106879

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Botched
Kellemes fekete humorral fűszerezett horrorkodás
Stephen Dorff (Felon) főszereplésével.
-
martindante #41763 Eagle Eye - Sasszem
Enyhe SPOILERek lehetnek benne, de semmi komoly. -
Forgetting Sarah Marshall
nem vagyok odaig a csajos filmekert de egy ket romantikus komedia azert bejon. Foleg azert, mert vannak csajok ( pl felesegem) akik nagyon tudnak orulni egy jo romantikus vigjateknak. -( Meghalalni?:D)
szal azoknak a paroknak akinel a nonemu fel ilyenekre bukik, azoknak kotelezo a film!
ez a hulye angol csavo volt a 2008 as mtv galan a hazigazda.. szal mar tudtam mire szamithatok tole. es komolyan mondom hozta a formajat:D ez a csako kb pont ilyen eloben is, valszeg ezert kapta a szerepet:D
7/10 szamomra de 8/10 a parommal.
Poenok jok voltak, tetszett minden szereplo, bar neha tul sokat lathattunk a foszereplobol:D inkabb neztem volna a recepcios kiscsajt... nyami :D
a fejenallos jelenet hatalmas volt :D:D:D MADERFAKER :D:D:D -
Azért elég durva, hogy 90 perc lett a 160 percből. Ha esetleg dvd-n kijön a vágatlan, akkor gyakorlatilag egy teljesen új filmet kapunk. -
Hell ride
ennyire elcseszett filmet régen láttam... buta szövegelések, érthetetlenül kuszált cselekmény...
amikor a kurva 15 percig pofázik a szakállasnak, hogy keféljenek, és semmi, de semmi nem történik azalatt a filmben, tényleg csak dumál, hogy kúrjanak, ne akkor kapcsoltam ki a picsába...
megint el akartak adni egy fos filmet tarantinoval, meg pár másik nagy névvel.
nem tudom értékelni, legutolsó hasonló kaliberű blőd faszkalapság a Deathproof volt... -
alig spoiler!!!!
azért nem a legrosszabb, de tényleg nem egy ász... depardieu-t tök felesleges volt beletenni azért a 3 mondatért :D a vége meg botrányos... 1x nézősnek jó kis akció pár alaposan elbaszott jelenettel
nálam 5/10 -
martindante #41758 Babylon A.D. - avagy Mathieu Kassovitz kemény szarba vágta a fejszéjét -
elég beteg úgy az egész... -
Feast II
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kisbabás rész már túl durva volt nem? -
hát igen, de Niro. múlt héten pótoltam a Taxi Drivert és hihetetlen, hogy ahhoz képest most hol van :(
minden szerepét csuklóból játsza, pedig ő volt az egyike azoknak, akik elkezdték azt, hogy teljesen átalakulnak a szerep kedvéért.
+/- 15-20 kiló? sima ügy! megtanulni boxolni? sima ügy! elsajátítani valamelyik hangszer kezelését? sima ügy! és még lehetne sorolni
amúgy, ha már Taxi Driver: bizony-bizony ez az a film, ami ma, ebben a formában elveszne! igazából a kamerakezelés az, ami túl semmittelen a fergeteges színászi játékhoz, a rendezéshez, vágáshoz, zenéhez, szóval minden máshoz képest :)
ugyebár a film nem igazán akar mást, mint közel hozni a nézőhöz Travis karakterét. ezt ma már teljesen máshogy csinálják. általában úgy, hogy a kamera egy nézelődő szerepét tölti be! az egyedi mozgással, beállításokkal lehetne igazán elérni, hogy szinte azt érezzük, Travis-szel vagyunk egy szobában és így láthatnánk, érezhetnénk igazán, hogy ő min megy át
ezért, pontosabban ezek hiánya miatt nem kötött le annyira a film, mint ahogy kellett volna. persze az elvárások igen nagyon voltak -
sandor8206 #41754 nekem sajnos nem jön be ez a vonal tőle..... ő egy "bika" legyen a filmjeiben:-D -
pedig de niro volt a legnagyobb arc a filmben :D -
sandor8206 #41752 nem rossz, nem rossz, de nálam nem váltotta meg a világot, de el kell ismerni jól szórakoztatott, könnyed romantikus-fantasy (inkább azt írnám "mese") tényleg jó volt benne, hogy nem akart több lenni-ami.
