106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Tikal #46047
    könnyeb a gyerekekre fogni, mert akkor így az ő véleménye komolyabbnak tünik.. no offense :)
  • Tikal #46046
    Éljen Spock kapitány, kár hogy nem jött be a kép :)
  • desigo
    úristen de buta vagy...

364,637 szavazat az biztos nem mérvadó...
    18 év alatti fiúk hányan is vannak?

• Seth
  • sandor8206
    jó de az imdb- ne nézd, eleve ott már csak 6. de annyi se lenne, ha sok 18 év alatti pattanásos fiúcska, aki már meglát egy betmen maszkot, ne nyomta volna rá a 10-est :-)
  • Sephi
    Na ne kezdjuk el a TDK-s temat mert en azota sem ertem mire fel lett ez top3 mikor a Joker-es jeleneteken kivul minden gyenge volt.
  • Tikal #46041
    Miért? :)
  • sandor8206
    Az a baj, hogy sokszor alapból megy a fika, sztem se jó film a Wolverine, olyan 6/10 én is tudnék alapból vagy 10 dolgot sorolni ami már sokszor lett említve, hogy klisé. De istenem az agyon 10/10-zett TDK-ban volt a klisék kliséje, amin szó szerint lefordultam és NEM HITTEM el, hogy ez egy Nolan filmben benne lehet, a kompos-jelenet a szavazgatással és a néger fegyenccel együtt és az "amerikai-zászlóval" (persze képletesen)! Az nem volt baj senkinek? Hát ez az!
    Fikázásra egy példa (nem tudom itt írta e valaki vagy máshol) CG, gyengének itélte meg (sztem is az) és felhozza az öregeknél a fürdőszobai karmokat, hogy az milyen gagyi. Csak az velük a baj, hogy ott pont "eredetiek" voltak felragasztva.
  • sandor8206
    szinkronos lesz és olyan nincs hogy Spock kapitány :-)
  • Tikal #46038
    Egy jó popcorn movire-ra számítottunk, de nem igazán tudtam elmerülni a filmben, nem csak a látvány miatt, bár hozzáteszem a szinkron nagyon sokat rontott az élményen... reméljük Spock kapitány kalandjai majd jobban lekötnek a hétvégén, és nem lesz szinkronos :)
  • Sephi
    Azt aláírom. De akkor sem kell másikkal kötekedni.
  • tommygear
    én is vagyok annyira igényes hogy ami annyira érdekel moziba nézzem, hát nem ez volt az a film
  • Sephi
    En vagyok annyira igényes, hogy nem WORKPRINT-et nézek warezba.
  • tommygear
    na ne álszenteskedjünk, thx
  • tommygear
    ja kérdezni is akartam, h hol nézted :D
    akkor sorry
  • Blasta
    Válság van, ha nem workprint-et adnának a moziban, akkor minimum 10rugó lenne egy jagy, szóval örülj inkább
    :DDDDD
  • Sephi
    Nem mindenki warezba nézi mint te.
  • Tikal #46030
    ja, hogy a workprint verziot adták tegnap a plazaban? nem írták ki, nem tudtam, BOCS
  • Sir Quno Jedi
    Annyira lehúzzák a Wolverine-t, hogy nekem/nekünk tuti tetszeni fog, már látom!
  • miki36
    #46011 :D
  • tommygear
    szerinted a WORKPRINT megnevezés mitjelent?
    nincs befejezve nincsenek effektek...
  • Tikal #46026
    Aha azt remeltem hogy implantalnak neki egy igazi adamantium karmot... De legalabb a kozeli kepeken adtak volna a kezebe igazi pengeket, ezt miért nem lehetett? Ezt már a freddy kruger idejeben is még tudtak csinalni akkor most minek kellett eroltetni a grafikat ha amugy is béna...a tortenetet meg kár volt felhoznod, mert az nagyon gyenge volt...
  • stonesour
    Martyrs

én is megnéztem...hát a franciák tényleg elég beteg filmeket dobnak össze mostanában.

nem tudom mit gondoljak a filmről.. amikor előhozza a lyukból azt a meggyötört nőt.. majdnem elsírtam magam.

de nagyon brutális.

8,5/10
  • zaki
    bárcsak ilyen lenne egy szar film :D
  • DaemoonHunter
    Egyetértek...teljesen beteg és értelmetlen, főként a befejezés, talán az eleje-közepe volt némiképp elmegy kategória.
  • ProGabe #46022

ha már rövidfilmeknél tartunk, igaz ez egy egész estés és a rövid között van:
    The Hunt for Gollum
  • fifi
    pedig nekem az egyik legütősebb horrornak jött be az utóbbi időben
    ráadásul Franciahonból...
  • Geri 5
    La Maison en petits cubes

Itt megtekinthető

Ez egy 12 perces csoda. Csodálatos, megindító remekmű.
    Idén Oscar díjat kapott, amivel teljes mértékben egyetértek.

• Kandurex
    Martyrs

Sikerült megtekintenem életem legszarabb filmjét.
  • Tyler1
    értem én h nagyköltségvetésű filmnél gáz h ha elb*sszák az effecteket, de mit vártok, h ott majd télleg belevernek egy kaszapengét Jackman kezébe??
    ez a baj a mai filmekkel h nem is arra törekednek h a történettel fogják meg a nézőket hanem a látvánnyal!
    de sztem tud egy film effectek nélkül is jó lenni! Jackman alakításában pedig én nem találtam hibát! főleg miután elmondta h készült a szerepre és mennyire megviselte!
  • ProGabe #46017
    Lost in Translation

kurvajó

8/10
  • Shep
    Végül megnézted?
  • wesker24
    Igy van ! Egyetértek !
  • Sephi
    Így van.
  • tommygear
    Crank 2

10/8

Kell az ilyen beteg film néha, bejött akár az első rész. :D
  • viizo
    Fast & Furious

Nem igazán érzem jogosnak a fenenagy hype-ot a film körül...
    Az első rész szintjét nem éri el, a közepes második résznél és a szörnyű, totálisan elbaltázott harmadiknál pedig nem volt nehéz kicsit jobbat készíteni.

Persze alapjában véve nem rossz a film, pozitívum hogy végre a régi szereplők is felbukkantak, de a történet elég sablonos és baromira kiszámítható.

Az autós jelenetek hol jobbak hol rosszabbak, de pl. a bányában való kergetőzés kifejezetten nem tetszett, és a GPS-es, digitális képbe átváltó városfutamon is bosszankodtam.

Összességében a film a gyengélkedő forgatókönyve miatt nálam kihagyott ziccer, 10/6
  • Tikal #46011
    igen... és még rátett egy lapáttal a borzaszto szar szinkron is...
  • grebber
    Moziba nézted?
  • Tikal #46009
    Wolverine

puff, ez gyenge lett... nagyon gagyi hatásu film, a történet vezetése nem tudott lekötni, aztán néha mikor kivillantak a cgi karmok, majdnem kapartam a széket... kérdezték páran a dark knight látványaiban mi került olyan sokba, nos az hogy ott nem látni a trükköket ennyire, itt meg nagyon béna sokszor....

6/10 ?
  • xxxpaulxxx
    1408
    Szombat esti film a tvben... hát furcsa volt, érdekes, imádtam és gyűlöltem:D
    Voltak tényleg barom dolgai... de felfogom annak hogy ez egy barom köcsög szobáról szólt:D Az ilyen végeket meg utálom:D
    6/10