106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • miki36
    jah, sajnos:(
  • Tikal #46087
    szinkronos volt?
    Mondjátok hogy a terminator nem lesz az!!! a trailer le volt szinkronizálva de alig bírtam ki nevetés nélkül...áááá
  • tommygear
  • Kalozoner
    kicsit el kell rugaszkodni a valóságtól, engem/minket nagyon megfogott, nem kell értelmet keresni meg semmi, nem is tudom elmagyarázni....én még párszor biztos megnézem...
  • Shep
    Hát én sem igazán értem mi a jó abban a filmben.
  • Riddick21
    ...hát tényleg annyi. ja, meg "elvont".

• Kalozoner
    Crank: Magasfeszültség 9/10

leraktam a hajam a földre mikor vége lett... 2 perc pihi nincs a filmben, nagyon elvont lett, de sztem nagyon eltalálták...annyi, hogy gyakran 18+ és nagyon durva....
  • CSOCSO
    Benjamin Button

Tortenet tetszett de sajna egy ket dolog hianyzott. Peldaul az volt a bajom, hogy Benjamin nem igazan szocializalodott a kora beliekkel. Persze mutattak, hogy o menne jatszana de ez keves. Nem jart iskolaba, nem csufoltak ki a gyerekek es nem latszott rajta, hogy nem az oregek koze valo mert o csak egy kisfiu stb.

Amugy nagyon kivancsi voltam, hogy mikent fejezik be a filmet. 9/10et siman meger! nagyon szep volt!
  • Shep
    Push

Ügyesen összerakott csavarokkal teli film kicsit kevés akcióval, néhol gyenge effektekkel de összességében korrekt kikapcsolódást nyújtott.

8/10
  • miki36
    Star Trek

Ez bizony igen jóra sikeredett:)
    8/10
  • Hoz_Hun
    Kémnők (Female Agents - Les femmes de l'ombre)

Meglepően jó film volt. Két órás, de az elejétől fogva izgalmas, és akcióból sincs hiány. Nagyon jól vannak ábrázolva a szereplők. A filmet csak ajánlani tudom. Sophie Marceau meg nagyon jó nő. :)

9/10
  • Tikal #46077
    Talán azért nem veszed észre mert már 20év alatt megszoktad, fel sem tunik a valoság :)

1. biztos van ilyen
    2. még jo hogy spielberg nem ezt az elvet követte mikor megcsinálta a jurassic parkot, talán akkor kinai gumibábuszeru lények szerepeltek volna benne :)
  • Dynamic
    Velem valami rohadt nagy baj lehet, mert a 20 éve szg-es játékokon és látványfilmeken edzett szemem szinte soha nem veszi észre a "gagyi cgi"-t, miközben többen hatalmas magabiztossággal köpködik azt(úgy általában, nem feltétlenül a Wolwerinnél). Ennél már csak az a komikusabb, amikor:
    1.Ahogy sandor8206 is írta, sokszor a valódit is cgi-nek vélik, ami enyhén szólva is megmosolyogtató
    2.Az adamantium, pont rossz példa, mert hogy néz ki az "igazi" adamantium penge? Mivel még senki sem látott olyat, akár igazi állapotában is lehet "cgi-szerű". Nemde?:)
  • ba32107
    Bankok Dangerous

Cage-nek nem csak a borzalmas hosszú haj, de a kemény bérgyilkos szerep sem áll jól. Valahogy nem tudta hitelesen alakítani a figurát. Bár ha nem ő lett volna a szereplő, akkor sem tudtam volna rendesen befogadni a karaktert, ilyen bugyuta dolgok miatt, mint pl.:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a "tanítvány" dolog, vagy a süketnéma gyógyszertárosnő...
  • Shep
    Úgy látom ár új reggel próbálod reklámozni az oldalad.
  • PetruZ
    Off, de akármennyire is statisztikailag igazolt és bizonyíthatóan reprezentatív, alig több mint ezer megkérdezett szerintem nem mérőszám semmilyen hazai témában. Eleve a "nem tudja / nem válaszolt" dobozba mennek azok, akik nem vették fel a telefont, vagy az első szavak után lecsapták... És a minta ritkán változik, tehát a mai magyar statisztikák nagy része egyszerűen hazudik, vagy kozmetikázott adatokat ad, utána meg jön a pislogás, hogy nem jöttek be a jóslatok...
  • zaki
    :DDD
  • AntiHero
    nem volt annyira nagyszám sztem.

Utolsó kérdésre meg az a válasz, hogy:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    villanyt kapcsold le ha kimész, nem lopom az áramot
  • bcrics
    Martyrs

Húbazzmeg ... A Film 2 felétől kiakadtam:D, Nem Egyszerű film, A Mi van a halál után kérdés egyik koncepciója,szeressük az iet,
    Ezt egyszer meg kell nézni mindenkinek.
    Nem hittem hogy ezt hozzák ki a végére,meglepődtem teszett.
    Szóval mit suttogott a lány az öreg hölgy fülébe?

