106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sir Quno Jedi
  • Sir Quno Jedi
    Jeeja Janin

Date of Birth
    31 March 1984, Thailand

Height
    5' 2" (1.57 m)

• Sir Quno Jedi
    Nem 13 éves. Gondolom sejted! :D
  • Sephi
    In Bruges -

Nem tudom mikor láttam utoljára ekkora meseszépet. A zene, színjáték , helyszínek és szereplők mind ki voltak találva. A sztori meg fergeteges!!!!!!!

11/10 !!!!
  • AntiHero
    eggyet értek
  • CSOCSO
    a sztori valoban jobb a csokiban... de a verekedesek szvsz jobbak voltak az ongbakban. mar csak azert is mert nem egy 30 kilos 13 eves kislany verekedett hanem egy kigyurt felnott ember.
  • stargatelost
    Ils (Them)

Nah akkor én kéremszépen ezennel tényleg fejet hajtok a francia horrorok előtt. (Haute Tension, Frontieres, Inside ), nálam már bizonyítottak :)
    Ez a film pedig egy újabb remekmű. A filmben csak két szereplő van, és persze Ők, de olyan hangulatot és parát áraszt magából az egész, hogy csak na. Igaz történet alapján készült.

8.5/10
  • tep
    Nah megnéztem az Ong Bak-ot...a bunyó 10/10-es
    a story elég gyengus , jobban tetszett a Chocolate-é.

...de az a thai nyelvjárás...huhh borzasztó
  • tep
    Signs : 8/10
  • AntiHero
    Attol még hogy így tud mozogni, kétlem hogy elbánna nála sokkal nagyobb Férfi Ember"ek"el. Az tény. hogy nagyon tud mozogni meg bírja az ütést, de akkor is:)
  • fifi
    Prestige /tökéletes trükk/

egészen korrekt film volt, nagy nevekkel, bár kicsit ködös a befejezése, de nekem tetszett. Viszont David Bowie-t Tesla szerepében a szereposztás elolvasása nélkül az életben fel nem ismertem volna.

8/10
  • Sir Quno Jedi
    Annyira nem hihető, hogy ez a kiscsaj élőben megcsinált mindent, trükkök és dublőr nélkül! LOL!
  • fifi
    mindegy... elvekről van benne szó... és Ralph Fiennes mondja...
    a francba már a nevekkel :)
  • Blasta
    Jó, stimm, mert énmeg Ray-től idéztem :))))
  • fifi
    bocs: HARRY utsó mondata
  • CSOCSO
    Wanted

nah csak beultem ra ahhoz kepest hogy nem birom az amcsi mozikat ( hat szerencsere nem uvoltoztek, nem tapsikoltak, csak a konyoklo olyan kicsi volt hogy a pohartartokba volt a konyokom es keci hideg volt)

a film a bemutatobol itelve meg gagyinak tunt.

hat meg kell mondjam hogy odabaszott a film:D

nekem nagyon bejott foleg hogy rosszra szamitottam

nem ilyen befejezesre szamitottam , de rohadt jo lett igy is.

8,5/10 MINIMUM!

• AntiHero
    Chocolate

Én is megnéztem. Nem tom nekem annyira nem tetszett. Még kicsit untam is.
    Valahogy furán hatot hogy egy tini lány így harcolt. (nem hihető)
    A szereplők alakitása viszont jó volt.

OngBak azért sokkal jobb.

10/6

The Ruins

Hát ez is tipikus sablon film sztem. Vártam már mikor lesz vége.
    10/3
  • tep
    kétlemezes Ong Bak-hoz tud vki magyar feliratot?
  • Kanál
    szerintem Harryre gondolt :D
  • tep
  • stonesour
    Le vagyok maradva, melyik film ez, amiben egy kiscsaj verekszik ong bak módra? Mi a címe? Jó film?
  • CSOCSO
    nahja:D nekem a vege tetszett. leginkabb az esesek miatt....

de meg igy, hogy aludtam ra egyet meg mindig ugy vagyok hogy ong bak jobb volt. de inkabb ugy mondom hogy durvabb volt. ebben talan tobb volt a koreografia

a matrix fikaza meg teljesen felesleges.. az a film ugy isten ahogy van

amugy ha verekedos filmek akkor szvsz a legjobb az a danny the dog a legjobb
    nagyon jo minden szempontbol. legjobb sztori a verekedos filmek kozott.. nagyon nagy szineszek , jo zene, jo verekedes. eszmeletlen film volt
  • Blasta
    Mármint, nogy ez?

