106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
ba32107 #46448 Terminator Salvation
Nagyjából egyetértek a véleményeddel. A szinkron pocsék volt, Bale hangja olyan semmilyen, teljesen jellegtelen. Amúgy ez volt az első film, amiben szerintem Bale nem volt egészen hiteles... mondjuk Connor nem is szerepel annyit, mint vártam, nem igazán lehet megismerni. A látvány viszont elképesztő volt, a Transformerst magasan verte! Csak ez miatt is érdemes megnézni moziban. Tetszettek a visszatekintők az előző filmekre is. Schwarzi feje pedig rendben volt :D
Azért volt egy-két orbitális ökörség, például:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szívátültetés a sivatag közepén, egy ponyva alatt? ... -
Ja, ja, én is másra tippelek. Sztem volt némi mazo entyem-pentyem valakivel, aztán rosszul sült el a dolog, az illető meg lelécelt, amikor látta, hogy baj van. Vagy valami iyesmi.
-
hát jah vmit kikellett találni a sajtónak, de sztem nem öngyilkosság volt ez! -
Hát sajnálatos . Remélem nem haragszik meg senki, de mikor meghallottam kapásból EZ ugrott be. Tudom most ez rossz vicc, szánom bánom -
akkor olvassatok el amit en irtam. szvsz meg igy se volt eleg torz meg beteg.... -
Coraline!
tényleg beteg xD -
nah pont ezert jottem...
RIP David Carradine -
Ráadásul felakasztotta magát és elég bizarr körülmények között találtak rá...
-
Terminator Salvation
Tulajdonképpen egyben volt a film, még se lesz klasszikus, távolról sem. Pár klisé, kiszámítható befejezés, pár erőltetett jelenet. Valahogy olyan érzésem van, mintha a rendező lekapott volna a könyvespolcról egy terminátor ponyva regényt és átültette volna moziba, ami nem rossz, de tényleg...de...:/ Még egy apró kis gondom volt :( Sajna a nyíregyházi multiplexben szinkronnal adták :( Hangilag és képi világra viszont nagyon rendben volt a film. Volt pár visszaköszönés a régi filmekre és nincs annyira agyonerőszakolva a világ, mint ahogy a 3. rész tette.
10 / 6.5 -
basszus meghalt David Carradine! pedig mekkora színész volt! a Kung-Fu c. sorozata a kedvencem volt régen. :(
R.I.P. -

Jar-jar és a népe nélkül már egész kellemes film lenne, akár még 7 pontot is lehetne adni neki.
Egyébként több helyen olvastam, és már én is kezdem úgy érezni, hogy az az új trilógiának egy nagy szerencséje van: Ep3. A Sith-ek bosszúját olyan jól eltalálták, hogy valahogy felhúzza az első két Ep-t is. -
Sokadjára sem bírtam végignézni... -
Real13 #46436 SW:The Phantom Menace
Sokadjára is idegesítő, és mégis szerethet film...valahogy mindig így jön ki:D
6/10 -
Changeling 8/10
Mit mondjak nem egy rossz film, bar nehol tuljatszottnak ereztem az anya szerepet, de csak a film elejen.
Utana teljesen lekotott a tortenet.
Eastwood papa valamit tudhat, mert amelyik filmet rendezi, az nalam mind magasra ertekelt film volt.
Sajnos mar nem sokat fog hatrahagyni az utokornak, ha csak nem 120 evig fog elni.
A holnapi menu pedig az 1939-es hatosfogat lesz, mert mostanaban rakattantam a regi klasszikus filmekre.
Kurosawa filmek vagy a 12 duhos ember es meg sorolhatnek rengeteg kimagaslo muvet, amiket meg most is erdemes megnezni, ennyi ev utan. -
neked se szólt?
csak fogja magát és szó nélkül utazik.. :/
-
Nem is mesélted, hogy elutaztatok a banamákra -
de most komolyan, szerinted van bárki is aki megnézné egy ilyen ajánlásra a linket? bárki? Bár igaz, az emberi hülyeség határtalan. Mint ahogy szép példáját is mutatod ennek. -
alsidam #46431 sziasztok,
reklám
Csak menjetek rá Kérlek benneteket.......
