106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
mi komoly?
a film vagy játék?
filmet vagy 2 éve tervezgetik már -
Frost/Nixon
kicsit tartottam a filmtől, azt hittem, hogy valami lassú, unalmas, túlbonyolított beszélgetést kapunk. esetleg egy újabb rossz iparosmunkát Howardtól (mint a davincsi szart, de itt jó az alapanyag...)
már az első percekben kiderül, erről szó sincs. egy stílusos, jól felépített, feszült, okos filmet hoztak össze. Langella hatalmasat alakít, és Kevin Baconről is kiderül, hogy tud ő színészkedni is :)
8/10
ui: ha valaki egyáltalán nincs tisztában a Watergate botránnyal, akkor a megnézés előtt nézzen utána. de ez azoknak is ajánlott, akik csak az alapokat tudják, mint én, ugyanis ez nem arról szól, bár ez a címből 100%-ig kiderül
ui2: nem is tudtam, hogy Kovi színészkedik :)
(nem összehasonlító kép, mindkettőn a színész van a filmből) -
sandor8206 #44353 ez komoly? -
most hogy a Hunyadi hadaival már játszhatunk, jöhetne már a film is.
remélem magyar oldalon nem lesznek négerek, vagy kecsesen mozgó meleg kreol bőrű fiatal felszolgálók.
( a janicsároknál persze az efféle szolgáltatás kötelező volt az újoncok részéről, de azért remélem ezt kihagyják.)
idáig nagy nulla az infó a filmről(((
Hunyadi: THe Sword of God -
ez a te véleményed? vagy csak linkelgetsz itt mindenféle kritikákat... olyat mindenki tud.... -
martindante #44350 Ausztrália kritika -
valoszinu megjátszott jelenet.. ennyi... -
Nehéz Idők - Harsh Times 7/10
Christian Bale nagyon jó volt benne.Néha idegesítőek voltak a bekattanásai.De egyébként tetszett
Yes Man 8/10
Végre valami vicces Jim Carreytől.Évente legalább egy hasonlót összehozhatna...
Bolt 7/10
Nagyon vártam de a Kungfu Panda vagy a Wall-E sokkal nagyobb hatással volt rám. -
OFF
gőzöm sincs mert én egyből kicsaptam az udvarra és a kertbe végzi dolgát ahol nagy a gaz. meg még kb 3-4 kutya akik a roma szomszédségnak hála átjárnak. így amikorr belelépek nem tudom szétválogatni melyk az én kutyám ürüléke)))
amúgy úgy tudom a retriever az egyetlen kutyafajta amelyben nincs agresszívitás gén. ezért látni a reklámokban hogy édin játszanak a három éves kis szörnyetegekkel akik terrorizálják az óvó nénit
ON -
ekkora egy faszt, nagyképű majom.Csak rá kell nézni és látja az ember,hogy a való életben egy agresszív,lepofozlakhabeszólsz-ember
-
Vazze ez a kép, huhhh tenagyatyég -
Godzilla: Final Wars
2 órás gagyisztikum 2004-ből. Az ember ember elleni küzdelmek jók voltak és látványosak, de a szörnyes részek 30-40 évvel ezelőtti színvonalat képviseltek. színészi alakítás 0 (de tényleg, ilyen AVH színvonal)
4/10 -
OFF
:)
Nekem ez az első kutyám, de vagy ő a hülye, vagy én :DDD Privibe mond már el hogy lett szobatiszta.. :DDD (Ettől eltekintve tényleg egész okoska, még nincs nálam két hónapja, de már jön, ül, fekszik, bemondásra jön kajálni, meg megy az ajtóhoz, ha mondom neki, hogy megyünk spacíren) -
bocs egy kicsit az off-ért
csak szeretnék még egy dologra rámutatni hogy lehetne magyarokról is izgalmas filmeket készíteni.
sztori: 1300-as években magyar istápolyos lovagok is harcoltak Szmirnánál, Kósznál és Halikarnasszosznál
Dózsa vagy Budai Nagy Antal-ról nem is szólva.
-
na, ha már így megy az off :)
hallgassátok meg EZT. Bale kirohanása a T4 forgatásán az vezető operatőrre, mert az véletlenül elsétált Bale előtt (és a másik színész mögött, akinek Bale játszott) a forgatáson. mekkora egy douchebag (egyszerűen erre nincs jó magyar szó) ez az ember :\
ja és ismerkedjetek meg az új T-600-sal:

-
persze
csak a megvalósítása ideegesít, meg akkoriban nem humanizmusról meg empátiáról voltak híresek a harcosok.
valós kedvenc sztorim egy magyar zsoldos I.lajos alatt aki itáliában a szaracénok fogságába esett, később kalóz lett...megint fogságba esett, aztán harcolt a francia, angol seregben...megfordult egyiptomban, kisázsiában, bizáncban, majd harcolt kijevben ahonnan öreg korában hazatért (pontos harcolási sorrendre nem emlékszem) de bejárta az akkoriban ismert világot. na őt kellene filmre vinni! -
Jó, de pl. ibn Fadlan valós személy volt, aki a kalifa megbízásából egészen a finn (akkor még volgai viking, vagyis rusz) területekig is eljutott és leírt egy csomó mindent, miközben nem vágták le a lábujjait és nem lett rabszolga sem. Más tészta, hogy maga a 13. harcos eseményei már persze a fikcióba tartoznak. :)
-
na de akkoriban kiröhögték volna a néger csávót, állatoknak rattották őket)))
amúgy keblemre, nekem labrador retriever van, fehér nem néger)))
még nem volt ilyen okos kutyám
múltkor véletlenül a terítővel kiráztam egy villát, és másnapi etetés után néhány órával ott volt az üres lábasban a villa.