SPOILER
a végén meg a halott herceg woodoo párharc, nagyon ötletes és nagyon jól meglett csinálva, ahogy mozog beszarás:-D
Egyetlen negatívum, hogy nem bírom az új poénos De Nirót...de ez számomra negatívum minden filmben, nem csak itt. Most is meleg kalózkapitány, nem jön be:-C -
Stardust
hát ez nagyon jó volt! nem akar többi lenni, mint ami: egy eredeti ötlet, érdekes karakterek. ezekhez párosul a jó történetvezetés, elég jó színészek, szép képek, jó zene
ez a Matthew Vaughn tud valamit! már a Layer Cake-kel is kimutatta a foga fehérjét, ez most nagyon más volt, kíváncsian várom milyen lesz a következő! :)
amúgy nem lepődtem volna meg, ha a film vége az, hogy "kijön" a kamera egy könyvből, és láthatjuk, hogy ezt Gandalf mesélte pár hobbit gyereknek a Megyében
8/10 -
FEAST kurvajó:D most nézem a 2. részt:P -
Hát ezen nem csodálkozom, már a Feast 1 is egy irtó gyenge film volt, azt is bánom, hogy végignéztem :) -
Megnéztem. Ez így amit leírtál szóról szóra igaz. :-( -
Feast 2
ebben a pillanatban került fel a magyar felirata
ahhoz a verzióhoz amit alább ajánlottam.
feliratok.hu
szóval megnézem most mégegyszer.
Emlékeztek hogy többször emlegettem a mezítláb széttaposott kiscicát?
Na mit gondoltok mi történik a filmbe?

-
Incredible Hulk
az elozo Hulk film nekem bejott. Sot az utobbi idok egyetlen kepregeny atitaratnak tartom ami nem lett gagyi.
Viszont nekem az uj hulk is bejott, bar nem tokeletes film.
pl a legvege teljesen gagyi.
A parkban levo verekedes egesz komoly, a szuperkommandos pasival egyutt.
6/10 et megerdemel, talan 7/10 et is. -
Mindegy, ma javítok: fél óra és belekezdek egy másik Vin Diesel filmbe... A Man Apart - Túl mindenen a címe, nem is olyan régi és bár nem nagy szám, de ennél sokkal jobban össze van rakva, hangulatos kis bosszúfilm. -
Na, oké.Akkor nem csak velem van a baj, mert ezeket pl. én sem értettem, de betudtam annak, hogy hajnal 3-kor néztem a filmet:) -
The Bucket List 8/10 -
A felütése tényleg nagyon jó, ahogy Vin ballag az esőben, meg ugye a trailerből már ismert kezdő képsorok ["Save the planet! What for?"], de aztán a utolsó harmada tényleg mélyrepülés, "befejezésről" már nem is beszélve, annak kb. semmi, de semmi értelme!
SPOILER, ne olvassa tovább, aki nem látta a BABYLON A.D.-t!
hova lett a csaj? belehalt a szülésbe?
mi lett a nővel, aki amúgy elvileg az anyja? mert utánuk küldött két dzsipet, azokat kinyírták és ennyi? xD
ki volt a csaj? mert ugye az egy dolog, hogy szuperintelligens, de attól még nem igazán robbanhat fel az arca előtt egy rakéta úgy, hogy semmi baja ne essen...
stb.
Hiányzik kb. a film fele.
