106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Az illegális itt viszont csak olyan emberek vannak akik minden egyes filmet boltban vesznek meg! Most ki szappannal a szád!
-
rencsi32 #33976 Sziasztok.Látta már valaki az I WANT CANDY című filmet?2007 augusztusi.Sajnos nekem nincs meg de állítólag nagyon jó film.Nem tudja valaki hogy honnan lehet letölteni?Mert nekünk van több letöltő oldalunk is de az angol címén sehol sem szerepel.A magyar cÍme meg elvileg ÉDESSÉGET AKAROK, de ha igy keresek rá akkor sincs ilyen nevű film.Valaki segitsen nekem, hogy honnan birom letölteni.Előre is köszönöm. -
van, de ennek sikerült olyan hangulatot teremteni, hogy azóta is az egyik kedvenc SK filmem :) -
oh, tényleg, köszi -
Azaz, két részes SK feldolgozás, van ennél jobb is :D -
Langolierek, Stephen King.
Elég alternatív :)
IMDB -
Nem ismerem, de az alapján amit elmeséltél róla ritka szar film lehet
-
hellosztok, én keresek egy filmet(címét), elég rég láttam, de nagyvonalakban arra emlékszem, hogy egy repülővel utaztak emberek,majd vmi idősíkon átmentek vagy hasonló és a múltba kerültek, ahol ilyen szörnyek vagy hasonló dolgok megették az időt(múltat).
kicsit zavaros, tudom, de hátha tudja vki. a címében volt egy angol név(ami a lények neve volt) és utána a magyar címe
előre is köszi, és bocs az offért -
szoltal?:) -
azért Gesztesi is ott van szinte minden egyes magyar filmben :) -
jefferson83 #33967 Idegölő
Alapvetően nem érdekelt a film csak, ha már kéznél volt gondoltam belekukkantok. Féltem, hogy láttam már egy sokkal jobb (látatlanban is) hasonló filmet és ez meg a majmolások majmolása lesz (Bérgyilkos a szomszédom). A magyar filmek rengetegében talán a nézhetőbbek közé sorolnám.
Ami tetszett benne:
- Nem a megszokott unalmas arcokat láthatjuk viszont a filmen. A szikron és a külföldi szereplők használata jót tesz a filmnek.
- Gesztesit még főszerepben nem láttam, szerintem megállta a helyét.
- Helyszínválasztás.
- A történet alapjaiban nem rossz.
Ami kevésbé tetszett:
- A történet nem kellően kidolgozott és fordulatos. Kevés esemény.
- Ha már vígjáték kicsit több humort el tudtam volna benne képzelni.
- Csányi Sándornak mindenképpen fel kellett tűnnie a filmben, no meg Kokonak is. Valahogy kezdenek irritálni.
6/10
-
Az évtized kommentje.. Értékelem eztis 10/10 -
Stardust -
Nem is gondoltam hogy ennyire egy izlamas es szep filmet fogok latni. Minden szempontbol teccet es alig voltak benne klisek. De niro is a szokasos "bohocot" remekul alakitotta es MP se volt semmi. Nem hitte volna hogy meg tudnak ilyet csinalni.
Merem ajanlani. -
Ha ilyen szerelmeses filmet akarsz még, amiben nem szólnak egymáshoz, akkor nézd meg az Utolsó út / The Road Home / Wo de fu qin mu qin című filmet. Ez kínai, nekem nagyon bejött, főleg, hogy Zhang Ziyi van a főszerepben. -
Technikai okokból leállt a megtekintése kb. 20 perc után, ám az érdeklődés teljes hiánya okán aztán úgy is maradt... A The Killer és a Hard Boiled után azért nehéz akár egy közepeset is alkotni.
(nem volt amúgy kimondottan rossz, amit láttam, csak éppen jó sem) -
Hááát... közel sem az a legjobb filmje CYF-nek, sőt. Bár Mira Sorvino szép benne. :)
-
Bin-jip
Film két szerelmesről, akik egy árva szót nem szólnak az egész film alatt. Se egymáshoz, se máshoz. De érdekes módon a film ettől sem a lendületéből, sem érdekességfaktorából (sic!) nem veszít, sőt: az embert elkapja az érzés, hogy végre egy film, amihez hasonlót még nem láttunk. Én legalábbis. Persze számítottam valami üdítő élményre, lévén egy elismert koreai filmről van szó, egy elismert rendezőtől (Kim Ki-Duk), csak a sok nyugati darab között mindig öröm felfedezni ezeket a gyöngyszemeket!
