106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Ironizáltam csupán :) -
Csak77 #41791 A 110 kivágott perc természetesen nonszensz. -
Babylon A.D.
--------------------
3/10
Gyakorlatilag láttam már szarabb filmet is, 1x lazán meg lehet nézni DE SZIGORÚAN CSAK A HÁROMNEGYEDÉT!
Az utolsó 10 perc valami vicc, komolyan, ilyen fosul összecsapott lezárást filmnek én még nem láttam.
Az akciók a már említett fos szinten vannak, semmiből semmit nem látni, a kamera remeg, a mozdulatok nem mutatnak semmit. A CGI elmegy, azzal nem volt különösebb gondom, persze láttam már jobbat.
De hogy ennek a filmnek mi köze van Babilonhoz, az Istenek kapujához, a régi Mezopotámiai világvároshoz, arról fogalmam nincs. Vélhetően a részletek illetve a magyarázat elveszett abban a 110 kivágott percben amiről a rendező sírt. -
oo, ez egy jo film volt, sydney pollack rendezte... nicole kidman, hmmm :) -
The Interpreter - A tolmács
Jó kis '70-es évek paranoiamozi-feeling, "aktualizált" tartalommal, politikai thrillerbe oltva. A karakterei és a sztorija ugyan hemzseg a kliséktől, de ezzel el is mondtam minden hibáját, viszont a profizmusa feledteti a szájbarágás és újraemésztés okozta fészkelődést. Ugyanis a tökéletesre csiszolt forgatókönyve (nagyon erős párbeszédek, itt-ott kitapintható feszültségkeltés, érdekes erkölcsi oda-vissza játék, stb) miatt ez tekinthető egyfajta műfaji összegzésnek is, szóval akinek bejön az ilyesmi (Keselyű három napja, Mandzsúriai jelölt), az elvileg akár imádhatná is! Nekem kicsit szűk a műfaj, vagy nem tágítják/tágították kellőképpen, így minden darabjánál elkap az "ezt már láttam valahol"-érzés, de még így is végigizgultam.
Nagyon erős 8/10. -
Hű!Köszi az ajánlást, ezt meglesem...)))
nagy Black Books rajongó vagyok
Dylan Moran is van, nagyszerű!
-
Pegg rox, meglessük :) -
Get smart
végre egy nem harsány poénokra kihegyezett amerikai komádia.
inkább szelid, vicces helyzetek...
kellemesen szórakoztam...
Dán filmnapom van, mert hát a dán filmismeretem jobbára idáig kimerült a Olsen-banda történetén belül:
I am Dina
Észak-Norvégia, az 1860-as évek....
A kis Dina engedetlen, vad teremtmény, aki nem hajlandó beszélni, olvasni sem tud...
Az évek múlásával Dina gyönyörű fiatal nővé válik. Akaratos és furcsa marad,...és telhetetlensége egyre nő minden iránt, amit az élet kínál....
Adam's Apples
Az újnáci Adamot 12 hét közmunkára ítélik. A büntetést a jólelkű pap, Iván közösségében kell letöltenie. A csupa furcsa alakból álló társaság kíváncsian tekint a jövevényre, akinek célja felforgató jellegű - a paplak kertjének büszkeségét, az almafát veszi célba, almatortát akar . Ám hiába Ádám eltökéltsége, az almafa termése ki van téve a madarak és a kukacok támadásainak, ráadásul villám is sújtja. Ivan úgy véli, az ördög packázik velük, Adam szerint viszont mindez Isten műve, hiszen a gonosz talán nem is létezik....
-
Run Fatboy Run
David Schwimmer rendezése, Simon Pegg főszereplésével, ami már sejtet egy könnyed röhögést. Így is van, aranyos vígjáték, családi románcos vonallal, néhány felröhögős poénnal. Persze semmi több.
