106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • fifi
    tehát 10 pont a 9-es skálán...
  • Loál János #41631
    Köszönöm széjpen, kedves Gabe. :O)
  • Prince23
    16 utca

Szenzációs filmek kategóriájába becsúszik nálam ez a film simán.
    A sztori egyszerű (pl. Nincs alku), a maga műfajában roppant egyedi és lövöldözős bűnügyi filmet alkotott Donner. Egyszerűen figyelemre méltó alkotás, itt ugyan nincs nagy bumm, dirr-durr, de a témával és a 2 jó karakterrel simán "bumm" a vásznon!
    Donner rutinjának köszönhetően ezek a párhuzamok nem plágiumként, hanem főhajtásként és filmtörténeti műveltsége bizonyítékaként (Halálos fegyver-ek, Összeesküvéselmélet, stb) köszönnek vissza a vászonról. A buszos és mentőautós jelenetet is felvonultató utolsó félóra pedig kifejezetten ütősre sikerült. A filmtörténelem egyik legnagyobb viccbeszólását is halhattuk: a hurrikános történet:)))))) Már nem írom le:D
    Színészekről: ami pedig Willist illeti, ez az ő Coplandje. Ő neki is remekül sikerül megformálnia, alkoholproblémákkal és sántasággal küszködő, munkájába belefásult, ám a megfelelő pillanatban a rendőri korrupcióval szembeforduló zsaru karakterét. És ez pozítivumként tény.
    Mos Def teljesítménye mellett sem mehetünk el szó nélkül(!). Először láttam ténylegesen alakítani nagyszerűen, ja és az a hangja vmi elképesztő, elvégre Chris Tuckerrel, Chris Rockkal és Martin Lawrence-szel szemben sikerül úgy elnyernie szimpátiámat nagydumás fekaként, hogy ne Eddie Murphy jusson róla eszembe XD
    Összességében a 16 utca mínősége mégis elsősorban Donner és Willis miatt jó, ami: bő másfél órányi kellemes szórakozás a régivágású akciómozik kedvelőinek meg főleg.
    Sajnos kevesett hozott össze hazai pályán (37M), de én jogosnak találnám a 65-70 milla közötti bevételét. De emiatt Donneréknek nem kell szégyenkezniük, mert számomra maradandót alkottak. Nagyon ajánlatos mozi!
    9/10
  • ProGabe #41629
    boldokságozs születézsnapot, kedves Jánozs! :)
  • Tikal #41628
    Trópusi vihar, jól indult de a végére csak káromkodásra futotta...
    Ne szórakozz Zohannal, nem számitottam semmi jora de a felétől már nagyon unalmas volt a sok mami szex...egyszer talán megnézhető
  • geristar
    Most néztem moziünnepen pár filmet:

Kegyenc Fegyenc 10/10 brutálisan hülyék, sírtam a röhögéstől (komolyan)
    Trópusi vihar 8/10 vagy bejön vagy nem, volt benne pár hülye rész
    Spanom csaja 5/10 a filmből kb. 15perc jó, de az nagyon
  • Montanosz
    Kikérem magamnak, csak a kényszernek engedtem!

[...dübörögve közeledő bakancsok menetelése és énekszó:

Dachau, Dachau
    régi szép idők.
    Láger újra épül,
    győztesek vagyunk!...]

• Sir Quno Jedi
    Megkövetnélek, de csak a munkámat végeztem-e! LOÁL legyen veled, tezstvírem a Zúrban!
  • Blasta
    A Loál egyház felszentelt inkvizitorja vagyok, minden levan zsírozva kérlekalássan!
  • Loál János #41623
    Tőlem tanult, és befizette a tagdíjat, SZAZSL. -.-
  • Sir Quno Jedi
    Plágium!
  • Blasta
    Eriggy utadra gyermekem, és vezéreljen az erő!
    [JÓSÁGOS]
  • Montanosz
    nem személyesnek szántam csak épp ő írt róla utoljára, nem sértésnek szántam, bocsánat Inquisitor, bocsánat ALL....

• Loál János #41619
    ENNYIRE rosszul keltél ma reggel?
  • Blasta
    "meg persze ügyes fogalmazásod azt sejteti mintha azok akik szeretik a büfögős/hányós ízléstelen humort egyenértékűek lennének az egészséges
    ízlésü emberekkel."

Nekem ez kurvára nem jött le a kommentjéből.
    Inkább elismerte, hogy ezt a stílust vagy nagyon lehet bírni, vagy utálni lehet csak. Ezt viszont nem csak Ő mondta eddig a filmről, szal...
  • Montanosz
    erős humorérzékedet bizonyítja hogy 10-re értékelted ezt a filmet
    meg persze ügyes fogalmazásod azt sejteti mintha azok akik szeretik a büfögős/hányós ízléstelen humort egyenértékűek lennének az egészséges
    ízlésü emberekkel. (mert mondjuk egy jó nevetésre ingerlő film a Vejedre ütök).
    olyan mintha azt mondanánk hogy a feliratos filmeket kedvelő emberek egyenlőek lennének a csak szinkronosat nézőkkel, holott az utóbbiak csak nem ismerik be hogy buták voltak megtanulni olvasni...

szóval NE tegyünk egyenlőség jelet.
    számomra a tutilúzerek meg ilyeneket néző emberek nem mérvadóak!
  • Atisz #41616
    "Soha ne legyél full kretén" :D
  • AntiHero
    Csillagpor (stardust)

10/9

Nagyon jó "kis" "mese".
  • Inquisitor
    Tropic Thunder / Trópusi Vihar
    10/10
    No comment, úgy látom olyan film ami vagy nagyon nagyon, vagy nagyon nem jön be az embereknek.

