106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Most néztem meg a Karantén filmet nem volt egy nagy szám.
Most ebben a pillanatban kezdtem el nézni a REC filmet, aminek a feldolgozása (amcsi koppintása) ez a Karantén.
Meg ma megnéztem még újból a Mátrix 1-et ez jó volt továbbra is :D
Meg a gyerekfilmet a démontanyát ez nem volt valami nagy film hiszen mitől lett volna az! -
Na az kérem akkora ordenáré egy szar, hogy még csak nem is emléxem rá! :DDD -
The Spirit
Mondom megnézem már miért mondta mindenki, hogy irtó gyenge ez a film, hátha mégsem annyira rossz. Hát igazat kell adnom a többieknek, mert láttam már szar filmeket, de ez valami borzalom volt, nem is bírtam csak két részletben megnézni. Komolyan gondolkodom ,hogy a számomra legrosszabb film címében tetszelgő Near Darkot ne cseréljem -e le erre.
2/10 -
Lipi1980 #45723 Szerintem jól látod csak van egy pár emberke, akik rögtön ha leírod a saját véleményed a filmről, akkor lecsapnak, mint gyöngytyúk a meleg takonyra, és elkezdenek kötözködni, hogy hogy értékelhetek egy X filmet 8-ra, vagy 9-re... -
/flame off -
amugy ha nem láttad a filmet, és nem is te irod a kritikát róla, akk miért linkeled be? itt a fórumozó véleményére kivácsi mindenki, nem az öccséére, vagy az apjáéra, vagy a nagyiéra. vagy ez csak én látom rosszul? -
Lipi1980 #45720 Számomra egy olyan filmből mint az Amerikai história X nem az jön le, hogy ez egy bugyuta tanmese volt iskolásoknak...
Szerinted miben tanmese egy olyan film, aholSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!? Lehet, hogy tanmese csak épp az olyan - USA beli neonáciknak - akiket a filmben is bemutatnak...a néger srácot ráharaptatját az útpadkára, aztán pedig izomból rátaposnak a fejére... -
Midnight express
még anno ifi koromban láttam a Duna TV-n, most megvan dvd-n.
nem csalódtam "felnőttebb" fejjel sem, kiváló film... -
Mars a Marsra (Rocketman 1997)
Minőségi NASA komédia, egész jó technikával és jó színészekkel. Szórakoztató, kissé klisés, de afféle klasszikus, jóféle családi darab. -
Válassz egyet és megfikázzuk! :D -
Real13 #45716 Esetleg valami más kiváló filmet nem akartak még fikázni?:) -
Jah. Én is aszittem húdekemény lesz, de olyan rózsaszín virágos kis izéke volt, kb. ahogy az 5 éves Józsika képzeli az újfasisztákat, meg a börtön terrort... No persze. Szvsz. az amcsik már nem nagyon tudnak KEMÉNY filmeket csinálni. Evvan. Talán sosenem tudtak. -
az Amerikai história x bugyuta tanmese iskolásoknak??? -
Death Note 2
Néha amatőr, néha profi, de mindenképpen figyelemreméltó. Kicsit már-már túl hosszú lett, de szerintem így is szórakoztató a sztori a halál "isteneiről"...(kettő!) :D -
igen -
jó, és? -

"ami egy bugyuta tanmese amerikai általános iskolásoknak."
hát nekem nem annak tűnt:) -
mert nem néztem végig a legrosszabb sárkányos filmet a Földön, vagy mert csak a Matthew Broderickes Godzillát ismerem? :D -
Nohát, bocs, de te eddig valami kő alatt éltél(?) :)
-
ami egy bugyuta tanmese amerikai általános iskolásoknak.
(amúgy a Halálos iramot még nem láttam, a cikket öcsém írta)
/flame on -
"Ez egy vérkemény film felnőttektől felnőttekről felnőtteknek."
Hát azért ez nem az Amerikai História X! -
Halálos iram - Fast & Furious
"...a Halálos iram jobb, mint az első rész, hiszen annak minden pozitívumát meghagyja és tovább csiszolja. Nektek pedig már csak egy dolgotok van, irány a mozi, adjátok át magatok az élmények, és imádkozzatok, hogy a folytatás ne maradjon el, és ne kerüljön rossz kezekbe." -
hát nekem Godzilláról csak az amerikai film ugrik be, nem tudtam több is van belőle! a D-War-t meg elkezdtem nézni egyszer, de 15 perc után súlyos X-et kapott a lejátszó :) -
Ugyan már, pl. a Godzilla filmekről mindenki hallott és látott is már belőlük legalább részleteket. :) Vagy ott van a tavalyelőtti koreai borzalom, a Dragon Wars (aka. D-War). De említhetném a 2002-es Reign of Fire-t is, amiben azért jegyzett színészek játszottak, részben amerikai produkció, mégis Európában játszódik.
