106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Shep
    Ne kezdjük már megint ezt a milyen nyelven láttad témát. (a mondanivaló, történet ugyanaz marad akármilyen nyelven nézed, nem menti meg, hogy a négernek álcázott fehér redneckesen beszél ) Óhéberül egyébként.
  • Sephi
    Nope. Pontosan 260 személy van aki pontozhat. Kb olyan mint a sima IMDB-en a TOP 1000.
  • Sephi
    Szinkronos filmet elvből nem nézek. En nagyon értékelem Ben-t , Jack és Robertet is! (sőt néhol imádom őket) Nem azt mondtam, hogy rosszul szerepeltek, hanem maga a film volt szar :D
  • Sir Quno Jedi
    Te is szavazhatsz a pro-n (aka te is elismert kritikus vagyol ott)?! [beugratós kérdés]
  • Sephi
    1. 4.3 mon van a Pro-n (inkább hiszek azoknak mint a common népnek)

2. Latom meg mindig a régi dolgokkal feszítesz. Ez is annak a jele, hogy mással nem tudsz érvelni. Szanika.

3. Stílus meg mindig elbűvölő. "You kiss your mother with that mouth?"

4. Tetszik a varos mi? Hya, nem csodalom... a tanyán mégis csak unalmasabb.
  • precision
    angolul láttam... :P
    mint minden filmet, ezt is eredeti nyelven néztem
  • precision
    asszem én is hat és felet adtam rá anno mikor megnéztem, szóval akkora nyomot nem nagyott bennem
    arra emlékszem hogy Robert Downey Jr. jó volt, Tom Cruise is, Jack Black meg idegesítően szar volt már megint :)
  • SötétBarom
    Aki értékeli, az leszszives odaírni milyen nyelven látta khtx.
  • Shep
    Én veled vagyok. Haverom mondta, hogy hú apám mekkora film, ezt látnom kell, meg minden. Hát végignézni alig bírtam, kész szenvedés volt, igénytelen alpári poénok, szomorú és tragikus dolgokat próbálnak viccesnek beállítani. Az akció részek jól néztek ki, de ennyi. A tavalyi év legrosszabb nagy költségvetésű filmje volt számomra.
  • Sephi
    :DDDD

ImdbPro-n vannak elismert kritikus pontozások.

Ott a TT 4.3 -mon van. Teljesen egyetértek vele. Az mar nem humor... az mar erőltetett.
  • Sir Quno Jedi
    Na, ha Szefinek is van, akkor nem lehet nagy szám. :DDD
  • precision
    had fogalmazzam át hogy ne tudj feleslegesen belekötni...

milyen az az imdbpro akk, mire jó, miben más mint egy sima reg...stb.
  • Riddick21
    Te tirpák, 7,4-en áll kb. 63 ezer szavat után, biztos megcáfolod ezt is.
    Ebből kb. 24% adott 7nél kevesebb pontszámot.
    De majd ezt is megmagyarázod, mint az angol nyelvű Hulk írásodat, te istenverte nyomorék. Égesd még magad...
  • Sir Quno Jedi
    IMDB -> www.imdb.com
    account -> ezt nem kéne magyarázni
    pro -> professzionális-e!
  • Sir Quno Jedi
    Nanana. Thropic Thunder eredeti angolban, angol felirattal (süketeknek, mert az elég pontos) azér ütött. Csak sajnos ezt bazi nehéz átültetni bármely más nyelvre. El is hiszem, hogy senkinek sem sikerült.
  • precision
    mi az az imdbpro akk?
  • Sephi
    Ja meg mielott más is reagálna elárulom, hogy nekem ImdbPro accom van, szóval akinek van ilyen és nem trial-os, és nem hiszi el annak adok linket.

• SötétBarom
    4.3?? Valamit csúnyán elnéztél..
  • Sephi
    Nem. Akinek van egy kis jó ízlése, annak nem jött be. Nem tudom honnan veszed. Az IMBD-n is a elismertek 4.3 -ra pontoztak.

Honnan veszed, hogy tobb embernek tetszett, mint akinek nem?

Habar nem tudom miért írok neked, mert latom megint kevered itt a szart az alpári beszolasaiddal. Te vagy 10/10 -et adsz egy filmre, vagy elküldesz valakit a francba.

• Sir Quno Jedi
    Ha nem az endcreditset bámulod éppen, akkor ne írj ide! :D
  • Nagydög
    Mekkora turest enged meg az "amiket most lattunk" kifejezes?
  • ba32107
    Nem tűnt fel, hogy nem csak úgy beírtam a filmet, hanem reagáltam valakire, aki most látta?
  • Riddick21
    Segítek, te gyökér:
    "Mellesleg ki a fasz mondta, hogy mostanában néztem meg?"
    TOPIK CÍME: FILMEK, AMIKET MOST LÁTTUNK
  • Riddick21
    Ühüm, hát pont azért jelölték Golden Globe-ra a színészeket, mert akkora rakás szar volt... Maradj már ember, neked nem jött be, szinte mindenki másnak igen és akad egy elég széles réteg, aki zseniálisnak tartja.

