106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
ba32107 #46688 Úgy meg az Idiocracy nem stimmel -
Ja, úgy lett volna logikus.
Most, hogy megnézem, szerintem 2009 lehet a vonal inkább. Igazad van, hülye voltam, hogy logikát kerestem benne... -
Nem hiszem, hogy 2000 a vonal, úgy több filmnél se jönne össze a dolog. (Pl Children of Men - 2006, V - 2005, stb.) -
A Minority Report el van szúrva mert az 2002-es és nem szabadna visszalógnia 2000 elé. Amúgy jó :-) -
:)
-
sztem visszamennének az időbe és megnéznének egy Schwarzi filmet -
Ez elég mass effectes lenne :D
De mondjuk a borggal sztem jól lepacsizhatnának :) -
... -
háát, alszom eszem és kutatom az élet értelmét plusz nekunk még van egy kis egonk is amit mindig tölteni kell, pl vásárlással, karrierrel stb :)
Abban van valami hogy a föld lakoságának kiirtása után jöhet a következő bolygo, lásd transformers, lehet ők is egy skynettel kezdték :) -
Nos pl. ha már nincsenek élő ellenségeik, akkor szépen át lehet építeni az egész felszínt egyetlen hatalmas gépezetté és végül jó kis mozgatható űrbázist építeni a Földgolyóból. A Skynet pedig elindulhat így a multiverzumba, hogy minden organikus létformát kiírtson és találkozhasson más Istenkomplexussal küzdő gépi/inorganikus entitásokkal, civilizációkkal (vagy Vídzsörrel személyesen). Legvégül pedig maga is Istenné válik, VAGY találkozik magával Istennel (aki szintén gép szerinte, nyilván, hiszen saját képére teremtette őket). Aztán hogy a JóIsten jobbján foglal majd helyett megkerült gyermekként, vagy megküzdenek egymással az már csak a Terminátor sokadik részéből (sem) derül ki... -
Miért, Te mit csinálsz most, mint uralkodó faj?
Alszol, eszel, szaporodsz, nézed a semmit.
Na ők is ugyan ezt tennÁK, csak sokkal precizebben :DDDDD -
Amugy mit csinálna a skynet ha győznének? A t-1000esek sorban állnának hogy leverjék sakkban a skynet rendszerét vagy elkezdenének takaritani mint wall-e? aztán? Mi az élet értelme? :D -
Én a legjobban idén akkor is az Avatart várom... -
Nohát nem volt olyan rossz ez a T4. Nem terminátor, nagyonnem, de ha elvonatkoztatunk tőle, akkor egy egész szórakoztató popcornakció. Bár annak meg enyén uncsi (nagyon). Mind1. 1x kibírtam, de most egy ideig nem vágyom rá (mer nagyon buta, pláne a szkájnet és nyújtják, mint a rétestésztát). Kösz, de kösz nem. Majd. -
viizo #46674 Benjamin Button különös élete
A film igen kedvező mozis fogadtatása felkeltette az érdeklődésem, és most már mivel végre kijött dvd-n is, én is sort kerítettem rá. Kiváló alapötletnek tünt a fordítva öregedő ember karaktere, ám valamiért mégis hiányérzetem támadt több helyen is - dacára a rendkívül hosszú játékidőnek. Némileg feszesebb vágással egy kiváló drámának tartanám, viszont sokszor azon kaptam magam, hogy unatkozom a filmen. Ez azért is érdekes, mert nagyon szeretem a hosszú, bővített filmeket, a minél több információt, itt azonban valahogy az idő kitöltésének tünt több motívum.
A két kedvenc karakterem a villámcsapást felidézgető bácsi, és művész kapitány voltak, sokkal jobban kedveltem őket mint pl. a főszereplő vörös kedvesét (bár tőlem Cate Blanchett amúgy is nagyon távol áll).
Összességében egy szép, de álmos mese.