Üdv.:alsidam -
Coraline és a titkos ajtó
Na ez egy beteg mese!!!! Tényleg nem gyerekeknek való! Leginkább a tv2-n éjszaka futó animációs filmekhez hasonlítanám, csak ez kicsit hosszabb is meg története is van DE BETEG! Többet nem is akarom megnézni xD
Hunt for Gollum
A történet a Gyűrűk Ura trilógia elött játszódik, és a címből ki is derül h mi a cél! Többet nem árulok el. Nekem annyira nem jött be, de az igyekezet, a kosztüm, és a smink 10 pont!
Anyámon a tanárom
Sean William Scott és Billy Bob Thornton idétlen vígjátka számomra az imdb-s pontszám ellenére is poénos 90 percet jelentett! Talán a történet kicsit gyenge, de a poénok hatalmasak! (megjegyzem Billy karaktere enegem is emlékeztet pár tesitanárra, szerencsére az enyémek jó fejek voltak :D ) -
Bicentennial Man
10 év után is 10/10 film. Ha ma jött volna ki is megállná a helyét.
-
The Hurt Locker
Nekem a háborús filmek között új etalon. 10/10
Másztszí. -
Lehet, hogy en fasultam mar be, de nekem nagyon ZS-kat film volt :( Azokrol a kozepkori jelmezekrol az jutott eszembe, hogy eppen ezek voltak raktaron, azert hasznaltak oket. -
világ egyik legjobb akciófilmje
-
látom nem csak engem kapott egyből a tv elé :D:D:D még ezredszerre is izgalmas :D -
Terminator II.
Még megy ugyan, de már értékelem...illetve nem tudom értékelni.
Klasszikus, akció alap, minden magára valamit adó film kedvelő reportárában kimagasló helyen kell, hogy szerepeljen.
10 / értékelhetetlen -
.50-es kaliber, olyan közelről? Még jó hogy. :)
-
bizony, jó film ez is 
a végén amikor előkapta azt a nagy fegyvert:D még a falat is szétszedte vele, az durva volt -
The Sniper (2009, http://www.imdb.com/title/tt1194624/)
Ez nem a Berenger-féle örök klasszik remake-je, hanem egy hongkongi próbálkozás, ami az imdb-s gyenge osztályzat ellenére annyira nem is rossz.
Tkp. egy rendőrségi elit egységről van szó, ahová bekerül egy egyszerű gyalogkakukk rendőr, mert egy akció közben mutat bizonyos képességeket, amit a fejesek nem akarnak kihasználatlanul hagyni. Miközben tanul és ismerkedik a társakkal, megtudja, hogy az utóbbi évek legjobb lövésze már nincs a csapattal, mert gyilkosságért börtönben csücsül, és az egyetlen illető, aki a vallomásával megmenthette volna, most a csapat vezetője. "Természetesen" a fickó éppen szabadul és elhatározza, hogy megbünteti azokat, akik a rácsok mögé juttatták...
Aki a városi "betondzsungeles" sniper akciókra bukik, az nem fog csalódni, maradéktalanul megkapja, amit vár: jó helyzetek, lassítások, lehetetlennek tűnő lövések, minden, mi szem-s-szájnak ingere. :) Mivel távol keleti film, van némi misztikum is benne, és egészen a legvégéig nem is derül ki, mi is volt az igazság a fickó börtönbe jutásával kapcsolatban. A történet maga sem olyan rossz, kár, hogy a karakterek elég sablonosak. Talán csak a bosszúálló lövész figurája van kidolgozva, a többiek elég haloványak. A főszereplő fiatal srácról pl. alig tudunk meg valamit. Emellett vannak karakterek, akik egy-két jelenetre feltűnnek, aztán a semmibe vesznek, minden előzmény és utóélet nélkül.
