106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kmarha
    nem tudom mennyit tanultatok az ő történelmükről, de én bizony a világháborun, meg a szabadság harcukon kivül bizony semmit :) szóval egal a helyzet
  • sweech
    hát ez kész, ennyi segghülyét
  • Tikal #38164
    vannak hulyék mashol is :D

befejeztem :)
  • Tikal #38163
    bocs, csocso, nem azért.. :)

ez se rossz :) France, Italy :D

egy ilyet azért csinalnék azért idehaza is, vajon mit mondanának? :))
  • Tikal #38162
    és mit tanult magyarországrol? :) hogy itt fozik a gulast? olyan részletesen tanult rola mint mi tanuljuk az ő történelmuket?

de mindegy, elhiszem hogy kulturáltak :)
  • Blasta
    Hátezlol
  • Bucser
    Miért ne érteném?
  • CSOCSO
    szep dolgok ezek:D emiatt hiszi mindenki azt az amcsikrol hogy butak mint a tok.........

az ocsem magyarorszagrol tanult hetedikes osztalyban. szal errol ennyit.

ezenkivul mikor megallitanak valakit az utcan hogy te.. hol van irak vagy hol van svajc es nem tudja.. hat ez lol.. hidd el ha megkerdeznenk az elso 10 emebrt a vaci uton hogyhol van michigan vagy hol van dubai.. valszeg FINGJUK nem lenne rola. es baromira el tudok kepzelni hogy egy magyar szoke plazacicanak brazilia is egy a sok USA allam kozul.
  • CSOCSO
    nemhiszem hogy ertened a bud sor jelenetet avagy a getorade reklamjat stb.. elofordulhat hogy otthon is adjak.. nemtom. en csak felteteleztem hogy valszeg amerikan kivul a felet nem ertik az emberek.
  • Tikal #38157
    van ott kultúra? :)

Csocso, az tényleg igaz hogy az ottani iskolákban nem tanulnak gimiben europai történelmet, legalábbis elég felszinesen, talán ezért van hogy nem tudják hol van irak? :) Egy ismerősöm tesoja tanult kint, azt mondta nem igazán tanultak europárol semmit, meg ugy usa-n kivul nem foglalkoznak semmivel joformán, viszont a saját "történelmuket" elég részletesen kell tudni....az a 200évet :)
  • Sephi
    Az a vicc, hogy az europaiaknak neha jobban at jon a kultura mint annak aki ott el...
  • Bucser
    Te odaátról azt hiszed, hogy itten nem jön át az "kultúra"?
  • Tikal #38154
    szerintem meg semmi köze egymáshoz a kettőnek, hacsak nem az hogy mindkettő egy film :) Már bocs, de teljesen más a hangulata a két filmnek, törénete, mondanivalója...
  • luckyboi
    Be Kind Rewind

Eszméletlenül jól kreált, kivitelezett alkotás! Miért nem lehet egyszerűen csak ilyen magasságú,filozófiájú filmeket készíteni, annyi időm elmegy sok vacakra. Bár ha nem lenne negatív oldal, nem lenne miből kiemelni a jobb darabokat.

De ez: 10/10 . Ilyenekért érdemes filmeket nézni, hogy találjunk gyöngyszemeket is!
  • Sephi
    "nekem egyből a Ponyvaregény ugrott be kábé olyan stílusa van."

Ezt mire érted? Arra, hogy ugy van megvágva, hogy tobb jelenet-et mutat ami a végen egy lesz?
  • Tatyla
    No country for old men

nekem egyböl a Ponyvaregény ugrott be kábé olyan stilusa van.
    9/10

One missed call

hátö izé olyan kör-re hajazó izé horror,de egyszer meg lehet nézni
    6/10
  • Prof William
    Ez valami hipergagyi rókabőrös ZS kategóriás izének tűnik aminek 0 köze van a SP múvihoz...

Ahogy elnézem a gépezetek se hasonlítanak szóval kb annyi köze lehet az eredetihez mint az ominózus Predator 4 fimnek... :)

• Sephi
    Ne mond ki!!! Eljön a sátán!!!
  • Blasta
    könyörgöm: No country for old MEN!!!!

Tehát E betűvel, mert többes...
  • CSOCSO
    ez is mi a csecs? valaki lattam mar? war of the worlds folytatasa? mindenki fikazza hogy nagyon gagyesz
  • CSOCSO
    meet the spartans

hat... ez nem volt valami vicces film:D pedig szerintem en meg kozelebb allok a megertesehez mint ti,mivel a film tele van amerikai "reklamokkal" meg emberekkel akiket majmolnak.

mindenesetre az tuti hogy amerikan kivul tuti fele akkora "siker"(?) nincs a film. neha vicces volt a film valoban de majdnem az egeszet fapofaval neztem vegig.

nemtom miert gondoljak az amcsik hogy annyira poenos ha majmolnak valakit.. donald trump.. dane cook, britney stb... ez valakinek tenyleg vicces?

