106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Montanosz
    hát én úgy hallottam hogy nagy hülyeség, már mint állítólag kitér arra hogy Jézus nem is létezett, meg hogy bankárok, zsidók meg ilyesmi.
    de mondom nem láttam....
  • Tikal #41829
    Zeitgeist
    Ajánlott! :)
  • Montanosz
    Tipp: ma éjszaka Milos Forman filmje az m1-en!
  • Montanosz
    szerintem egy kicsit unalmas volt, nem is bírtam végig nézni
    már ezerszer látott poénok...az előző filmje jobb volt

már egy kicsit magasabb a nevetés küszöböm (de worst week-en vagy black books-on oldalfájásig röhögöm magam, már ha angol humort várunk)
  • xxxpaulxxx
    Mr Bean nyaral...

Iszonyat nagy film:D Ennél szerencsétlenebb ember egyszerűen nem létezik... másfél óra szerencsétlenség vááááá:D Amikor már kezdtem összekaparni magam a röhögésből jött a következő jelenet amin megint fetrengtem:D...
    Összességében 7/10 a film, ajánlom minden beanesnek:)
  • m0tTh0w
    Látom megragadtad a lényeget.
  • Blasta
    Na igen.
  • sweech
    7/10 = kurvajó film
  • m0tTh0w
    Indy 4
    7/10

Némi !SPOILER!
    Nem volt vmi jó film. Egyszer meg lehet nézni.
    Azoknak, akik fanyalognak a film végén (én hánytam tőle ) gondoljanak bele mivel végződött a másik 3 film. Valakinek mindig lerohadt a pofája. Spilbergék most beújítottak kicsit
  • Montanosz
    hát nem nagyon van miről írni mivel Milo elviszi a hátán az egészet.
    persze jó értelemben....bár már látnám nevetni))))

kiszámítható cselekedetek és történés.
    ebben a tekintetben még a REC és a WAZ is jobb.
    kicsit zavaró ahogy a föszereplőt egyből magával sodorják az események és szónélkül -morál, erkölcs, etika - oda vesz!
    Nem akarom lehúzni, mert csak az lenne, ezért tényleg nem írok többet.

• tommyg
    Death Race

Nemrossz, nemrossz, de semmiképpen nem moziban nézős, esti filmnek pont jó. :)

10/7
  • tommyg
    tényleg nagyon kevés :S

• sadvagabond
    get smart

jókat nevettem,vígjátéknak
    7/10
    amúgy mostanában tényleg nagyon kevés a vigyorgós film,vagy csak én mulasztom el őket?
  • Sephi
    Felon -

Semmi extra! Egy jo kis bortonos muvi jo szineszekkel!
  • fifi
    fantasztikus lesz, már előre látom...
  • CSOCSO
    hurra.. es hogy tetszett? mert mast se irsz csak azt hogy mirol szol a film.. nahde mit gondolsz rola?
  • Blasta
    Magad csináltad magadnak, akkor most viseld szépen a kereszted.
  • piamania
    Utoljára Az Elítélt (The Felon) című filmet láttam.Nekem tetszett.Ajánlom mindenkinek,akit érdekelnek a börtönös filmek.
  • Montanosz
    Pathology

már csak a Hősökben sztárrá vált Milo Ventimiglia miatt is.
    Bár én már a gilmoreban is megkedveltem ahol durcás, művészlelkű, elvadult kölyköt játszik, aki az idő múlásával megtalálja a helyét.

A történet egy fiatal gyakornokról szól, aki patológiát tanul a Philadelphia University Hospitalnél, és egy olyan munkatársakból álló csoporttal talákozik akik egy halálos játékot játszanak: megpróbálják elkövetni a tökéletes gyilkosságot, úgy, hogy senkinek se sikerülhessen kideríteni a halál okát....

• Montanosz
    ja,..bár az lenne..
  • Prince23
    Már mint a filmekről bár az lenne...
  • Montanosz
    bár az lenne)))
  • Prince23
    látom megy a téma
  • SötétBarom
    Én is, Prince23 garantálja a cikkek színvonalát!
  • sweech
    ajánlom Prince23-at, neki egész jók az írásai
  • tommyg
    zsííír
  • Teaseroldal
    Sziasztok,
    Nemrég indult filmes hírportál szerkesztéhez keresek különböző kategóriákban rovatszerkesztőket. Hhogy elkerüljük hogy megint kapjak egy valag büntetőpontot reklámért privátban írjatok nekem: [email protected]
    Kösz
  • Blasta
    Nagyon fasza lesz!!!44444444444444
  • bcrics
    jah vicces:D
  • Tikal #41801
    viccelsz? mi úgy kiröhögtük mikor megláttuk hogy menet közben leakasztanak egy pótkocsit :DDD
  • bcrics
    halálos iramban uj mozi!!!az első rész szereplőivel..nem tudom uj hír e de tennap moziban nyomtak 1 trailert belőle...egész fasza kis darabnak néz ki
  • bcrics
    + sean penn
  • Jano
    Rich Franklin, loál. :D
  • Blasta
    DVD ripben már tölthető!!!! :)
  • luckyboi
    Shortbus

Sikerült megnézni egyhuzamban.... Nem tudom azt elképzelni, hogy ennél kevésbé őszinte képsorok nélkül nem-e lehetett volna drámaibb, több mondanivalójú , őszintébb filmet rendezni. Mindezek ellenére jó rendező jó filmje volt ez, bár a Priscilla a sivatag királynője jobban tetszett ebben a "műfajban", bár rég láttam ( M1 rlz)

10/7
  • Montanosz
    hát ja))))
    hangulatában is!
    csak azért bátorkodtam megnéztem őket mert kint sütött a nap, csiripeltek a madarak, lágy őszi szellő lengedezett,és némi idő után el múlt az öngyilkos gondolatom.
    egyik film sem tejszínhabos mandulasütemény kakóval)))
  • Prince23
    Olyan mintha az m1 filmajánló narrátorát hallanám :))))
  • Montanosz
    Far north

Két nő magányosan él a tundrán.
    Egy férfi érkezik hozzájuk aki szerelmes lesz egyikükbe,
    a másik nő bosszút forral......
    Szerelem, gyűlőlet és halál.
    Sean Bean szereplésével.

Sister my sister

A fiatal Christine tökéletes cseléd Madame Danzard viktoriánusan szigorú és rideg háztartásában. Az asszony pokollá teszi a saját lánya életét is, felforr köröttük a levegő a visszafojtott indulattól. Amikor Christine húga is beáll a háztartásba, a látszólagos egyensúly azonnal felborul. Négy nő él együtt bezárva a házban, ahol immár pattanásig feszült a légkör. A két végtelenül kiszolgáltatott testvér egymás simogató közelségében keres megnyugvást.

• Blasta
    Ironizáltam csupán :)
  • Csak77
    A 110 kivágott perc természetesen nonszensz.