106868
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • CSOCSO
    igy van.. ez egy madarnak alcazott ufo
  • Tyler1
    Úgy gondoltam itt a hétvége, megnézem a Gyűrűk ura 3. részét bővitetten!
    Hát a filmmel nem volt gond, mert ahogy megcsinálták az beszarás, de öcsém 4 órát végig ülni egy filmen...hát ennek szombaton álltam neki és ma végeztem is vele XD

Legközelebb kiveszek vmi szünetet és mind3mat bővitettben nézem meg egymás után xD :D
  • ba32107
    Doubt

Jól illet a mostani sötétebb hangulatomhoz. Nagyon tetszett, erős alakítások voltak benne, nem hiába jelölték Oscarra a főbb szerepekben. Élvezet volt nézni a színészeket.

9/10

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Végig azon gondolkoztam, hogy bűnős volt-e az atya, vagy nem. Még mindig nem vagyok benne biztos, de szerintem ártatlan volt. IMDb szerint a forgatás közben csak Philip Seymour Hoffman tudta erre a választ, a többi színésznek nem mondták meg.
  • Shep
    Ellenséges terület 3

Eddig csak az 1-et láttam, de a 3 után azt hiszem bepótolom a 2. részt is. Nekem nagyon bejött jó kis katonás, dzsungeles akció, volt pár érdekes dolog benne, de összességében szórakoztató, pörgős és még a történtnek is volt értelme, bár a vége kicsit bárgyúra sikeredett.

9/10
  • ba32107
    _SD:SDA_S::
  • grebber
    Sasszem - Nagyon jó volt!
    Fear Chamber - Valami kegyetlen gyenge film!
  • Tyler1
    vagy ufomadaras

• Kojiro
    tévedsz a minap bekapcsoltam a tévét és ment az Egy szoknya egy nadrág, na bazmeg az nagyon dúrva horror, kb 2 percig bírtam nézni, pedig jó a gyomrom.
  • Blasta
    Ilyen horror márpedig nincs, csak ufós vagy madaras
  • liverpool123
    kösz
  • liverpool123
    neked mi bajod barom?
  • Tyler1
    my bloody valentine :D ez új is 3d-s is
  • SötétBarom
    Janemjó, ez: ufos :CCCCCC
  • SötétBarom

Eztfigyeld geci: ALIEN
  • liverpool123
    Hali!

Nem tudtok valami olyan horrort ami nem arról szól hogy ufok meg madarak pusztítják a világot hanem valami storyja is van?
  • ProGabe #44908
    igen, azt én is tudom, hogy már eleve ismert karakterekkel akarták megvalósítani az egészet. tényleg durva lett volna, ha mondjuk Batmant megölik :)

de nem ennyire mainstream karakterek lettek volna. a Charlton Comics hőseit akarták használni, aztán ugye nem engedte a DC (ha jól emlékszem olvasmányaimból a CC becsődölt, így felvásárolta a karaktereket a DC), így teljesen újakat alkottak (szerencsére). hasonlóság persze hogy van, mert valami alapot használt Moore, hiszen így volt a legegyszerűbb a comic-fanoknak prezentálni új hősöket egy olyan sztorihoz, amiben már az első számban keményen belecsapnak a lecsóba :)
  • sandor8206
    hogyne lenne, alapból ők lettek volna, csak jogi viták DC, stb nem engedte ezért teljesen új karaktereket találtak ki, amik persze 1 az 1 hasonlítanak az eredetiekre.
  • ProGabe #44906
    ?

ez így egyáltalán nem igaz. semmi közük a Watchmenes karaktereknek bármely más képregényes karakterekhez
  • sandor8206
    sajna 1-2 dolog néha elszokott veszni a magyar postán a külföldi cuccok közül, túl sokat azért ne várj, max. 2 hét inkább írjál mailt nekik, legfeljebb lesz 2 wacsmened:-)
  • Kojiro
    ha nem levélként adják fel, mert pl nem egy dvd az, akkor sajna el tud húzódni.
    nekem eddig 12 nap volt a max, mire kihoztak valamit, de gondolom számít, hogy hogy esnek közbe a hétvégék.