Pegg-fanoknak mindenképp ajánlott. -
Jézusom... -
ja, akkor semmire :)
kössz! -
AZ új James Bond film címe, vagy mire vagy kiváncsi? -
mi az a quantum of solace? most nem nagyon van időm utána nézni, ha vki írna róla megköszönöm thx :) -
Eagle Eye -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az eslo 70 percig azt hittem, hogy vegre egy jo akcio filmet is tudnak mar ezek csinalni.... noda amikor kiderul, hogy egy high end szuper AI szmito geppel van dolguk akik a hazat akarja megvedeni... na onnan szamomra bukott a film.
:( -
Jah, kellett a gőgépeikbe a hajón, hogy hiperugorgyanak. -
Siettek szenet lopni? :) -
könyveken át lehetne sorolni, hogy melyik felnőtt mese hány ezer sebből vérzik, ez nem erről szól -
Prof William #41775 Miért? Már a frigyláda sem szerette a nácikat. :) -
Jóvan. Kérdezek: Szerinted miért húztak el sürgősen a rákba?! -
Oké, nem néztem mélyen a dolgok mögé, dehát csak egy kalandfilmről van szó (ráadásul egy elég gyérről), egszerűen nem is akartam elgondolkozni az egészen, azok után amit láttam:
-koponya odaad a aliennek
-Ox lefordítja, hogy hálásak és kérhetnek tőlük bármit
-orosz picsa mindent akar tudni
-alienek odaadják neki a mindent
-teNplom elkezd összedőlni
-picsa szeme kiég majd darabjaira hullik és elteleportál a hipertérbe
-az egész építmény összedől, és egy ufo elrepül
És ezt azé, mert ők érezték, hogy a ruszkik gonoszságra használnák a tudást??? Jajjmá
-
Izéke. Nem védeném az indyt mer szar. DE az nem 1xűen űrhajó, nem azér "pusztítják" el fasisztoid barátainkat, mert hazudnának nekik bármiben is meg ilyenek. Szvsz. (najó én sf klubokban nevelkedtem, de próbálj meg a dolgok mögé nézni és lásd. az összefüggéseket) -
énsem:( -
én nem unom még :( -
Indy 4
-------------------------
3/10
NÉMI SPOILER!!!!!!!!!!!!!!
Agyam eldobom.
A film sztorija és végkifejlete:
Ha az utolsó elveszett alien kristályból lévő koponyáját visszaviszed a csontvázához, hogy végre egyesülhessen a haverjaival, az alienek ezt azzal hálálják meg, hogy azt hazudják, hogy kívánhatsz bármit, megkapod az összes tudást, majd inkább kiégetik a szemed, elemeidre bontanak és összerombolnak mindent a hülye űrhajójukkal mikor elhúznak a picsába...
APÁM, EZEN A SZTORIN ÜLTEK X ÉVET?????????????????
Mellesleg, mi a tökömnek kell az ilyen kalandfilmek végén MINDIG összedőlnie mindennek? Nem unják még????? -
Prof William #41768 nem láttam filmet de szerintem is... A mostanában elharapódzó "kamerarángatás" nevű speciális effekt nagyon idegesít... Miért nem bírnak szép kitartott akció/csatajeleneteket készíteni?
Jah tudom így olcsóbb... -
ma az M1-n 23.20
Az íj
[Hwal]
A plátói szerelem szimbolikus megfilmesítése.
-
egyébként nem osztóm a cikkíró véleményét, ez a film kritikán aluli...az egyik legidegesitobb volt hogy ugy akart nagyon faszak akcio hatást elérni hogy ide oda rángatták a kamerát, de nagyon veszettül, ezért fingod nem volt ki kivel ütközik, mi robban, merre repül... huh, nagyon egyedi....hogy feszütség is lenne a filmben? egy délutáni monk felügyelő nyomoz is izgalmasabb mint ez volt.... -
te irtad?... -
Botched
Kellemes fekete humorral fűszerezett horrorkodás
Stephen Dorff (Felon) főszereplésével.
