106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Seth
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Micsoda? Azokkal megérteti magát? Egyszerűen az elméjük már annyira megbomlott és az állati ösztöneik kerekedtek felül, hogy lehetetlen lett volna, kizárt. Már nem emberek, hanem vadállatok,akik falkában élnek.Amúgy nekem is tetszett, will játéka nagyszerű. Annyira sajnáltam amikor a kutyáját kellett megfojtania , aztán utána ott boltba mondja a bábunak, hogy mondja hogy neki helo, annyira egyedül lett :( Nekem a cg-vel volt kisebb bajom, az az oroszlán az elején ami leteperte azt a gazelát vagy mi volt, nem volt túl élethű, meg a patkányok sem, illetve az emberek mozgása eltúlzott volt. Nade ez a legkisebb gondom, a hangulat nagyon jó
  • Sephi
    I am legend -

Hat mondatom hogy számomra ez volt a legerdekesebb "vírus ami kipusztitja a földet" temaju film. Borzalmasan izgalmas és nem unalmas.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az egyetlen problémám az volt hogy a végen nagyon el basztak. simán lehetett volna hogy megerteti magát a szerencsétlen fertőzöttel és nem kellet volna meghalnia...
  • Bandew
    Nekem Burton bácsi Batmanjei jobban bejönnek, bár az is igaz, hogy Nolan verziója se rossz. Egy biztos számomra: A Schumacher verziók a legförtelmesebbek. Aztán jön Nolan realisztikusabb változata, de nekem mindig a Burton által alkotott Batman-világ fog bejönni.
  • drjones
    Nekem sem nagyon jött be, pedig ütős kis filmet csinálhattak volna belőle
  • Blasta
    WAR
    -------------------
    Egynek elment, csak a legvége volt szánalmas
  • Seth
    már a csapból is vámpírok folynak, jó volt ez így
  • Kmarha
    mihééért kellett a vámpirok helyet mutánst csinálni? :(
  • Seth
    Tegnap este néztem meg az I am Legend-et, nekem tetszett, át lehetett azért érezni Will helyzetét, tetszett a játéka. Egyedül a CG bökte a csőröm, lehetett volna jobb is, nagyon feltűnő és gagyi sokszor . Meg azért ne mászkáljanak már a házfalon az emberek. Attól még hogy állati ösztöneik lettek, nem kellett volna alpinistának csinálni őket. De összességében jó volt, hangulata szerintem remek, kap tőlem egy 7,5-et
  • saw123
    terminator 2 special edition:

ujra megnéztem, mindenkinek ajánlom aki régóta nem látott jó filmet előhozza a régi szép emlékeket. T2 forever!

ennyi
  • gabr
    Én is most néztem meg a I Am Legend filmet, de hatalmas csalódás, főleg a vége...
  • The Garrett
    nah ma mozizos napot tartottam :)

Eastern promises:

Nagyon komoly film. hozott mindent amit az american gangstertől vártam- de abból kimaradt. Nagyon remélem hogy lesz folytatása, el tudnék képzelni egy keresztapa szerű trilógiát belőle simán. Viggo Mortensen 4prezident... 9/10 Mindenkinek ajánlom aki szereti az elegáns maffiozos filmket :)

I Am Legend:

Ez sem rossz film, főleg a zenéjét találták el nagyon. :) Volt pár dolog ami hülyeség volt a díszletben,(3 év alatt nem nő azért hatalmas fa az út közepén, és hasonlók...) de az összhatás elég látványos. A Storyban azért van pár bukfenc... vagy csak én nem azt csinálnám amit will, ha egyedul maradnék egy rakás mutánssal a világon.:P
    6-7/10
  • Sheltem
    The Gift-Rossz álmok

Igényes kis thriller, a szereplők hitelesek, a történet sem rossz és a fordulatok is tetszettek. Nem egy olyan film amit az ember meg akar újra nézni, de 1 nézésre teljesen jó. 7/10
  • desigo
    Szerencse dolga (Lucky You) 5/10

Unaloműzésre pont megfelelő.Néha olyan érzésem volt mintha a főszereplő elaludt volna.
  • Bandee1987
    Beowulf 3D

Film: 3/10
    Látvány: 8/10

Grafika elég szép volt, 3d-s élmény is jó volt, érdekes volt látni, hogy tényleg, mintha rendes térben játszódna az egész. Bár kicsit több akciójelenet is lehetett volna benne, több nyíllal, stb. A történet maga nem volt nagy durranás.
  • stargatelost
    Reeker
    (A halál szaga)

rájöttem, hogy nekem pont ez kell...ez a 'végy egy csoport fiatalt, akik elmennek valahová, majd jó leöldösik őket...'
    akármilyen sablon is az egész, mégis tudom, hogy mire számítsak, és nem várok el nagy dolgokat a filmtől
    ahhoz képest ez a film még ráadásul jól arcon csapott a végén levő fordulattal, ami szerintem remek volt, zseniális, és váratlan, nem gondoltam volna még az utolsó 10 percben is, hogy ezt fogják kihozni belőle...
    szal ötletes volt, nagyon ott volt a film a szeren

9/10-est megérdemel, de én most mégis megadok neki egy 10/10-est, mert már rég nem láttam jó filmet... :)

akinek van lehetősége, az nézze meg mindenképp!

