106880
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Montanosz
    sajnos 2000 ember a milliókból.
    meg aztán amíg a futott a szekér ők is feltétlen hívei voltak, vagy pedig egyszerűen - gőgből és lenézve ezt a kis felkapaszkodott őrmestert - csatlakoztak az ellenáláshoz. az az igazság kevés volt aki őszíntén és érdek nélkül lépett fel a kefebajszú káplár ellen.
  • Tyler1
    Postal
    hát végre egy aránylag "normális" film, a nagyszerű és vérprofi rendező tehetségtől Uwe Bolltól! persze maradjunk reálisak...csak a saját filmjeihez viszonyítottan jó a Postal! Mert h vígjátéknak nem rossz, télleg néhány poénja rendesen ütött, de sok a gyerekes favicc, amin nevetni nem lehet, csak van(sajna ezek vannak többségben)! A történet is kicsit uncsi, de a nézhető kategória!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ami még tetszett(vagy inkább szánalmas) h a filmben szerepel Uwe is, sőt kigúnyolják, h mekkora béna, még a Postal játék "atyja" is lealázza...szóval ennyit Uwe-ról!

ez nálam 10/6 (ezerszer inkább ez, mint egy Katasztrófafilm, vagy egy Meet the Spartans)
    alig várom, h lássam hogyan b@szta el a Far Cry-t :D
  • Riddick21
    az öcsém hozta meg a kedved, én csak társszerző vagyok, eddig egyetlen cikk erejéig! (amolyan leggyengébb láncszem: Slumdog Millionaire... mármint nem az film, az írás :D)
  • Shep
    Yes Man

Hát nem is tudom, alapvetően a történet és a film is jó volt, de én azt hittem ez valami jó kis vígjáték lesz erre csak egy ilyen tanulságos romantikus limonádét kaptam.

8/10
  • Kmarha
    meghoztad a kedvem :)
  • Riddick21
    Elcserélt életek
  • Bulykin
  • Sephi
    Nem értem, miért kell álreg-el ezt belinkelni.
  • martindante
    Made in Hungária
  • sweech
    hoppá, ez kicsit félrement o_O
  • sweech
    végremár gyorsították ezt a szart :|
  • szucsy89
    oks, mindenképp megnézem.
  • Sephi
    Nézd meg.
  • Tyler1
    érdemes megnézni, mert sztem izgalmas az egész film, és Tom Cruise is nagyszerűen jácca el Stauffenberget! És remekül bemutatja a történetet azoknak is akik nem ismerik az egészet! persze akit ez nem érdekel annak nem is lehet jó film....
  • sandor8206
    érdemes, jó film, főleg ha a téma érdekel.
  • szucsy89
    most akkor érdemes megnézni vagy sem? bemutató alapján nekem bejön
  • Sephi
    Valkyrie -

Borzalmasan gyenge színjáték. Kenneth-nek alig volt pár jelenete, míg TC nagyon gyengét alakított. Aki olvasott ember, annak nem hozott meglepetést a film, de jo volt azoknak akik nem voltak tisztába azzal, hogy Németország és a Nacik-nem ugyanaz a dolog.

Ez egy alap, történelmi film, ami sokkalta tobb is lehetett volna.
  • xxxpaulxxx
    A felejtés bére
    Tv2... vasárnap... egész kellemes film:)
    7/10
  • Bulykin
    lesz folytatás, időpont még nincs...
  • Seten

Postal

Hasonló filmet még nem láttam tőle de Uwe Boll egy állat!
    Annyira direkt gagyira ment, hogy az már jó, ugyanakkor sokaknak biztosan megbotránkoztató is lesz.

A paródia főleg a hétköznapi amerikai idiotizmust és a terrorizmust célozta meg. Ez így önmagában még klisé de jó néhány résznél sikerült felvisítanom a röhögéstől. :)

• Lipi1980
    Benjamin Button különös élete

Nagyon jó film! Egyetlen szépséghibája, hogy irtózatos hosszú. Ha pl. 100-120 percbe sűrítik bele ezt a történetet, akkor 10/10, de így csak 9/10

A vége elég meghatóra sikerült, volt is egy-két csajszi, akik úgy jöttek ki a vetítésről, mintha hagymát pucoltak volna
  • mate317
    Hét élet:
    még hogy jobb mint a bb vagy a slumdog millionare?

