106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
jajj mit tettem... miattam virágzik a digitális mafia... megyek felkötöm magam :P -
My Little Eye
Már korábban is láttam, akkor is tetszett (2002-ben még jobb lehetett mert akkor még nem volt annyira kivesézve ez a "valóságshow" téma).
Átlagos valóságshow-s sztorinak indul (bár az atmoszféra sejtetni engedi hogy itt nem egy sima dologról lesz szó), de a végére thrillerbe vált át.
Nem "hálivúdi" befejezéssel ér véget (sőt!), szóval aki depresszióra hajlamos az ne nézze meg :)
7/10 -
Már veszítettél. Előnyhöz juttattál bűnözőket.
Pl. e107-ben 10 perc alatt összeütsz egy odalt egy free szerveren regivel, mindennel, majd kamu infókat felhánysz, kicsit bereklámozod az oldalt (ingyé), meg regized magad pl. a gúglihoz egy kis pízkeresetért/click. Reklámért is kaphatnak pénzt, hiszen van forgalmuk máris. Ennyi kb. és dől a pénz a hülyék miatt. A spam mail-címed nekik pont olyan jó árucikk, mint a "valós", ugyanúgy el tudják adni a címlistákat jó pénzért. Nem beszéllve a plusz spamforgalomról, amivel most már miattad is terhelni fogják a világhálót, meg a szolgáltatódat (ez is kemény pénzeket emészt fel, amit végsősoron a júzerekkel, azaz VELÜNK fizettetnek meg).
Ébresztő! A világ bonyolultabb, mint hiszitek... -
azért annyira hülye én sem vagyok, kamu név, a spam mail címemet adtam meg
szóval 'nem veszíthetek' semmit :) -
Gratulálok. Még kb. másfélezer hasonló kamuoldal van, ahol regizhetsz kedvedre úgy, hogy még SEMMIT sem kínálnak (nem is igen fognak). Végülis csak adatokat gyűjtenek és minden oldlaletöltéssel pénzt is keresnek. Asszem én is beszállnék ebbe a biznicbe, HA LENNE HOZZÁ POFÁM.
(nálunk is beporóbálkozott anno egy kecseg, hogy rakjuk a szerverükre az odalunkat, mer az milyen jó, ja reklámokat nyomtak volna be, mi pedig pízt kaptunk volna érte...ja nem is, ŐK kaptak volna érte pénzt. Maradtunk is nonprofit, áldom a nevemet azóta is. Lám, van aki NULLA/ZÉRÓ munkával is pénzt tud csinálni, mert olyan az orra...) -
Profi :) -
viszont most nemtom mi az oldal címe :D
mert nem raktam bookmarkba, history -m sincs, az aktiváló mailt is kitöröltem, és a hsz is eltűnt ugye... gg :D:D:D -
én megnéztem az oldalt, azt állítja h ingyenesen lehet majd letölteni filmeket, 1 hónapos free-reg van
regisztráltam is, sosetudni alapon, de még az egész üres -
Én is reklámoztam/reklámozom a saját oldalam a fotós közösségnek, mert közcélú és nem kerül pénzbe, érdekli is őket, ergo senkinek sem ártok vele.
Ha az az oldal szintén NEKÜNK jelentett jót, nemtom miért kell törölni, pláne bannolni az arcot, de ha én fogom fel rosszul akkor elnézést :) -
en sem neztem meg... reklam-spam szaga volt az egesznek. -
Mi okból?
Nem néztem meg az oldalt, így lehet, hogy csak tudatlan vagyok, de nekem úgy tűnt, hogy ingyenesen tölthető filmekkel foglalkzoó oldalt ajánlott.
Vagy sem? -
waltridot bannoltatnam... ki van meg velem? -
tamáskodom -
Crank
Végi pörgős akciófilm. Könnyed esti szórakozásnak jó.
6,5/10 -
jaja, csak fegyvertelen rohangálokat kellett volna löni géppuska fészekből, de itt még az se sok volt, kurvára elővigyézatosak voltak azzal hogy vagy négy mesterlovész volt a tetőkon.... a fontosabb részeken meg sehol senki... fater meg hátso bejáraton besétál a civilekhez, na vicc -
Jaja, nekem is erőltetettnek tűnt. Bár a ktsgvetése jóval nagyobb volt mint az elsőé (abban ugye csak rohangáló emberek voltak a zombik és az akcójelenetek túlságosan klipszerűek voltak és sok vágással operáltak), valahogy mégsem csípte meg az első rész hangulatát.
Ha vmit nem bírok a zombifilmekben az a katonák tehetetlensége a zombikkal szemben (ok-ok, hogy létszámbeli fölény, meg véges lőszer, de akkor is nevetséges ahogy egy harapdáló nyomi ledarálja a gépfegyveres "prő"-t :D). -
28 héttel később
első rész sokkal jobb volt, ezt szerintem elrontották sok apró hibával...persze sok a rohanás meg a hentelés, de nincs olyan feeling mint az első részben...a katonák meg nagyon bénák voltak, jobban ki kellett volna dolgozni a virus elszabadulását... -
thx :) -
Rotoscoping -
Én nem hiszem, hogy minden képkockát egyesével buzerálták volna át.