(ja és 2008-ban jön egy második rész No Man's Land: Reeker 2 címmel, természetesen más szereplőkkel, de az alaptéma gondolom ugyanaz lesz)
  • Sheltem
    Bourne Ultimatum

Nemtudom azért tetszett e annyira, mert a Shooter en kívül nemsok normális akciófilmet láttam mostanában, mindenesetre nagyon bejött. 9/10
  • [Jakuza]
    Torrent esetleg isohunt.com kereso.
  • PetruZ
    Én pont ezek miatt az apróságok miatt értékeltem magasabbra. :) Az előtérbe helyezett poénok nagy része átlagos / ismert, a mögöttes tartalom jobban tetszett. :)
  • Nyiri
    Az meg ma is igazan beszaratos film :)
  • AntiHero
    Amit honna lehetne megszerezni? Mer érdekelne engem is:(
  • [Jakuza]
    Jaja.
    Mai napig a kedvencem peldaul a "The Thing" 1982-bol.
  • Sir Quno Jedi
    Mer régen még tudtak "A"kciófilmwt csinyáni!
  • Blasta
    Dede!
    Sörrel szedi magát rendbe! :D
  • SötétBarom
    Ez az nem, ahol a brutál SUV-val kijön a föld alól :DDDDDDDD
  • Lipi1980
    Magányos farkas

Szerintem itt kezdődött A Chuck Norris jelenség!!!
    Először valamikor 7-8 évesen láthattam, amikor még nem a torrent volt a menő, hanem a VHS kazetták német szinkronnal és magyar alábeszéléssel!!!
    Totális nosztalgia! Ebből is látszik hogy én is öregszem, hiszen ez a film 1983-ban készült!!!!

Fantasztikus, hogy milyen gagyi tud lenni ennnyi idő után, de még így is remek!

Ez a film egy kategoria (nekem) Swarci Kommandójával, ami 1985-ös!!!
  • Sheltem
    Batman

A dark knight büntető trailere alapján kedvet kaptam megnézni Jack Nicholson bácsit. Mai szemmel is jó kis film ez. Nicholson alakítása tökéletes, de az új Batmanünk mérföldekkel jobb mint ezek a régik voltak.
    Jókis film ez: 9/10
  • precision
    The Bourne Trilogy

Nem láttam még egyik részt sem korábban, valahogy kimaradt. Így egymás után daráltam le a három részt, így egy filmként értékelném (és végsősoron ez egy film). Alapvetően tetszett. Az alapsztorival sem volt gond. Még Matt Damon is elment. Ami sokszor zavart az a kamerakezelés. Én komolyan nem értem miért jó az, hogy "legyünk hitelesek, és mikor vmi akció van rángassuk a kamerát mint az állat" stylet erőltetik. Ha van egy harc jelenet nem akarok lemaradni a feléről az idétlen kamerarángatás miatt. Ha üldözés van, ne villantsák a képet tizedmásodpercenként, mert nem menő ám. Mindenesetre jó kis eksönmúvi volt, leszámítva a kamerakezelést, kifejezetten tetszett. 8/10.
  • Blasta
    Mellesleg sztem ezt a sztorit pl. egy értelmes angol rendező jobban megtudta volna csinálni, most igy nem lett több mint bármelyik tipikus demagóg amcsi film, de jókis angol humorral mégtöbbet kilehetett volna hozni belőle, de ez csak az én véleményem.
  • Blasta
    Megnéztem ezt az Idiocacy-t én is, mert felkeltette az érdeklődésem a kritikád! :)

Számomra azért nem egy 8as film, sima átlagos USA vigjáték, 5 pont max :)
    De én is belepausoltam-visszatekertem jópárszor a sok egyéb poén miatt :D Beszarás mekkora usa-trásadalomkritika, és sztem is jóval hamarabb éljutunk erre a pontra :D

"Uhmerican eXXXpress" :DDD

(a filmvégi jelent tényleg sok)

• luckyboi
    Macskafogó 2 - A sátán macskája

Nem okozott csalódást, a régi egyvelege az újjal mind képi világban, mind poénokban.