Úgyhogy a közeljövőben megnézem az Idő és az Íj c. filmeket is, szintén ezen rendező munkái!
Most azonban agy kikapcs, jön a Gyilkosok gyilkosa Chow Yun Fat-tel, remélem legalább egy közepes szintet hoz majd... -
Resident Evil 3
Harmatgyenge.Tegnap néztem, ma már nem is nagyon emlékszem mi volt benne.
3/10 -
Utalom az 1%-ot...
-
Szia! Hogy vagy ma? -
Szasz imi, mizu. -
czinege imre #33956 hali
-
Te kezted a spamet. De az jo hogy te ertetted mert akkor te bisztos okosabb vagy mint en.
Vagy mi. -
sztem meg ne személyeskedjünk. -
Szerintem meg buzi, aki érti. -
sztem csak te nem érted. -
De varjal mar. Leirod hogy merfoldekkel jobb volt latvanyilag? De akkor fejezd mar ki magad erthetoen mert igy hulyen jon ki a mondat es furan neznek az emberek amikor olvassak. -
Na igen
No comment -
OMG...
Szerinted egy film csak szövegelésből áll és semmi másból???
A látványra értettem. -
"de ez a rész mérföldekkel jobb. Sokat nem értettem belőle, "
En nem kotekedni akarod de... no comment. -
Jaj igen a Monster Inc. is nagy volt :D
-
Fűrész 4
Nem gyenge. Én speciel a 3-ban kissé csalódtam, de ez a rész mérföldekkel jobb. Sokat nem értettem belőle, mert még felirat sem volt hozzá. Érdemes kivárni a DVDRip-et.
(8/10)
-
Nálam a Monsters Inc és a Toy Story viszi a primet, de a Nemo se lett rossz, csak az már nagyon családi film lett, a Cars szintén, bár abban már akad pár felnőttes poén is :) -
Nalam a top best a Finding Nemo es a Cars. Ezekben olyan erdekessen el vannak bujtatva dolgok hogy nem birom ki nevetes nelkul akarhanyszor nezem oket. A The Incredibles nem teccet annyira... -
Amúgy sztem a Pixarnak voltak a Ratauille-nál sokkal jobb filmjei, mind sztori, mind grafikai megvalósítás terén.
A patkányos történet kedves volt, kicsit bárgyú, visszafogottabb poénokkal, a Pixar filmjei között az erős középmezőnyt képviseli sztem. -
Na, a válaszodban benne is van a lényeg:
"Egy animációs filmnél a kinézet is nagyon fontos"
Tehát IS!
Ha neked a történet nem jött be annyira, akkor továbbra sem értem miért illetted "a pixar legjobb animációs filmje" jelzővel a filmet?
Pláne, hogy a Shrek és a Jégkorszak nem is Pixar művek... -
Karib tenger kalózai 3
már nem a régi hangulat alig volt valami jó poén 6/10
Visszatérés a Kisértethegyre
70perces filmhez is tehetség kell a manapság 150-180perces filmekhez képest,nem volt rossz csak rövid,pár jó ötletet meg az intézmény osztályait ki lehetett volna böviteni ahoz képest milyen sokan mentek be pikk-pakk kihalltak...
8/10 -
gabesz012 #33940 Nem kicsit érzek kötekedni vágyódást (itt az sg-n nem lehet valamit annélkül leírni, hogy valaki belekössön valamibe?)... Z nagyjából már megválaszolta a kérdést, de azért kifejtem. Egy animációs filmnél a kinézet is nagyon fontos, hogy mennyire ötletesek a karakterek, hogyan néznek ki, a helyszínek milyensége, az egész környezet hangulata. A párbeszédek is jók voltak benne, a szinkron is jó volt (az eredeti angolról beszélek). De az, hogy adott egy patkány, akiből Párizs egyik legjobb szakácsa lesz, nem valami nagy történet. Ilyen szempontból szerintem a Jégkorszak/Shrek ötletesebb volt, azoknál jobban bele tudtam magam élni a "mese" részbe. -
Bizonytalan játszma
Fordulatos kis thriller. Az 50-es éveiben járó bírónőt az Amerikai Legfelsőbb Bíróság tagjának jelölik, de egy ellenzék által felhasznált ürge, aki mellesleg pszihopaci is, az útjába áll. Méghozzá elég durván.
(7/10) -
Nincs itt ellentmondás. Tartalmi (történet) és formai (kivitelezés) követelmények vannak. Az ő prioritása szerint előbbre valók a formai követelmények. Ezért tartja ezt a legjobb animációs filmnek a Pixartól.