106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
nem akarok bunkó lenni,de oké,meghalt a srác.benézte,vagy direkt,ő tudja.sajnálatos is,én is sajnálom,de nem kell ennyire "ezt".hirtelen mindenki rip,meg tökömtudja.engem ez mindig felháborított.nem igazán emlékszem,hány ilyet olvastam bárhol,amikor egy igazi színész meghalt.teszemazt kaszás attila.vagy nem színész,de nagy:faludy györgy.de zámbó jiminek emlékestet rendeznek.szomorú.
nyilván mindenki sajnálhatja(hiszen meghalt egy fiatal ember),ennek véleményt is adhat,engem meg bosszanthat.csak szerintem azért akkora művészt nem vesztett a világ,hogy mostantól erről szóljon a fórum.
bocs az offért,meg ha bunkónak tűnök,de nekem ez valahogy szúrja a szemem,és őszintétlennek tűnik.és nem heath ledger ellen szól ez,nehogy félreértés legyen.
-
TomDantes #35420 Akkor a mai termés:
Hannibal ébredése.
Nem rossz film, de hiányzik belőle valami. Nekem hiányzik belőle maga Lehcter, az a Dr,Lechter, akit a Bárányok hallgatnakban volt.
Igaz, néhány jelenetben a fiatal szinész emlékeztetett az igazi Lechterre.
De legtöbbször csak egy sima őrült volt, nem pedig az borzongató zseniális , gyilkos.
De maga a film nem olyan rossz. 7/10
Macskafogó 2.
Borzalmas csalódás. Az összes jó poént még a bemutató videókban ellőtték.
Néha tudtam csak mosolyogni egy kicsit. 3/10.
Blöff. Végre bepótoltam.
Nem is tudom, kicsit, olyan mintha a rendező úgy akart volna rendezni mint Tarantino.
Végül is tetszett, 9/10
-
Neki is csak két évvel sikerült túlélnie Cobaint, Hendrixet, és Morrisont. -
RIP
-
Hoppá, kicsit benéztem....gyógyszer-túladagolás, nem kábszer -
...Ez durva:(
Mindig az a rohadt drog...
RIP -
jefferson83 #35415 Én is szeretem azt a filmet. Most olvastam reggel a hírt :( RIP
Szeretettel várjuk az utolsó alakítását, ami hatalmasnak ígérkezik.
-
Paul Bettany nagyon rulz benne :) -
Ne szóljál mar hozza baszd+, nem latod hogy azt varja? -
már pár hete szedem lefele a Lovagregényt. Szerintem zseniális vígjáték. :)
RIP :( -
Ezt a kijelentést mégis mire alapozod?
-
Lipi1980 #35410 Anno Brandon Lee halála miatt sem maradt el a Holló bemutatója, úgyhogy ez sem fog elmaradni, pedig a Holló esetében még a film sem volt befejezve, a Drk Knight pedig már bevan. A készítőknek pőedig túl sok pénze van benne, ahhoz, hogy ne mutassák be egy szerencsétlen haláleset miatt!
Tudom, hogy bunkó dolog, de a pénz az úr (ott is)
RIP Heath Ledger -
Szerintem is. -
A The Dark Knight felvételei teljesen kész vannak. Az utómunkálatokból Ledger javarész már megtette a magáét. Valószínüleg egy-két ADR hangfelvétel hiányozhat még. Azt ha máshogy nem, úgy kell megoldaniuk hogy a helyszínen felvett dialógot kell majd annyira megtisztítaniuk, hogy az teljesen jó legyen. De az is lehet hogy már az is mind meg van az ő részéről. A lényeg, hogy nem lesz másik Joker (ebben a részben legalábbis). Egyébként a trailerből kiderült hogy a legzseniálisabb Joker (sztem). -
A hülyékkel nem kell foglalkozni, majd felnő. A kérdés még adott viszont: Lesz Dark Knight vajon Ledgerrel vagy nem? -
ez a gabr gyerek eszméletlen nagy képpel van megáldva és még hülye is hozzá...de hagyjuk rá :) -
Neked a mániád mindenkibe belekötni, mi? picit szánalmas... -
Most visszahúzhatsz szépen a sarokba angolozni. -
Gyerekek mivel mint embert nem ismertem bocsi, hogy nem az érdekel elsősorban , hogy miért tette, hanem inkább az, hogy vajon ettől függetlenül kész van már a Dark Knight forgatása? Nem örülnék ha bárki más(!) lenne emiatt a joker és nem ő. Baze ő se vág már mosolyt mások arcára, mindjá ki is veszem az aláírásom :C -
Ha nem tudsz normálisan hozzászólni a dologhoz, akkor ne gyere ide! -
Áz.
Da Joker iz dead. -
Kb ennyi.
Sajnálom, mert baromi tehetséges volt és nem állt meg a "szép vagyok és jóképű" szerepeknél. -
Lusta vagyok reggel guglizni mi történt vele? (sry a tudatlanságomért). -
RIP Heath Ledger
:( -
Lipi1980 #35395 [REC]
Valahogy nekem nem jönnek be a zombie filmek. Lehet, hogy azért mert nem is sokat nézek és nem szoktam még meg ezt a műfajt...