8/10
  • drjones
    A pokol anatómiája: átpörgettem, letöröltem... 3/10
  • Seten

Csak arra gondoltam, hogy a Szőke filmjei un rétegfilmek, nem mindenkinek szólnak. (Nem is kasszasikernek szánja őket) :)

Szóval vkinek bejönnek, vkinek nem. Neked nem.

• Sephi
    Ha' ez elég gye'.
  • PetruZ
    "IGN: And what about the decision to have Joker wear make-up rather than be altered by chemicals. Was it just easier from a storytelling perspective to have him wear make-up than to explain how chemicals changed him?

Nolan: Well, we never wanted to do an origin story for the Joker in this film. The arc of the story is much more Harvey Dent's; the Joker is presented as an absolute. It's a very thrilling element in the film, and a very important element, but we wanted to deal with the rise of the Joker not the origin of the Joker, if that makes sense."

(forrás: IGN)
  • Sheltem
    Nem egészen értem a commented,hogy mire célzol ezzel, de ha már itt tartunk én a moziban a "20perc után hazamenős" lennék ennél a filmnél.

Az más kérdés, hogy magyar filmet soha nem néznék moziban.

Következő film amit megnézek ott a Dark Knight lesz meg talán a Rambo ha nagyon mozis kedvem lesz :)
  • Sheltem
    Jövő nyáron megtudjuk.
  • Seten

Háát egy biztos: Szőke filmjei megosztják az embereket.
    A Hasutasok díszbemutatóján a fél mozi röhögött, a másik fele csendben ült. Te az a csendbenülős lehetsz. :)

• Sephi
    Szal én nem értem. Vegulis ez a Joker nem esik bele a savas izébe ?:D
  • PetruZ
    Két, itthon talán kevésbé ismert filmet ajánlanék most a figyelmetekbe:

No Mercy For The Rude (2006, http://imdb.com/title/tt0856052/)
    Koreai gengszter dráma (?), akció (?), vígjáték (?). Nehéz kategorizálni, mert mindenből van benne egy kicsi.
    Hősünk egy tök átlagos fickó, aki mellesleg bérgyilkosként keresi a kenyerét. Veleszületett rendellenesség miatt néma szegényke, de lenne gyógymód a bajára, csak az nagyon sok pénzbe kerül. Teljesen egyedül él, visszavonultan, csupán néhány, szintén a "szakmában" dolgozó személyt lehet a barátjának, vagy inkább csak ismerősének nevezni. Az élteti, hogy már csak néhány meló és összejön a pénz a műtétre, amikor betoppan az életébe előbb egy örömlány, majd egy utcagyerek. A két személy alaposan felforgatja az addig megszokott (és üres) életritmusát, eleinte nem is tud mit kezdeni velük, és eddigi egyszerű céljai egyszeriben bonyolulttá válnak. Ráadásul a rendőrség elsőre nem túl agyasnak tűnő nyomozói is lassan összerakják a mozaikdarabkákat, valamint egy bűnszövetkezet is bekavar a képbe, ami egyáltalán nem könnyíti meg a dolgát.
    Kicsit lassú, kicsit elszállós, egyszerű filmecske, ami időnként finom humorral, apró gegekkel, időnként pedig drámai jelenetekkel próbál kilendülni a film tempójából, ami tulajdonképpen elég jól meg is van oldva. Bár több, mint másfél óra hosszú, sehol nem éreztem unalmasnak, vagy túlságosan belassulónak, mindig történt valami, ami újabb apró részletet adott a karakterekhez és a sztorihoz (a karakterek fejlődése, változása kifejezetten erős oldala a filmnek). Az akciójeleneteknél (mert az is van egy-kettő, de egyáltalán nem jellemző) nem valami modern kungfu-verekedésre kell számítani, végül is olyan amatőrökről van szó, akik egy bizonyos dologban kiválóak (pl. a főhős egyetlen döféssel végez akárkivel, mindig pontosan talál, de egyébként verekedni alig tud; egy társa valaha balettművész volt, tehát ő harc közben is balettmozdulatokat ad elő, amivel megzavarja az ellenfeleket; stb.). Érdekesség még, hogy a filmben senkinek sincs neve, de ez sehol sem tűnik fel, csak miután véget ért. :)
    Érdekes, néhol komoly, néhol elborzasztó, néhol szomorkásan vidám film, és bár különösen nem is kiemelkedő, a stílus kedvelői nem fognak csalódni benne. Erős 7/10. (Levonás járt a végéért, és az utolsó fél órában tapasztalható kapkodás miatti kisebb logikai bakikért.)

