106880

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
sajnos 2000 ember a milliókból.
meg aztán amíg a futott a szekér ők is feltétlen hívei voltak, vagy pedig egyszerűen - gőgből és lenézve ezt a kis felkapaszkodott őrmestert - csatlakoztak az ellenáláshoz. az az igazság kevés volt aki őszíntén és érdek nélkül lépett fel a kefebajszú káplár ellen. -
Postal
hát végre egy aránylag "normális" film, a nagyszerű és vérprofi rendező tehetségtől Uwe Bolltól! persze maradjunk reálisak...csak a saját filmjeihez viszonyítottan jó a Postal! Mert h vígjátéknak nem rossz, télleg néhány poénja rendesen ütött, de sok a gyerekes favicc, amin nevetni nem lehet, csak van(sajna ezek vannak többségben)! A történet is kicsit uncsi, de a nézhető kategória!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ami még tetszett(vagy inkább szánalmas) h a filmben szerepel Uwe is, sőt kigúnyolják, h mekkora béna, még a Postal játék "atyja" is lealázza...szóval ennyit Uwe-ról!
ez nálam 10/6 (ezerszer inkább ez, mint egy Katasztrófafilm, vagy egy Meet the Spartans)
alig várom, h lássam hogyan b@szta el a Far Cry-t :D -
az öcsém hozta meg a kedved, én csak társszerző vagyok, eddig egyetlen cikk erejéig! (amolyan leggyengébb láncszem: Slumdog Millionaire... mármint nem az film, az írás :D) -
Yes Man
Hát nem is tudom, alapvetően a történet és a film is jó volt, de én azt hittem ez valami jó kis vígjáték lesz erre csak egy ilyen tanulságos romantikus limonádét kaptam.
8/10 -
meghoztad a kedvem :) -
Elcserélt életek -
-
Nem értem, miért kell álreg-el ezt belinkelni. -
martindante #44562 Made in Hungária -
hoppá, ez kicsit félrement o_O -
végremár gyorsították ezt a szart :| -
oks, mindenképp megnézem. -
Nézd meg. -
érdemes megnézni, mert sztem izgalmas az egész film, és Tom Cruise is nagyszerűen jácca el Stauffenberget! És remekül bemutatja a történetet azoknak is akik nem ismerik az egészet! persze akit ez nem érdekel annak nem is lehet jó film.... -
sandor8206 #44556 érdemes, jó film, főleg ha a téma érdekel. -
most akkor érdemes megnézni vagy sem? bemutató alapján nekem bejön -
Valkyrie -
Borzalmasan gyenge színjáték. Kenneth-nek alig volt pár jelenete, míg TC nagyon gyengét alakított. Aki olvasott ember, annak nem hozott meglepetést a film, de jo volt azoknak akik nem voltak tisztába azzal, hogy Németország és a Nacik-nem ugyanaz a dolog.
Ez egy alap, történelmi film, ami sokkalta tobb is lehetett volna. -
xxxpaulxxx #44553 A felejtés bére
Tv2... vasárnap... egész kellemes film:)
7/10 -
lesz folytatás, időpont még nincs... -
Seten #44551
Postal
Hasonló filmet még nem láttam tőle de Uwe Boll egy állat!
Annyira direkt gagyira ment, hogy az már jó, ugyanakkor sokaknak biztosan megbotránkoztató is lesz.
A paródia főleg a hétköznapi amerikai idiotizmust és a terrorizmust célozta meg. Ez így önmagában még klisé de jó néhány résznél sikerült felvisítanom a röhögéstől. :)
-
Lipi1980 #44550 Benjamin Button különös élete
Nagyon jó film! Egyetlen szépséghibája, hogy irtózatos hosszú. Ha pl. 100-120 percbe sűrítik bele ezt a történetet, akkor 10/10, de így csak 9/10
A vége elég meghatóra sikerült, volt is egy-két csajszi, akik úgy jöttek ki a vetítésről, mintha hagymát pucoltak volna
-
mate317 #44549 Hét élet:
még hogy jobb mint a bb vagy a slumdog millionare?
