106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Perkins 14
10/9
Rég láttam ilyen jó horrort, jó kis zombis cucc, az elején pedig azt hittem h szar lesz, de 15 perc után nem kicsit felpörgött:) tetszett nagyon
btw. After Dark Horrorfest-es film... -
The Hangover
haverokkal moziban nézve tökéletes esti program, jókat lehetett rajta derülni...ajánlom mindenkinek:)
8/10 -
Real13 #46766 Én ismerek olyanokat bőven, akiknek az első a kedvence:) -
Mind a három tetszett, az első a legjobban azt láttam a legtöbbször:) -
Te vagy az első, aki az új trilógia közül nem a 3-as tekinti a legjobban sikerült darabnak.
Hát.. Ilyen embernek is kell lennie végülis
-
Real13 #46763 SW:A klónok támadása
A Baljós árnyak finoman szólva is vegyes fogadtatása nem szegte kedvét George Lucasnak és a premier után szinte rögtön nekiállt elkészíteni az újkori trilógia második részét. A rendezői és írói feladatokat ismét magára vállaló Lucas hallgatva a rajongói panaszokra mérsékelte Jar-Jar Binks szerepét, felnőttesebb, komolyabb hangvételű filmet készített. A SW univerzum szülőatyját ennek ellenére ismét rengeteg kritika érte, elsősorban a lassú történetvezetés és a droidok következetes elhülyülése láttán csóválták fejüket a nézők, de a szerelmi szál és az összecsapott fénykardpárbaj is sokak szemét szúrta.
A Klónok támadása mindezek ellenére szerintem a legjobb a három újkori darab közül...
8/10
(lehet szidni...:D) -
OMFG!!!!!!!! -
The Hangover 
hát ez vmi eszméletlen volt:D elejétől a végéig.főleg a legvége
10/10 -
hogy érted azt, hogy világvége?
jövőre? nemááá :(
-
nagy hős #46759 én orlandoban láttam ezt 3D-ben. ráadásként volt utána egy pár perces élőszereplős ugrálgatás a színpadon :) -
Pont azért szerettem a Mátrix mindhárom részét, mert az akciók látszottak benne rendesen, még lassítva is, pörgetve is, a lehető leglátványosabban... -
sandor8206 #46757 na valami ilyesminek kellett volna lenni a T4-nek kinézetileg, ez terminátor hangulat! Cameron 7 perce többet ér mint az egész McG faszság!
A T2-ben vagy itt is hol van kamerrángatózás, gyors vágás?! Sehol! Mégis odabasz! -
Seten #46756 Valamint - korábban említettem is - a gázolaj felrobban a szikrától(!). :) -
íííígy van! erről van szó, kérem szépen. ha már papíron jó egy akciójelenet, legyen az a vásznon is. pl. a 4-ben, amikor a motor belerepül a nagy repülő dögbe, akkor is olyan közelről mutatják az egészet, hogy szart sem látni (ez benne van a trailerben is, a filmet még nem láttam)
amúgy ezért is olyan jó a Dark Knight! az "így készült"-jében Nolan több akciójelenetnél is elmondja, hogy "ezt is több kamerából vettük fel, de én azt használtam, amelyik a legtöbbet mutatja". pl a kamion átfordulását (hogy maradjunk a 8 kerekűeknél :) is felvették vagy 5-6 kamerával, mégis csak egy szögből mutatja az egészet, vágás nélkül
jól látható, az ember felfogja, átlátja, megérti, átérzi :)
készülnek a megalománabbnál megalománabb filmek, minden jelenetükben CGI-vel, aztán szart sem érnek. sok nagy rendező azt vallja, hogy csak ott kell CGI-t használni, ahol a jelenet máskülönben megoldhatatlan lenne, lsd. Peter Jackson, vagy a már említett Nolan
aztán van egy David Fincher nevű alak, aki már azt is "previzeli", amikor valaki lesétál egy lépcsőn. ő azt vallja, hogy minden megoldható számítógépes technikával, csak idő és pénz kérdése
most pedig végre, valahára visszatér kedvenc kanadai rendezőnk, James Cameron, aki aztán tényleg mindenhez CGI-t fog használni az Avatarban (persze mindennek megvan a makett verziója is, ahogy kell), és megmutatja a világnak (meg a sok, az én szememben B-kat rendezőnek, akiknek sok pénzt toltak a segge alá, pl emmercih és bay), hogyan is kell ezt csinálni
ő egyébként sosem mondta, hogy forradalmasítja a filmezést. persze a kellő vehemenciával beszél a filmről, mégiscsak majd' 15 éve álmodta meg az egészet. szóval nagyon nincs elszállva, de azért tudja, hogy amit csinál, az nem semmi. az E3-on mondta a film végi nagy csatáról: "the mother of all bottles", na én hiszek neki :)
HW-n van egy jó Avatar topik, ahova néha-néha ír ward, vagyis Kiss Balázs, aki a Weta-nal dolgozik a filmen. egyéb munkásságai. gondolom látszik, hogy tud valamit, szerintem lehet adni a szavára
na tőle idézek egyet:
"van egy shot ami ha bekerul a teaserbe, akkor a fel szakma le fog ulni. "
a Weta-n és a Lightstormon kívül (Cameron saját cége) besegít a munkákba a Hydraulx, a Digital Domain és az ILM(!!) is
na megyek, folytatom a Terminator maratont :) -
elvileg 12 perces de nem találtam teljeset. -
pedig ez is Cameron "film" -
Még nem is hallottam erről, de egész érdekes.