És nem azt írtam, hogy dobogós, vagy, hogy hibátlan, de kibaszott jó és eredeti. Most majd írd le, hogy "De nem is!", aztán azzal sokat lökünk itt a színvonalon.
  • ba32107

Te aztán egy értelmes ember vagy hallod....

Mellesleg ki a fasz mondta, hogy mostanában néztem meg? Amikor kijött a cam, akkor leszedtem, és utána többet nem, mert kurvára nem tetszett.....
  • desigo
    Slumdog Millionaire 8/10

Vita è bella, La 10/10
  • Sephi
    Esküszöm nem kötekedni akarod, de ha véleményed szerint is a Tropic Thunder a tavalyi év egyik legjobb filmje akkor neked is van egy szar izélésed.

Annyira szánalmas volt az egész, hogy végig sem bírtam nézni, pedig nagyon birom a színészeket. Háromszor ültem neki de a film háromnegyedénél tovább nem bírtam.

Pfff...
  • Riddick21
    Van itt valami "Év Lúzere" pályázat, amit nem írtatok ki rendesen? :O
    Te gyökér, már ezer éve van belőle DVDRip is, ráadásul a tavalyi év egyik legjobb filmje.
  • Sephi
    Floridában el... do the math.
  • ba32107
    Hát én a tropic thundert valamiért 20 perc után kikapcsoltam, nekem nagyon nem jött be a poénvilága. Persze lehet az is közrejátszott, hogy camos verzió volt....meg kéne nézni újra.
  • Kojiro
    LOL :) A faszom se nézi :)

De ti meg 2 perc alatt válaszoltok a reggel fél hetes replymre, úgyhogy ti meg SG esztéták vagytok :)
  • Kindred Blades
    Na ezért jó az aláírás. K..vára nem olvassa senki. :)
  • Blasta
    Aláírását vágod?
  • Kojiro
    de ezek szerint kedden hajnali 4kor kezdted el nézni :D
    hölgyeim és uraim egy igazi filmesztéta (buzi)

(amugy halkan megjegyzem én meg a slumdogot kezdtem 3kor :D)
  • Kojiro
    TT az 10 pontos ám :)

Amúgy Ben Stillernek a legjobb rendezése még mindig a Kábelbarát :)
  • CSOCSO
    Tropic Thunder

Hat ez beteg volt :D
    parszor felrohogtem hangosan, szvsz kircsi volt ( jobb mint a fingos, tini meg disaster muvik)

Nem hinnem, hogy meglesnem meg1szer de, ez igy nagyon utott. Nekem mindegyik szinesz bejott. Es kudos Ben Stillernek... sok nevesebb rendezo csinalt ennel mar tragyabb filmet

7/10 - okorseg a javabol, de jol esett!
  • Kojiro
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Jaja, és amúgy mellékesen megjegyzem, hogy film elején meg is adja a választ erre, azzal a biciklilopós példával. Hiszen A három testőr kurvahíres az tény, de csak bizonyos kultúrákban.
    A végén a táncolós rész nekem is lejött, hogy miért van benne, bár szerintem nem kizárólag az indiai filmek kigúnyolása miatt. Hasonló mondanivalóját éreztem, mint a Zatoichi végén lévő táncnak. Ugyanis a táncot általában az emberek maguk miatt és/vagy társuk miatt gyakorolják, ez viszont sortánc, amit egy közönségnek adnak elő.

Slumdog Millionaire
    8/10 (erősen 1x nézős)
  • AntiHero
    Slumdog Millionaire

10/10

Mindent leírtak már itt róla:)

A zenéje is nagyon jó.
  • Blasta
    "és a High School Musical az állomáson a film vége után, hát az nálam leverte a biztosítékot!"
    Vazze, ennyire nem vágtad, hogy a tánc a végén egy istentelen nagy kifigurázása az indiai filmeknek???????? Egy poén az egész, nagy restecpa érte Boyle-nak
  • Riddick21
    már csak bemásolom ide, amit HW-n írtam, tessék:
    Egyáltalán nem azért került bele ez a teljesen triviális, bárki számára könnyedén megoldható kérdés, mert más kultúra, stb. Boyle ad egy elég erős mankót, ha eddig nem jöttünk volna rá, hogy ez egy mese, akkor íme, máris egyértelmű! Előző kérdés a tökömtudja milyen hazafutás volt, ezután SEHOGY nem pálya a 3 testőr. Eleve a főszereplő srác egy kitalált karakter, 100% becsület és naív jóság, úgy kilóg az amúgy egész hitelesnek tűnő kor- és helyrajzból, hogy nem is kaphatott volna másik kérdést;) Szerintem.