106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Túl kicsi neki?
Amúgy hol láttad? Tölthető már??? -
És mi?
-
Az hogy szarok és köze volt hozzájuk:)
Aztán meg jött Spílerman és maradt a butítós átírós hagyományoknál. Jó színészekből sikerült neki középszerű teljesítményt kihozni és jó pár lényeges helyen totál eltévelyednie a Spiderman univerzumtól...
Az egyetlen jó dolog a fimben az akciójelenetek... Na meg Willem Dafoe, de ő meghal az első végén:( -
gabr #34455 Eastern Promises
Jó kis maffiás film, bár néha olyan érzésem volt, mintha valami magyar filmet néznék... viszont a film végén lévő, pöcs-segges-mutogatós verekedésben viggo mortensen iszonyat kiábránditó, főleg a gyűrük ura után. -
Ismerem a Transformers világot (bár csak felületesen, a magyar sorozatból olvastam az első 20-25 számot) és nekem a film is tetszett. :)
-
nincsmit :) -
Pontosan ez az!! Köszönöm szépen!!
-
Flight of the Phoenix -
ügyesen írok... *repülőt
-
Üdv. Remélem tudtok segíteni, nemtudom egy film címét. A történet arról szól, hogy egy repülővel lezuhannak a sivatagba 7/8an, és a roncsból építenek egy új reőülőt, amivel végül hazarepülnek. A HBO-n adták kb 2,5 3 hónapja. Elnézést a nem ide való kérdésért ne nem tudtam hova írjam, topikot nyitni meg nem akarok emiatt... Segítségeteket köszönöm -
Detto. -
Én már régebben le is írtam, hogy miért tartom olyan kevésre.
De azt többszöri megnézés után elfogadom, hogy sokaknak tetszik. Főként azoknak, akik nem ismerik az egész Transformers világot. Beülnek, kapnak egy ultrabrutál akciófilmet, és örülnek. Irigylem őket. :) -
szerintem is nagyon gyenge. -
Jó kérdés. Pedig sztem istenkirály volt... :) -
azt tudja valaki hogy ez itt m.o-n miért nincs?se mozi,se dvd :( -
The illusionist
Nagyon tetszett, végig remekül szórakoztatott.A végét is nagyon jól eltalálták.Magát a sztorit két mondatban össze lehetne foglalni, sőt valamilyen szinten sablonszerű, de lekötik a nézőt a bűvésztrükkök, és maga a hangulat.(Nem néztem történelmileg utána, de az osztrák-magyar monarchia idején játszódik).A végén engem elgondolkodtatott, mi is az illúzió, és mi a valóság. -
Azokban producer volt, nem rendező, vagy író, szal' nem értem, mi bajod vele. :)
-
meg az evil dead-et... -
jó csinált 4 -5 jó filmet és aztán rászabadította a világra Kevin Sorbo-t és Lucy Lawless-t, hogy írják át a történelmet és az egész mitológiát:) ÉS mindezt hány éven filmen és szezonon keresztül tette?:D -
Azért ne feledjük már az érdemeit se! (Within The Woods, Evil Dead trilógia + Bruce Campbell) :)
(Ja, lesz Evil Dead remake két év múlva. Hát, nem tudom, bár ő írja a scriptet, nem ő lesz a rendező, és azért vannak kétségeim a korábbi remake-ek ismeretében.)
-
Én nem értem mit vártál Raimi-tól aki megálmodta és filmre vitte Hercules éa Xéna kalandjait:) -
transformers
többé nem nézek májköl béj filmet!
eddig is utáltam a munkássága nagy részét,de most már végképp felejtős
jó sokáig tudnám elemezgetni hogy miért találom semmittelen hulladéknak a filmet,de nem fogom,és nem kérek hsz-t sem ez ügyben,sem abban hogy mekkora hülye vagyok,és ízlésficamos.köszönöm
adok rá 2-t a 10-ből,mert a hangkeverés az 5.1-et tekintve kiváló (igaz,dinamika nincs benne,akár a filmben,viszont minden hang ott szól,ahol kell),a másik pont az ILM-nek megy -
Én is most néztem újra valamelyik nap, nagyon gyerekesnek, nyálasnak, eröltetettnek tűnt... 5/10 maximum nálam. -
Ez akárhogy számolom 2 rész és nem egy.