-
bezon, elég jó azért)))
közben rájöttem mégis láttam az első részt
amikor elbarikádozták magukat valami tavernában, legalábbis asszem
az volt az. Az pedig jó volt, nem érződött rajta a B színvonal..
na és a te kedvedért csak most, csak most, innen töltheted
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://rapidshare.com/files/150829400/Feast.II.Sloppy.Seconds.2008.DVDRip.XviD-DOMiNO.part1.rar
http://rapidshare.com/files/150829540/Feast.II.Sloppy.Seconds.2008.DVDRip.XviD-DOMiNO.part2.rar
http://rapidshare.com/files/150829273/Feast.II.Sloppy.Seconds.2008.DVDRip.XviD-DOMiNO.part3.rar
http://rapidshare.com/files/150815621/Feast.II.Sloppy.Seconds.2008.DVDRip.XviD-DOMiNO.part4.rar
http://rapidshare.com/files/150816298/Feast.II.Sloppy.Seconds.2008.DVDRip.XviD-DOMiNO.part5.rar
http://rapidshare.com/files/150816886/Feast.II.Sloppy.Seconds.2008.DVDRip.XviD-DOMiNO.part6.rar
http://rapidshare.com/files/150817732/Feast.II.Sloppy.Seconds.2008.DVDRip.XviD-DOMiNO.part7.rar
http://rapidshare.com/files/150817738/Feast.II.Sloppy.Seconds.2008.DVDRip.XviD-DOMiNO.part8.rar
-
Feast elég jó kis horrorparódia
-
van feast 2?
-
A film közepéig-háromnegyedéig normális tempóban halad a film.Nekem addig egész kellmesnek tűnt, nem is értettem, hogy miért fikázzák. De később egyre kapkodósabbá válik, szinte szemmel látható, ahogy ki vannak vágva kulcsfontosságú jelenetek.Ez már sokat rontott az összképen.Na meg az, ahogy a franciák minden harmadik akciófilmbe beleerőltetik ezeket parkour-os marhaságokat(Taxi, District B13, Yamakasi...).Jó, csak pár perc volt:) -
Feast 2
és
Ogre ma délután a reggeli ijedelem után)))
mind a kettő: megyünk fiatal csajszik és srácok az erdőben a sötétben,
elveszítjük egymást és a zseblámpánk is kialszik és jön valami szörny
tipusú horror....
az ogre tök mind a mammut c. film, csak más szereplők, de kb akkora látvány és effekt(((
a Feast 2 egész nézhető, bár az első részt nem láttam.
Nagyon nem is tudok mit mondani, egykaptafa, semmi kiemelkedő, és kik ezek a színészek....?
-
The Promotion
Hát ez vmi halálunalmas volt. comedy elvileg a műfaja, de egyszer sem sikerült nevetnem, sőt még mosolyognom sem a film alatt. Aki tudja kerülje! -
Sneciek. Reménykedjünk egy director's cut-ban.. -
16:50, Vasárnap (október 5.), TV2
Legenda
-
[URL=http://www.sg.hu/cikkek/62301/rosszul_sikerult_a_babylon_a_d]"Nem vagyok elégedett a filmmel" - kezdte Kassovitz. "Egyetlen jelenetet sem forgathattam le úgy, ahogy az a forgatókönyvben szerepelt, vagy ahogyan én azt szerettem volna. A forgatókönyvet egy cseppet sem tisztelték. Rossz producerek, rossz társak - szörnyű élmény volt."[/URL] -
Babylon A.D.
Anno, mikor tüzetesebben megvizslattam a nyári kínálatot, kiszúrtam és kiemelt helyre hoztam ezt a Vin Diesel mozit, megelőlegezve a bizalmat Mathieu Kassovitznak, aki tető alá hozta a La Haine-t, a francia függetlenfilm zseniális remekét. Az ott egy szociológiai dráma volt, életkép fiatalokról, motivációkról, érzelmekről.
Most jóval nagyobb fából áll ki a fejsze: a közeljövőben járunk, egy Gorsky nevű gyanús ex-merc megbízza Toorop-ot (szintén zenész - Vin Diesel) egy nem éppen átlagos csempészmelóval. El kell juttatnia egy lányt Oroszországból New Yorka 6 nap alatt. A lány kiléte nem ismeretes, ám hamar fény derül rá, hogy nem egy hétköznapi halandóról van szó. Természetesen ezzel jár, hogy mindenki rá vadászik, akinek két lába van és tud lőni.
Misztikus-poszt-apokaliptikus hangulattal bíró road-movie-ba ágyazott akció-sci-fi lenne a "műfaj". Az ötlet jó. A ziccert kihagyták.