-
hát azok nekem kimaradtak az életemből, de van egy olyan érzésem h jobb is :D -
Naaa, azért ott vannak még a japcsi, koreai, meg egyéb nem amerikai katasztrófafilmek is szép számmal. :)
-
ba32107 #45700 Tudom, én is. Úgy értettem, hogy elsősorban a saját országodat mutatnád be. -
miért? én sokkal jobban szeretem azokat a filmeket ahol mondjuk Európában is történik vmi :) -
ba32107 #45698 Mondjuk érthető. Ha te kapnál x millió forintot és lehetőséget filmrendezésre, valószínűleg nem egy spanyol kisvárosban forgatnál. -
ez tetszett?? sztem olyan katasztrófafilmet még nem csináltak amelyikben nem Amerikában történne vmi...
Kicsit uncsi már h mindig New Yorkba csap bele a meteor, vagy támadják meg Dinoszauruszok, vagy szállják meg földönkivüliek! Bár tény h ha ezek afrikai szavannán történnének akk nem lenne olyan izgi. -
Prof William #45696 ami különösen "tetszett"...
"Tehát akkor holnap valahol a bolygón ez és ez fog történni..."
És mit ad isten pont Amerikában történik. :) Hiába Amerika nagyon peches ország ha ilyesmiről van szó. :) -
Prof William #45695 Knowing
Van egy olyan érzésem hogy a rendező valami olyan szintű ledöbbentést/rádöbbentést akart a végén mint a Jelek c. filmben. Ehhez képest nagyon nem hozta a formát... ATúl gyoesan jött benne az a nagy váltás stb...
Miszikus filmnek túl unalmas volt katasztrófafilmnek túl gyér... Egyszer meg lehetett nézni ha éppen nincs jobb. -
Sziasztok!
Unokatesóm tegnap cipelt el az Egy boltkóros naplójára. Hát, nem vagyok tőle oda-vissza, de rossz se volt. Átlag amerikai film kategória. :D Viszont, ha valaki látta nem tudja mi volt a főszereplő csengőhangja, mert unokatesóm azzal nyúz, hogy keressem meg neki, és nem találom:) -
Annyira nem, de en azert nem istenitenem mint itt egyesek.
Engem kifejezetten idegesitett, hogy a ket es feloras filmnel meg a kozepen is a multidezessel voltak elfoglalva.
Az en olvasatomban ez a film nem er tobbet 6.5 pontnal egy 10-es skalan.
-
Ennyire nem volt szar, vagy? -
Azt hol mutatták ,hogy 2 bolygóra tették le az összes pulyát? (lehet volt, csak én átsiklottam felette) -
Real13 #45690 Halálos iram (2009)
A tengerentúlon és hazánkban is nagy sikert aratott , az utcai versenyek világába kalauzoló sorozat a harmadik rész (amely inkább tekinthető spin off-nak, mint valódi folytatásnak) gyengébb fogadtatását látva válaszúthoz érkezett: kétséges volt, hogy megéri-e pénzt invesztálni egy újabb kalandba, az Universal stúdió azonban mindent vagy semmi alapon összeszedte az eredeti csapatot, a marketingesek meg kitaláltak egy jól hangzó mottót, és a végeredmény az első hétvégén beszedett 72 millió dollárban testesült meg. Új modell, eredeti alkatrészek, és íme a Halálos Iram filmek második legjobb darabja.
7/10 -
Real13 #45689 Az a baj, hogy ez kell a mai tinilányoknak :) -
sandor8206 #45688 nem mondom ,hogy nincs igazad, nem láttam (persze nem is fogom) de ahogy a "hírekből" hallani inkább a tinilányoknak lett ez csinálva, nekik meg gondolom ok volt, hisz kaszált. -
Real13 #45687 Ez oké, aláírom, de értékelni nyilván szubjektívan fogom. Az Alkonyattal nem az a baj, hogy a tiniknek szól, de emellett is borzasztóan üres és gyenge film. Pedig én aztán mindent meg tudok nézni és értékelni...