SPOILER:
    will smith okoz egy autóbalesetet, amiben meghal 7 ember, ezért elhatározza, hogy megment 7 másikat. a végét igyekeztek(nem nagyon sikerült) meghatóra csinálni, will smith mosolyog a szerveit megkapókkal. Ennyi, egy felejthető dráma
  • Kmarha
    Dr. Horrible's Sing-Along Blog

Eredetileg azt hiszem 3szor 15 percben lehetett láttni a neten (jaja, 45 perces csupán). Azóta már megtalálható egyben is, magyar felirattal is.

Neil Patrick Harris és musical rajongóknak kötelező!

Sok poént nem lőnék le, de azért valamit mégis e filmről: a szereplők viselkedése és szerepe képregényhez hasonló, a humor kedvéért kicsit elnagyolt is. Van egy a leggonoszabbak társaságába tartozni akaró "doki", ki szerelmes lesz egy leányzóba, kit a világ jobbá tétele foglalkoztat. Na és persze van a gonosszal szembeszálló szuper hős, aki bár a jó oldalon áll, valójában önző, nagyképű, és csak a dicsőség érdekli.

45 perc, sajnos nem túl hosszú, nagyjából a fele ének, a fele párbeszéd. A helyszíneken, jelmezeken nagyon látszik, hogy kis költségvetésű műről van szó. De ez adja meg a báját :)

Lehet anno sorozatnak szánták, remélem lesz még pár "rész" belőle.
  • desigo
    Into the wild 9/10

Talán kicsit sok volt a természetfilm része
    de azért nem semmi film
  • joeperry
    What Just Happened

A linken hosszabban is kifejtem, röviden kellemes kis szatíra remek színészekkel, a műfajt kedvelőknek csak ajánlani tudom.
  • Kmarha
    és a hangja sem rossz :)
  • ba32107
    Yes Man 8/10

Zooey Deschanel
  • Tyler1
    úgy reális, h igaz történet az alapja!!!
    és az is reális, h sok ilyen gyerek menekül olyan világba mint a főszereplő....
  • Real13
    Ehh, gonosz poén lesz abból a levetkőzésből:)
  • ba32107
    Amanda Crew a végén levetkőzik??

Nosza, már töltöm is a vágatlan verziót
  • martindante
    Sex Drive - vágatlan változat
  • Kojiro
    Nem tudom, hogy érted azt, hogy teljesen reális a történet, de nekem pontosan azt tetszettek a dokumentarista interjúk a filmben, mert így sokkal jobban kihangsúlyozódott Ben önmagában, szubjektíven megélt története. Ez meg minden, csak nem reális.

sztem 9/10
  • Tyler1
    Ben X
    Hát ez érdekes egy film, történetileg és szerekezetileg is!
    Idegesítően kiszámíthatatlan, a film hangulata is össze-vissza váltakozik, és végig féldokumentumos utalás a csattanóra!
    A tanulságot elnyomja a film vontatása, viszont a pozitívum, h teljesen reális a története!!!
    én is ismerek ilyen hülye kockákat, akik csak a gépük elött tolják a hülye mmorpg-jüket, és félnek még a levegőtől is! Az ilyeneket tartom szánalmasnak és igazán betegeknek!

10/6
  • báttyó02
    Ip Man

10/10

egy percet sem untam,nagyon nagy film
  • Bandee1987
    A kísérlet (Das experiment)

8/10

Durva egy film. Nem is gondolná az ember, hogy pár nap alatt igy elfajulhatnak a dolgok.
  • ProGabe #44535
    na, akkor ezt megnézzük :)
  • Tyler1
    Sex Drive (Unrated)
    hát ilyen beteg filmet még nem láttam! én alapból az unrated-et néztem meg, nem tudom milyen a mozi verziós, de ez.......sztem ezzel kezdje mindenki!!! sirva röhögős :D
    bár vannak benne erőltetett poénok, és kicsit kiszámítható a történet, de hatalmas film!
    10/9
  • rush21
    Body of Lies/Hazugságok hálója
    10/8
  • wesker24
    Én még azt a majdnem 1,5 órát is sajnáltam rá amiért megnéztem !!

Olyan morbid poénok vannak benne hogy teljesen kész voltam !

És ezzel nem csak én vagyok igy hanem haverok is !
  • Montanosz
    na jó feladom..azaz letöltöm)))