Összességében, ha a Berenger-féle alapfilm egy 8/10, akkor ez egy erős 6/10, de nálam a megvalósítás és a sniper-kedés eleve többet nyomott a latba. :)
-
A törvény gyilkosa / Righteous Kill
Hát gondoltam ha már Al Pacino és Robert Deniro egy filmben játszik, akk az rossz nem lehet...tévedtem! Gondoltam, h majd a jól megszokott keménységet kapom a 2 színésztől, de sajnos ez sem jött be! Maga a sztori jó lett volna, sőt ezzel a párossal tuti nagy durranás, csak kellett volna egy jó forgatóköny meg egy jó rendező aki összeolvassza mindezt, de igy csak egy tök silány krimi lett belőle olyan klisékkel h majdnem hanyatt b@sztam magam! Az egészet télleg csak Pacino és Deniro húzza fel, egy nézhető szintre. Szóval kicsit csalódás a film, meg csalódás h ilyen színészek ilyen gyökér karaktert kaptak! 50 Centről inkább szót sem ejtek!
5/10 -
wtf ?
Mar ilyenekkel tomik szerencsetlen kolkok agyat.
Street Fighter: The Legend of Chun-Li :DDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Nekem is tetszett! -
Nekem bejött. Én jót szórakoztam. Hozzáállás kérdése. -
Ez most komoly? :D
Eletemben nem lattam meg ilyen szar madmax filmet, mint a Doomsday :P Gagyi jelmezek, ostoba tortenet. Az egesz olyan volt, mint egy tv-film egy kisebb orszagban. -
Doomsday (2008)
Na ez egy korrekt film. Jól szórakoztam. Ha vérkomolyra vennék, röhejes lenne, de így, hogy nagy adag fanyar humor van benne és az egész egy jóféle madmaxaliensdawnofthedeadsoknappalkésőbb, nos így halálra rötyögtem magam rajta és nagyon tetszett. Najó, van benne pár apróbb hiba, de még így is 1000%-kal precízebb, mint a mai amcsibroáf filmek. Még a mellékszereplők is parádésak és szerethetőek, így téve az egész filmet egy kategóriával feljebb! (nomeg a zene sem kutya)
Az elnök maga Doktor Bashir a Deep Space Nine-ról! :D
Dr. Marcus Kane maga Malcolm McDowell személyesen!
A rendőrfőnök Bob Hoskins!
De még sorolhatnám. Nagyon jó a szereposztás, még a főszereplő is tűrhető abszolúte (pedig nőknek ez a szerep nem nagyon szokott menni)!
Aprób hibáktól eltekintve az utóbbi idők egyik legjobb filmje a témában. -
Shoot 'Em Up
úgy kezdtem el nézni hogy semmit nem tudtam előzőleg erről a filmről. mint kiderült nem is kellett. Paul Giamatti valami zseniális ahogy itt alakít, nélküle kb semmit sem érne ez a film, meghát amúgy se mert sztori gyakorlatilag nincs is, de nem is ez a lényeg. egy percig nem unatkozik az ember, masszív 80 perces akció-fun. remek szórakozás volt, nekem tetszett(Y)
9/10 -
Pedig ez majdnem olyan mint a játék éppen ezért az egyik legjobb alkotása. -
Menekülés a győzelembe? -
Postal
------------------
0/10
Könyörgöm, Bollt tényleg akassza már fel vki, ez vmi hihetetlen. kb. 40 percet bírtam ebből a kalap fosból.
Borzasztó, hogy ennek az embernek még mindig pénzt adnak. -
Volt
Nagyon szórakoztató volt, igaz a történet teljesen kiszámítható de hát kit érdekel mikor ilyen szeretni valóak és mókásak a karakterek. Jók a beszólások, a szinkron is nagyon jó. Az animáció minősége pedig kiváló.
9/10 -
Igaz, igaz, csak egyszeres, egész mostanáig abban a hitben voltam, hogy a Gia-ért is oscar-t kapott, de azért csak Golden globe-ot.