Szerintem ez a film elég jóra sikerült eltekintve ettól, hogy kamerás verziót néztem, és emiatt igen sok volt a homályos rész. A homályosságot tovább fokozta, hogy az egész filmet kézikamerával rögzítették, így a gyors mozgás tovább homályosította a képet, mert mire kiélesedett volna a kamera, addigra a már rég elvették azt a képet, amire fókuszálnia kellett volna.
Mindemellett tetszett a film!
Már várom, hogy a hálivúdi népség mit hoz ki ebből a sztoriból Quarantined címmel... -
Játék ... nem játék hanem a film na.
/álmos -
Ha megkerdeznem miről szolt a játék, tudnál e úgy válaszolni, hogy nem olvasod végig a imdb és egyéb oldalak posztjait?
De vegilus mind1 a válasz. -
TomDantes #35392 No Country for Old Men
Na ez is megvolt.
Nekem tetszett, egyáltalán nem volt unalmas, végig érdekes maradt, nem volt szokásos hülye happy end sem benne.
A gyilkos hát...ilyen ellen szenves pofát is rég láttam már.
Semmi különöset nem tudok hibaként felróni, azt hiszem ezt a filmet még máskor is meg tudom majd nézni.
10/10, tényleg jól sikerült.
Valaki lentebb a Death Proof-hoz hasonlította. He? Semmiben sem hasonlítanak, csak abban hogy mind a kettő film, egyébként semmiben. -
Naon durva hallod?? Igaz valami 40 perc volt de tartott szájjal néztem végig. Persze hogy odakaptam :D -
wháááá! :D Hányszor kiálltottál fel vagy kaptál az arcod elé? :D én kis mezei kék-piros szemüveggel és monitoron néztem a Shrek 3D-t, és már azon volt olyan rész, szégyen ide vagy oda, ahol elkaptam a fejem, mert a hüle varázsgolyó vagy mi nekem akart szállni :D (mikor a térképet kinyitják az elején)
El se tudom képzelni milyen lehet egy erre kitalált moziba egy ilyen jelenet :D -
-
Seten #35388
A nejem szerint (orvos) neked kezeltetned kellene magad. :)
-
Engem is érdekelne.Nos én spanyolban voltam egy ilyenen de az olyan volt hogy pár centivel a szemem előtt úszott el a hal meg ilyenek. -
Must shave-nek olvastam...mondom: ÚRISTEN, mintha ASSZONYT hallanám!!!!
-
Ez az IMAXos cápás reklám hihetetlen gagyi
voltatok már a moziban? -
Kérem szépen, ez a 4. és utolsó feldolgozás ezen a címen és amúgy meg ajándékba kaptam gyáriban, mivel tudják, hogy szeretem az ilyesmit! Ezt tartják a rendező egyik legjobb filmjének. Egy kemény dráma, ami ezúttal kivételesen kardos szamurájokkal történik. -
micsoda filmeket nem találsz :) -
Ronin Gai (1990 Kazuo Kuroki)
Aki nem szeresse a szamurájos, klasszikus, ócsenylassú, karakterbased japójóságot, az ne nézze meg. Ámbár a végső harc kárpótolhatja a fanyalgókat is. Amúgy egy korrekt kis film a szamuráj élet/ősfeudalizmus végnapjairól...
Nagyjából a sztori az, hogy gyilkolásszák az örömlányokat és term. a "rendőrség" nem tesz semmi, sőt a lepusztult, csavargó, kidobóember, madárkereskedő stb.-stb. "volt" szamurájok sem. Amíg el nem jön az idő szembenézni az igazi ellenséggel, mely számos és legyőzhetetlennek hiszi magát (igaz joggal). Maréknyi jó rosszfiú a temérdek rossz jófiú ellen. De legfőképpen maguk ellen. A legkeményebb a Bika utolsó húzása, az EU szemmel nehezen emészhető, de abszolúte reális! Éljenek a japók! Musthave! -
TomDantes #35381 Most néztem meg az Amerikai Gengsztert.
Jó film ,egyébként is szeretem a gengszter filmeket, bár persze a legnagyobbakhoz nem ér fel.
Végül is tiszteségesen elkészített film de soha nem lesz egy klasszikus darab. DE erre is számítottam, jó szinészek, jó renedző, nem sülhet el rosszul. Mondjuk 7,5/10
A következő film a No Country for Old Men lesz.
Kiváncsi vagyok milyen, ha már ennyit vitatkoztatok itt róla.
De a bemutató alapján ,olyan film lesz, amit szeretek. -
Az mondjuk vicces leírás akart lenni. En elhiszem hogy van valami mondanivalója a filmnek de nekem sajnos nem jött le. Ez ugyanaz hogy más filmnél meg totál lejon minden és nem értem hogy más miért nem így fogja fel de el kell fogadni es nem anyzani. (ez uj felfogásom, régebben én is fel voltam háborodva... de az regen volt)