106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • desigo
    Öreg testtel,belül még fiatalon több butaságot,esetlenséget elnézegettem volna
  • Riddick21
    Humor? :O
  • desigo
    The Curious Case of Benjamin Button 9/10

Lehetett volna benne egy kis humor.
    Gyorsan eltelt az a közel 3 óra...
  • XxTyl3rxX
    Appaloosa
    hát nekem uncsi volt, nem volt meg az az igazi western fílingje!
    remélem a rajongókat nem sértem meg...
    bár Viggo Mortensen nagyot játszott benne!
    de nálam csak 6/10
  • Montanosz
    ugyan már, mindegy,...úgyse néz senki szinkronosan filmeket.

• XxTyl3rxX
    A Volt engem is idegesített, de az hagyján, a Rhino nevű hörcsögöt T-Rexre fordították???? miéééééért?????
  • ba32107
    Erőszakik :D Hogy azt ki találta ki......mintha egy vígjáték lenne...
  • desigo
    De ez egyben a kutyának a neve...
    lett volna villám
  • ProGabe #43667
    talán mert a Bolt, mint magyar szó nem igazán azt fejezi ki, amit az amcsik akartak a címadással. a Volt szerintem teljesen jó

hol van ez egy Tesó-tusához (Step-brothers), vagy egy Erőszakikhoz (In Bruge) képest :)
  • desigo
    a nagyokosok magyarosították a címét Volt-ra
  • XxTyl3rxX
    Bolt
    Sztem aranyos rajzfilm, délutáni kikapcsolódásnak nagyon jó! A történettel sincs semmi gond, és még vicces is! Van benne egy hörcsög, hát az beszarás :D
    nálam 7-8/10 :)
  • Sephi
    De te most miért is véded? Esetleg ismerősöd?
  • green6k
    Örülj neki, legalább tudsz kivel piszkálodni unalmadban még így vasárnap délután is.
  • Sephi
    Mar elnézést de ki nem szarja le ha el lett fogadva? Ez nem az a topik. Mar alapból pofán kellene vágni azt az idiótát, hogy itt kérdezi ki a népet a szombat délutáni quiz tesztjéről, miközben ide linkeli a fel internetet.

De itt az is hibás aki válaszol is neki.
  • green6k
    És ellett fogadva kedves igen nagyarcú barátom?
  • XxTyl3rxX
    én még csak most fogom ezt megnézni, de sztem a tavalyi év legjobb western filmje a Börtönvonat Yumába!!! óriásit alakít benne Russell Crowe és Christian Bale!
  • Sephi
    Szerintem kb 11x le lett írva, hogy mi a hatos... de na... retardáltnak lenni sem nehéz.
  • SASboy
    The Visitor

Egy blogon olvastam róla kritikát és megjött a kedvem hozzá. Nem gondoltam, hogy ennyire be fog jönni. Egy magányos, mogorva tanárról szól a film, akinek NY-ba kell menni egy konferenciára és ott megváltozik az élete. Hihetetlen jól játszotta a szerepét Richard Jenkins, de a többi színésszel sem volt gond. Zene is el van találva. Nem is szaporítom tovább a szót. Ezt látni kell. 10/10
  • green6k
    6: Madagascar egy, vagy kettő szerintem, mert abban is vannak valami pingvinek
  • green6k
    Max Payne 6/10
    Nekem elég gyengére sikeredett a sztori.A lövöldözős jelenetek elég sablonossak.Semmilyen nyomot nem hagyott bennem a film.
  • pzoli00
    Appaloosa (9/10) - nagyon ütős kis western, óriási színészi alakításokkal. Kár, hogy minden évben csak 1 ilyen jó western készül.
  • Riddick21
    Értem amúgy, hogy mit akartál mondani, csak az van, hogy pont az említett korrajz kedvéért "dobtak ki" egy jó fél óra drámát és személyiségrajzot, legalábbis nekem úgy tűnik és szerintem jó csere volt! Így a megmaradtakba kellett beleadniuk apait-anyait, és mivel Te is dobtál rá egy 9-est, meg úgy általában mindenkinél tökéletes, valszeg sikerült.
  • fifi
  • Riddick21
    Nem kell mindig túlmagyarázni mindent... Combo és a csaj viszonya ki volt fejtve, hiszen a végkifejlet balhéja is ennek egyenes következménye, csak nem rágják a szánkba. A záróképsort is sokan félreértelmezik, ez a film nem az eszmékről alkot véleményt, hiszen ha így tenné, akkor a legerősebb jelenete (Combo beszéde a skineknek az országban uralkodó állapotokról) szöges ellentétben állna a befejező képsor zászlódobásával. Itt a kapcsolatokon van a hangsúly, azt pedig jóval több apró mozzanat érzékelteti, mint bármilyen hasonló filmben, plusz ad egy totál egyedi megközelítésű, hajszálpontos korrajzot is.
  • fifi
    This is England

Jó volt...Bár kiszámítható a történet, nagyon súlyos. Érdekes volt látni, ahogy szétválik a társaság, ahogy történt ez anno valójában is. Idősebbeknek biztos itthon is ismerős Margaret T. arca, a háborús képek, vagy ezek a hózentróglis skinek, a zenék, stb...
    Általában komoly filmek gyermek szereplői idegesítenek, de ez kiscsávó nagyon hozta a tutit, tetszett amit csinált...

9/10
    lehetett volna 10 is, ha kicsit hosszabb az egész, vagy ha a végkifejlet balhét és a következmébyeit, vagy Combo és a meg nem szerezhető csaj őrlődését jobban kifejtették volna.
  • Blasta
    Bazmeg, miez itt, kib*szott kvíz topik?
    Hagyjuk már abba pls

• Blacksheep333
    Slumdog Millionare
    Nekem is nagyon tetszett, bár nem hatott meg annyira, mint pl: a Crash (Ütközések).
    8/10
  • Riddick21
    Slumdog Millionaire
    Zseniális.
    10/10
  • Kojiro
    a 15ös sztem Toldi amúgy...
  • precision
    Let the right one in

Nagyon jó kis film volt. 10et sajnos nem tudok rá adni, és nem tudom megmondani, hogy miért, pedig jó volt. De valami hiányzott. De még így is megvan a 9 pont, érdemes megnézni.
    9/10.
  • solikka
    LOL hát ezért a sok mesés képért meérte visszaolvasnom a mai üziket...
  • zulka94
    akkor a többit senki sem tudja?:P
  • SötétBarom
    Mi a f@sz ez az utolsó 40 üzenet? Ismerd fel a képről a cartoont? GTFO
  • desigo
    Végén kiderül,hogy mindenki meséket nézeget titokban :)
  • zulka94
    köszönöm a pöttöm george-ot jó lett:)
  • FZoleee
    22: Pöttöm George
  • ProGabe #43639
    wtf is this shit?

van filmkvíz topik! meg ezt nem magadtól kéne megfejteni? csalol-e?
  • sandor8206
    6. próbáld meg a Pingu-t :-)
  • Bulykin
    6os már meg lett mondva...
  • zulka94
    na...már csak ezek kellenének:

2.kép
    4.kép
    6.kép
    22.kép