106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Iori
    életem legrosszabb moziélménye :)
    annyira szarnak találtam azt a filmet h már a falat kapartam a végén, vhogy ez a fantasy világ nem tud lekötni

a 3d jó volt, de talán egy élőszereplős filmnél még jobb lett volna
  • desigo
    3dben nézted?
  • The Protector
    Rambo4.Kegyetlen durva.Meg is jöttt a kedvem sof3-azni:)
  • Bulykin
    Beowulf
    10/9
    Először: az animálás kúrva jól meg van csinálva, nagyon szép.
    Másodszor: a szereplők hangjai:D kúrva jók:D
    Nekem nagyon tetszett, igaz egy kicsit rövidebbre is csinálhatták volna, úgy talán max pontszám is lehetne, de azért így is frankó:D
  • Shep
    Kösz.
  • Iori
    A hétvégén néztük meg, Viggo Mortensen egyedül viszi a hátán a filmet.
    A történet kissé lapos, a film megtekintése után az volt az érzésem hogy akár többet is kitudtadk volni hozni az egészből, a vége kissé nyálasra sikeredett és hiányoltam a nagy durrt.
    Naomi Watts is eléggé gyengén muzsikált benne, jött és elvégezte a házifeladatot, de semmi extrát nem tudott beleadni a karakterébe (engem kifejezetten idegesített sokszor)

A negatívumok ellenére sztem élvezhető a film, az orosz maffiozó hangulat nagyon tetszett és mint mondtam Viggo Mortensen viszi a pálmát...

6,5/10
  • Iori
    Magnolia (habár még nem láttam :P)
  • Seth
    Inkább krimi
  • Shep
    A Balck Jack című anime az Appleseedhez képest hol helyezkedik el? sok benne a duma? Egyáltalán akciós?
  • Seth
    Na akkor nem vagyok egyedül :D
  • Shep
    Hát ezek a filmek nem az én érdeklődési körömbe tartoznak, nekem már csak indián marad :)
  • Blasta
    Appleseed - Ex Machina
    ------------------
    4/10

Jóindulattal kapja azt a 4 pontot, mert az eredeti Appleseed-et nagyon szerettem, de ez a közelébe sem ér. Mondjuk számíthattam volna erre a #36440-ban leírtak után, de akkoris.
    Ennyi klisét én már nem nyelek le, gyakorlatilag a film összes jelenete egyéb filmekből lett összeollózva, borzasztó gyenge.

Pozitívum az az 1-2 jó zene (az első filmben jobbak voltak) meg 1-2 jó jelenet, de a vége pl. nagyon gagyi, a grafika sem olyan odavágos mint az első Appleseed-ben láthattuk. Szóval nyugodtan kihagyható, de aki kiváncsi rá 1x végignézheti.
  • Blasta
    Csak a nagyobbak:
    - A bal lábam (ezért kapta az első oscar-ját)
    - New York bandái
  • Shep
    Nem láttad Az utolsó mohikánt? Nekem mindig az ugrik be ha a nevét hallom, mondjuk más filmjére nem is emlékszem :)
  • Blasta
    A bábel és a Capote nem kapott oscar-t mint legjobb film.
  • Lipi1980
    Engem akkor sem fogott meg a Vérző olaj... Bár DDL-től ez volt az első film amit láttam, de engem nem igazán hatott meg...
    Igazad volt! Ez a "Nem vénnek való vidék" sem nekem készült, mert ezért sem adtam volna Oscart, mint legjobb film...
    A korábbi évek felhozatala (Tégla, Bábel, Capote, Túl a barátságon, Millió dolláros bébi) sokkal jobb volt (szerintem)...
  • Blasta
    The Man from Earth
    Ennél nyugisabb-gondolkozósabbat most nemigen találsz :)
  • w77d
    Én imádom az inkább nyugisabb elgondolkodtató filmeket! Kifejezetten nem szeretem az állandó lövöldözést és vérfröccsenéseket!
    Nekem milyen mostani filmet tudtok ajánlani megnézésre? :)
  • TomDantes
    Érdekes vagy. DDL a világ egyik legjobb szinésze, bár méga Vérző olajat nem láttam(vagyis csak félig láttam) de azért igen jó afilm is és a szinész is.

