106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
:D Imádom azt a részt :DDDDDDD
"hü...hü....hü..."
:DDDD
Az első akadémiában van, ezitt az -
Ez a War még mindig ütős. Statham nem hiányzik bele, de az öreg Jet bácsi fenomenális. Néha megnézem újra vazz.
"Egy férfi ne adja fel a becsületét a családja becsületéért!" 10/10 (a mondás, nem film) -
Segitsetek nekem pls!
Melyik Rendor Akademia reszben van az, hogy az a ket hulye fiatal csavonak felrobbantjak a kocsijukat vagy mit es ott az egyik es nem tudgya elhinni mi tortent a kocsival es nem tud megszolalni es mind mutogat a kocsi fele mikozben a masik nyugtatja.
HELP!! :D -
Epp az a baj, hogy lattam az Ang Lee filmet.
De ez jónak tűnik :) -
de önmagában is élvezhető, azért nem árt ha látod előtte az Ang Lee filmet -
Igzektli -
Gyerekek segitsetek nekem.
Az uj Hulk (Edward Norton) film az az elozo Hulk (Eric Bana) film folytatasa??? -
én is, és pont ezért vagyok csalodott...a szemtől szembe klasszisokkal jobb volt... -
X File - I want to belive.
X files hangulat 0. Ez meg kriminek is rossz. MIEZ??? -
Szintén -
Ben X
- hát, nagyon vegyes érzelmeim vannak a film kapcsán
baromi jó és nagyon rossz megoldások vannak a filmben
de 1x mindenkinek meg kell néznie szerintem, főleg a szüleinknek :)
mivel igaz történet alapján csinálták (így valamennyire meg volt kötve a kezük), ezért
9/10 -
:( nem örülök ennek, mert nagyon vártam már ezt a filmet -
Righteous kill
Csalódás....ez most mi volt? Hozzuk össze megint a két öreget hátha dől a lé? A sztori nagyon egyszeru egy nagyon egyszeru csavarral, semmi feszültség, tök unalom, a film alat végig a 100 perces krimi című CD szolt, jellegtelen gaygi dallamok, végig az unalmas három lövés a tesbe snittek....egyre gyengébb fimeket vállal mindkét színész...nem ajánlott! :( -
Inquisitor #41657 Ez egy sorozat remakjének a remakje, persze, hogy gázos ... utóbbi időben a "Tégla" volt az egyetlen értelmes feldolgozás. -
Ma esti mozi
Talvisota
Finn háborús film a 1939-es finn-szovjet téli harcokról.
A német Stalingrad méltó párja!
Talvisota
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://loadingvault.com/link.php?s=++Talvisota++The&d=rapidshare.com&e=.rar
-
nem igazán.
hacsak nem mint a kereszténységről a keresztes háborús film)))
valós sztori egy 71 éves veterán története. -
Hmm ez alapján egy propagandafilmnek tűnik. -
Az egy nagyon jó kis film volt. Iszonyatosan alulértékelték. Az ötlet vmi frenetikus. -
jaja ez igaz,lehetett volna hosszabb -
picsa, nekem még vmi régi link volt, aztán hallottam valami gáz volt veluk.... köszi -
Segítek: a továbbiakban se nagyon fog ébren tartani :D -
mé szűnt volna meg? feliratok.hu -
a supersubtitles végleg megszunt? -
A Felon jó, film de szerintem kicsit kapkodós.Nincs benne kifinomult átmenet.A film műfajából és történetéből adódóan simán elbírt volna még vagy fél óra játékidőt, többek között a jobb karakterkidolgozás érdekében. -
Felon 10/9
nagyon jól összerakott film,jó színészekkel,többször nézős -
én kibírtam, de soha többé -
Bar en X Files rajongo vagyok, megis mar harmadjara ulok neki az uj filmnek es belealszom... -
Deception
nem rossz kis thriller, a történet azért annyira nem lepett meg, egyszer megnézhető :) -
Igen, 1-2 jelenet nekem is teccett, de ami köztük volt, az nagyon EHHHH :S -
En csakis azert neztem meg mert Office rajongo vagyok... de na... ez sem segitett... viszont volt par jelenet ami nem volt azert annyira szar :D -
Get smart
------------------
2/10
Borzasztó rossz, gyenge poénok, gyenge sztori, gáz az egész. 1-2 mosolygósabb poén van benne, de a továbbiakban semmi. Olyan érzésem volt, hogy a készítők maguk sem tudták, hogy vígjátékot vagy komolyabb akció-kémfilmet akarnak csinálni. A kettő ötvözése pedig egy szerencsétlen film lett. Steve Carell is volt már sokkal viccesebb.
Nem ajánlom -
ja és franciák :DDD -
Nem film, koncert: Birdy Nam Nam
most kaptam egy koncertfelvételt tőlük, egy szinházban van felvéve, eszméletlen, fantasztikus, látni kell előadás, 4 srác játszik a lejátszokon, scratch az egész, nagyon komoly -
luckyboi #41637 Dark City
Stílusos, szürreális, "darkos", utopisztikus? alkotás. Tetszett. 10/8.5
Jennifer Connelly is aranyos volt! -
Irreversible 8.5/10 -
Assembly
azt hittem a Taekugi-t nem lehet überelni
de megint ki jött egy nagyon jó háborús film...
A történet: 45-49-es kínai polgárháború, majd az észak-koreai villongások. A főszereplő a kommunista erők kapitánya, Gu Zidi, aki mind a csatatéren, mind a háború után is küzd társai becsületéért. Megindító történet egy hősről, aki nem lel addig megnyugvást, amíg társai hőstettét nem ismeri el a kormány és a haza. A kapitányon áll az, hogy elesett emberei emlékét örökre megőrizze...
Szájtátva bámultam, nemigen láttam még ehhez foghatót... amit az első 20 percben produkálnak. Brutálisan konkrét jeleneteket, félelmetesen élethű harcokat láthatunk, ráadásul a kameramunka is vérprofi. Lenyűgöző...!
-
sandor8206 #41634
-
szőrszálhasogatás
-
tehát 10 pont a 9-es skálán... -
Köszönöm széjpen, kedves Gabe. :O)