106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Jaj, imádom ezeket a filmeket XD -
Jason and argonauts
Az argonauták történetének feldolgozása
valamikor a 70-es évek elejéről.
Családi film, vasárnapi kellemes időtöltés...
-
A Man Apart - Túl mindenen
Vin Diesel egyik legjobb filmje. Sean Vetter kábítószerosztagos zsaru és csapata elkapja azt az embert, akit nem kellene, így veszélybe kerülnek a családok. Konkrétan Vetter és felesége, utóbbi nem is éli túl a támadást, a következményeket nem nehéz megjósolni.
Kicsit a nemrég nézett Tolmácsra emlékeztet a film annyiban, hogy a létező összes klisé felhasználásával próbáltak valamit kihozni a zsarufilm és a bosszúfilm átfedésében. A végeredményre nem szeretném a felemás szót használni, mert egyrészt degradáló, másrész ez egy jó film. Néhány eleme viszont nem. Ilyen a kiszámíthatóság, ami bár egyenesen következik a klisékből, mégis okozhatna több meglepetést! Továbbá jótékony hatással van az ilyen filmekre, ha a hangulat érdekében próbálnak egységesek maradni és nem akarnak vidám vagy mulatságos elemeket belecsempészni egy amúgy kimondottan kemény filmbe. Apróságok ezek, de azért kinövik magukat, ha amúgy minden más stimmel!
Viszont még így is bőven van néhány annyira feszült és emlékezetes jelenet, amire így jónéhány év múltán is emlékeztem ebből az amúgy teljesen tv-kategóriás moziból!
Külön kiemelném azt a néhány percet, amikor az egyik rosszarcú elbüszkélkedik a beépített Dieselnek, hogy ők voltak, akik megölték a feleségét...
Masszív 7/10 -
[szintén meghajol]
- állítólag úgyis rokonok vagyunk a japcsikkal..székelykapu/sintoszentély megilyenek...
-
Arigato, Monta san /meghajol -
Alukip a im gem za! -
HADZSIMÉ!!!! -
szeretem az ázsiai filmeket de amennyire vártam a film változatot,kissé csalódtam...
persze lehet csak azért mert hozzá szoktattak a színes látványos csili-vilihez, bámulatos színorgiákhoz, kamerába fröcskölős véres jelenetekhez
az ázsiai rendezők.
szóval valami látványosabbat vártam.... -
eredetileg? egy manga (képregény)
aztán készült belőle anime, meg film is -
mi az a death note? :) -
Man megnézem :D Teccet :) -
Akkor nézd már meg végre az animét(legalább egy 5 részt),lehet tetszeni fog -
Hat azert az elejen van ra utalas... de valoban mas.
Nekem teccet :D -
hát nem sokat vesztettél.... -
Azt sem tudtam, hogy van death note c. film
-
a tremors 1 anno jo volt mikor voltam mittom en.. 14 eves de mostmat akarmelyik reszet megnezem akkor ugy vagyok vele hogy ez egy vicc... foleg a harmadik meg a negyedik -
Csak semmi köze az 1-2-höz L-en kívül, nem is érdemel sok szót -
Ismeroseim 80% nem tudta, hogy a Death Note cimu filmnek, van egy harmadik ressze is.
Kiv vagyok itt hanyan nem tudtak. -
a tremors filmek nekem bejöttek, már ha horror-vígjátéknak tekinthetők -
AvP2
nagyon gyenge, nem tudom minek kellett átmenni tini horrorba, felüdülés volt mikor meghalt a picsa...remélem nem folytatják... -
szvsz a legtobb horror-vigjatek szanalom.... -
a "film" egyik csúcs jelenete (ezt vagy 20szor visszapörgettem annyira rámjött a röhögögörcs):
-
Teeth - avagy harap a pina :D
Kész! :D Ilyen szánalmas filmet és "színészi" "alakítást" már nagyon nagyon nagyon rég láttam. A legtöbb részét csak áttekertem, de olyant röhögtem ezen az egészen.. jól esett :D maga a film értékelhetetlen, oly mélyen a béka segge alatt van. :D -
ne akarj már flémelni
-
Jaj... fontos ez most? -
"már mint állítólag kitér arra hogy Jézus nem is létezett"miért,te honnan tudod,hogy létezett? -
meg nem de kivancsi vagyok ra. -
Batmant pótoltad már?
véleményed róla? -
Iron Man
Tetszett a film de nem teljesen erre szamitottam.
szvsz nagyobb volt a fustje mint a langja. a legutobbi hulk film jobb volt -
Épp most néztem meg, de csak a társaság miatt. Végig szenvedtem a filmet, egy poénon nem tudtam röhögni. -
Kegyenc fegyenc (Big Stan) 6/10
Egész tűrhető film lett volna ha nem lettek volna benne ezek a táncikálós,buzis jelenetek.Rob Schneider amikor komolyra vette a figurát egész elviselhető volt.Rosszabbra számítottam.
David Carradine hatalmas volt
-
jah nem kicsit oltják Spielbergéket :)
amúgy teljesen jogosan... -
jó, majd megnézem és kitárgyaljuk.
bár mondom tartok tőle hogy kutyulás...
stargatelost: a filmről beszélünk, és keresztény témát is érint
-
FIGYELEM!
AKI LATTA AZ INDIANA JONES UJ RESZET AZ NEZZE MEG A SOUTH PARK 12-ES EVAD 8-ADIK RESZET.
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL -
Csak77 #41838 The Midnight Meat Train
Juj, nagyon brutális kaszabolos horror, volt pár nagyon durva rész benne. Remek kis film, aki szereti az ilyesmit. :) Vinnie Jones for president! -
először is te nem vagy mindenki, másodszor nem csak arrol beszélünk, harmadszor, tényleg abbahagyjuk mert ez nem az a topic... -
hát erről beszélek, ez nem bizonyiték :) a film pont azt mutatja be hogy minden korban volt egy Jézus, minden korban hasonlo elemekkel tarkitott élete volt, feltámadt,csodákat tett, elárulták, stb.... hogy a romai birodalom mit állított nos azt sem venném szent írásnak, tudod vannak akik rakéta kilövéseket hamisitanak fotokon, és teszik ezt ma, vajon mennyire megbizhatoak azok a források amik 2000éve születtek, amikor még csak irásos dokumentumok voltak :)
ha megnézed a filmet, talán majd másképp látod, de addig ne mond hogy butaság.... -
na ezt sztem most fejezzétek be, sztem itt senki nem kíváncsi a keresztény blabla-ra.... -
na igen...
csak arra gondoltam
Jézusról filmet készít egy nem keresztény
bankárvilágról egy nem közgazdász
9/11-ről aki nem olvasta a korán gyilkolásra felszólító verseit..
bízonyíték?
Jézus műkődéséről írt a hivatalos római újság amit szétküldenek
a birodalom minden provinciájába.
vagy példa ott van lázár akit feltámasztott. ő nem halt meg egyből aztán megint amikor Jézust keresztre feszítették.
még bíróságra is kellett mennie mert az örökösök beperelték. tanúkkal kellett bízonyítania hogy igen már hullaszaga volt meg ilyesmi...és ez komoly bár vicces, nem rég olvastam róla egy ókeresztény írásokkal foglalkozó könyvben)))
-
nem több benne a féligazság mint abban amit most hiszel, ugyanis te sem tudod mindent elsöprő bizonyitékokkal alátámasztani azt amiben hiszel, pl Jézus :)