106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
könnyeb a gyerekekre fogni, mert akkor így az ő véleménye komolyabbnak tünik.. no offense :) -
Éljen Spock kapitány, kár hogy nem jött be a kép :) -
úristen de buta vagy...
364,637 szavazat az biztos nem mérvadó...
18 év alatti fiúk hányan is vannak?
-
-
sandor8206 #46043 jó de az imdb- ne nézd, eleve ott már csak 6. de annyi se lenne, ha sok 18 év alatti pattanásos fiúcska, aki már meglát egy betmen maszkot, ne nyomta volna rá a 10-est :-) -
Na ne kezdjuk el a TDK-s temat mert en azota sem ertem mire fel lett ez top3 mikor a Joker-es jeleneteken kivul minden gyenge volt. -
Miért? :) -
sandor8206 #46040 Az a baj, hogy sokszor alapból megy a fika, sztem se jó film a Wolverine, olyan 6/10 én is tudnék alapból vagy 10 dolgot sorolni ami már sokszor lett említve, hogy klisé. De istenem az agyon 10/10-zett TDK-ban volt a klisék kliséje, amin szó szerint lefordultam és NEM HITTEM el, hogy ez egy Nolan filmben benne lehet, a kompos-jelenet a szavazgatással és a néger fegyenccel együtt és az "amerikai-zászlóval" (persze képletesen)! Az nem volt baj senkinek? Hát ez az!
Fikázásra egy példa (nem tudom itt írta e valaki vagy máshol) CG, gyengének itélte meg (sztem is az) és felhozza az öregeknél a fürdőszobai karmokat, hogy az milyen gagyi. Csak az velük a baj, hogy ott pont "eredetiek" voltak felragasztva. -
sandor8206 #46039 szinkronos lesz és olyan nincs hogy Spock kapitány :-) -
Egy jó popcorn movire-ra számítottunk, de nem igazán tudtam elmerülni a filmben, nem csak a látvány miatt, bár hozzáteszem a szinkron nagyon sokat rontott az élményen... reméljük Spock kapitány kalandjai majd jobban lekötnek a hétvégén, és nem lesz szinkronos :) -
Azt aláírom. De akkor sem kell másikkal kötekedni. -
én is vagyok annyira igényes hogy ami annyira érdekel moziba nézzem, hát nem ez volt az a film -
En vagyok annyira igényes, hogy nem WORKPRINT-et nézek warezba. -
na ne álszenteskedjünk, thx -
ja kérdezni is akartam, h hol nézted :D
akkor sorry
-
Válság van, ha nem workprint-et adnának a moziban, akkor minimum 10rugó lenne egy jagy, szóval örülj inkább
:DDDDD -
Nem mindenki warezba nézi mint te. -
ja, hogy a workprint verziot adták tegnap a plazaban? nem írták ki, nem tudtam, BOCS 
-
Annyira lehúzzák a Wolverine-t, hogy nekem/nekünk tuti tetszeni fog, már látom! -
#46011 :D -
szerinted a WORKPRINT megnevezés mitjelent?
nincs befejezve nincsenek effektek... -
Aha azt remeltem hogy implantalnak neki egy igazi adamantium karmot... De legalabb a kozeli kepeken adtak volna a kezebe igazi pengeket, ezt miért nem lehetett? Ezt már a freddy kruger idejeben is még tudtak csinalni akkor most minek kellett eroltetni a grafikat ha amugy is béna...a tortenetet meg kár volt felhoznod, mert az nagyon gyenge volt... -
Martyrs
én is megnéztem...hát a franciák tényleg elég beteg filmeket dobnak össze mostanában.
nem tudom mit gondoljak a filmről.. amikor előhozza a lyukból azt a meggyötört nőt.. majdnem elsírtam magam.
de nagyon brutális.
8,5/10 -
bárcsak ilyen lenne egy szar film :D -
Egyetértek...teljesen beteg és értelmetlen, főként a befejezés, talán az eleje-közepe volt némiképp elmegy kategória. -

ha már rövidfilmeknél tartunk, igaz ez egy egész estés és a rövid között van:
The Hunt for Gollum -
pedig nekem az egyik legütősebb horrornak jött be az utóbbi időben
ráadásul Franciahonból... -
Geri 5 #46020 La Maison en petits cubes
Itt megtekinthető
Ez egy 12 perces csoda. Csodálatos, megindító remekmű.
Idén Oscar díjat kapott, amivel teljes mértékben egyetértek.
-
Martyrs
Sikerült megtekintenem életem legszarabb filmjét. -
értem én h nagyköltségvetésű filmnél gáz h ha elb*sszák az effecteket, de mit vártok, h ott majd télleg belevernek egy kaszapengét Jackman kezébe??
ez a baj a mai filmekkel h nem is arra törekednek h a történettel fogják meg a nézőket hanem a látvánnyal!
de sztem tud egy film effectek nélkül is jó lenni! Jackman alakításában pedig én nem találtam hibát! főleg miután elmondta h készült a szerepre és mennyire megviselte! -
Lost in Translation
kurvajó
8/10 -
Végül megnézted? -
Igy van ! Egyetértek !
-
Így van. -
Crank 2
10/8
Kell az ilyen beteg film néha, bejött akár az első rész. :D -
viizo #46012 Fast & Furious
Nem igazán érzem jogosnak a fenenagy hype-ot a film körül...
Az első rész szintjét nem éri el, a közepes második résznél és a szörnyű, totálisan elbaltázott harmadiknál pedig nem volt nehéz kicsit jobbat készíteni.
Persze alapjában véve nem rossz a film, pozitívum hogy végre a régi szereplők is felbukkantak, de a történet elég sablonos és baromira kiszámítható.
Az autós jelenetek hol jobbak hol rosszabbak, de pl. a bányában való kergetőzés kifejezetten nem tetszett, és a GPS-es, digitális képbe átváltó városfutamon is bosszankodtam.
Összességében a film a gyengélkedő forgatókönyve miatt nálam kihagyott ziccer, 10/6
-
igen... és még rátett egy lapáttal a borzaszto szar szinkron is... -
Moziba nézted? -
Wolverine
puff, ez gyenge lett... nagyon gagyi hatásu film, a történet vezetése nem tudott lekötni, aztán néha mikor kivillantak a cgi karmok, majdnem kapartam a széket... kérdezték páran a dark knight látványaiban mi került olyan sokba, nos az hogy ott nem látni a trükköket ennyire, itt meg nagyon béna sokszor....
6/10 ? -
xxxpaulxxx #46008 1408
Szombat esti film a tvben... hát furcsa volt, érdekes, imádtam és gyűlöltem:D
Voltak tényleg barom dolgai... de felfogom annak hogy ez egy barom köcsög szobáról szólt:D Az ilyen végeket meg utálom:D
6/10