106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
3:10 to Yuma - 9/10 -
jefferson83 #35177 Jó film volt! Attól,hogy nem igazán a háborúról szólt.
Mondjuk most már oda kell figyelni, múltkor is azon kaptam magam, hogy megnéztem a Szerelmünk lapjai + Séta a múltba c. filmeket. Kezdek félni
-
Az egy mérnöki csoda volt akkor, még talán ma is. Akkoriban nem volt olyan ismert/elfogadott dolog a luxus óceánjáró, mint ma. Mondjuk ma sem mindenki utazik ócánjáró hajóval. És pont az első útján történt a katasztrófa...közben pedig elsüllyeszhtetetlennek gondolták (vagy hazudták).
De a hálivúdi filmgyártók iskolájában minden filmben kötelezően meg kell jelenni egy szerelmi szálnak. Ostoba képmutatás az egész, szvsz. Meg az eszmék, amiket néha bemutatnak. Tipikusan olyan, hogy vizet prédikálnak, közben isszák a konyakot!
-
ez nem a filmek hibája, hanem az emberi IQ hanyatlásának a jele. De komolyan.
Valamelyik forumon azért barmozta le az I am Legend-et valaki, mert szerinte tök logikátlan, hogy 3 évvel a virus elszabadulása után, ott állnak megdermedve a DVD kölcsönzöben nappal, és csak este kezdenek el mozogni.
Szerinted mennyi agydarabka mozoghat a hasonló "emberek" fejében? :) és nem volt 10 év alatti. -
Miért szerinted mi abban a világbajnok sztori, hogy elsüllyed egy luxus óceánjáró? Valjuk be egy Titanic filmhez szinte kötelező a szerelmi szál.
Amúgy a Pearl Harbor nekem is néhol nevetséges volt, de nem a szerelmi szál miatt. Pl. amikor feláll az elnök, hát az nagyon ratyi! -
Nekem azon a filmen nevethetnékem támadt...az a hatásvadászat komolyan röhögésre ingerelt, miközben a csajok mellettünk sírtak, én alig bírtam visszatartani a hangos röhögést. Kb, mint a Titanic...egy világbajnok sztorit háttérbe kell szorítani egy szerelmi szálnak. Pedig Kate Beckinsale az egyik kedvenc színésznőm. -
"mert nem erted"
:D:D:D:D:D:D:DD::D
igen fasza film.. nekem tetszett..
-
Pearl Habor fasza film? :D Annál szarabb VH-s filmet még soha nem láttam. -
Pearl Harbor ( HD + Dolby Digital)
hat azert ez igy beszaras volt.. a film is fasza de a latvany, hang beszaras volt. -
Azt nem tudom észrevettétek e , hogy Boll az ablaktisztító ^^ -
Nos én speciel akkor röhögtem el magam amikor irányt akartak változtatni és milyen boldogok voltak :D -
kár erről a 911-ről vitázni.amerikának lassan túl kellene lépnie,megtörtént,szar,sokan meghaltak.ők meg országokat szabadítanak fel,mint minket az oroszok akkor,régen.amerika egy 16 éves gyerek,aki azt képzeli,hogy ő mindent kimondhat,megtehet,de ha valaki őt veszi a szájára,akkor sír.
miben különbözik a dzsihad,és az,amit ők most irakkal tettek?
feljelentő-vonalak,propaganda plakátok,miben más ez,mint az orwell 1984-e,vagy az ex szovjetúnió?
bocs az offért... -
Dant0r #35166 jóhogy be lesz tiltva, ne is beszéljünk 9/11-ről csak azt amit ők állítanak xD -
nézzél nemhálivudi és/vagy művész filmeket akkor -
Mondjuk nem biztos, hogy hálivúd minőségromlásást jelenti, ha te minden filmen elalszol. -
Végszükség: 9.5/10
Hatalmas film, nem részletezném.
Ami durva, hogy (sajnos) sikerült párhuzamot felfedeznem a film és a tegnap esti híradó egyik témája között... -
Hihetetlen, hogy manapság minden 10 filből 9-en elalszok, és nem azért mert álmos vagyok... Annyira ritka ma a jó film... Hova vezet hálivúd?