Cell shading a tech neve ha jól tudom, de ebben csak 50%-ig vagyok biztos :) -
a kamera által homályosan c. filmet néztem újra, hamár kijött hd-ben :)
9/10, csak ajánlani tudom, sztem zseniális, sajna a könyvet nem olvastam...
ezt a tekknológiát h hívják amivel csinálták? gondolom leforgatták simán, aztán egyenként minden képkockát átbuzergáltak? -
Jók a szövegek az ajánlásokban. Nézd meg most, mielőtt egy hálivúdi rímék bemocskolná, meg ilyenek. Kewl! -
Adulthood
Méltó folyatása az első résznek
10/10 -
Let the right one in (2008)
Akik nem látogatják a szanalmas.hu-t azoknak(ugyanis oda volt bepostolva)..Vámpíros film de ehhez hasonlót még nemláttatok...
Egy vámpír kislány és egy kisfiú barátságáról szól. Nagyon egyedi, komor hangulattal...a végét nemtudom eldönteni, hogy tragikus vagy happyend...durva film na..
fekvés. -
Prof William #42852 Ja. Az első rész még nem is volt rossz szerintem. De másodiktól már kb csak arról szól hogy van pár csávó/csaj aki üvöltve kiszenved mindenféle szadista csapdában. Még ok volt az elején ez a "nem becsülöd az életedet duma" de azán már csak tényleg arra mentek rá hogy minnél gyomorforgatóbban haljanak meg az emberek...
SAW helyett akár VÉRES KIVÉGZŐ SHOW 4 -is lehetne a címe... -
Elefánt
Nagyon jó művészfilm igaz történet alapján. Nagyon durva, és nagyon jól meg van csinálva.
7,5/10 -
Eden Lake
Érdekes film volt, régen fordult már velem olyan elő ,hogy ennyire együtt éreztem egy filmbéli szereplővel, volt pár rész ahol szabályosan örültem annak amit a nő csinált, pedig amúgy nem tartom helyesnek a dolgok erőszakos módon történő megoldását és a bosszút sem, de valahogy olyan hitelesen és feszültre csinálták meg a filmet, hogy teljesen meg tudtam érteni a főszereplő tetteit. Az persze szomorú, hogy sajnos a világ egyre inkább ilyen mint amit a filmben mutatnak.
9/10 -
beteg világban élünk kéremszépem :D -
Hát van fasza metálzene, ahogy van fasza trancsírozós film is :)
Saw nem az -
fasza. ,|,,| -
A metálzenéről mi a véleményetek?
-
Szívemből szóltál
Undorító, öncélú, és a kurva nép meg kajálja...
Agybetegek -
a halálmódoktól jó
éééértem
-
sztem pont ezektől a különleges halálmódoktól jó :D -
Lol ebből már 5 rész van? Biztos bennem van a hiba, de undorítónak tartom ezt a sorozatot. Az első részt láttam. Beteg. Van egy sajátos hangulata, ez tény. De az indokolatlan, gusztustalan, hatásvadász jeleneteket utálom. És az egész film ezekre épít. Marha izgalmas... van a másik emberke gyomrában egy kulcs ami leszedi a fejedről a cuccot, ami egyébként összeroppantaná azt. Ok, hát akkor felvágja a másik ember gyomrát, sírva kotorászik a belei között, hogy hol van a kulcs, és utsó-utsó pillanatban leszedi a cuccot. Filmtörténeti pillanatok. És van aki még ezt élvezi is...mármint nézni. omg. -
megvan mindegyik HD-ben, majd hétvégén maratont rendezek... de úgy emléxem a 3 is jó volt még, a 4 már nem tetszett annyira. 5-öt meg se nézem sztem -
Saw 1 es talan 2 -es volt az aminek jo volt a csavar a vegen... de a 2-nel mar lehetett sejteni...
Hiaba, az elso volt az amely utot! -
Saw V.
Kétségtelenül a leggyengébben sikerült rész. Hol vannak a megszokott videóklipes kameramozgatások? Hol van az átgondolt, jól felépített sztori? Hol van a film végi csavar? Legalábbis a befejezéset nem tudom minek szánták, de csak egy gyengeelméjű nem jön rá, hogy az lesz a vége, ami.
4/10 -
Inkább a Boltra fogok pénzt kiadni mint erre... -
Hallgatom a rádióban ennek az új Ridley Scott filmnek a reklámját, és én szégyellem magam:
"Mindenki kügynök vagy terrorista. VAGY MINDKETTŐ!!!"
Meg van valami "csak ha mi robbantunk először" mondat is, az is röhej.
A legjobb meg a "Már azt sem tudom ki vagyok" MÉGSOHAAZÉLETBE NEM HALLOTT mondat. Eredeti mondhatom.
Remélem a forgalmazó nem csodálkozik, hogy nem tódul a nép be rá...