106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
tehát 10 pont a 9-es skálán... -
Köszönöm széjpen, kedves Gabe. :O) -
16 utca
Szenzációs filmek kategóriájába becsúszik nálam ez a film simán.
A sztori egyszerű (pl. Nincs alku), a maga műfajában roppant egyedi és lövöldözős bűnügyi filmet alkotott Donner. Egyszerűen figyelemre méltó alkotás, itt ugyan nincs nagy bumm, dirr-durr, de a témával és a 2 jó karakterrel simán "bumm" a vásznon!
Donner rutinjának köszönhetően ezek a párhuzamok nem plágiumként, hanem főhajtásként és filmtörténeti műveltsége bizonyítékaként (Halálos fegyver-ek, Összeesküvéselmélet, stb) köszönnek vissza a vászonról. A buszos és mentőautós jelenetet is felvonultató utolsó félóra pedig kifejezetten ütősre sikerült. A filmtörténelem egyik legnagyobb viccbeszólását is halhattuk: a hurrikános történet:)))))) Már nem írom le:D
Színészekről: ami pedig Willist illeti, ez az ő Coplandje. Ő neki is remekül sikerül megformálnia, alkoholproblémákkal és sántasággal küszködő, munkájába belefásult, ám a megfelelő pillanatban a rendőri korrupcióval szembeforduló zsaru karakterét. És ez pozítivumként tény.
Mos Def teljesítménye mellett sem mehetünk el szó nélkül(!). Először láttam ténylegesen alakítani nagyszerűen, ja és az a hangja vmi elképesztő, elvégre Chris Tuckerrel, Chris Rockkal és Martin Lawrence-szel szemben sikerül úgy elnyernie szimpátiámat nagydumás fekaként, hogy ne Eddie Murphy jusson róla eszembe XD
Összességében a 16 utca mínősége mégis elsősorban Donner és Willis miatt jó, ami: bő másfél órányi kellemes szórakozás a régivágású akciómozik kedvelőinek meg főleg.
Sajnos kevesett hozott össze hazai pályán (37M), de én jogosnak találnám a 65-70 milla közötti bevételét. De emiatt Donneréknek nem kell szégyenkezniük, mert számomra maradandót alkottak. Nagyon ajánlatos mozi!
9/10
-
boldokságozs születézsnapot, kedves Jánozs! :) -
Trópusi vihar, jól indult de a végére csak káromkodásra futotta...
Ne szórakozz Zohannal, nem számitottam semmi jora de a felétől már nagyon unalmas volt a sok mami szex...egyszer talán megnézhető -
geristar #41627 Most néztem moziünnepen pár filmet:
Kegyenc Fegyenc 10/10 brutálisan hülyék, sírtam a röhögéstől (komolyan)
Trópusi vihar 8/10 vagy bejön vagy nem, volt benne pár hülye rész
Spanom csaja 5/10 a filmből kb. 15perc jó, de az nagyon
-
Kikérem magamnak, csak a kényszernek engedtem!
[...dübörögve közeledő bakancsok menetelése és énekszó:
Dachau, Dachau
régi szép idők.
Láger újra épül,
győztesek vagyunk!...]
-
Megkövetnélek, de csak a munkámat végeztem-e! LOÁL legyen veled, tezstvírem a Zúrban! -
A Loál egyház felszentelt inkvizitorja vagyok, minden levan zsírozva kérlekalássan! -
Tőlem tanult, és befizette a tagdíjat, SZAZSL. -.- -
Plágium! -
Eriggy utadra gyermekem, és vezéreljen az erő!
[JÓSÁGOS] -
nem személyesnek szántam csak épp ő írt róla utoljára, nem sértésnek szántam, bocsánat Inquisitor, bocsánat ALL....
-
ENNYIRE rosszul keltél ma reggel?
-
"meg persze ügyes fogalmazásod azt sejteti mintha azok akik szeretik a büfögős/hányós ízléstelen humort egyenértékűek lennének az egészséges
ízlésü emberekkel."
Nekem ez kurvára nem jött le a kommentjéből.
Inkább elismerte, hogy ezt a stílust vagy nagyon lehet bírni, vagy utálni lehet csak. Ezt viszont nem csak Ő mondta eddig a filmről, szal... -
erős humorérzékedet bizonyítja hogy 10-re értékelted ezt a filmet 
meg persze ügyes fogalmazásod azt sejteti mintha azok akik szeretik a büfögős/hányós ízléstelen humort egyenértékűek lennének az egészséges
ízlésü emberekkel. (mert mondjuk egy jó nevetésre ingerlő film a Vejedre ütök).
olyan mintha azt mondanánk hogy a feliratos filmeket kedvelő emberek egyenlőek lennének a csak szinkronosat nézőkkel, holott az utóbbiak csak nem ismerik be hogy buták voltak megtanulni olvasni...
szóval NE tegyünk egyenlőség jelet.
számomra a tutilúzerek meg ilyeneket néző emberek nem mérvadóak! -
"Soha ne legyél full kretén" :D -
Csillagpor (stardust)
10/9
Nagyon jó "kis" "mese". -
Inquisitor #41614 Tropic Thunder / Trópusi Vihar
10/10
No comment, úgy látom olyan film ami vagy nagyon nagyon, vagy nagyon nem jön be az embereknek.