Idiocracy (2006, http://imdb.com/title/tt0387808/)
    Mint azt mindenki tudja, bolygónk intelligenciája állandó, népessége folyamatosan növekszik. Akkor miért gondolja mindenki azt, hogy a jövőben csupa szuperokos ember fog élni, elképzelhetetlen technikai színvonalon? Hiszen tudjuk, hogy a természetes szelekció csak az életképeseket választja ki magának, de mi a helyzet az emberrel? Természetes ragadozó hiányában Föld anyánk kénytelen más prioritásokat előtérbe helyezni, így abszolút logikus feltételezni azt, hogy a szuperokos házaspárok (és szinglik) pontosan előre megtervezett élete, amely többnyire gyermektelen, a kiválasztódás szempontjából értéktelenebb, mint Bunkó Billé, aki sört vedel, a tévé előtt ül, és keszekusza, de népes családfát generál feleségek, szomszédasszonyok, és még bunkóbb leszármazottak által. Ezt a kérdést járja körbe Mike Judge, a "Beavis and Butthead", a "King of the Hill" és az "Office Space" írója ezzel a filmjével.
    Joe Bauers közlegény (Luke Wilson) a világ legátlagosabb fickója. De tényleg. A katonaság minden egyes tagját alapos vizsgálatnak vetették alá egy szupertitkos kísérlet miatt, és minden listán ő volt az, aki a legátlagosabb eredményt produkálta. IQ-ja 100, magassága, súlya, testfelépítése, mindene hétköznapi, emellett nőtlen, nincs családja, nincs gyereke, így őt választják ki a hibernációs kísérlet egyik alanyának. Sajnos a hadsereg nem tud ugyanilyen paraméterekkel rendelkező nőt is produkálni, így a privát szférában kell körülnézniük, így esik a választásuk a nagyszájú életművész utcalány Ritára, aki némi lóvéért naná, hogy bevállal bármit. Ők ketten vállalják, hogy egy évig hibernálva tartják őket, különösebben fel sem merül bennük, hogy baj lehet ("abszolút biztonságos, patkányokon már működött"). Mint az már megszokott az ilyen történetekben, semmi sem megy simán: a szupertitkos kísérlet vezetőjét másnap letartóztatják és elmeszelik, a labort lebontják, a krio-szarkofágokat szemétre dobják, és csak múlnak, múlnak az évtizedek... Az emberiség átlag IQ-ja rohamosan csökken, egy csomó dolgot elfelejtünk, így szép lassan lerobban minden körülöttünk, de nincs már senki, aki megjavítaná azokat. Ülünk a tévé előtt a vécével egybeépített székünkben, bámuljuk az idiótábbnál idiótább műsorokat, a mozik slágere az "Ass" című, 8 Oscart nyerő film, ami 90 percen keresztül csak egy fingó s*gget mutat, a beszélt nyelv egyfajta szlengesített, egyszerűsített gettóhablattyá silányul, az USA elnöke egy volt pankrátor, a bírósági tárgyalások és a szenátusi ülések pedig alpári poénokkal tűzdelt showműsorok, lényeges döntések nélkül, hiszen már senki sem ért semmihez. Eközben a szemét szép lassan elborít mindent és a termőterületek kiszáradnak, mert a reklámok szerint a víz undorító dolog, amit csak a vécében használunk, tehát minden csapból elektrolitokkal dúsított zöld trutyi folyik és a földeket is ezzel locsolják. Ebbe a katasztrófa-közeli helyzetbe kerül egy véletlen folytán Joe (és persze Rita), akiről hamar kiderül, hogy jelenleg ő a világ messze legokosabb embere, ergo az elnök meg is teszi egyfajta belügyminiszternek, hogy egy hét alatt oldja meg a világ minden problémáját. Hm, ez a "jelenleg" mikor is van? Nos, pont 500 évvel később... :)
    Azt hiszem, ennél nem is kell többet mondanom, mindenki sejtheti, miről van szó. :) Többször meg kellett állítanom a fimet, hogy a képi poénokat, feliratokat is alaposabban meg tudjam nézni, és azt kell mondjam, megéri. Végig jól szórakoztam rajta, néhol hangosan fel is röhögtem a helyzetek fonákságain és az idiótaságokon. Tulajdonképpen csak egy bajom volt a filmmel: az 500 évet én sokallom, szerintem hamarabb be fog következni mindez. Sokkal hamarabb. :)
    Értékelés: 8/10. (A stáblista után, a legeslegvégén van még egy jelenet, ami tönkrevágta a film okozta feldobott hangulatomat.)
  • Blasta
    Nemis dráma, inkább nyomozósdiba mentek át
    sry :)