Ezek az eredeti színészek? Tovább nincs? -
ezt a Terminátor verziót vágjátok??? azér megnéztem volna 3D-be :D
-
"AZ a kamion TÉNYLEG lerepült a hídról"
Naja.
Az már máskérdés, hogy repülés után egy centit nem haladt volna, de akciófilmben ez belefér :) -
Egy Roland Emerics filmnek nincs története, csak történnek benne a dolgok és a szereplők reagálnak rájuk, plusz PATRIOTIZMUS.
kb. ennyire kell számítani oszt jóccakát :DDDD -
De az a durva, hogy a mostaniak előtt is jár :DD Tisztán szemből vett kaszkadőrös akció, veszett jó szögből, semmi ide-oda rángatás, meg fossá vágás, csak pure faszaság. És igen becsületes dolog, hogy AZ a kamion TÉNYLEG lerepült a hídról. :) -
Miért kell ettől félni?
AZ életed múlik rajta esetleg????
-
ilyen már nem lesz többé... T2 annyival előtte járt korának filmjei előtt... talán avatar villant valamit.... -
Én olyat akarok :DDDD
DE sajnos lesz történet, ami annyira szar lesz, hogy elbassza az egész élményt :D -
én meg attól félek h látványfilm lesz történet nélkül! -
Szerintem ez csak álom marad sajnos. -
mondjuk ha rászívok előtte, az is dob valamit az egészen, csak akkor még sok pia is kell a nasi mellé.
-
Moziban láttam a 2012-nek az előzetesét, engem az az összedől a világ feeling sosem fogott meg, 1X nézhető vmi lesz, sok nasival. -
Fú, megnéztem a 2012 trailert, nem szar. Ebben is csak annyi zavar majd, hogy a sok kiváló CGI-t majd valami fos sztori köti össze. Annyira örülnék, ha lenne már olyan film, ami legalább ennyire látványos, és nem basszák el családi drámával, gyerekkel, meg hasonló sablonos faszságokkal.. -
Én már akkor elégedett leszek, ha egy akciófilmben végre ilyen minőségű jeleneteket láthatok, ahol nincs fossá vágva minden, nincs egy deka CGI sem, mégis odabasz az egész keményen. :) -
Hát a világvége nem így fog eljönni. Jó pár helyen elég gyengék a trükkök. Moziban biztos durva lesz a hang, halláskárosodás biztosítva. Biztos lesz vagy 300 milkás bevétel, mert a nép az ilyet komálja. -
az oké h Cameron mérföldköveket helyett le a filmes világban! de ilyen kijelentéseket tenni h ő most aztán átirja a történelmet, nemhogy hülyeség volt, hanem kurva nagy felelősség is, mivel most teljesítenie is kell azt amit most már elvárnak tőle!
a Star Wars, a Teminátor vagy a Mátrix is elvárások nélkül robbantak be, de az h már mindenki világmegváltásra számít, egyet jelent a legnagyobb bukással vagy egy korszak tényleges eljövetelével! -
h, trailer alapján semmi extra, ugyanolyan béna szar nyálas menekülős lesz mint a holnapután, kiscsávo megmenti a családját, mindenki happy a végén... de igy elbaszni vmit... teaser alapján mást vártam még pár honapja.... -
már az előző két filmje is ultraszar volt... nem biztos hogy ez megmenti.... -
Nekem csak tetszik a kép, a filmről majd akkor lesz véleményem, ha kijön.
Várom nagyon, mert Camero és mert - azt mondják róla - hogy új alapokra fogja helyezni a filmes effekteket. Meglátjuk. Reméljük, történetileg és effektileg is lesz akkora forradalom, mint a Mátrix 10 éve... -
A hazairól még nem találtam semmi infót -
Sziasztok!
A Taken DVD megjelenéséröl lehet már tudni valamit?
-
Neked is elég alacsony az ingerküszöböd mi? -
Na ronald emerics is elmegy már a picsába ezekkel a sokszázmilliós CGI gumifilmekkel, annyira unalmas már. 
Az egész filmet láthatjuk a trélerben, legalábbis azokat a részeit amik érnek egy lyukas garast... -
Vazze, lebontottak egy szárnyat az elmegyógyintézetben, vagy mifasz van itt?