"Én is így jártm mikor Neil Armstronot játszottam ..."
Lazarus for President! :D -
Egy kis érdekesség: Flash szerver hibája miatt ingyenes filmletöltés az Amazonról -
sandor8206 #41612 Valamikor írtam ide egy SW-Clone wars-os kis bigyót. Annyit most hozzátennék, hogy letöltöttem az 5 éves unokaöcsémnek, kajálja az ilyen tranformerses, vasemberes, robotos alkotásokat. Függőséget okozott neki, egymás után nézi újra és újra, az anyja ki van akadva
szóval nem hülye ez a Lucas bácsi, csak kár hogy velünk baszik ki! Mi le vagyunk sz.rva!:-D A pénztárcája dagadhat majd dögivel! Szerintetek a kisgyerek mi akar lenni farsangkor.....hát igen Jedi-Lovag vagy klón-katona. Amit majd vehetünk meg jó drágán "Lucas-tól". Mondtam az anyjának kivágunk egy lepedőt, deréknál megkötjük, jó lesz az jedinek
De az anyák, NEM a gyereknek a legjobb kell! Szóval mint film 10/6, de mint marketing és franchise 10.../10
-
sandor8206 #41611 szerintem pedig épp az volt a jó, hogy teljesen agyatlanul viselkedtek, tiszta hülyék voltak. Szerintem ez lenne a valóéletben is. Szóval inkább gagyi a TDK "Give it to me..Give it to me" mekkora különbség, talán ezért szeretjük a filmeket, hisz ott nem a valóság történik meg, ott az emberek "helyesen" cselekednek. A végére meg én is számítottam, hogy az lesz, csak az volt
hogy be is következett. Amúgy szerintem se nagy was ist das közepes film, amit láthatod 10/5
-
most néztem a Apádra/Vejedre ütök afféle sorozat változatát a Worst Week első részét.
Hát lehet kacarászni a szerencsétlen flótáson aki nősűlésre adta a fejét, és azon, hogy nem tud bevágódni az apósnál...)))
az alábbi képenSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a főhősünk wc csészének nézte a ebédre készülő liba edényét)))
-
szerintem a vége elég kiszámithato volt, bár amit előtte tettek az elég nagy hulyeség és érthetetlen...szvsz gagyi -
UHhhh...EHhhh -
sandor8206 #41607 The Mist, annyira nem rossz egyszer azért meg lehet nézni bár nem ez a legjobb King-adaptáció. De akinek bejönnek a S.King-filmek annak kötelező ennek is megvan a "típikus" King hangulata. Mondjuk egy Remény Rabjai és a Halálsoron után ez csalódás, bár azért nem vártam sokat. Az Álomcsapdához tudnám egy kicsit hasonlítani, így érzésre:-D A vége meg kifejezetten
nem vártam! Nagyon jó bemutatja, hogy az emberek tiszta hülyék lesznek, ha jön egy kis köd+egyebek
Olyan 10/5
Ja igen ebben is Tom Jane van, micsoda véletlen....Dreamcatcher:-D -
Ehh -
The Hapenning nálam is ehh3 ! 
De a Mirrors-t még nem láttam habár a trailere jónak tünt ! -
Tuti rossz :DDDD -
ez jó v rossz ehh? -
Akkor nézhető a film !
-
Mirrors -
Eh...
The Happening -
Ehh2... -
:DD -
Balls of Fury - imdb
Pingpongozós múvi, telistele klisékkel. Egy jó kis látványfilmre számítottam, amolyan Shaolin Soccer féleségre, de itt nem a látványra rakták a hangsúlyt, hanem a poénokra. Hááát, nem valami jó poénok. Egy de max 2 poén volt amin egy picit mosolyogtam. A többi a szokásos, unalmas, lapos poén, amiket már megszokhattunk a hollywoodi filmekben. A főszereplő srác meg nagyon Jack Black -esre akarta venni a figurát, de nagyon nem jött neki össze :)
3/10. Megnézésre én személy szerint nem ajánlom. Max a zabhegyezés alternatívájaként, ha már nincs jobb dolga az embernek. -
Kalandosnak éppen kalandos, csak nem ÚGY :D -
Egyik kollégám ma azt mondta :
A Brokeback MAountain c. film remek kalandfilm volt.
EHHHH -
az űrvadászból. nemrég volt feladvány a film kvíz topikban :) -
nah ez mijafaxbol van?:D
igen a felsore gondoltam.. mikor elojott az szamomra irtozatosan felelmetes volt anno. -
Amugy a mai termés.
Delta Force 10/9 Az egyik legjobb Chuck Norris film amit láttam. -
Oppá ez mellé ment ! Ez akart lenni !