-
SAW4 SPOILER!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A film első tíz perce, amikor boncolják Jigsawt az a film vége.Azaz a boncolás utáni események, kvázi visszaemlékezésként foghatók fel, amelyek a 3. résszel párhuzamos időben zajlanak.
Azért most már elég furcsa, hogy minden második ember azzal jön, hogy nem érti, pedig annyira egyértelműen megmutatnak mindent a film végén... -
najo, ott a pont :P -
Itt kell kicsit kijavítanom magam, hiszen nem véletlenül Fargo áthallás a film, lévén az is Coen film, ezt nem tudtam. De az a film nekem valahogy mégis kerek, egész, működik. -
"egy ilyen horderejű dolgot szerintem még ők sem figuráztak ki."
Sztem tévedsz. :)
Csak hogy pár hasonló horderejű dolgot említsek, amit az usa kifigurázik:
-holocaust
-az összes vallás
-más népek kúltúrája
stb.
De ez már tényleg nem ide való :) -
Tény hogy az usaban szinte mindent kifiguráznak, de javíts ki ha tévedek, egy ilyen horderejű dolgot szerintem még ők sem figuráztak ki.
Nem azt mondom, hogy valakinek nem lehet vicces ez, tény hogy nem értek vele egyet, de "nem nézem le" emiatt, nem személyeskedem... ezzel szemben Bucser ezt tette a mogorva vénemberes szövegével. Jó persze, nem volt az durva dolog, még szőrszálhasogatásnak is tűnhet, de sosem értettem azt, hogy ízlés dolgában miért állnak egyesek egyáltalán vitázni. Neki ezt tetszik, másnak az, és kész. Lehet vitázni vele, sőt kell is, erről szól a fórum, de belekeverni a személyeskedést nem túl szerencsés.
na mind1, hegyibeszéd off, off vége, ha vkit zavar törölje ki nyugodtan :) -
Grindhouse: Planet Terror (Grindhouse: Terrorbolygó) - 8.5/10
rászántam magam, kb a "They called him Machete" mondattól berántott, és onnantól kb egy fülig érő vigyorral néztem végig a filmet... még ilyet! az egész egy hatalmas, könnyed darálás, rengeteg lazasággal és meglehetősen sötét humorral keverve - felkerült a Feast és Slither mellé a favoritok közé
(btw, tud még vki hasonló horror-mókát ajánlani?)
Flight of the Living Dead - 6/10
B horror, nem rossz, de nem is fogja megváltani a világot - bár a bodycount kellemesen magas volt, konkrétan semmi nagyobb, lassan fogyó csoport mint általában a zombifilmeknél... itt szinte mindenki meglepően gyorsan és erőszakosan elhullik.
kicsit lassan indul be, de másfél órás könnyed szórakozásnak tökéletesen megfelelő volt.
-
Itt most arra utalt Bucser, hogy az USA bármit és bárkit képes a filmjeiben kifigurázni, nevetségessé tenni, akkor nem kéne álszentkedni, ha vki mondjuk egy 9/11-ről szóló jelenetet tart nevetségesnek.
Mellesleg nem értem az egészet, számomra senem erős, senem vicces a Postal eleje, ellenben nincs vele semmi bajom. -
ne menjünk bele mert ez nem az a topik, de a 9/11 szerintem tényleg nem poén tárgya, nem lennék meglepve ha USA -ban majd be lesz tiltva a film
gondolj csak bele, ha pl ha a te hozzátartozód ott lett volna a toronyban, mindjárt nem is lenne olyan vicces a dolog -
Mert az vicces mikor amcsik nevetnek másokon....
Na mindegy ne menjünk bele. De mogorva vénember lesz abból aki nem tud nevetni a megváltoztathatatlanon. -
Sajnos egyet kell értsek.
Én sem értem mi a pláne benne.
Amúgy Fargo-áthallásnak tartom a filmet. Csak a Fargo valahogy működik, összeáll, minden a helyére kerül a jó színészek és egyebek mellett.
Jó sztori, remek karakterek, jó színészek.
És mégis, a film áll, döcög, mármár visszafelé halad.
