106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
hát én úgy hallottam hogy nagy hülyeség, már mint állítólag kitér arra hogy Jézus nem is létezett, meg hogy bankárok, zsidók meg ilyesmi.
de mondom nem láttam.... -
Zeitgeist
Ajánlott! :) -
Tipp: ma éjszaka Milos Forman filmje az m1-en! -
szerintem egy kicsit unalmas volt, nem is bírtam végig nézni
már ezerszer látott poénok...az előző filmje jobb volt
már egy kicsit magasabb a nevetés küszöböm (de worst week-en vagy black books-on oldalfájásig röhögöm magam, már ha angol humort várunk) -
xxxpaulxxx #41826 Mr Bean nyaral...
Iszonyat nagy film:D Ennél szerencsétlenebb ember egyszerűen nem létezik... másfél óra szerencsétlenség vááááá:D Amikor már kezdtem összekaparni magam a röhögésből jött a következő jelenet amin megint fetrengtem:D...
Összességében 7/10 a film, ajánlom minden beanesnek:) -
Látom megragadtad a lényeget.
-
Na igen. -
7/10 = kurvajó film -
Indy 4
7/10
Némi !SPOILER!
Nem volt vmi jó film. Egyszer meg lehet nézni.
Azoknak, akik fanyalognak a film végén (én hánytam tőle
) gondoljanak bele mivel végződött a másik 3 film. Valakinek mindig lerohadt a pofája. Spilbergék most beújítottak kicsit
-
hát nem nagyon van miről írni mivel Milo elviszi a hátán az egészet.
persze jó értelemben....bár már látnám nevetni))))
kiszámítható cselekedetek és történés.
ebben a tekintetben még a REC és a WAZ is jobb.
kicsit zavaró ahogy a föszereplőt egyből magával sodorják az események és szónélkül -morál, erkölcs, etika - oda vesz!
Nem akarom lehúzni, mert csak az lenne, ezért tényleg nem írok többet.
-
Death Race
Nemrossz, nemrossz, de semmiképpen nem moziban nézős, esti filmnek pont jó. :)
10/7 -
tényleg nagyon kevés :S
-
get smart
jókat nevettem,vígjátéknak
7/10
amúgy mostanában tényleg nagyon kevés a vigyorgós film,vagy csak én mulasztom el őket? -
Felon -
Semmi extra! Egy jo kis bortonos muvi jo szineszekkel! -
fantasztikus lesz, már előre látom... -
hurra.. es hogy tetszett? mert mast se irsz csak azt hogy mirol szol a film.. nahde mit gondolsz rola? -
Magad csináltad magadnak, akkor most viseld szépen a kereszted.
-
piamania #41813 Utoljára Az Elítélt (The Felon) című filmet láttam.Nekem tetszett.Ajánlom mindenkinek,akit érdekelnek a börtönös filmek. -
Pathology
már csak a Hősökben sztárrá vált Milo Ventimiglia miatt is.
Bár én már a gilmoreban is megkedveltem ahol durcás, művészlelkű, elvadult kölyköt játszik, aki az idő múlásával megtalálja a helyét.
A történet egy fiatal gyakornokról szól, aki patológiát tanul a Philadelphia University Hospitalnél, és egy olyan munkatársakból álló csoporttal talákozik akik egy halálos játékot játszanak: megpróbálják elkövetni a tökéletes gyilkosságot, úgy, hogy senkinek se sikerülhessen kideríteni a halál okát....
-
ja,..bár az lenne.. -
Már mint a filmekről bár az lenne... -
bár az lenne))) -
látom megy a téma -
Én is, Prince23 garantálja a cikkek színvonalát! -
ajánlom Prince23-at, neki egész jók az írásai
-
zsííír -
Teaseroldal #41804 Sziasztok,
Nemrég indult filmes hírportál szerkesztéhez keresek különböző kategóriákban rovatszerkesztőket. Hhogy elkerüljük hogy megint kapjak egy valag büntetőpontot reklámért privátban írjatok nekem: [email protected]
Kösz -
Nagyon fasza lesz!!!44444444444444 -
bcrics #41802 jah vicces:D -
viccelsz? mi úgy kiröhögtük mikor megláttuk hogy menet közben leakasztanak egy pótkocsit :DDD -
bcrics #41800 halálos iramban uj mozi!!!az első rész szereplőivel..nem tudom uj hír e de tennap moziban nyomtak 1 trailert belőle...egész fasza kis darabnak néz ki -
bcrics #41799 + sean penn -
Rich Franklin, loál. :D -
DVD ripben már tölthető!!!! :) -
luckyboi #41796 Shortbus
Sikerült megnézni egyhuzamban.... Nem tudom azt elképzelni, hogy ennél kevésbé őszinte képsorok nélkül nem-e lehetett volna drámaibb, több mondanivalójú , őszintébb filmet rendezni. Mindezek ellenére jó rendező jó filmje volt ez, bár a Priscilla a sivatag királynője jobban tetszett ebben a "műfajban", bár rég láttam ( M1 rlz)
10/7 -
hát ja))))
hangulatában is!
csak azért bátorkodtam megnéztem őket mert kint sütött a nap, csiripeltek a madarak, lágy őszi szellő lengedezett,és némi idő után el múlt az öngyilkos gondolatom.
egyik film sem tejszínhabos mandulasütemény kakóval))) -
Olyan mintha az m1 filmajánló narrátorát hallanám :)))) -
Far north
Két nő magányosan él a tundrán.
Egy férfi érkezik hozzájuk aki szerelmes lesz egyikükbe,
a másik nő bosszút forral......
Szerelem, gyűlőlet és halál.
Sean Bean szereplésével.
Sister my sister
A fiatal Christine tökéletes cseléd Madame Danzard viktoriánusan szigorú és rideg háztartásában. Az asszony pokollá teszi a saját lánya életét is, felforr köröttük a levegő a visszafojtott indulattól. Amikor Christine húga is beáll a háztartásba, a látszólagos egyensúly azonnal felborul. Négy nő él együtt bezárva a házban, ahol immár pattanásig feszült a légkör. A két végtelenül kiszolgáltatott testvér egymás simogató közelségében keres megnyugvást.
-
Ironizáltam csupán :) -
Csak77 #41791 A 110 kivágott perc természetesen nonszensz.