na majd ha megkapod, kérek róla véleményt, mert szerintem nekem is kelleni fog :))
  • sandor8206
    bár zsenális, sztem még zseniálisabb lett volna a wacsmen, ha az "eredeti" szereplőkkel csinálták volna meg, egy csipetnyi + ízt még rá adott volna. Nite Owl-Betmen (talán), Manhattan-Atomkapitány, Roscharch-Kérdés, többi nem ugrik be. Hatalmas lett volna:-)
  • Sephi
    ebay
  • Kojiro
    honnan?
  • Sephi
    Baszki én neten rendeletem meg két hete és meg nem jött meg a csomag :(
  • Kojiro
    ja tudom, hogy megjelent idehaza, de gondolom csak magyarul. Ezért akarom én inkább e-bayről, mert ilyen "komolyabb" dolgokat csak angolul vagyok hajlandó :), nem tudom megemészteni a félrefordíásokat.
  • Riddick21
    Persze, most jelent meg a 3. kötet, az az utolsó. Összesen 12 fejezet van, ezeket osztották fel 3 részre, az első kötetet gyűrtem le, lehet, hogy úgy csinálom, hogy a héten csak a másodikat olvasom el, hogy ne tudjam a végét.
    Szerintem bármilyen komolyabb könyvesboltban kapható, 2500 forint/kötet, de nagyon megéri, mert hihetetlenül igényes kiadvány (külsőre is, de mindegyik végén van egy magyarázat a képeken elrejtett apró utalásokhoz, stb.)
  • Kojiro
    Magyarul van meg? Én is el akarom olvasni régóta, E-Bay-en nézegetten, meg fogom majd rendelni, de csak a film után.
  • Riddick21
    Képregényt olvastad? Én most gyűröm őket, az első 4 fejezeten vagyok túl, zseniális!
  • Kojiro
    Amúgy mi földik vagyunk, azaz egyazon városban születtünk :).

Igen bizony Voácsmen :) Első nap nézős kötelező darab.
  • Riddick21
    ... és Watchmen?
  • Kojiro
    Amúgy már csak 4et kell aludni !!! :)
  • Kojiro
  • Sephi
    Bocs, de nekem nem kell bizonyítani itt, főleg nem neked.

Több nyelven tudok mint te, és nem Magyarországon születtem. Elég gyenge volt.

• Bulykin
    filmbuzi
  • limperatore
    Van egy oldal ami hasonló mint a sorozazjunkie csak filmekről írnak, nem tudjátok melyik az ? :\
  • Bulykin
    Krrish sztem jó:D
  • a.carkey
    Indiai filmekben a táncikálás vagy 4x előfordul 1-1 filmben. Ez ugye sajátos Bollywoodos baromság, ami van hogy jó (pl. Don), de van hogy ótvarszar (Krrish). Az összes többi meg semmivel sem volt bénább, mint pl. a BB bármelyik pillanata.
  • ba32107
    He's just not that into you

Unalmas, kiszámítható. Bár a női főszereplőket kedvelem, de itt egyikük sem tetszett. Majdnem olyan rossz volt, mint a Bride Wars.

4/10
  • [Jakuza]
    Majdnem elaludtam rajta, annyira volt jo nekem. :D
    Azoknak a filmeknek pedig a nyomaba se er. Egyszeruen nem is ertem mi alapjan gondoljak az emberek errol, hogy jo film.
    Unalmas, tele klisekkel raadasul meg a tortenet se kiemelkedo, sot nehany helyen a filmet egyszeruen primitivnek ereztem, pl a tancikalast a vegen vagy a nyerd meg fiam veled vagyunk sallangot.
  • fifi
    Ananász expressz

biztos azért nem tetszett, mert nem szívok, de ez nagyon nagy jóindulattal is csak egy középszerű film.
    oké egy-két poénon felröhögtem, de pl háromszor volt olyan hangulatom, hogy kikapcsolom a rákba mert egyszerűen fárasztó volt az üres, semmitmondó lózungokkal teli barom párbeszéd...

4/10