Anton karaktere oké, nincs kérdés, zseniális az arc, viszi a filmet, hatalmas. De a többi dolog??? Forgatókönyv? Történet??? Csattanó???
Számomra nem állt ez a film össze, mondhatni csalódtam benne elég nagyot. Ez van. Örülök, hogy egyeseknek tetszik, nekem ez már nem megy le a torkomon, én számítottam volna még VALAMIRE a végén, vagy AKRÁMIRE, de leginkább BÁRMIRE, de amit kaptam az...
Nempontozom -
Menekülés a félelembe
Hát ez nagyon jó film volt. Egy tengeralatjárót küldenek egy katasztrófa helyszínére, hogy felvegyenek pár túlélőt. Egy tengeralatjárót, mely kapitánya nem is oly rég, gyanus körülmények között meghalt. A túlélők között van egy nő is, és úgye a babona úgy szól, hogy a nő csak bajt jelent a hajón.
És nagyon hamar furcsa hangok, hihetetlen meghibásodások történnek, miközben a legénység kezd szépen lassan megörülni. Már az, amelyik életben marad.
Imádom.. összezártság, elszigeteltség, sötét, félelmetes kicsi környezet, bajlós hangulat, és a para, hogy most itt valami túlvilági szedheti áldozatait vagy csak ez a környezet megy az emberek agyára. Esetleg a kapitány halálával kapcsolatba valami összeesküvés állhat a háttérben?
Csak ajánlani tudom. És a megoldás sem olyan egyszerű, mint ahogy azt az ember elöször hinné. :) -
Mert kurvára nem volt vicces 9/11. Azért. -
Seten #35149
Az miért baj ha valami vicces és nevetsz rajta? :)
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a nézővel azt akarják elhitetni, hogy ez a történet eleje, hogy megtalálják Jigsaw gyomrában a kazettát és ez alapján indul a nyomozás tovább. Holott ami a filmben történik az mind ezelőtt történt, ráadásul a 3 sztorijával párhuzamosan -
homeless #35147 Én nem bírom felfogni, hogy miért isteníti mindenki. Ennyira unalmas filmet nagyon rég láttam. max 6/10, de csak a gyilkos karaktere miatt.
A végén mit nem értesz? Nincs semmi csavar, bár az engem is meglepett, hogy pont ott lett vége, azthittem még fog történni valami. -
No Country For Old Men
Nem mertem meg angol felirattal sem belekezdeni, mert nagyon tajszolasos az egesz nyelvezete. nem egy porgos darab, turelem kell hozza es nem ahoz hogy beinduljon, mert soha nem fog:) szereplok nagyon jok voltak bar a feleseg idegesitett. aki latta spoilerbe magyarazza mar el a veget, hogy miert pont igy lett vege. az teny hogy jo film volt, bar a vege nekem zavaros picit.
-
saw4
?/10
valaki magyarázza már el.
oké,kicsit alapból zavarral ültem le a filmet megnézni,mert az előző 3 már eléggé megfakult az emlékezetemben,de most ez hogy van?
SPOILER!!!!!!
a fbi-os szál,a végén az akkor van,mielőtt kezdődik?mármint a faszi megtalálja jigsaw testét,a rosszfiú rázárja az ajtót,majd aztán van a boncolás,meg minden?ejj...nekem ez most zavaros.
de amúgy a megoldásokkal hozta a hidegkiráz-formáját,mint mindig.
de a történet nekem akkor is... -
-
postal! a világ legszarabb vicce! -
Lipi1980 #35142 Ez vígjáték lesz?
Egyátalán ki a franc ez az Uwe Boll??? -
hát akkor az ízlésünk 100% külömbözik:) -
The Man from Earth
Nekem nem igazán jött be. Különösebb okom pedig nincs rá, ez teljesen ízlés dolga nálam. Már sejtettem a film megnézése előtt, hogy ez kb. olyan lesz majd számomra, mint a Butterfly Effect. Igazam is lett, de nem rossz szájízzel ültem le megnézni, valamilyen szinten le is kötött.
De bizony néha-néha felnevettem pár dolgon.
4/10 -
Ajjjaj, lesz egy jó filmje?