106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
én már agyfaszt kaptam az első résztől is. mármint azért, mert egyszerűen szánalmas, hogy ilyet csinálnak gyerekfilm címén. neveljünk csak hülyéket... -
Night at the Museum: Battle of the Smithsonian -
Óva intek mindenkit ettől a filmtől!!!! Max DVD-en kikölcsönözve! -
Egyetértek de azért a Cyborgot se felejtsd el az volt az első igazán nagy filmje ! Abban a filmben még nagyon fiatal volt ! -
én mondjuk fejből több filmet tudnék felsorolni Van Damme-tól mint Willistől! és lehet h nem egy felkapott színész, de a 90-es években jó pár gyereknek és felnöttnek volt ő "az akcióhős" !!!
és én pl. egy kickboxert vagy egy véres játékot inkább megnézek mint egy die hardot. -
Hát azért volt Van Damme-nak is jó pár szépen hozó mozi filmje. -
Real13 #46363 Felkoppintva (3*-ra)
Apatow a maga 'funny and feel good" stílusával terelgeti szereplőinek életét a végső megpróbáltatásig, s az általa írt forgatókönyv meglehetősen sokrétűen tárja fel a páros elé kerülő tortúrák sorát. Komikus helyzetekből és igazi odamondós geek humorból nincs hiány, a remek szereplőgárda pedig még improvizálva is elvinné a hátán a filmet.
8/10 -
JCV vs JCVD
-
Már hogy lenne? Ez itt A kategória, JVC pedig kb Z kategóriás:) -
Nomeg JCV! Habár őt annyira sosem szerettem, de azért itt a helye.
-
az IGAZI akcióhősök! Csak Mel Gibson-t hiányolom. -
xD
-
idiocracy -
mi annak a filmnek a címe amikor egy férfit és egy nőt hibernálnak majd mikor felkelnek már idióta a világ,az emberek meg valami "Ó a tököm!" című műsort néznek a tévében? -
The Horsemen
Kicsit érdekes volt ez a film. A mondanivalójával nincsen baj, csak valahogy a film kicsit összecsapottra sikerült. Van jó pár igen drámai momentuma a filmnek, a nyomozás viszont túlságosan le van egyszerűsítve és emiatt valahogy nincs meg a megfelelő feszültség a filmben. A végén a csavar egész jó volt, bár én többre számítottam.
Erős közepes film aminek a végén sokan megkérdezik majd, hogy mi ez a szar? Pedig a mondanivalója azért igen komoly és megszívlelendő és ha kicsit átérezzük a dolgot akkor érdemes a saját házunk táján is körbenézni.
6/10 -
Igen, nálam 22. dátummal van lent a fájl, aznap néztem. -
Yep. De majd otthon megnézem neked. Már volt új trailer múlt héten talán, a HardWired-en is fent volt pl., de a GameTrailers-en is. Már rongyosra néztük. -
wat
Ez az új trailer.. Ma nyomták föl applere.. Vagy én vagyok lemaradva minden jóról, és már valahol volt? -
Real13 #46351 Éjszaka a múzeumban 2
A kreatív alapötlet nem mindig szül ötletes alkotást: ezen kellene végre változtatni a minden bizonnyal elkészülő harmadik felvonásra.
Tulképpen ugyanaz kicsit monumentálisabban, mint az első. -
ezrégi -
9 trailer 2.
VÁáááááááááááááááááááááá -
Watchmen #46348 Engem nem izgat, hogy nem az éllovas filmtörténet műfaja a comic meg a Marvel a cuccok.......A lényeg, hogy a sok elcseszett képregény film mellett nagyszerű film. -
Enyim mondja pl :D -
jó hát a sok luvnya nagy rábeszélő képességgel rendelkezik..."ugye nagyon szeretsz, akkor elviszel a filmre"...stb. stb. :/ gondold el hány barátnő mondja..."ugyan drágám, hát üljünk be a terminátor filmre, nagyokat fogunk kacagni,". -
sandor8206 #46345 "...Nem akarlak én meggyőzni, de képregényke közül etalonnak számít..." hát ez az a comic-film (sztem) nem éppen a filmtörténet éllovas műfaja, ott nem nagy szám elsőnek lenni (ha az egyáltalán, mert más) -
Watchmen #46344 Nem akarlak én meggyőzni, de képregényke közül etalonnak számít.
Persze sokan nem értenek meg de hát engem aztán nem izgat. Tudom, hogy bevételbe se ért el nagyot sőt....de az mit se számít.
Snyder hű maradt a képregénybe néhol felturbózta, és adott egy nagyszerű látványvilágot neki ennyi.
Átlagosnál Árnyalatnyival jobb? Hm.....ha neked ez az átlagos film akkor mi ami jó? Nem támadásból írom csak pusztán kíváncsi vagyok! -
hát de akk is furcsálom, mertha még vmi nagyobb film verte volna el, de ez a Ben Stiller féle vígjáték első része sem volt nagy durranás!
és a Terminátor promok és trailerek pedig sztem elég ütősre sikeredtek :) -
Marmint a Watchman komolyabb alkotas ? :D
Na azert ennyire ne legyunk mar elajulva egy atlagosnal csak arnyalatnyival jobb filmtol. -
sandor8206 #46341 "...Jó hogy magából indul ki mert ez az ő véleménye..." azzal nincs baj, csak abból ne vezessen le általánosságokat.
Nem is tudtam, hogy mondjuk tíz éven belül nincs hasonló film, akkor = etalon?! -
Watchmen #46340 Jó hogy magából indul ki mert ez az ő véleménye.
