106875

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
szal akk ki a buzi aki nem szereti vagy aki hanyatt esik tőle?? XD -
Az biztos, hogy korrekt kis sci-fi a maga módján. Ha kicsit komolyabbra fogták volna a végét is, lehetne klasszikus. DE így is igen látványos és pörgős, ötletes és izgalmas. -
Mondja ezt, aki a Daylightra hokizik, miközben angol cikkeket lopkod a netről a sajátjaként beállítva...
-
Eh... ovoda. -
The Chronicles of Riddick - Director's Cut [720p]
Na, ezzel adós voltam magamnak! Mindenhol dicsérték, meg tudom érteni! Egy teljesen új "történetszál", vagy inkább vonal, amolyan plusz adalék került a filmbe, néhány dolgot új fénytörésbe helyezve! Illetve apró variálások történtek, nem biztos, hogy mindet kiszúrtam, mert csak 4-5 alkalommal láttam előtte a filmet. De mivel alapból ez az egyik kedvenc sci-fim, így volt bennem némi para, hogyan sikerül bővíteni...
Őszintén remélem, hogy minél hamarabb lesz valami a folytatásból, pletykák már születtek róla, talán a Fast & Furious óriási sikere is lök valamit rajta! Buzi, aki nem szereti Riddickket!
Szerk.: Most nézem, ezen a buzi imdb-n 6,4-en áll, gyalázat... Annál sokkal, de sokkal jobb! -
Lipi1980 #45649 Sasszem
Nagyon jó kis pörgős akciófilm. Manapság ritkán nézek ilyenek, és az is jó pont volt, hogy az utolsó percig lekötött. Enyhe Big Brother effektus befigyel.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A gép által végrehajtani kívánt művelet ráférne erre az országra is... Szerintem nem sokan lennének, akik olyan hősiesen hazafiasan meg szeretnék akadályozni, ahogy azt filmünk főhőse tette!
Egyre szimpibb ez a Shia LaBeouf! -
Norbit
...ez borzalmas?!! -
:( Rossz hír. Ebben az autók a lényeg. Ha sztorira jobban rágyúrnak, én akkor is max egy erős közepest tudok elképzelni :D -
sandor8206 #45646 "...Sztorira jobban ragyurtak mint az autos reszere...." akkor megnézem :-D -
Fast and Furious YEAH!!!!!!! :D
nekem mar csak azert is jol indult mert kint allt vagy 30 scion a vip parkoloban a mozi elott :)
a film egesz jo volt. Sztorira jobban ragyurtak mint az autos reszere.
Sajnos a film autos resze eleg gyenge is lett szvsz. -
xido #45644 úristen ez mekkora!!!!:)))))) -
Knowing
Egészen addig jó volt a történet, míg elő nem szedték ezt az Ádám és Éva előzménye dolgot. Ennek ellenére azért tetszett a film, egész jól össze volt rakva.
8/10 -
nos én nem 3d-ben néztem, de engem annyira nem is érdekel h 3d vagy nem.
a sztori kicsit hülyén indult, azt hittem h csak poén lesz, de nem, mind1 végülis nem lett annyira gáz, bár sztem rövidre lett vágva. a poénok egyrésze télleg sirva röhögős, de nincs belőlük sok, inkább csak azok sablok rajzfilm poénok! -
Monsters Vs. Aliens -
Eleg gyengen indult. Aztan volt par poen, hogy risva rohogtem. Aztan tortentek meg dolgok, de nem ereztem azt, hogy egy teljes meset lattam.
1x megeri megnezni de csak 3D :D -
Csak77 #45640 Killshot
Mickey Rourke = bérgyilok, bumm bumm!
10/10 -
keves esetben kovetek el ilyen "szentsegtorest" de van par film amiknel nem tudtam/tudok varni es polo ennel a filmnel valszeg akarhanyszor latom meg, ugyanugy fog tetszeni... -
jaja, legjobb benne de niro... xD amúgy az elmúlt évek az egyik legjobb fantasyja szvsz, nekem nagyon tetszett... -
Nekem egyik kedvencem. Legjobb benne a kalózkapitányXD -
StarDust
Kiváló fentezi mese felnőtteknek. Nekem bejött. Szép, megható, kicsit sablonos, de jó karakterekkel. Van egypár jó ötlet és jó poén is benne. Nomeg egy rakat híres színész. Na mondjuk ahhoz képest nem nagy durranás, amibe került, de szvsz. nem is rossz. -
Top Secret
klasszikus:D imádom, oylan poémok vannak benne h fogod a fejed utána:D:D örök kedvenc
-
Csak77 #45634 Ogre 2008 (UNRATED)
Hát ez kész! Tiszta Shrek, csak horrorban! :D Érdemes megnézni!!!!!!! -
fél kész kaját is megeszitek???
(ez az emberi telhetetlenség...) -
en sem birtam kivarni es nekem is iszonyat bejott...odabasz majd a moziban tuti... -
Áhhh, hagyjuk :D -
ba32107 #45630 Egyeseknek biztos tetszik, de szerintem borzalmas. A fő karakter jellegtelen, csak úgy mint az ellenfele, elég nagy összevisszaság az egész, stb... a színészek miatt végignéztem volna, de tényleg semmi hangulatom nem volt elcseszni rá az időmet, mert tudtam hogy nem tetszene.
Összehasonlításképpen a Sin City az egyik kedvenc filmem. -
Ennyire borzalmas, mi volt benne ennyire rossz? -
ba32107 #45628 The Spirit
Az első 27 percet hősiesen végigszenvedtem, aztán letöröltem. -
Real13 #45627 My name is Bruce
A My name is Bruce ügyes utalásokkal és odamondó, harsány poénokkal felszerelkezve támadja meg agyunk nevetésért felelős részeit. A főszerelő és a rendező egy személyben Bruce Campbell, aki önmagát alakítja a filmben.
8/10 -

?!?!!?
:DDDDDDD
Hol szóltál be?!?!? :DDDDD -
jaja, a mom park a nyerő -
Forrest Gump
Egyik legcsodálatosabb film, ha nem a legjobb.
Forrest-et első bemutatkozásnál meg lehet szeretni.
És hát többi szereplőt is megjegyezzük sok időre.
Ebben különbözik Benjamin Button-tól.
10/10 -
MOM-Parkban asszem, de nem biztos -
Seten #45622
És a "Két félidő a pokolban".
-
r4pt0r #45621 Egy nem teljesem idevágó kérdés:
Melyik moziban szoktak feliratosan adni filmeket, mert amiket meg akarok nézni az a palace mozikban mind szinkronos. -
senki nem említi a A tizedes meg a többiek c. remekművet? :) az is a II-s vh-ban játszódik -
badsco #45619 Bár nem második vh-s, de a legjobb háborús film a Nyugaton a helyzet változatlan. -
ba32107 #45618 Na megnéztem a hullámot is. Nem volt rossz, de nekem a Kísérlet jobban tetszett. -
Lipi1980 #45617 Azért írtam az elejére, hogy IGEN!
Helyeseltem, hogy a Die Welle-t említette, én meg lefordítottam magyarra, ha már szinkronosan keresi... -
a hullám is ilyen? die welle=a hullám :) -
Lipi1980 #45615 Igen! A hullám is ilyen! És szinkronosan is megszerezhető. Én is mostanság fogom beszerezni...