A nem vénnek való vidéket meg már me se nézd,ezek afilmek nem neked, nem a te izlésednek készültek.
    Ez csak egy jó tanács nem kötekedés, csak hogy ne csalódj, mert hidd el, ezek a filmek nem neked készültek.
  • Blasta
    "Ezért Oscart Mr. Lewisnak?"

Az egész filmben az Ő alakítása ért oscar-t. Nem a film kapott díjat, hanem DDL.
  • Lipi1980
    Vérző olaj
    Hát nem estem tőle hasra... Ezért Oscart Mr. Lewisnak? Lehet, hogy csak én nem értem a filmet

Na majd most a Nem vének való vidék, bár attól sem váro sok jót, holott a fegjobb film kategóriában meg ez nyerte meg a szobrocskát...
  • Seten

Csak épp nem tud magyarul. :)

• Blasta
    Felröhögtem az elején :D

"Produced by: John Woo" ....és már repülnek is a fehér galambok :DDDDDD
  • Shep
    Nekem az meg pont, hogy nem jött be, sok volt benne a rizsa és kevés az akció. :) A civilek tényleg gyengén néztek ki, a klisék meg már csak ilyenek, elég nehéz ma már egyedit alkotni ezekben a témákban.
  • Seth
    2004-es hangulata valahogy jobban tetszett,annyi klisé volt ebben mint égen a csillag :) 1x azért nézhető, a graf is fejlődött,bár a civilek elég egyszerűek és sterilek voltak,nagyon elütöttek a főhősöktöl ^^
  • karajjj
    ott a pont
  • Bucser
    Szerintem meg Chris Tucker a legjobb Chris Tucker...
  • Shep
    Appleseed-Ex Machina

Látványos, pörgős akciók, a történet is korrekt, ráadásul nincs tele a japó filmekre jellemző unalmas párbeszédekkel.

9,5/10
  • Seten

Viszont az első részben is ugyanaz szinkronizált mint a harmadikban (Barabás Kiss Zoltán) de sztem Kálloy Molnár Péter jobb "Chris Tucker-nek".

• karajjj
    igen ezt énis egyből kiszúrtam...
  • Seten

Csak a szinkronos verzióval van egy pici gond, Chris Tucker magyar hangja nem ugyanaz mint a 2. részben. (az jobban hasonlít az eredetire)

• karajjj
    Csúcsformában 3

Egész jó film korrekt törtétenettel, hozza az előző két részben megszokott szintet :D Jackie Chan még mindig formában van egész jók a poénok, és néhol még a szöveg is üt

10/8
  • AntiHero
    Ja azt olvastam

• stargatelost
    kb 15 hsz-el van alattad hogy lett vége a könyvben
  • karajjj
    The Invasion

teljesen fergetes, ahogy végigviszi a film a történetet lineárisan a bárminemű fordulat teljes hiányával, nemtudom, hogy itt az írók nem voltak elég kreatívak, vagy direkt hülyéknek csinálták de ez van, jön a kommunista-ufóvírus, világbéke, Nicole Kidman harcol egyet, hogy mégse legyen az, aztán viszlát...

10/5 (jóindulattal)
  • AntiHero
    hogy?
    leírod Spoilerbe?
  • Sephi
    Nem King miatt lett így a vege. A könyvben máshogy van.
  • Lipi1980
    The Mist - 9/10
    A vége tényleg "elsülhetett volna máshogy is, de a King már csak ilyenek, hogy váratlan a végük...
  • Tatyla
    Mr. Brooks

nekem ez a film egy nagy meglepetés volt,kellemesen csalódtam Kevin Costner-ben,csak ajánlani tudom.

8/10
  • SötétBarom
    "Floridaban elek... hat ora elteres van, es kurva meleg!"

Szerinted?