• Seth
    hint: fapofa végig vagy lehet nem is bírod :D
  • CSOCSO
    megyek inkabb meglesem a 300 parodiajat :D nagyon kivancsi vagyok hogy tetszeni fog vagy fapofaval vegigulom
  • CSOCSO
    tudod nem kell beszolni. en sem szoltam be neked. leirtam a velemenyem a filmrol. ha neked emiatt be kell szolni akkor veled van a baj. menj le az utcara es szolj be valakinek oszt majd meglepodsz mit fognak valaszolni. ne itt huszarkodjal mar.
  • CSOCSO
    lehet. :( nekem sajna ez a stilus nem tetszik.
  • Tikal #38140
    te huztad errefelé a beszélgetést, és nem "már megint" kiötlötem valamit.... szimplán csak nem értem miért kell rögtön provokácionak venni ha megemlitem másik két filmjét is a rendezőpárosnak, miért kell rögtön kult filmet kiálltani...kérdeztem valamit, erre rögtön jössz ezzel kultfilmes maszlaggal, nem érdekel hogy azok e, fogalmam sincs, nekem tetszettek, neked?
    Nekem nem volt magas a torrente, smiley
    :)
  • Szabi84
    Ma megnéztem a Street Kings-et! Nekem tetszett, akinek bejönnek ezek a gengszteres filmek az szerintem ne hagyja ki! A film első fele kicsit vontatott, utána beindul az eksön! Keanu Reeves nagyon kemény csávó benne, szinte már szuperhős, de hát ez amerikáról szól. Game nevü reppert is jól pofánveri egy vaskos telefonkönyvel:D! Kicsit hasonlít a kiképzés című filmre, az is nagyon tetszett!
  • fifi
    már megint azt ötlöd ki, hogy én biztos CSAK a szuperfilmekre bukom... a Torrentés párhuzam meg ezek szerint neked volt magas, nem baj, nem is izgat különösebben.
  • Tikal #38137
    nyilván azért hoztam fel az a két filmet mert ugyanaz a rendező páros készitette és hasonlo jellegu filmek, nem hasonlithatom egy Transformers-hez, de ha az áll közelebb hozzád vonhatunk párhuzamot a robotos film és a no country között :)
    én kérek elnézést :)
  • Tikal #38136
    ugy érzed provokállak? :)
    sajnálom, nem akartam, mintahogy semmilyen versenyt nem akartam elinditani, ki látott mennyi és milyen filmeket... kérdeztem valamit, szépen, vagy itt már ez is magas? és akkor felhozol egy ilyen kult filmet mint a torrente? ugyanmár :)

bocsi
  • Tikal #38135
    vagy neked magas amit irtam? :)

mondtam hogy nem színész?

mint irtam szinész...hogy milyen az más kérdés...
  • Sephi
    Ha neked kék valami akkor az kék nem? Ha en szerintem egy film szar akkor szamomra az a film szar, tehat szar. Masnak az a film egy csoda, tehat neki a film csoda, tehat csoda.

Ennyi.
  • jefferson83
    Nálam attól semmi nem változik, hogy direkt csinálunk egy szar filmet vagy sem :)
  • megalodon
    Köszi!
    Nm nmindultam és nmis voltam mert nmakartam elázni még kicsit sem,de ez a film van tervbe véve!:-)
    Kösz az infot!
  • TomDantes
    Látod ezért szólnak be...ilyen vélemények miatt. Szimplán szar....nem szar. Neked nem tetszik és én megértem hogy miért nem. De ettől még nem lesz szar.

Annyira irritáló ez a hangnem amit megengedsz magadnak, ha viszont valaki beszól emiatt, meg pattogsz, kibaálsz, meg majd hogy jól kitörlöd innét...viszont az hogy önmagadba nézz, azt nem mi? Magaban véletlenül sem látod meg a hibát csak másban.

Most nem azért mondom, de igazán vissza vehetnél egy kicsit.
  • Seth
    Nem, nem sikerült neki, átesett a ló túloldalára .A "színészek" meg valószínűleg közeli hozzátartozók és barátok kb :D Annyira fájdalmasan gagyi az a film
  • fifi
    jól gondolom, hogy ilyen "ki látott több rétegfilmet" versenyt akarsz provokálni?
    tudod, mint a Torrentében a nemzetiségi verseny a viszkivel...
  • homeless
    Nemtudom feltűnt e, de a dialógusok, a művér meg mindden direkt olyanok amilyenek. Nem azért ilyen mert balfaszok a színészek vagy mert nem volt elég pénz hanem azért, mert a rendező a régi b trash filmek mintáira akart készíteni egy filmet(mint a Planet Terror), és ez sikerült is neki. Szerintem az volt a baj, hogy túl komolyan vetted.
  • CSOCSO
    nem, dehogy is.. a buta kis pondrok azt nem ertik meg hogy nem arrol szolt a veszekedes hogy mekkora szinesz hanem arrol hogy jacki chan szinesz ( mivel hogy egyeszek szerint nem szinesz csak kaszkador/harcmuvesz)

tehat ha te meg mindig ott tartasz hogy jujj mekkora szinesz akkor igenis beallhatsz a buta pondrok koze.. es kb 3 szor leirtam az akkori flame-nel hogy itt nem arrol van szo, es nem azert vedem Jackiet mert o a legnagyobb szinesz vagy a legrosszabb hanem azert mert igenis egy szinesz.
    de ahogy elnezem ez neked meg most is tul magas...
  • Tikal #38121
    még egy jackie chan film is jobb nem?

de hát ez van buta kis pondrok vagyunk nem látjuk mekkora szinész is ő