-
martindante #41763 Eagle Eye - Sasszem
Enyhe SPOILERek lehetnek benne, de semmi komoly. -
Forgetting Sarah Marshall
nem vagyok odaig a csajos filmekert de egy ket romantikus komedia azert bejon. Foleg azert, mert vannak csajok ( pl felesegem) akik nagyon tudnak orulni egy jo romantikus vigjateknak. -( Meghalalni?:D)
szal azoknak a paroknak akinel a nonemu fel ilyenekre bukik, azoknak kotelezo a film!
ez a hulye angol csavo volt a 2008 as mtv galan a hazigazda.. szal mar tudtam mire szamithatok tole. es komolyan mondom hozta a formajat:D ez a csako kb pont ilyen eloben is, valszeg ezert kapta a szerepet:D
7/10 szamomra de 8/10 a parommal.
Poenok jok voltak, tetszett minden szereplo, bar neha tul sokat lathattunk a foszereplobol:D inkabb neztem volna a recepcios kiscsajt... nyami :D
a fejenallos jelenet hatalmas volt :D:D:D MADERFAKER :D:D:D -
Azért elég durva, hogy 90 perc lett a 160 percből. Ha esetleg dvd-n kijön a vágatlan, akkor gyakorlatilag egy teljesen új filmet kapunk. -
Hell ride
ennyire elcseszett filmet régen láttam... buta szövegelések, érthetetlenül kuszált cselekmény...
amikor a kurva 15 percig pofázik a szakállasnak, hogy keféljenek, és semmi, de semmi nem történik azalatt a filmben, tényleg csak dumál, hogy kúrjanak, ne akkor kapcsoltam ki a picsába...
megint el akartak adni egy fos filmet tarantinoval, meg pár másik nagy névvel.
nem tudom értékelni, legutolsó hasonló kaliberű blőd faszkalapság a Deathproof volt... -
alig spoiler!!!!
azért nem a legrosszabb, de tényleg nem egy ász... depardieu-t tök felesleges volt beletenni azért a 3 mondatért :D a vége meg botrányos... 1x nézősnek jó kis akció pár alaposan elbaszott jelenettel
nálam 5/10 -
martindante #41758 Babylon A.D. - avagy Mathieu Kassovitz kemény szarba vágta a fejszéjét -
elég beteg úgy az egész... -
Feast II
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kisbabás rész már túl durva volt nem? -
hát igen, de Niro. múlt héten pótoltam a Taxi Drivert és hihetetlen, hogy ahhoz képest most hol van :(
minden szerepét csuklóból játsza, pedig ő volt az egyike azoknak, akik elkezdték azt, hogy teljesen átalakulnak a szerep kedvéért.
+/- 15-20 kiló? sima ügy! megtanulni boxolni? sima ügy! elsajátítani valamelyik hangszer kezelését? sima ügy! és még lehetne sorolni
amúgy, ha már Taxi Driver: bizony-bizony ez az a film, ami ma, ebben a formában elveszne! igazából a kamerakezelés az, ami túl semmittelen a fergeteges színászi játékhoz, a rendezéshez, vágáshoz, zenéhez, szóval minden máshoz képest :)
ugyebár a film nem igazán akar mást, mint közel hozni a nézőhöz Travis karakterét. ezt ma már teljesen máshogy csinálják. általában úgy, hogy a kamera egy nézelődő szerepét tölti be! az egyedi mozgással, beállításokkal lehetne igazán elérni, hogy szinte azt érezzük, Travis-szel vagyunk egy szobában és így láthatnánk, érezhetnénk igazán, hogy ő min megy át
ezért, pontosabban ezek hiánya miatt nem kötött le annyira a film, mint ahogy kellett volna. persze az elvárások igen nagyon voltak -
sandor8206 #41754 nekem sajnos nem jön be ez a vonal tőle..... ő egy "bika" legyen a filmjeiben:-D -
pedig de niro volt a legnagyobb arc a filmben :D