SPOILER:
will smith okoz egy autóbalesetet, amiben meghal 7 ember, ezért elhatározza, hogy megment 7 másikat. a végét igyekeztek(nem nagyon sikerült) meghatóra csinálni, will smith mosolyog a szerveit megkapókkal. Ennyi, egy felejthető dráma -
Dr. Horrible's Sing-Along Blog
Eredetileg azt hiszem 3szor 15 percben lehetett láttni a neten (jaja, 45 perces csupán). Azóta már megtalálható egyben is, magyar felirattal is.
Neil Patrick Harris és musical rajongóknak kötelező!
Sok poént nem lőnék le, de azért valamit mégis e filmről: a szereplők viselkedése és szerepe képregényhez hasonló, a humor kedvéért kicsit elnagyolt is. Van egy a leggonoszabbak társaságába tartozni akaró "doki", ki szerelmes lesz egy leányzóba, kit a világ jobbá tétele foglalkoztat. Na és persze van a gonosszal szembeszálló szuper hős, aki bár a jó oldalon áll, valójában önző, nagyképű, és csak a dicsőség érdekli.
45 perc, sajnos nem túl hosszú, nagyjából a fele ének, a fele párbeszéd. A helyszíneken, jelmezeken nagyon látszik, hogy kis költségvetésű műről van szó. De ez adja meg a báját :)
Lehet anno sorozatnak szánták, remélem lesz még pár "rész" belőle. -
Into the wild 9/10
Talán kicsit sok volt a természetfilm része
de azért nem semmi film -
What Just Happened
A linken hosszabban is kifejtem, röviden kellemes kis szatíra remek színészekkel, a műfajt kedvelőknek csak ajánlani tudom. -
és a hangja sem rossz :) -
ba32107 #44544 Yes Man 8/10
Zooey Deschanel
-
úgy reális, h igaz történet az alapja!!!
és az is reális, h sok ilyen gyerek menekül olyan világba mint a főszereplő.... -
Real13 #44542 Ehh, gonosz poén lesz abból a levetkőzésből:) -
ba32107 #44541 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amanda Crew a végén levetkőzik??
Nosza, már töltöm is a vágatlan verziót
-
martindante #44540 Sex Drive - vágatlan változat -
Nem tudom, hogy érted azt, hogy teljesen reális a történet, de nekem pontosan azt tetszettek a dokumentarista interjúk a filmben, mert így sokkal jobban kihangsúlyozódott Ben önmagában, szubjektíven megélt története. Ez meg minden, csak nem reális.
sztem 9/10 -
Ben X
Hát ez érdekes egy film, történetileg és szerekezetileg is!
Idegesítően kiszámíthatatlan, a film hangulata is össze-vissza váltakozik, és végig féldokumentumos utalás a csattanóra!
A tanulságot elnyomja a film vontatása, viszont a pozitívum, h teljesen reális a története!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én is ismerek ilyen hülye kockákat, akik csak a gépük elött tolják a hülye mmorpg-jüket, és félnek még a levegőtől is! Az ilyeneket tartom szánalmasnak és igazán betegeknek!
10/6 -
Ip Man
10/10
egy percet sem untam,nagyon nagy film -
A kísérlet (Das experiment)
8/10
Durva egy film. Nem is gondolná az ember, hogy pár nap alatt igy elfajulhatnak a dolgok. -
na, akkor ezt megnézzük :) -
Sex Drive (Unrated)
hát ilyen beteg filmet még nem láttam! én alapból az unrated-et néztem meg, nem tudom milyen a mozi verziós, de ez.......sztem ezzel kezdje mindenki!!! sirva röhögős :D
bár vannak benne erőltetett poénok, és kicsit kiszámítható a történet, de hatalmas film!
10/9 -
rush21 #44533 Body of Lies/Hazugságok hálója
10/8
-
Én még azt a majdnem 1,5 órát is sajnáltam rá amiért megnéztem !!
Olyan morbid poénok vannak benne hogy teljesen kész voltam !
És ezzel nem csak én vagyok igy hanem haverok is !
-
na jó feladom..azaz letöltöm)))