"I realy realy hope, I woudn't die"
  • MrSpock
    Azért dúrva volt az a húsfeldolgozó:-(:-D
    Jók voltak a verekedések,a végén azért már bekeményített a kiscsaj:-)
  • precision
    olyannyira jók, hogy a Chocolate -ban a kislány mikor nézi a filmet akkor pont az Ong Bak -ból van egy két jelenet Tony Jaa -val, aki mindkét alábbi filmnek a főszereplője
  • tep
    már jönnek is lefelé
  • tep
    semelyiket , de meg fogom , ha ilyen jók azok is
  • precision
    Ong Bak -ot és a Tom Yum Goong -ot (The Protector) láttad e?
  • tep
    Chocolate : 10/10
    rég láttam már ilyen jó verekedős filmet
  • QPR
    Papírsárkányok

Nagyon megrázott a film, nem is maga a történet hanem az érzés amit sugároz.
    9.5/10
  • fifi
    In Bruges

Larry utolsó mondata a film valódi mondanivalója sztem...
    Kurva jó volt

10/10
  • Tikal #38585
    he was a quiet man
    elég depresszios hangulatu film, de mindenképp érdemes megnézni, jo kis csattanoval zárul :)

the golden compass
    régen néztem már mesét, gondoltam ez jo lesz... egyszer nézhető, szerintem a két csaj nagyon jol alakit :)
  • CSOCSO
    Chocolate

nah en is meglestem. Picot tobbre szamitottam de azert nagyon jo volt.

ong bak anno azert komolyabban odatett mert ott voltak eloszor ilyen igazan oda csapunk jelenetek szal itt ez mar nem volt akkora ujdonsag es nem is volt ilyen sok jelenet.. dehat mit varunk egy tini kiscsajtol?
    mindenesetre igy is nagyon sok akcio volt es nagyon ugyesek voltak mind.

a sztori nekem bejott.. sokkal jobb volt mint az elefant visszaszerzos okossag:D

mindenesetre azert azon kiakadtam hogy a kiscsaj mit nez a tv ben:D:D:D a bemutatobol bruce lee re gondoltam.

jo volt a vege is!

aki szereti a verekedos filmeket annak kotelezo de azert nem estem annyira hanyatt tole mint anno az ong baktol.

meg mindig azon a velemenyen vagyok hogy ha valakit le kell ultetnem hogy nezzen meg egy thai verekedos filmet akkor meg mindig az ong bakot jatszatnam le neki.
  • CSOCSO
    jaaaj megtalaltam mar szedem is.. fasza felirat van mar a neten? mert most talaltam vmit amire mindenki azt mondja hogy kircsi
  • precision
    hát a superfighter látványmúvik sosem a sztorijukkal hóditanak... nem is azért szeretjük öket :)
  • Sir Quno Jedi
    Grindhouse - Planet Terror

Ez is érdekes film, mivel kategóriájában ez is majdnem tökéletes. Az egész el van találva, egy cseppet sem unalmas és király beszólásokkal tartja fent a hangulatot. A vége kissé negédes és az utolsó akciójelenetek is már gázak (túl űberek akartak lenni, de túlzásba vitték), bár ízlés kérdése is lehet. (Machete reklám beszarás! Machete for prezidente!)

Szórakoztató, mászthev!
    9/10
  • Sir Quno Jedi
    Chocolate

Nos ez embertelenül gagyi film, bár az ongbaknál egy fokkal nekem jobban bejött a némileg debil sztori (sőt, egész "kedves"). Ugyanakkor 10/10 az akció, ilyet még én sem pipáltam. Mivel ebben a kategóriában ez a mérvadó, így most messze ez az etalon!

Aki szereti ezt a stílust, az ne hagyja ki, mert sosem lesz még fogalma sem róla, hogy mire képesek ezek a harcosok! Mátrix ehhez képest lópikula, de ezek élőben is megcsinálják, ne drótokkal, meg szgs trükkökkel!

Kategóriájában 10/10, azon kívül viszont nem értékelhető.
  • stargatelost
    Dark Floors

Újabb hangulatos horror. A helyszín egy korház, aminek iszonyat jó hangulatot teremtettek. A fehér falaktól egészen a tök sötét koszos falakig. Enyhén Silent Hilles beütése van néhány résznek, megfűszerezve egy kis Hiperkockával (az idővel is babrálnak), valamint van itt szellem, szörny, mi szem szájnak ingere :)
    Egyedül a végét cseszték el sztem, de üsse kő, jó volt azért :)

8/10
  • [Jakuza]
    Kung Fu Panda
    Csak egy szoval jellemeznem: Awesome
  • tep
    Chaos Theory : egész jó 7/10