Amit látnunk kellett volna: egy izolált körülmények között felnövő apácanövendék kikerül a kegyetlen nagyvilágba és megismerkedik az élet farkastörvényeivel, ezközben végig ott van mellette a férfi, aki előbb öl, aztán öl, aztán már nem kérdez, mert nincs kit. Ahogy ők összecsiszolódnak, az rengeteg drámát rejhetne magában, amiből a rendező jelesre vizsgázott egyszer, ráadásul egy ilyen látványfilmben kevesebb is elég lett volna. Aztán ez a páros felvethetne kérdéseket bőven, nem akarok spoilerezni, úgyhogy csak említésszinten: létről és nemlétről, Istenről, a gyilkolás jogosságáról, áldozathozatalról, a nagybetűs Sorsról, stb.
Nem véletlenül emlegetek hasonló dolgokat, csak az csodálkozhat rá erre, aki már látta az amúgy teljesen közepesre sikeredett filmet: valószínűleg ezek a kérdések minimum felvetődtek és velük kapcsolatban állásfoglalás született a forgatókönyv egyik korai verziójában, de azt bizony kiherélték. Nagyon. Maradt egy itt-ott eszméletlen hangulattal bíró (nagyon bejöttek: felvezető képsorok [szakadó esőben kabátban piacon ballagó Diesel], tengeralattjáró belépője, utcai harc NY-ban, az egyelen "szerelmes" jelenet, stb) képsor, akár egész jelenetsor, de az egészet agyonnyomja, hogy minél hamarabb érjünk a végére, forgassuk le, pótoljuk ki a kérdéseket és a kifejtésüket egy-egy klisével, úgy fogyaszthatóbb a játékidő, stb.
Lehetett hallani stúdiónyomásról, arról, ahogy a producerek belepofáztak a dolgokba, de ez a nézőn már nem segít. Most nézem közben imdb-n: az amerikai moziverzió 90 perces Gyanítom ezt láttam, ám létezik belőle egy 'original uncut version', kemény 161 perccel. Tehát nem is írtam feljebb akkora baromságot, de már mindegy. Ha DVDn kiadják és rákerül a teljes változat, akkor megveszem, mert Diesel fanként azért ez kötelező, de ki kell jelenteni, pályafutásának legnagyobb kihagyott ziccerével volt most dolgom.
Aki nem szeret olvasni: Látványos poszt apokaliptikus akciófilm összecsapott és kiherélt háttérrel, lapost dialógokkal és viszonylag jó akciókkal, itt-ott nagyon erős hangulattal.
5/10
Kár érte. Talán DVDn javít majd. -
The red cell
ma reggel kicsit leesett az állam.
egy haver ajánlott egy filmet, most jött ki pár napja
és azt mondja hogy felirat nélkül is érthető, mivel
kb 20 mondat van benne...ez ugyanis, ha van ilyen..
monohorrorthriller....
szal az éjjel lekaptam, és tényleg gurrant számomra...
egy csávoról szól akinek ismeretlen fertőzése van, ezért elkülönítik
memóriája oda, bélsár, vér, hányás, rothadás, kifolyt szemgolyó...minden van ami szemnek-gyomornak undorító...
annak ellenére hogy tulajdonképpen egy szereplős!
annak ajánlom aki szereti a különlögességeket! Nem kell felirat sem, szedd le!
-
The Darwin Awards
Nagyon vártam hogy megnézhessem, mert a tevében kihagytam ezidáig.
A film azoknak az idiótáknak állít emléket akik szószerint "hülyén"
halnak meg.....
Jó és vicces film, már ha van kedvünk azokon nevetni akik cigeretta csikket lövöldöznek egymásra, elfelejtve hogy golyó is van a pisztolyban.... -
Hú az jó, akkor lehet meglesem. -
Csak77 #41728 Hát, nem is tudom. Talán Stallone D-Tox filmjéhez. -
Ez rossz hír :( -
Eagle Eye
írtó gyenge, moziban nem ajánlott, talán dvd egyszer, inkább maradtunk volna otthon :)
5/10 -
Ez a Lazarusos milyen film, mihez hasonlítható?