A: most a kutya villával evet?
B: odahozta mert tudta hogy az enyém és keresni fogom?
C: előkészítette hogy később leszúrjon vele?
rejtély)))) -
"Néger, arab, ázsiai, kisgyerek, meg egy golden retriever. :DDDD
(ezek közül nekem is van egy otthon - vajon melyik...)"
"A világban átlagosan minden ötödik ember kínai.
Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai.
Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Chau-Chu.
Szerintem Sanyi az."
Így szerintem az ázsiai. :) -
Az örök szereplők :DDD
Néger, arab, ázsiai, kisgyerek, meg egy golden retriever. :DDDD
(ezek közül nekem is van egy otthon - vajon melyik...)
Ettől a fenenagy politikai korrektségtől hülyét kapok én is.. Bár a robin hoodban a mór arc még okés volt.. Medieval2-ben nekem is jutottak már el mór zsoldosok a brit szigetekre (igaz hogy spanyolként)
-
de legalább a négereket kihagyták meg a muzulmán cimborát
nagyon tud idegesíteni ez az amerikai baromság hogy robin hood legjobb haverja néger, meg hogy arab tesó segít a vikingeknek.
az az igazság hogy mindkét esetben simán kardélre hányták volna ezeket a karaktereket a valóságban, vagy legfeljebb láncon tartott rabszolgák lettek volna lábujak nélkül hogy meg ne szökhessenek -
"ekem ez az "Outlander" kicsit olyan volt, mintha Riddick-et berakták volna (Banderas helyére) "A 13. harcos"-ba. :)"
És tényleg :DD -
Nem a Furesz 42. ? :D -
Seten #44332
Nekem ez az "Outlander" kicsit olyan volt, mintha Riddick-et berakták volna (Banderas helyére) "A 13. harcos"-ba. :)
Egyébként tetszett.
Ja még egy dolog:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A szörny halálát valami látványosabbra gondoltam (vártam, hogy visszajön, hisz ugyan mi az neki lezuhanni egy vízesésbe? :)
-
Frost / Nixon
Kurvajovolt. Minden pillanatát elveztem. Mindig is érdekelt a Watergate téma. Langella meg valami fantasztikusan játszott. -
Csatlakozom, The Wrestler -
hát igen, Marisa Tomei 44 évesen lealáz pár huszonévest, az biztos -
plak #44328 fűrész 5 egész tűrhető volt :) -
ja asszem 58-as film,arra gondoltam..mit kínlódtam annak idején hogy emuléről leszedjem..egy hónapig csorgott lefele..még csak modemem volt))) -
ja ben hur méltó párjának tartom, már néztem vagy négyszer a családdal.
ezt még a gyerekek is megnézhették, és legalább korhű volt valamennyire
-
sandor8206 #44325 miért sztem a régi klasszikus filmek sokkal jobbak még most is :-D pl.nekem a Ben Hur az egyik alapfilm -
Ugye viccelsz ezzel az 58-as filmmel ? :D -
sandor8206 #44323 "...The Vikings.." ez melyik a Kirk Douglases, vagy valami újabb? -
Outlander
Jó kis szórakoztató filmecske))
bár viking témában nálam még mindig a The Vikings az etalon, nem rosz film.
Persze kicsit zavaró az oda nem illő öltözék, a keresztény pap vagy a lovak amik akkoriban (vaskor kezdete) egyáltalán nem szaladgált arra.
Ennek ellenére egyáltalán nem éreztem hogy B lenne, bár itt valaki annak írta. Jó film, az ami. -
Szerintem is jó kis film volt! Olyan natúr,tényleg emberközeli,és Mickey nagyot alakít!Marisa Tomei azért mégmindig elég jól néz ki!
Én is ezt a pontszámot adom.
8/10 -
The Wrestler
"Aronofsky megcsinálta". azért írom ezt, mert amikor megtudtam, hogy egy pankrátorról szóló filmet forgat a Rekviem..., Fountain rendezője, egyszerűen nem tudtam elképzelni, hogy mégis milyen lesz. hiszen az eddigi filmjei mind kilógtak a sorból
erre most itt van ez a film, ami dokumentarista stílusban bemutatja egy lecsúszott pankrátoros hétköznapjait. és nemhogy nézhető lett, hanem egyenesen ajánlott
Rourke - mondanom sem kell - tényleg nagyon odateszi magát. amúgy durva hogy néz ki, az arca olyan, mintha kelesztették volna :D
nagyon szépen fel van építve az egész film, tele van klisékkel, de annyira emberközeli, hogy ez egyáltalán nem gond, mert úgy érzi az ember, hogy ez tényleg így történne
sokaknak biztos az idegeire fog menni a sok követés (mármint a kamera által), de ez adja meg a fim stílusát
8/10 -
martindante #44319 Frost/Nixon -
Najó, ez kicsit szájbarágós és uncsiak itt-ott, de nagyon profi. A másik hasonló vizes kedvenc The Abyss. -
Pride&Glory
6.5\10
Sok ilyen temaju filmet lattunk az USA-bol, ahol a rendorseg korrupciojaval es felsobbrendusegevel foglalkoznak.
Nem is olyan rossz a film, de nem sokkal tobb az atlagnal. Igazabol azt kifogasoltam benne, hogy nehany helyen tul vontatott volt, mert elnyujtottak a jelenteket, vagy pedig olyan resz volt benne amit nem igazan kellett volna beleeroltetni a filmbe. Ettol fuggetlenul siman emesztheto, de ha ezektol a reszektol a rendezo eltekintett volna, meg jobb filmet alkothatott volna. -
talán mert az "okos" filmek mindig azok maradnak :)