10/6 -
Paul Blart - Mall Cop
Sablonos, tucat, kiszámítható, unalmas, gyerekes. Bővebb kifejtést úgy érzem, hogy nem érdemel ez a film. -
Halott madarak-at most láttam.Nekem tetszett,hangulata volt,csak a végén nem értettem mi volt,a csávót nem a saját kutyája kergette?Először úgy tűnt hogy az a kutyája.Aztán mi lett beleszállt a csávóba ez a démon mikor lelőtték? -
vazzz... 
-
xxxpaulxxx #46670 ráadásul elvileg holnap jön ki a videogame:D -
Knowing
Egy-két effektet leszámítva szerintem gyenge. Tele unalmas közhelyekkel(a WTC-től kezdve egészen a kiszámítható sablon párbeszédekig), érdektelen szereplőkkel, miközben az izgalom írmagját sem fedeztem fel magamban.
4/10 -
Lipi1980 #46668 Esti mesék
Nagyon aranyos kis esti kikapcsolódás. Kis (és nagy) gyerekeknek kötelező darab... -
Ghostbusters 3
YESS!!!! -
Így van, ezért is használtam :)-t. -
No igen. Alant olvasható a probléma :)
Csak azért szóltam róla, mert asszem 4-5 bekezdésben is így írtad, gondoltam szólok róla, még a végén butának gondolnak :) -
ara gondolt h 1/1 is annyi mint 10/10 matematikailag! nem kell ezen vitatkozni, poénból mondta gondolom. -
Nem kell mindig a ker. csatornákat nézni. Az m1-en 2 nagyon jó film is volt tegnap este: a Tű A Szénakazalban és az Ütközések. -
1/1=1 , 1/10= 0.1 nem mindegy, ő csak erre értette... lemaradt a 0 ennyit írt csak. Tizes skálán egyes, vagy egyes skálán egyes? az ugyan annyi... -
Lipi1980 #46661 Csak annyi értelme volt, hogy annyira szar volt, hogy nem néztem végig...
Ha nem lett volna egyértelmű mindenkinek
-
sandor8206 #46660 sztem ő arra gondolt, hogy 1/1 nincs, csak 1/10 :-) -
Tenyleg ? TE lattal mar nagy koltsegvetesu filmbol 1/1-t ?
Ilyen szubjektivitas nincsen, az1/1 azt jelenti, hogy az elejetol a vegeig ertekelhetetlen a film. Szerintem ilyen film nem igazan letezik, mert nem hinnem hogy az osszes szinesz, a rendezoi munka, a kameramunka, a tortenet, a zene es sorolhatnam a filmek osszetevoit, amiben az ember ne talalna valami kis pozitivumot. Az lehet, hogy 2,3,4 osztalyzatu van
Mint ahogy a tokeletes film sem letezik,csak megkozelitoleg, ellenben nincsen 9 es 10 kozotti allapot, tehat egy 9.5 az az IMDB-n kerekitve mar 10-esnek szamithat. -
" mondom olyan lesz mint a többi hasonló baromság:D D"
...és szvsz olyan is volt :) -
És azzal tisztában-e vagy, hogy a 10/10 ugyan annyi mint az 1/1? :) -
pedig az jó film, bár most nem néztem végig mert már anno láttam párszor:) -
xxxpaulxxx #46655 én így voltam a constantine-al:/ -
annyira szar volt, hogy nem nézte végig? -
Bocs, hogy felhozom, de mi értelme is volt ennek a hsz-nek?
-
Lipi1980 #46652 Az időjós
Tegnap ment az egyik kereskedelmi csatornán. Elkezdtem nézni, de a második reklám végét már nem váram meg... -
filmek amiket láttunk, és nem amiket még nem! :D az másik topic -
Real13 #46650 Ehh, trailert elrontottam :D
Trailer -
Real13 #46649 Ha már az év filmje:
Inglourious basterds
:)