A Watchmennel az volt a gond sokan popcorn mozit vártak helyette persze egy komolyabb alkotás született ami manapság már kevesebb embernek jön be.
Szó mi szó valakinek tetszik valakinek nem. Snyder csak a képregényt követte mesteri módon egyedül a végét változtatta meg ami nem osztott nem szorzott sőt szerintem még jobb lett mint a képregénybe.
A képregényes filmek között szerintem etalon, de a sok más filmek között is lazán megállja a helyét....főleg amilyen filmek jönnek ki mostanság?
Ja hogy sok ilyen film van ami ekkora mondanivalóval és látványvilággal rendelkezik? Mostanába? Mondj már nekem egy párat létszives? -
...sajna nyakára vertek a terminátor szériának a rémes 3. rész és hasonló minőségű sorozattal :( -
az Éjszaka a múzeumban 2 megverte a Terminátort a jegyeladásban XD az kicsit cinkes nem? én megnézem az elöbbit, de sztem sokkal inkább eröltetett mint poénos, az első részhez képest meg jóval gyengébb!
az új Terminatort nem láttam még de én tuti ink arra vennék jegyet, noha nagy Ben Stiller fan vagyok :D -
-
solikka11 #46336 Ez nagyon tetszik, és nagyon ötletes. pl. Stardust LOL -
Real13 #46335 Az út a vadonba igaz történet alapján készült, de nem a mögötte bújó történetet, hanem magát a filmet kell nézni szerintem: az meg csillagos ötös. Szvsz:) -
sandor8206 #46334 "...Teljesen igaza van Sir Qunó Jedinek, manapság kevés a jó vígjáték (kb. 95% hulladék, a maradék 5%-ot meg alig mutatják be a moziban)...." az a baj, hogy a saját magadból vezeted le a többi embert is. Szted 95 % mások szerint csak pl: fele-fele.
Ezt csak azért írom, hogy a mozi=szórakozás és nem CSAK a látvány stb. A szórakozás persze magába foglalja a látványt is. Ezt úgy írom, hogy vígjátékot én se nézek moziban.
"...A Watchmen nem "századik idióta képregényfilm", hanem igazi etalon. Aki még nem látta, ha teheti nézze meg, de legalább ne irkáljon ilyen hülyeségeket róla..." az a baj, hogy megint magadból vezeted le a dolgokat, szted etalon mások szerint s*ar, sztem átlagos! Attól, hogy van mondanivalója, kérdéseket vet fel, komoly sztorija van még nem etalon, rengeteg ilyen film van. Azért lehet sztárolni, mert képregényben (->és comic-filmben) "etalon" ilyen szempontból, de nem a Watchmen a spanyolviasz, volt már ilyen dögivel csak nem comic-filmben. -
Teljesen igaza van Sir Qunó Jedinek, manapság kevés a jó vígjáték (kb. 95% hulladék, a maradék 5%-ot meg alig mutatják be a moziban).
Moziba tényleg csak a látványos filmekért érdemes elmenni.
Ne felejtsük el, hogy 2 film van amire mindig tuti siker (figyelem a definíció nem pontos, de aki akarja az megérti):
- az animációs filmek (de jópofa, de aranyos, de...)
- az "átlagamerikai" vígjáték (kis költségvetés, ehhez képest 4-5x bevétel)
Miért is? Mert ezek mindenki számára fogyaszthatóak (bár én pl. némely vígjáték alpári stílusa miatt simán kitenném a 18-as karikát) ás mert az átlag mozinéző nem célirányosan megy moziba (értsd: "nem nézünk meg egy filmet?") és amikor ott van, akkor már nem fog hazamenni, mert "nem adnak jó filmet". No és mit választ ilyenkor, na mit? A fennt említett 2 kategóriát, mert (tévesen) azt hiszi azokkal nem lehet befürödni...
A Watchmen nem "századik idióta képregényfilm", hanem igazi etalon. Aki még nem látta, ha teheti nézze meg, de legalább ne irkáljon ilyen hülyeségeket róla. -
Gambit képessége amúgy:
Ability to charge matter with explosive bio-kinetic energy.
Hypnotic charm.
Peak human speed, stamina, agility, and reflexes.
Skilled hand-to-hand combatant, strategist, and thief.
A legfontosabb az első: bio-kinetikus energiával fel/túl tud tölteni tárgyakat, amik ezután felrobbannak. Ezzel sebez, nem azzal, hogy telekinézissel nekedvág egy kártyát.
E mellett nem képzett a kártyadobálásban (atyaúristen), hanem azért dobál kártyát, mert nem a tárgy tömegétől vagy súlyától függ a robbanás mértéke, hanem a felülete nagyságától. És így ha pl 2 pakli kártya van nála az 104 támadóeszköz egyben, míg ha pl 104 tőrt vagy csapágygolyót tartana magánál, akkor már túl lenne a hatodik gerincműtéten :). -
technopeter #46331 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de lehet már rég láttam, de tuti nem azért mert hülye volt.. sztem a vége meg nagyon jó -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Még annyira sem volt. Tényleg droid volt szegény.
Itt egy kis adalék. -
ba32107 #46329 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A valóságban is egy szerencsétlen volt a srác, alaszkaiaktól kérdezték a történet kapcsán, hogy mit gondolnak. Az volt a válasz: "Hülyének kell lenned ahhoz, hogy nyáron a főúttól 12 mérföldre éhenhalj"