106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Riddick21
    még írjál majd róla 3-4 dolgot, de feltétlenül félsoros hozzászólások formájában és persze csupa újdonságot, ahogy eddig.
    amúgy életed első filmje volt?
  • [HUN]Crassus
    az a legkomolyabb,hogy True story volt az alap!
  • [HUN]Crassus
    BANK JOB! No1!
  • Sephi
    Mivel az első resz kellemes mese volt ezert MIAFASZÉNEMNÉZNÉMMEG?????
  • stargatelost
    De miért kell ilyeneken fennakadni? És különben is ez a nemzetnek az aranya :D nem lehet afrikában :D
    Ez egy kalandfilm ami arra hivatott hogy szórakoztasson. Izgalmas, poénos, jó csajos :) Csak kapcsold ki az agyad és élvezd és szórakozz. Szerintem jól tálalták, ezért én nem is akadtam fenn semmin, hanem elfogadtam, hogy 'oké, miért is ne, hisz most filmet nézek, nem törióra(föci) van.'
  • Sir Quno Jedi
    Nemondhogymegnéztedvolnaamúgyaztaszart?!?!?!?!??!?!?!?
  • Kandurex
    spoiler? vagy mitomménmi?
  • Sephi
    "Egy város aranyból a Rushmore hegy gyomrában."

HTXVM
  • Blasta
    National Treasure 2
    -----------------------------
    3/10 jóindulattal!!!!

KÁMÁN!
    Egy város aranyból a Rushmore hegy gyomrában. Aha.
    Ráadásul egy rohatt sebes folyó folyik rajta keresztül, ami pikpakk megtölti vizzel az egészet. ÉS ERRE EDDIG SENKI NEM FIGYELT FEL!!!!!!!
    Sem egy geológus, sem egy barlangász, sem egy rohatt biosztanár, SENKI, CSAKIS KINCSKERESŐ HŐSEINK képesek eljutni ehhez a rejtett kincshez.
    RIDIKJÜLÖSZ.

Miért nem lehetett a kincskeresős sztorikat az amazonasznál, afrikában, indiában, stb. tartani?????
  • Sir Quno Jedi
    Gépágyúnál nem is csak simán a "jó" helyre beérkező golyók ölhetnek csak, hanem a gellert kapott golyók is, plusz a sok-sok repeszként szeretszana repülő cuccumuc/törmelék stb., amit széttép a sorozattűz. OSU! :D
  • Seten

Nem is tizenéveseknek készült. :)

• Blasta
    Ironman
    -------------------
    6/10

Többet vártam. Valszeg a szinkron tehet a dologról, eredeti hanggal biztos sokkal jobban élveztem volna. Mind1.

Ami negatívum volt számomra:

!!!!!!!!! SPOILERS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    - sokáig húzták Vasember megszületését
    - összesen 2 konfliktusban láthattuk az elkészült szerkóban, ráadásul ezek sem voltak túl hosszúak
    - ebből következik, hogy a végjáték, azaz az utolsó harc nekem rövid volt
    - plusz ennél a résznél éreztem egyedül blődnek a dolgot, lévén Tony fekszik se sisakja, se semmi más, és a rosszfijú hatalmas gépágyúval lövi körülötte az egész mindenséget, csak őt nemtalálja el. Célzórendszer ide vagy oda, egy ilyen gépágyúval nem nagy kunszt valakit eltalálni...

Eredeti nyelven történő megnézés után megelőlegezek neki egy 7est, ami nálam már elég jónak számít, de azért láttam már jobb képregényfilmet is.
  • luckyboi
    Kalandorok 2008

Lapos mint az Alföld. 5/10
  • Tikal #37501
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    szerintem meg elég elbaszott egy vége volt, nem értem miért lőtte le őket, még probálkozhattak volna, legalább lett volna vmi esély, hogy többeknek sikerul de igy öngyilkoságot választva, háááát....nem tudtam átérezni...
  • Prof William
    Pont ez benne a legdurváb...

Hisz...

Ha csak pár percet vártak volna! Vagy pl még tanakodnak egy kicsit hogy mitévők legyenek... Vagy ha nem veszi fel a pisztolyt.. Vagy ha tovább tart a benzin... De ők így döntöttek és ez a legszörnyűbb az egészben... Ezzel tudattal nem lehet sokáig együtt élni... Sztem a csávó sem húzza sokáig hiába végülis Happyend a vége...

