 0 ver, teste is normalis lesz. elvegre 6+
  • Tikal #99470
    remélem amerika kapitány abban a jelenetben meg is hal ahol a kezét szoritja thanos....nehogymá...
  • ItaloMucsacso70
    Nálam az új etalon 3D látványban a Az Igazság Ligája!
  • Riddick21
    Milyen Burton?