"Én is így jártm mikor Neil Armstronot játszottam ..."
    Lazarus for President! :D
  • Kmarha
    Egy kis érdekesség: Flash szerver hibája miatt ingyenes filmletöltés az Amazonról
  • sandor8206
    Valamikor írtam ide egy SW-Clone wars-os kis bigyót. Annyit most hozzátennék, hogy letöltöttem az 5 éves unokaöcsémnek, kajálja az ilyen tranformerses, vasemberes, robotos alkotásokat. Függőséget okozott neki, egymás után nézi újra és újra, az anyja ki van akadvaszóval nem hülye ez a Lucas bácsi, csak kár hogy velünk baszik ki! Mi le vagyunk sz.rva!:-D A pénztárcája dagadhat majd dögivel! Szerintetek a kisgyerek mi akar lenni farsangkor.....hát igen Jedi-Lovag vagy klón-katona. Amit majd vehetünk meg jó drágán "Lucas-tól". Mondtam az anyjának kivágunk egy lepedőt, deréknál megkötjük, jó lesz az jedinekDe az anyák, NEM a gyereknek a legjobb kell! Szóval mint film 10/6, de mint marketing és franchise 10.../10
  • sandor8206
    szerintem pedig épp az volt a jó, hogy teljesen agyatlanul viselkedtek, tiszta hülyék voltak. Szerintem ez lenne a valóéletben is. Szóval inkább gagyi a TDK "Give it to me..Give it to me" mekkora különbség, talán ezért szeretjük a filmeket, hisz ott nem a valóság történik meg, ott az emberek "helyesen" cselekednek. A végére meg én is számítottam, hogy az lesz, csak az volt hogy be is következett. Amúgy szerintem se nagy was ist das közepes film, amit láthatod 10/5
  • Montanosz
    most néztem a Apádra/Vejedre ütök afféle sorozat változatát a Worst Week első részét.
    Hát lehet kacarászni a szerencsétlen flótáson aki nősűlésre adta a fejét, és azon, hogy nem tud bevágódni az apósnál...)))

az alábbi képen
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a főhősünk wc csészének nézte a ebédre készülő liba edényét)))

• Tikal #41609
    szerintem a vége elég kiszámithato volt, bár amit előtte tettek az elég nagy hulyeség és érthetetlen...szvsz gagyi
  • Montanosz
    UHhhh...EHhhh
  • sandor8206
    The Mist, annyira nem rossz egyszer azért meg lehet nézni bár nem ez a legjobb King-adaptáció. De akinek bejönnek a S.King-filmek annak kötelező ennek is megvan a "típikus" King hangulata. Mondjuk egy Remény Rabjai és a Halálsoron után ez csalódás, bár azért nem vártam sokat. Az Álomcsapdához tudnám egy kicsit hasonlítani, így érzésre:-D A vége meg kifejezettennem vártam! Nagyon jó bemutatja, hogy az emberek tiszta hülyék lesznek, ha jön egy kis köd+egyebek Olyan 10/5
    Ja igen ebben is Tom Jane van, micsoda véletlen....Dreamcatcher:-D
  • Sephi
    Ehh
  • wesker24
    The Hapenning nálam is ehh3 !

De a Mirrors-t még nem láttam habár a trailere jónak tünt !
  • Blasta
    Tuti rossz :DDDD
  • SASboy
    ez jó v rossz ehh?
  • wesker24
    Akkor nézhető a film !
  • Sephi
    Mirrors -

Eh...

The Happening -

Ehh2...
  • Sephi
    :DD
  • precision
    Balls of Fury - imdb

Pingpongozós múvi, telistele klisékkel. Egy jó kis látványfilmre számítottam, amolyan Shaolin Soccer féleségre, de itt nem a látványra rakták a hangsúlyt, hanem a poénokra. Hááát, nem valami jó poénok. Egy de max 2 poén volt amin egy picit mosolyogtam. A többi a szokásos, unalmas, lapos poén, amiket már megszokhattunk a hollywoodi filmekben. A főszereplő srác meg nagyon Jack Black -esre akarta venni a figurát, de nagyon nem jött neki össze :)

3/10. Megnézésre én személy szerint nem ajánlom. Max a zabhegyezés alternatívájaként, ha már nincs jobb dolga az embernek.
  • Blasta
    Kalandosnak éppen kalandos, csak nem ÚGY :D
  • Sephi
    Egyik kollégám ma azt mondta :

A Brokeback MAountain c. film remek kalandfilm volt.

EHHHH
  • ProGabe #41596
    az űrvadászból. nemrég volt feladvány a film kvíz topikban :)
  • CSOCSO
    nah ez mijafaxbol van?:D

igen a felsore gondoltam.. mikor elojott az szamomra irtozatosan felelmetes volt anno.
  • wesker24
    Amugy a mai termés.

Delta Force 10/9 Az egyik legjobb Chuck Norris film amit láttam.
  • wesker24
    Oppá ez mellé ment ! Ez akart lenni !