Az első batman és a batman begins, egyébként egyetértek veled tényleg ez a 2 rész a legjobb. -
de egyelore nincs "uj batmanek" :D
Csak egy uj batman van ami szinvonalasra sikerult, a tobbi sajna még a pókembernél is gázosabb (leszámítva az első Tim Burton mozit) -
A batman vonal hálistennek frankóbb. A batman begins isteni jó lett(egyik kedvenc filmem) és remélhetőleg jövő nyáron a "2. rész" is ugyanilyen jó lesz. Össze se lehet hasonlítani a pókemberrel ezeket az új batman-eket. -
"A film egyetlen értekelhető pontja Kirsten Dunst"
Pedig színészileg pont a zéróval egyenértékű az ő játéka is, és nekem mint nő sem gyerebe. Harry Osbourne-t játszó srác már korrektebb színészi teljesítmény szinten, bár a többi részben fog nagyobb teret kapni. -
Lipi1980 #34431 Ebből csináltak 3 részt??? És még mazt rebesgetik, hogy ez volt a legjobb rész???
De hát ha ez kell a népnek

-
Lipi1980 #34430 Sokan mondták, hogy egy rakás szar, de hogy ekkora...
Hétvégén megnéztem a Pókember 1. részét, és hát !%=/"+!%+!/=
Inkább hagyjuk! Legyen elég annyi, hogy a "főgonosz" jelmeze simán elment volna a általános iskolai farsangon!
Poén szinten jó volt az eslő "saját tervezésű" pókember jelmez, amiben elment verekedni
A film egyetlen értekelhető pontja Kirsten Dunst
1/10 -
Brad Pittet lehet utálni énse csípem, egy öntelt egoista pöcs az életben is ahogy láttam a riportokat vele annakidején, de szerintem ez a szerep rohadtul illett rá. -
Miért, Akhilleusz szerepében Brad Pitt az tökéletes? :) -
Mint színész nagyot alakított a trójában ezzel én egyetértek, de nem illett hozzá a Hektor szerep szerintem.. Én Hektort(vagy Hector) aki Akhilleusz egyetlen komoly ellenfele volt(ezt ő is mondta) erősebbnek, karizmatikusabbnak képzelem el. Ez lehet csak az én hülyeségem :)ebben az esetben bocsi. -
Nyiri #34426 Hat elegge... -
Seten #34425
Sztem Eric Bana (Hector) simán lejátszotta Pitt-et.
-
gabr #34424 Több vér, sex, megilyesmik. :) -
Elmondod abban mi van pluszban? (Spoiler tagban is jöhet) -
gabr #34422 Miért nem a 30 percel bővitett verziót nézted meg? -
Trója
Mivel most lesz majd a tvben a reklámok alapján újra kedvet kaptam hozzá, hogy ismét megnézzem dvdn. Szuper a film. Alapvetően nem csípem Brad Pittet mint színészt, de meg kell hagyni, hogy akárcsak a Figh Clubban ebben a filmben is rohadtul jól játssza a szerepét. Azon gondolkoztam a film után,hogy ki mást tudnék elképzelni ugyanezzel az egóval ugyanezekkel a tulajdonságokkal Akhilleusz szerepében, de nem igazán tudnék mást az az igazság, mintha ezt a szerepet neki találták volna ki. Nekem nagyon bejön ez a film úgy ahogy van, talán Hektor személyisége nem volt igazán frankó nekem, valami erősebb jellemű emberkét tudtam volna elképzelni, de végülis rendben volt a dolog.
Értékelés 10/10(soksoksok ilyen jó kosztümös filmet akarok látni mint a Gladiátor vagy ez, a 300szerintem sehol nincs ehhez a filmhez képest(holott az sem rossz film)).
Stardustról amit emlegettek én még mért nem hallottam ?
Ideje pótolnom a hiányt.
-
hatezgaz #34420 Egyetértek, nagy film. Nekem 2007 3 legjobb filmje közt van. A legjobb fanrasy amit eddig láttam. Olyan mesterműnek tűnik, minden jó van benne, de semmi sincs eltúlozva. Ja én már 4-szer megnéztem. Szóval jár a 9-es -
Nekemis nagyon tetszett, igazán igényes mese, remek tálalásban, jó képi megvalósítással. És még a szükséges gyilkolászás is szalonképes:D Szal jó kis családdal is nézhető mozi 9/10 nállam is.