106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    :D Imádom azt a részt :DDDDDDD

"hü...hü....hü..."
    :DDDD

Az első akadémiában van, ezitt az
  • Sir Quno Jedi
    Ez a War még mindig ütős. Statham nem hiányzik bele, de az öreg Jet bácsi fenomenális. Néha megnézem újra vazz.

"Egy férfi ne adja fel a becsületét a családja becsületéért!" 10/10 (a mondás, nem film)
  • Sephi
    Segitsetek nekem pls!

Melyik Rendor Akademia reszben van az, hogy az a ket hulye fiatal csavonak felrobbantjak a kocsijukat vagy mit es ott az egyik es nem tudgya elhinni mi tortent a kocsival es nem tud megszolalni es mind mutogat a kocsi fele mikozben a masik nyugtatja.

HELP!! :D
  • Sephi
    Epp az a baj, hogy lattam az Ang Lee filmet.

De ez jónak tűnik :)
  • Blasta
    de önmagában is élvezhető, azért nem árt ha látod előtte az Ang Lee filmet
  • Blasta
    Igzektli
  • Sephi
    Gyerekek segitsetek nekem.

Az uj Hulk (Edward Norton) film az az elozo Hulk (Eric Bana) film folytatasa???
  • Tikal #41663
    én is, és pont ezért vagyok csalodott...a szemtől szembe klasszisokkal jobb volt...
  • Sephi
    X File - I want to belive.

X files hangulat 0. Ez meg kriminek is rossz. MIEZ???
  • Blasta
    Szintén
  • Kojiro
    Ben X
    - hát, nagyon vegyes érzelmeim vannak a film kapcsán
    baromi jó és nagyon rossz megoldások vannak a filmben
    de 1x mindenkinek meg kell néznie szerintem, főleg a szüleinknek :)

mivel igaz történet alapján csinálták (így valamennyire meg volt kötve a kezük), ezért
    9/10
  • Kojiro
    :( nem örülök ennek, mert nagyon vártam már ezt a filmet
  • Tikal #41658
    Righteous kill
    Csalódás....ez most mi volt? Hozzuk össze megint a két öreget hátha dől a lé? A sztori nagyon egyszeru egy nagyon egyszeru csavarral, semmi feszültség, tök unalom, a film alat végig a 100 perces krimi című CD szolt, jellegtelen gaygi dallamok, végig az unalmas három lövés a tesbe snittek....egyre gyengébb fimeket vállal mindkét színész...nem ajánlott! :(
  • Inquisitor
    Ez egy sorozat remakjének a remakje, persze, hogy gázos ... utóbbi időben a "Tégla" volt az egyetlen értelmes feldolgozás.
  • Montanosz
    Ma esti mozi

Talvisota

Finn háborús film a 1939-es finn-szovjet téli harcokról.
    A német Stalingrad méltó párja!

Talvisota
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://loadingvault.com/link.php?s=++Talvisota++The&d=rapidshare.com&e=.rar

• Montanosz
    nem igazán.
    hacsak nem mint a kereszténységről a keresztes háborús film)))
    valós sztori egy 71 éves veterán története.
  • Atisz #41654
    Hmm ez alapján egy propagandafilmnek tűnik.
  • Atisz #41653
    Az egy nagyon jó kis film volt. Iszonyatosan alulértékelték. Az ötlet vmi frenetikus.
  • báttyó02
    jaja ez igaz,lehetett volna hosszabb
  • Tikal #41651
    picsa, nekem még vmi régi link volt, aztán hallottam valami gáz volt veluk.... köszi
  • Blasta
    Segítek: a továbbiakban se nagyon fog ébren tartani :D
  • zaki
    mé szűnt volna meg? feliratok.hu
  • Tikal #41648
    a supersubtitles végleg megszunt?
  • Dynamic
    A Felon jó, film de szerintem kicsit kapkodós.Nincs benne kifinomult átmenet.A film műfajából és történetéből adódóan simán elbírt volna még vagy fél óra játékidőt, többek között a jobb karakterkidolgozás érdekében.
  • báttyó02
    Felon 10/9

nagyon jól összerakott film,jó színészekkel,többször nézős
  • Sir Quno Jedi
    én kibírtam, de soha többé
  • Sephi
    Bar en X Files rajongo vagyok, megis mar harmadjara ulok neki az uj filmnek es belealszom...
  • Tikal #41643
    Deception
    nem rossz kis thriller, a történet azért annyira nem lepett meg, egyszer megnézhető :)
  • Blasta
    Igen, 1-2 jelenet nekem is teccett, de ami köztük volt, az nagyon EHHHH :S
  • Sephi
    En csakis azert neztem meg mert Office rajongo vagyok... de na... ez sem segitett... viszont volt par jelenet ami nem volt azert annyira szar :D
  • Blasta
    Get smart
    ------------------
    2/10

Borzasztó rossz, gyenge poénok, gyenge sztori, gáz az egész. 1-2 mosolygósabb poén van benne, de a továbbiakban semmi. Olyan érzésem volt, hogy a készítők maguk sem tudták, hogy vígjátékot vagy komolyabb akció-kémfilmet akarnak csinálni. A kettő ötvözése pedig egy szerencsétlen film lett. Steve Carell is volt már sokkal viccesebb.

Nem ajánlom
  • Tikal #41639
    ja és franciák :DDD
  • Tikal #41638
    Nem film, koncert: Birdy Nam Nam
    most kaptam egy koncertfelvételt tőlük, egy szinházban van felvéve, eszméletlen, fantasztikus, látni kell előadás, 4 srác játszik a lejátszokon, scratch az egész, nagyon komoly
  • luckyboi
    Dark City

Stílusos, szürreális, "darkos", utopisztikus? alkotás. Tetszett. 10/8.5

Jennifer Connelly is aranyos volt!
  • I.C.ram
    Irreversible 8.5/10
  • Montanosz
    Assembly

azt hittem a Taekugi-t nem lehet überelni
    de megint ki jött egy nagyon jó háborús film...

A történet: 45-49-es kínai polgárháború, majd az észak-koreai villongások. A főszereplő a kommunista erők kapitánya, Gu Zidi, aki mind a csatatéren, mind a háború után is küzd társai becsületéért. Megindító történet egy hősről, aki nem lel addig megnyugvást, amíg társai hőstettét nem ismeri el a kormány és a haza. A kapitányon áll az, hogy elesett emberei emlékét örökre megőrizze...

Szájtátva bámultam, nemigen láttam még ehhez foghatót... amit az első 20 percben produkálnak. Brutálisan konkrét jeleneteket, félelmetesen élethű harcokat láthatunk, ráadásul a kameramunka is vérprofi. Lenyűgöző...!

• sandor8206
  • tommyg
    szőrszálhasogatás
  • fifi
    tehát 10 pont a 9-es skálán...
  • Loál János #41631
    Köszönöm széjpen, kedves Gabe. :O)