• sandor8206
    jó az imdb, csak azt mondom , hogy nem szentírás! Mert a nagy hibája, hogy önkéntes, tehát eleve azért szavaz valaki mert rá akar szavazni valamiért, ezért van az, hogy valamelyik filmre 350 ezren valamelyikre csak 2 ezren szavaztak.
    Tudom politika nem ide való, de most nem tudok jobb példát írni. Akármelyik internetes szavazáson, ergo az szavaz aki akar a Jobbik 50 %-ot ér el (mert a bázisa felmegy és szavazz, a sima emberek leszarják), de ha egy SzondaIpsos, Medián akármelyik közvélemény kutató cég csinál egy felmérést, tehát nem önkéntes és lefedi a magyar lakosságot a minta (öreg, fiatal, diplomás, munkanélküli stb.) ott meg 5 % körül áll.
  • PetruZ
    Én mindig megnézem az imdb-t és a rottentomatoes-t is, az utóbbi inkább közelebb áll az én ízlésemhez, bár ott is futottam már bele magasra értékelt, de végül csalódást okozó vacakba (ill. fordítva: lepontozott cucc tetszett :) ).
  • Tyler1
    nem mérvadó semmi! csak ha saját magad megnézed! mindenkinek más az izlése és máshogy szavaz egy filmre!
  • Real13
    Az IMDB nem igazán mérvadó, de még mindig a legjobb forrás, ha filmről akarunk megtudni alapinfókat. Szerintem...
  • Calver
    akik szerint az imdb-n a filmek pontszáma reális és mérvadó, az legyen már kedves megnézni a 15000 szavazattal 6.8 ponton álló Spartan-t. azt hiszem gyors véleményváltozás, és esetleg egy láb kínok miatt történő lerágása lesz a vége.
  • Real13
    Jaj, 8/10 :)
  • Real13
    Cadillac Records

A Cadillac Records minden erénye ellenére néhol felületesnek tűnhet, de Darnell Martin rendező-forgatókönyvíró érzésem szerint nem a zsigerig ható mondanivalóra, drámai elemekre vagy az akkori társadalmi helyzet bemutatására akarta helyezni a hangsúlyt a zenei világ tükrében, hanem méltó, tiszteletteljes emléket vágyott állítani a rock and roll, a country, a blues, és az R&B nagyjainak.
  • edios
    Azért ha IMDB-n van egy filmre 10k+ szavazat, és nem éri el az 5 csillagot, az nem lehet egy túl jó film, és ugyanígy 8 v afölötti csillagnál már elég vszínű, hogy minőségi darabról van szó.

Most erre nem is tudnék ellenpéldát mondani, pedig ha tudnék se cáfolná meg ezt a "szabály"-t.
  • m0tTh0w
    Persze hogy nem reprezentatív az imdb, de attól még le lehet vonni a csillagok számából a következtetést.
    Pl. ha egy film 1-2 csillagon áll, és mondjuk szavaztak 20 ezren, akkor elgondolkodik az ember, hogy ezzel a filmmel vmi nem stimmel és esetleg tényleg trágya lett. Valamint ha egy film 8 pont felett van, akkor azért jónak kéne lennie. De az is igaz, hogy izlésekről kár vitázni.
  • Qwerty4
    Vámpír Brooklynban (Vampire in Brooklyn) - 1995:

Közhelyes mese.Humorosnak is akar látszani, de nem az.

5/10
  • Hoz_Hun
    Martyrs

Én is megnéztem. Nem nekem találták ki...

4/10

6 pontot azért kapott mert jól volt megcsinálva. Amúgy a történet (számomra) -2.

Egy nagy kérdés felmerült bennem a végén: ki volt az a beteg állat akinek ez a "film kreáció" felmerült az agyából?
  • Seth
    csak egy idióta Spock-os kép volt, de vmiért nem sikerült XD
  • sandor8206
    ok, csak azt hittem, hogy kapitányos hsz-re reagálod, hogy mégis az volt.
  • Seth
    én sosem mondtam hogy az
  • sandor8206
    ja-ja, meg nagykövet, meg mit tudom én még mi, csak kapitány nem :-) de lényegtelen , moziban ott leszünk!
  • Hoz_Hun
    Spock úgy tudom a tudományos tiszt volt (meg Syler ).
  • PetruZ
    ...és az milyen már, hogy kimutatható a száma a transzi / shemale, és egyéb bizonytalan nemi identitású egyéneknek, sőt, még közel 40 nem földi ufó mozinéző is akad. :)
  • sandor8206
    természetesen ott a smile!

"...364,637 szavazat az biztos nem mérvadó..." természetesen nem mérvadó, ha használod kicsit a gógyid!
    Ezekből az adatokból csak egy valami mérvadó, az imdb-n többen szavaznak férfiak mint nők! Ezt ne vedd reprezentatív mintának, mert van egy nagyon nagy hibája, önkéntes és az szavazz aki akar, ezért is jöhet ki olyan minta mint itt is, hogy 290 ezer férfi és 50 ezer nő! Amikor pl: a TDK esetében 57 % volt a nők aránya akik megnézték moziban.
  • sandor8206
    Spock sose volt kapitány!
  • ba32107
    Azt megfigyeltétek már, hogy szinte minden filmet a 45+ nők húznak le a legjobban? :D
  • Hoz_Hun
    Kirk a kapitány nem pedig Spock. De javítsatok ki a ha tévedek.