• sweech
    The Mist

a sok idegesítő dolgot leszámítva nem rossz film.

mikor lelőtték azt az idióta nőt, rendesen megkönnyebbűltem. már azon gondolkodtam, hogy verném agyon :D a vége meg nagyon durva :o azt hittem, még az előtt jön a sereg, hogy a csávó kinyírja a többieket, de tévedtem.
  • EmThor
    ne haragudj, bocsánat!

untraceable

geek-eknek ajánlható, netes gyilkolós nyomozós thriller, egynek jó.

6.5\10
  • Sephi
    te, nem tudom, engem mar az is zavart benne, hogy minek kellet rakotni szatelitre az osszes rombolot. az a jelenet, amikor a vasember megtamadja azt az orosz anyahajot, kicsit tulzasnak veltem. nem beszelve arrol, hogy kiderult, hogy a Vladimir az apja...
  • Riddick21
    igen, mondjuk kitalálhattak volna vmi eredetibbet is, meg ez a levélbombakihordós-gyilkolászós dolog is kicsit elcsépelt volt...
    meg érted, oké, hogy az i am ledzsenben meghal a kutya, de hogy itt is -->
  • Sephi
    Ja de a végen kiderült, hogy a postás volt a gyilkos... wow de nagyot néztem!!!
  • Riddick21
    melyik is? a jobb ugye? kibaszott kemény volt, nem értem, miért kell ilyen jelenet egy alapvetően gyerekeknek/fiataloknak készült filmbe...
  • Davidus
    azért az durva rész volt iron manban mikor leszakadt a lába a csajnak...
  • Sephi
    Marvel na :D
  • sweech
    marcel :D
  • Sephi
    De íze... ez hulyeseg... nem annak szántam na.

Csak orultem , hogy ippeg nem csokoloznak

Amugy meg igy hirtelen nem tudok olyan Marcel filmet aminek ne Happy End legyen a vege....
  • Blasta
    htxvm
  • Blasta
    Bár ha ez csak a smárolásra vonatkozott, akkor megbocsátok :)))
  • Blasta
    Hát sephi, egy film végéről annyit irni, hogy hepiend vagy sem, NÁLAM elég durva spoilernek számít, de nemkell most eljátszani a nagyhalált, nyilván ettől még teljes életet fogok(fogunk) élni, nade érted...
  • precision
    htx az a thx loálos változata, tehát az azt jelenti hogy köszi
    a vm meg very much
    tehát htxvm = nagyon szépen köszönöm
  • Sephi
    Ha sok idom lenne, kikeresnem neked a hozzaszolasokban, hogy mennyien irtak azt, hogy egy bizonyos filmnek happy vagy nem happy endje van.

Tehat nem kell itt kocsogozni, mert nem is direkt volt.
  • sweech
    omg. én is utálom ha spoilereznek, de ez már túlzás :|
  • EmThor
    nem haragszok, csak nem szeretem tudni mi a vége :\
  • Sephi
    Basszott nagy spoiler, hogy a vegen nem csokoloznak. Valoban ezzel az egesz film feelingjet elcseszhettem.

KERLEK NE HARAGUDJ RAM!!!!1
  • EmThor
    és is kössz a spoilert lehet meg se nézem moziban...
  • Seth
    Ismerem,eszméletlen volt :)
    Gumikacsás,evezős ninják a vízben :)
  • Sephi
    HTXVM ???

Ez mit jelent?
  • Blasta
    "Vegre nem nyalas csokos happy end!"

HTXVM
  • Sephi
    Iron Man -

Nagyon nagyon teccet a film. Szereplok, sztory es effektek, mint ott volt. Vegre nem nyalas csokos happy end! Alig varom a folytatast!
  • Istencsászár
    Ez hatalmas film volt.
  • wesker24
    Na szóval most láttam hogy egy olyan régi filmet (1982-es) amit szintén csak gyerekként néztem meg VHS-en !! A film cime: Az 5 ninja elem !!
    Gyerekként ez volt az első ninja-s film amit láttam !!

Most megnézve már nem is volt annyira durva mint amikor gyerekként néztem meg !! De azért még mindig nagyon jó filmnek tartom !!

Ezért is kap tőlem egy 10/8-at !!